אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי yzafrir » 25 ספטמבר 2011, 10:39

BIG sofo כתב:
yzafrir כתב:אם לאנגפורד יחתום , בלאט יצטרך לתת הרבה דקות לשייר ואוחיון כדי להכין אותם למצב שפארמר יעזוב וכמובן לקוות שפרקינס יחזור טוב מהפציע . זה יכול להספיק .

קצת התרשמות שלי מהטורניר בצרפת :
סופו נראה מצויין פיזית , זה נראה כאילו הוא הוריד אחוזי שומן והעלה קצת מאסת שריר .
ג'יימס עבד חזק מאוד בחדר כושר , הוא פשוט קיבל נפח בפלג גוף עליון שזה מדהים . הוא הולך להיות אחלה גניבה של מכבי....
סמית' שחקן סולידי מאוד , לא אחד שגונב את ההצגה אבל מאוד יעיל ומתאים מאוד כמחליף של איידסון...אני מקווה שימשיך ככה אבל בכל מקרה הוא לא הגו טו גאי שלנו ...
אוחיון מראה השתלבות טובה ותאום טוב עם השחקנים , כנראה שכשמשחקים בקבוצה ברמה גבוהה יותר אז גם מעלים את הרמה של עצמך....
פאפס מנהל משחק מצויין (אבל את זה ידענו ) השאלה איך זה יחזיק לאורך ענה שלמה בשלוש מסגרות וללא פארמר...
פארמר , אין מה להוסיף , אני מקווה שישאר פה לכל העונה כי התלות בו די גדולה כרגע...
הנדריקס נראה מצויין ורק מדגיש את זה שכנראה מילאן מיותר העונה במיוחד שליאור עוד לא כלכך שיחק . מכבי חייבים להחליט או מילאן או הנדריקס אבל אין צורך בשניהם...

והכי חשוב , שפארמר יסתפר כבר !!!!

ואת כל זה כתבת על סמך סטס' ותמונות מהמשחקים או שראית את המשחקים עצמם?

המסקנות האלו הן מהתמונות והסטט' והתקצירים של המשחקים.....זה לא מסקנות כלכך מרעישות אלא משהוא כללי מאוד...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 25 ספטמבר 2011, 10:39

6 לב צהוב כתב:http://www.one.co.il/Article/187617.html
מכבי תל אביב בודקת את מעמדו של קית לנגפורד

הלוואי,איזו התרגשות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 25 ספטמבר 2011, 10:43

זה היה מהיר.....כמה צפוי שוואן יכתבו את זה ראשונים ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 ספטמבר 2011, 10:45

אני רוצה את אסירוס הסריס.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי itay92 » 25 ספטמבר 2011, 10:45

מעניין מי זה המקור שדיבר,והאם הוא בכלל אמיתי או שסתם שרון קביליו דיברה עם עצמה מול המראה.
itay92

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 25 ספטמבר 2011, 10:49

לשרון קבליו יש ידיד טוב שהיה מאוד פעיל בפורום הישן בשוק מלפופנים במיוחד . ....... כרגע הוא די פעיל בפורום של תפוז..........
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Chen » 25 ספטמבר 2011, 10:51

:dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3 :dance3
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 ספטמבר 2011, 11:28

:eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי BIG sofo » 25 ספטמבר 2011, 11:51

אין מה להיות שמחים בנתיים...
יש סיכוי לא רע שONE פשוט עשו 1+1...
אחרי שלאנגפורד שוחרר אז באופן טבעי הוא יהיה מועמד למכבי מבחינתם אבל אי אפשר לדעת אם מכבי באמת מסתכלים לכיוון שלו...
חוץ מזה שבנתיים מכבי לא במו"מ איתו, אז חכו עם החגיגות...
BIG sofo

