בחירות 2

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בחירות 2

הודעהעל ידי jol9 » 17 פברואר 2015, 20:19

roy1000 כתב:
jol9 כתב:דו"ח המבקר פורסם. לא זכור לי שבפעמים הקודמות שהדו"ח פורסם, היו שידורים ישירים עם פרשנויות ודעות.
שמישהו יגיד שזה לא פוליטי.

בכל אופן, עד כמה שאני מבין, ואני לא קראתי כמובן את הדו"ח, מדובר בהרבה דברים שהם אולי זה ואולי זה, אבל שום דבר לא באמת חשוב.

הכל כצפוי - סדרה ארוכה של גניבות קטנות. המדינה משלמת על היטלי המים של הבריכה בקיסריה, מזמינים חשמלאי פיקטיבי, מפברקים שיפוץ בשביל לבנות מספרה בבית ועוד כל מיני.

ראש ממשלת ישראל שחולש על הון אישי של לפחות 100 מליון דולר עסוק בלתחמן איזה ועדה שתשלם לו את היטל הבצורת על הבריכה בקיסריה בסל של 4,000 ש"ח. זה מה שהאיש מתעסק איתו בזמן שהוא אמור לנהל את המדינה. Four more years!!!

הכל קשקושים ואתה יודע את זה מצויין.
אתה יודע מה, אם היו שם סיפורים כמו אצל אולמרט, אז מזמן כבר הוא היה עף מכאן על טיל.
הרי אין שם כלום. חגיגה תקשורתית אדירה על כלום ושום דבר ונסיון פתטי להסית את תשומת
הלב.

כל הסיפור הזה טוב לביבי, כי הציבור מבין שלאף אחד אין כנראה משהו ממשי להגיד, אז מתעסקים
בקרקס ההזוי הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2015, 20:55

jol9 כתב:הכל קשקושים ואתה יודע את זה מצויין.
אתה יודע מה, אם היו שם סיפורים כמו אצל אולמרט, אז מזמן כבר הוא היה עף מכאן על טיל.
הרי אין שם כלום. חגיגה תקשורתית אדירה על כלום ושום דבר ונסיון פתטי להסית את תשומת
הלב.

כל הסיפור הזה טוב לביבי, כי הציבור מבין שלאף אחד אין כנראה משהו ממשי להגיד, אז מתעסקים
בקרקס ההזוי הזה.

לא, זה לא סיפורים של גניבות גדולות כמו אצל אומלרט. זה סיפורים על המון גניבות קטנות. במילא זה הרי לא משנה נכון? מבחינתך זה נראה לך הגיוני שראש הממשלה שלך מתעסק בכתיבת ערעורים לכל מיני ועדות בשביל לקבל החזר על מס בריכה של 4,000 שקל שהוא היה אמור לשלם, נכון? חס וחלילה שראש הממשלה יתעסק בניהול המדינה. הוא עסוק בלגנוב פה אלף שקל ועוד פה ארבעת אלפים שקל ולסדר כל מיני עבודות פיקטיביות לפעילי ליכוד.

אתה צדק, זה לא משהו "ממשי" - זה פשוט המצב ההזוי שבו ראש ממשלה מתעסק בהכל חוץ מניהול המדינה. אבל זה ממש לא משנה, כי הוא במילא לא נבחר בשביל לעשות משהו, אז זה בסדר שהוא מעביר את שמנו בכל מיני גניבות קטנות מהקופה הציבורית.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 17 פברואר 2015, 21:00

אני בטוח ב1000% שהוא לא "התעסק" בשום דבר מהדברים האלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2015, 21:02

jol9 כתב:אני בטוח ב1000% שהוא לא "התעסק" בשום דבר מהדברים האלה.

הוא כתב אישית תצהיר לגבי הערעור על מס הבצורת והופיע בפני הועדה לשכנע אותה לשלם את זה. סיפור של 4,000 ש"ח.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 17 פברואר 2015, 21:08

"עזוב עכשיו את הנורמות וההשוואות, בוא נדבר על הדברים היותר חשובים, בוא נדבר על החשמלאי״ יונית לוי.
מעניין אם יקדישו עוד חצי שעה לפרס ועוד חצי שעה לעובדה ששרי יש עתיד הם בראש טבלת הבזבזנים בממשלה האחרונה. ועוד שעה למה שהולך בקמפיין של העבודה.

