roy1000 כתב:jol9 כתב:ולפני שלושה חודשים שיחקנו מולם וחטפנו 30 הפרש.
מה זה משנה מה היה לפני חודש?
ראית את פארגו בשבועות האחרונים? ראית את האחוזים משלוש?
ראית את סופו ואת טיוס? הם לא קיימים בכלל.
ראית את ההגנה שלא מסוגלת לעצור פגר מת כמו מורן רוט?
חיפה לא ניצחו את המשחק הזה בגלל דברים קטנים ובגלל התעלות רגעית של דווין ורנדל.
השחקנים חייבים להרים את עצמם ומהר, אחרת זה יהיה מאוד כואב, וכל ההתקשקשות הזחוחה מסביב, היא לגמרי התעלמות מהמציאות
ולא לעניין.
זה מזכיר לי קצת כל מיני אוהדים פנאטיים של רפא, שזילזלו בדג'וקוביץ' כשהיה ברור שמאזן הכוחות משתנה בינהם ב2011.
זה נגמר בשלושה גמרים רצופים שהוא הפסיד לו, עד שפתאום אנשים קלטו שיש כאן משהו.
אסור להתעלם מהמציאות ומהדינמיקה שלה.
בוא נכנס לפרופורציות - לפני פחות מ- 3 שבועות ניצחנו את ריאל. לפני שבוע וחצי ניצחנו את גלא בחוץ. אז כן, שיחקנו שני משחקים רעים מול חיפה ועוד משחק רע מול אלבא. על שלושת נשמחקים האלה מבוססת תיאוריית ה"כושר הרע" ו"הכל שחור"? בשלושת המשחקים האלה שיחקנו מול קבוצות ששיחקו לאט ועצרו את שטף המשחק של מכבי. כנראה שזה משהו שקשה לקבוצה להתמודד איתו כי למכבי יש סוסים שאוהבים לרוץ. ירושלים זו לא קבוצה כזו. ירושלים היא לא קבוצה שמחזיקה את הכדור 24 שניות - היא קבוצה שרצה ובזה אנחנו הרבה יותר טובים מהם.
לפני 3 חודשים מכבי הייתה קבוצה אחרת לגמרי בלי שום תיאום ועם פארגו בקריזה. גם ירושלים היו חזקים יותר עם קיצ'ן.
אז כן, השחקנים צריכים לחזור לשחק כדורסל. דווין צריך להיזכר איך קולעים משלוש וסילבן צריך להבריא, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שב- 50% יכולת אנחנו מפרקים אותם. השאלה אם מכבי מסוגלת להביא 50% יכולת ביום חמישי ואת זה אני לא יודע. בכל מקרה, אני לא מאמין ש- 3 משחקים חלשים מעידים על איזה משבר. בוא נראה איך הקבוצה משחקת במשחק ראשון על תואר. אם הם ישחקו שוב כמו אפסים, אני אלך איתך לכיוון של משבר. בכל מקרה, זה תלוי רק במכבי.
בוודאי ש-3 משחקים מעידים על משבר, ואלה לא 3 משחקים. מכבי משחקת הרבה פחות טוב בשבועות האחרונים, וזה גם כולל המשחק מול גלא, שניצחנו
אותם בקושי מול הרכב חלש וחסר שלהם.
ב-50% יכולת אתה לא מפרק אותם, זאת סתם שחצנות לא קשורה.
בשביל לקחת את הגביע בחמישי, מכבי תצטרך להביא הרבה יותר מ-50% יכולת, בשביל שיהיה סיכוי לנצח, וזה לא בגלל שמגדל כאלה גדולים, אלא כי ככה
זה במשחקים האלה - יש לחץ, יש שיפוט עויין, יש קהל, יש את המסורת,...
מכבי של העונה בינתיים לא עמדה בצורה טובה במשחקים שאין מהם חזרה, ולכן אני לא ממש אופטימי שנראה את מכבי משחקת אפילו ב70% יכולת.