הודעהעל ידי refael » 25 ספטמבר 2011, 11:59

עוד חרטה מבית ONE
תמונה
refael

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 ספטמבר 2011, 12:03

אני מבינה שסיכוי לא רע שוואן דיברו בעיקר עם עצמם, ואני לא נוהגת להאמין לציטוטים של "גורמים" ו"מקורבים".
אבל נניח לרגע שיש משהו נכון בכתבה, אני לא מבינה למה למכבי אמור להיות כל כך קשה לשלם לשחקן חוזה באיזור המיליון דולר.
אני באמת שונאת להתחיל לעשות חישובים ולנסות לנהל את החשבונות של מכבי, אבל בכל זאת זה די ידוע שהחוזה של פארגו היה אמור להיות באיזור הזה של המיליון דולר (פלוס מינוס).
מה שאומר שמכבי בכל מקרה תיכננה מראש להוציא כבר את הסכום הזה העונה ורק ההברזה של פארגו ביטלה את העסק.
אני לא יודעת מה ייצא מהבוררות איתו, אבל דבר אחד די בטוח - את החוזה שלו מכבי כבר לא תצטרך לשלם.
אז אם מכבי היתה מסוגלת להציע לפארגו סכום כזה של כסף, למה עכשיו היא לא יכולה פתאום להציע את אותו סכום כסף שהיא כבר לא תשלם לפארגו??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי itay92 » 25 ספטמבר 2011, 12:05

טיקי חוזר כתב:לשרון קבליו יש ידיד טוב שהיה מאוד פעיל בפורום הישן בשוק מלפופנים במיוחד . ....... כרגע הוא די פעיל בפורום של תפוז..........

מרום או הגמד?
itay92

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2011, 12:08

itay92 כתב:

מעניין מי זה המקור שדיבר,והאם הוא בכלל אמיתי או שסתם שרון קביליו דיברה עם עצמה מול המראה.

אם זה המקור שהיא תמיד מצטטת כ''גורם במכבי'' אז הוא מאוד בכיר בסולם של המועדון..ואמיתי בהחלט חחח
בכל מקרה..ראיתי את המועמדות של לאנגפורד מגיעה מקילומטרים..
בין אם הוא יגיע או לא(ואני מהמרת על לא בגלל ענייני כספים)זה כבר עניין אחר..זה לא מונע מהם לבדוק..רע לא יכול לצאת מזה..

חנו'ש כתב:אני מבינה שסיכוי לא רע שוואן דיברו בעיקר עם עצמם, ואני לא נוהגת להאמין לציטוטים של "גורמים" ו"מקורבים".
אבל נניח לרגע שיש משהו נכון בכתבה, אני לא מבינה למה למכבי אמור להיות כל כך קשה לשלם לשחקן חוזה באיזור המיליון דולר.
אני באמת שונאת להתחיל לעשות חישובים ולנסות לנהל את החשבונות של מכבי, אבל בכל זאת זה די ידוע שהחוזה של פארגו היה אמור להיות באיזור הזה של המיליון דולר (פלוס מינוס).
מה שאומר שמכבי בכל מקרה תיכננה מראש להוציא כבר את הסכום הזה העונה ורק ההברזה של פארגו ביטלה את העסק.
אני לא יודעת מה ייצא מהבוררות איתו, אבל דבר אחד די בטוח - את החוזה שלו מכבי כבר לא תצטרך לשלם.
אז אם מכבי היתה מסוגלת להציע לפארגו סכום כזה של כסף, למה עכשיו היא לא יכולה פתאום להציע את אותו סכום כסף שהיא כבר לא תשלם לפארגו??

האמת שהחוזה של פארגו הלך לכיוונם של פארמר ופאפא..
כשהחתימו אותם כבר היה ידוע שפארגו לא ימשיך והקצו את הכסף לשני שחקנים אחרים..ככה שאני לא יודעת כמה נשאר להם להקציב לשחקן..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 ספטמבר 2011, 12:25

וואן אומרים שלאנגפורד מועמד?!?!
ככה הם זונחים את קמפיין פארקר?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 25 ספטמבר 2011, 12:36

תמיד כש-one כותבים "השחקן מועמד, אך המכשול הוא עלותו הגבוהה" - המשמעות האמיתית היא "שחקן שווה התפנה, תיאורטית מכבי בטח הייתה רוצה אותו אבל לא יכולה להרשות לעצמה. אין לנו שום מושג אם היא באמת מעוניינת בו, אבל נכתוב שהוא מועמד אבל יקר וכסתחנו את עצמנו".
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2011, 12:37

yiffy כתב:תמיד כש-one כותבים "השחקן מועמד, אך המכשול הוא עלותו הגבוהה" - המשמעות האמיתית היא "שחקן שווה התפנה, תיאורטית מכבי בטח הייתה רוצה אותו אבל לא יכולה להרשות לעצמה. אין לנו שום מושג אם היא באמת מעוניינת בו, אבל נכתוב שהוא מועמד אבל יקר וכסתחנו את עצמנו".