על אדל ביטון יהיה להם זמן לדבר?
נערך לאחרונה על ידי Roni1 בתאריך 17 פברואר 2015, 22:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
Roni1

הודעהעל ידי my man » 17 פברואר 2015, 21:34

Roni1 כתב:"עזוב עכשיו את הנורמות וההשוואות, הוא נדבר על הדברים היותר חשובים, בוא נדבר על החשמלאי״ יונית לוי.
מעניין אם יקדישו עוד חצי שעה לפרס ועוד חצי שעה לעובדה ששרי יש עתיד הם בראש טבלת הבזבזנים בממשלה האחרונה. ועוד שעה למה שהולך בקמפיין של העבודה.

על אדל ביטון יהיה להם זמן לדבר?

1+
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי tzachMTA » 18 פברואר 2015, 00:34

אני לא מצליח להבין למה כולם פה מחליטים שדבר אחד סותר את השני, מה שהתפרסם היום בדוח המבקר זה ממש שוד הקופה הציבורית, עבורה כל עם ישראל משלם, הוצאות נקיון מופרכות, הוצאות מוגזמות על אוכל, מעון ראש הממשלה עולה הרבה יותר ממה שהוא אמור לעלות, אבל החמור ביותר, זה העובדה שראש הממשלה מרשה לעצמו לקחת כסף מעובדים שלו, שישלמו לו על דברים, בלי שהוא מחזיר להם.
תוסיפו לזה מה שנראה כמו גוב לחשמלאי, חבר ליכוד. עם חשבוניות בכל סוף שבוע, כולל יום כיפור. בקיצור, פשוט בושה.
הבזבוזים של שרי יש עתיד בממשלה האחרונה, כולל מקררים פרטיים במכוניות שלהם, על חשבון הקופה הציבורית, לא טובים יותר, אז מה? זה לא מכשיר את מה שביבי עשה..
העובדה שהתקציב של בית הנשיא הוכפל בתקופתו של פרס היא נוראית ואיומה, גם את זה חובה לחקור. אז מה? גם זה לא מכשיר את ביבי..
לפעמים נדמה שכל המדינה הזו מושחתת.. נורא.
tzachMTA

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2015, 00:44

tzachMTA כתב:אני לא מצליח להבין למה כולם פה מחליטים שדבר אחד סותר את השני, מה שהתפרסם היום בדוח המבקר זה ממש שוד הקופה הציבורית, עבורה כל עם ישראל משלם, הוצאות נקיון מופרכות, הוצאות מוגזמות על אוכל, מעון ראש הממשלה עולה הרבה יותר ממה שהוא אמור לעלות, אבל החמור ביותר, זה העובדה שראש הממשלה מרשה לעצמו לקחת כסף מעובדים שלו, שישלמו לו על דברים, בלי שהוא מחזיר להם.
תוסיפו לזה מה שנראה כמו גוב לחשמלאי, חבר ליכוד. עם חשבוניות בכל סוף שבוע, כולל יום כיפור. בקיצור, פשוט בושה.
הבזבוזים של שרי יש עתיד בממשלה האחרונה, כולל מקררים פרטיים במכוניות שלהם, על חשבון הקופה הציבורית, לא טובים יותר, אז מה? זה לא מכשיר את מה שביבי עשה..
העובדה שהתקציב של בית הנשיא הוכפל בתקופתו של פרס היא נוראית ואיומה, גם את זה חובה לחקור. אז מה? גם זה לא מכשיר את ביבי..

צח, הבעיה היא שאתה ורוי יוצאים מנקודת הנחה, שביבי באמת מתעסק עם כל השטויות האלה.
ביבי יושב ומזמין חשמלאי, ביבי יושב ושוכר מנקה לבית, ביבי יושב ולוקח כסף מהעובדים,...

לי זה נראה מופרך, לקשור בין אי סדרים לכאורה בהתנהלות של משרד ראש הממשלה, לבין ראש הממשלה עצמו.
ביבי מתעסק (לפחות כך אני רוצה להאמין), בדברים קצת יותר חשובים מאשר אלה.

דבר נוסף - זה שהמבקר כתב "מופרך", לא אומר כלום. האם העלויות של בית ראש הממשלה בתקופת ביבי, היו שונות מהוצאות בזמן ראשי
ממשלה אחרים? אי אפשר לבקר במנותק, בלי שום מדד להשוואה.

ובסופו של דבר, גם אם הכל נכון, איך זה בדיוק משפיע על ההתנהלות שלו כראש ממשלה ועל היכולת שלו להוביל את המדינה?
הרי שחיתות אין כאן. אולי נהנתנות מסויימת, וגם זה בספק. זה לא כאילו שביבי ושרה אכלו כל יום ביצת פברז'ה או סטייקים ב300 ש"ח.

אפשר להגיד - הנה דו"ח, שפרו התנהלותכם, שנו נהלים ויאללה סעו הלאה.
אין בדו"ח הזה שום דבר שאמור לגרום לי לחשוב שביבי הוא לא ראש ממשלה ראוי. אני מעדיף לשפוט אותו ע"פ המעשים והאלטרנטיבות,
ולא ע"פ כמות הכסף שיצא על נקיון או על מזון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 18 פברואר 2015, 03:00

tzachMTA כתב:אני לא מצליח להבין למה כולם פה מחליטים שדבר אחד סותר את השני, מה שהתפרסם היום בדוח המבקר זה ממש שוד הקופה הציבורית, עבורה כל עם ישראל משלם, הוצאות נקיון מופרכות, הוצאות מוגזמות על אוכל, מעון ראש הממשלה עולה הרבה יותר ממה שהוא אמור לעלות, אבל החמור ביותר, זה העובדה שראש הממשלה מרשה לעצמו לקחת כסף מעובדים שלו, שישלמו לו על דברים, בלי שהוא מחזיר להם.

לדעתי זה לא סותר וראוי לדבר על כולם, לדעת התקשורת ושאר האנשים שמתעבים את ביבי זה כנראה סותר כי יש רק אחד שמעניין. על פרס כולם ידעו ולא דיווחו בזמן אמת.
אפשר גם להיכנס לפרופורציות, השידורים הפתוחים כל היום בתקשורת והטירוף של יונית לוי היו מביכים.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 18 פברואר 2015, 07:53

jol9 כתב:צח, הבעיה היא שאתה ורוי יוצאים מנקודת הנחה, שביבי באמת מתעסק עם כל השטויות האלה.
ביבי יושב ומזמין חשמלאי, ביבי יושב ושוכר מנקה לבית, ביבי יושב ולוקח כסף מהעובדים,...

אין בדו"ח הזה שום דבר שאמור לגרום לי לחשוב שביבי הוא לא ראש ממשלה ראוי. אני מעדיף לשפוט אותו ע"פ המעשים והאלטרנטיבות,

חבל שאתה אפילו לא מסתכל על מה שפורסם וישר פוסל. לפי הדו"ח ביבי אישית (ושרה) מתעסקים בדברים האלה. ביבי אישית התעסק בערעור על התשלום של מס בצורת לבריכה בקיסריה. ביבי אישית שלח עובדים לקנות לו דברים מכספם האישי. אולי ביבי לא שכר את החשמלאי אישית, אבל האיש מקורב שלו, אז סביר להניח שההוראה באה ממנו או משרה. שרה אישית התעסקה בנושא מחזור הבקבוקים.