לא הייתי יכולה לנסח את זה יותר טוב :clap2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 25 ספטמבר 2011, 12:43

אגב, איגור ראקוצ'ביץ קרוב לחתימה בסיינה. עוד מועמד פוטנציאלי ירד מהפרק.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 ספטמבר 2011, 12:44

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:אני מבינה שסיכוי לא רע שוואן דיברו בעיקר עם עצמם, ואני לא נוהגת להאמין לציטוטים של "גורמים" ו"מקורבים".

כשהחתימו אותם כבר היה ידוע שפארגו לא ימשיך והקצו את הכסף לשני שחקנים אחרים..ככה שאני לא יודעת כמה נשאר להם להקציב לשחקן..

מצטערת אבל זה לא נשמע הגיוני.
פארמר הגיע הרבה לפני, שלא לדבר על זה שהוא משחק כאן כמעט בהתנדבות.
ופאפא הגיע כי בכל מקרה היה צריך עוד גארד בלי קשר (וגם הוא לא חתם על חוזה עתק).
את רוצה להגיד לי שאם פארגו לא היה מבריז לא היו מחתימים את פארמר ואת פאפא? ואז מה? היינו נשארים עם פארגו, שייר ואוחיון?

הרי אם פארגו לא היה מבריז היינו יכולים עכשיו לסגור את הסגל והוא היה יכול להיות אחלה סגל בלי שמכבי היו נכנסים לחובות מיותרים כי הם כבר תכננו את התקציב עם החוזה של פארגו בפנים.
פאפא לא היה אמור לבוא במקום פארגו אלא בנוסף.
ופארמר הוא סתם בונוס בלי קשר שלא אמור לקחת כסף מהסגל המרכזי שיישאר כאן לכל העונה (ולא נראה לי שבשלב הזה עוד ידעו שפארגו לא יבוא כי זה היה ממש מזמן).
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2011, 12:46

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מצטערת אבל זה לא נשמע הגיוני.
פארמר הגיע הרבה לפני, שלא לדבר על זה שהוא משחק כאן כמעט בהתנדבות.
ופאפא הגיע כי בכל מקרה היה צריך עוד גארד בלי קשר (וגם הוא לא חתם על חוזה עתק).
את רוצה להגיד לי שאם פארגו לא היה מבריז לא היו מחתימים את פארמר ואת פאפא? ואז מה? היינו נשארים עם פארגו, שייר ואוחיון?

הרי אם פארגו לא היה מבריז היינו יכולים עכשיו לסגור את הסגל והוא היה יכול להיות אחלה סגל בלי שמכבי היו נכנסים לחובות מיותרים כי הם כבר תכננו את התקציב עם החוזה של פארגו בפנים.
פאפא לא היה אמור לבוא במקום פארגו אלא בנוסף.
ופארמר הוא סתם בונוס בלי קשר שלא אמור לקחת כסף מהסגל המרכזי שיישאר כאן לכל העונה (ולא נראה לי שבשלב הזה עוד ידעו שפארגו לא יבוא כי זה היה ממש מזמן).

את כנראה לא קראת את מה שכתבתי..
פארגו הודיע למכבי על סיום החוזה שלו הרבה לפני שזה פורסם..בערך 3 שבועות לפני..
פארמר הגיע הנה אחרי זה(וזה לא פוסל את זה שהוא ''בונוס)וגם פאפאלוקאס..
לא אמרתי שלא צריכים להביא עוד שחקן ושלא היו מביאים עוד שחקן במילא אם פארגו היה נשאר(כאילו פאפא)מה שאמרתי זה שברגע שידעו שפארגו לא נשאר השתמשו בכסף מהחוזה שלו(גם אם לא בכולו)בשביל להביא שחקנים אחרים..
זה שיגיע עוד שחקן ידענו..אבל לא צריך לקחת כמובן מאליו את זה שעדיין יש את כל החוזה של פארגו בשביל לתת לשחק אחר..

קודי כתב:אגב, איגור ראקוצ'ביץ קרוב לחתימה בסיינה. עוד מועמד פוטנציאלי ירד מהפרק.

וטוב שכך..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 25 ספטמבר 2011, 13:02

אתם אומרים שלאנגפורד יקר למכבי, מישהו כאן יודע מה המחיר שהוא ידרוש?

והשאלה היא האם למכבי יש סכום להוציא על שחקן כזה?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־34 אורחים