אז כן, אלו הדברים שראש הממשלה הדגול שלך מתעסק בהם במקום לנהל את המדינה. פה לדפוק 4,000 ש"ח לכיסוי הוצאות הבריכה בקיסריה, שם לדפוק איזה עובד מסכן ב- 100 ש"ח על קניית תרופות בשבילו, פה לסדר איזה ג'וב פיקטיבי למקורב. ההוצאות בשקלים של בית ראש הממשלה הן כסף קטן וזה בכלל לא העניין (למרות שהן גדולות פי כמה מבתקופת אולמרט). הבעיה זה שיש לך בנאדם חולה שעומד בראש המדינה. אני בטוח שאתה יכול להבין עד כמה זה חולני שבנאדם עם הון של 100 מליון דולר מערער אישית על החלטה של ועדה ומבקש שהמדינה תשלם לו את מס הבצורת בסך 4,000 ש"ח על הבריכה בבית הפרטי שלו בקיסריה. אם אתה חושב שזה ראוי שראש הממשלה שלך עסוק בכל מיני גניבות קטנות מסביב לשעון במקום לנהל את המדינה אז סבבה, אבל אתה לא יכול להגיד שהוא לא עוסק בזה אישית כשהדו"ח מראה בברור שכן.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2015, 10:01

roy1000 כתב:
jol9 כתב:צח, הבעיה היא שאתה ורוי יוצאים מנקודת הנחה, שביבי באמת מתעסק עם כל השטויות האלה.

חבל שאתה אפילו לא מסתכל על מה שפורסם וישר פוסל. לפי הדו"ח ביבי אישית (ושרה) מתעסקים בדברים האלה. ביבי אישית התעסק בערעור על התשלום של מס בצורת לבריכה בקיסריה. ביבי אישית שלח עובדים לקנות לו דברים מכספם האישי. אולי ביבי לא שכר את החשמלאי אישית, אבל האיש מקורב שלו, אז סביר להניח שההוראה באה ממנו או משרה. שרה אישית התעסקה בנושא מחזור הבקבוקים.

אז כן, אלו הדברים שראש הממשלה הדגול שלך מתעסק בהם במקום לנהל את המדינה. פה לדפוק 4,000 ש"ח לכיסוי הוצאות הבריכה בקיסריה, שם לדפוק איזה עובד מסכן ב- 100 ש"ח על קניית תרופות בשבילו, פה לסדר איזה ג'וב פיקטיבי למקורב. ההוצאות בשקלים של בית ראש הממשלה הן כסף קטן וזה בכלל לא העניין (למרות שהן גדולות פי כמה מבתקופת אולמרט). הבעיה זה שיש לך בנאדם חולה שעומד בראש המדינה. אני בטוח שאתה יכול להבין עד כמה זה חולני שבנאדם עם הון של 100 מליון דולר מערער אישית על החלטה של ועדה ומבקש שהמדינה תשלם לו את מס הבצורת בסך 4,000 ש"ח על הבריכה בבית הפרטי שלו בקיסריה. אם אתה חושב שזה ראוי שראש הממשלה שלך עסוק בכל מיני גניבות קטנות מסביב לשעון במקום לנהל את המדינה אז סבבה, אבל אתה לא יכול להגיד שהוא לא עוסק בזה אישית כשהדו"ח מראה בברור שכן.

כמאמר הדמות של בנט מארץ נהדרת - בוא לא נתבלבלללללללללל
מדובר בדו"ח המבקר, ולא בלוחות הברית. הדו"ח מן הסתם מתבסס על שמועות, עדויות של כל מיני עובדים (שחלקם מן הסתם בעלי אינטרסים)
ודברים דומים. זה לא שהוא ישב שם, ראה ורשם.

אז תסלח לי שאני מתייחס לזה בחשדנות.

יכול להיות שהיו כל מיני דברים, כמו זה עם הבריכה, אבל זה ממש לא נשמע לי בעייתי? הכל נעשה לפי החוקים, הוא הגיש איזשהי בקשה,
וזהו. לפי מה ששמעתי מישראל כץ, בסוף הוא כן ישלם את הכספים האלה.
זה באמת לא עניינך וענייני מה הוא עושה עם הכסף הפרטי שלו, או אם הוא מנסה לקבל הנחה או לא. ממש התעסקות בשטויות.

אמרתי גם בפוסט הקודם - אין כאן שום שחיתות, שום התנהלות פלילית או משהו בסגנון. אם יש משהו, וגם זה בספק גדול, זה התנהלות
נהנתנית במידה מסויימת, ולמיטב הבנתי, זה גם צומצם מאוד בשנים האחרונות.
אז באמת, כאילו, נראה לי שכל הסיפורים האלה מיצו את עצמם.

אתה לא יכול להכחיש שיש כאן התנפלות תקשורתית חריגה על 3 מפלגות ימין (ליכוד, ביתנו והבית), ונסיון ברור להשפיע על דעת הבוחר,
ע"י כלי התקשורת.
תזכיר לי מתי דו"ח מבקר מדינה שפורסם, זכה לשידורים חיים בכל ערוצי הרדיו והטלויזיה? הדו"ח הציבורי האחרון שאני זוכר שזכה לסקירה
כזאת, הוא דו"ח ועדת וינוגרד שחקר את ההתנהלות במלחמת לבנון השניה.
אתה מבין את האבסורד של זה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 פברואר 2015, 10:26

jol9 כתב:יכול להיות שהיו כל מיני דברים, כמו זה עם הבריכה, אבל זה ממש לא נשמע לי בעייתי? הכל נעשה לפי החוקים, הוא הגיש איזשהי בקשה,
זה באמת לא עניינך וענייני מה הוא עושה עם הכסף הפרטי שלו, או אם הוא מנסה לקבל הנחה או לא. ממש התעסקות בשטויות.

אמרתי גם בפוסט הקודם - אין כאן שום שחיתות, שום התנהלות פלילית או משהו בסגנון. אם יש משהו, וגם זה בספק גדול, זה התנהלות

אתה לא יכול להכחיש שיש כאן התנפלות תקשורתית חריגה על 3 מפלגות ימין (ליכוד, ביתנו והבית), ונסיון ברור להשפיע על דעת הבוחר,
ע"י כלי התקשורת.
תזכיר לי מתי דו"ח מבקר מדינה שפורסם, זכה לשידורים חיים בכל ערוצי הרדיו והטלויזיה? הדו"ח הציבורי האחרון שאני זוכר שזכה לסקירה

השאלה של החוקיות ממש לא מעניינת. לא הכל מתמצה באיזו הגדרה של חוק העונשין.

בלי שום קשר לשאלה של העיסוק התקשורתי, רק בנאדם חולה מאוד יגיש ערעור על מס של 4,000 ש"ח שהוא היה אמור לשלם בעבור הבריכה הפרטית שלו (ערעור שכרוך בתצהיר ובהופעה בפני הועדה). לאיש יש הון אישי של למעלה מ- 100 מליון דולר. במקום לנהל את ענייני המדינה, על זה הוא מבזבז את זמנו. חבל שאתה לא מבין עד כמה האיש הזה לא כשיר ולא ראוי לעמוד בראש המדינה.

להגיד שלא מעניין אותך מה הוא עושה עם הכסף הפרטי שלו זה בסדר. גם אותי זה לא מעניין, אבל זה פשטני מדי. לא יעניין אותך גם אם הוא ילך ברחוב ויקבץ נדבות במקום לנהל את המדינה? ראש ממשלה לא אמור להתעסק בדברים כאלה. זה חולני.

ממש לא מעניין אותי אם הוא הוציא עוד 100,000 אלף על אוכל או פחות. הבעיה עם האיש הזה היא שתפיסת המציאות שלו מעוותת ובמקום להתעסק בניהול המדינה, הוא מתעסק באיך הוא מקבל עוד כמה שקלים פה ועוד כמה שקלים שם מהקופה הציבורית בצורה אובססיבית עד רמת הגיחוך. בנאדם עם בעיות כאלה לא צירך לעמוד בראש מדינה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2015, 13:31

roy1000 כתב:
jol9 כתב:יכול להיות שהיו כל מיני דברים, כמו זה עם הבריכה, אבל זה ממש לא נשמע לי בעייתי? הכל נעשה לפי החוקים, הוא הגיש איזשהי בקשה,

ע"י כלי התקשורת.

השאלה של החוקיות ממש לא מעניינת. לא הכל מתמצה באיזו הגדרה של חוק העונשין.

בלי שום קשר לשאלה של העיסוק התקשורתי, רק בנאדם חולה מאוד יגיש ערעור על מס של 4,000 ש"ח שהוא היה אמור לשלם בעבור הבריכה הפרטית שלו (ערעור שכרוך בתצהיר ובהופעה בפני הועדה). לאיש יש הון אישי של למעלה מ- 100 מליון דולר. במקום לנהל את ענייני המדינה, על זה הוא מבזבז את זמנו. חבל שאתה לא מבין עד כמה האיש הזה לא כשיר ולא ראוי לעמוד בראש המדינה.

להגיד שלא מעניין אותך מה הוא עושה עם הכסף הפרטי שלו זה בסדר. גם אותי זה לא מעניין, אבל זה פשטני מדי. לא יעניין אותך גם אם הוא ילך ברחוב ויקבץ נדבות במקום לנהל את המדינה? ראש ממשלה לא אמור להתעסק בדברים כאלה. זה חולני.

ממש לא מעניין אותי אם הוא הוציא עוד 100,000 אלף על אוכל או פחות. הבעיה עם האיש הזה היא שתפיסת המציאות שלו מעוותת ובמקום להתעסק בניהול המדינה, הוא מתעסק באיך הוא מקבל עוד כמה שקלים פה ועוד כמה שקלים שם מהקופה הציבורית בצורה אובססיבית עד רמת הגיחוך. בנאדם עם בעיות כאלה לא צירך לעמוד בראש מדינה.

אבל זה בדיוק העניין, שאתה מקצין את כל העסק עד לרמות של גיחוך.
מהדברים שלך עולה שכל מה שביבי עושה, זה יושב ובודק איך אפשר לתחמן ולחסוך עוד איזה כמה שקלים. זה הרי קשקוש עד לרמות הכי פאתטיות.
תשים לב גם שכל הביקורת שלך על נתניהו מסתכמת בעניינים האלה, ובאמירות של "הוא כשל בהכל ולא עשה כלום 6 שנים".
רק אחרי שקצת לחצתי אותך הצלחנו להגיע לאיזשהי נקודה עניינית שהצגת של "חזק מול החמאס" ו"יעצור את איראן", וגם זה היה יחסית פשטני ומסתמך יותר מדי על סיסמאות (שביבי עצמו
המציא).

בדו"ח הזה לקחו קדנציה של 6 שנים, מצאו שם כמה אי סדרים, ועשו מזה סיפור גדול.
אם במהלך 6 שנים, כל מה שיש להם להתעסק זה איזה חשמלאי ואיזו בריכה פרטית, אז המצב של ביבי הוא מצויין.

ד"א 1, העבודה הבינו את זה היטב ומהר יותר ממך, ותשים לב שהם כמעט ולא תוקפים אותו על רקע הדו"ח הזה.
ד"א 2, מאיפה אתה יודע מה ההון האישי שלו? זאת עוד איזשהי המצאה אובססיבית שלך?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 פברואר 2015, 14:01

jol9 כתב:אבל זה בדיוק העניין, שאתה מקצין את כל העסק עד לרמות של גיחוך.
מהדברים שלך עולה שכל מה שביבי עושה, זה יושב ובודק איך אפשר לתחמן ולחסוך עוד איזה כמה שקלים. זה הרי קשקוש עד לרמות הכי פאתטיות.
תשים לב גם שכל הביקורת שלך על נתניהו מסתכמת בעניינים האלה, ובאמירות של "הוא כשל בהכל ולא עשה כלום 6 שנים".
רק אחרי שקצת לחצתי אותך הצלחנו להגיע לאיזשהי נקודה עניינית שהצגת של "חזק מול החמאס" ו"יעצור את איראן", וגם זה היה יחסית פשטני ומסתמך יותר מדי על סיסמאות (שביבי עצמו
המציא).

אם במהלך 6 שנים, כל מה שיש להם להתעסק זה איזה חשמלאי ואיזו בריכה פרטית, אז המצב של ביבי הוא מצויין.

ד"א 1, העבודה הבינו את זה היטב ומהר יותר ממך, ותשים לב שהם כמעט ולא תוקפים אותו על רקע הדו"ח הזה.

זה לא מהדברים שלי - זה מהדברים של מבקר המדינה. אני לא מבין למה אתה מתקשה לקבל עובדות שפורסמו שחור על גבי לבן. עד איפה מגיע הדיסוננס? לא ברור לי מה קשקוש בזה? זה נראה לך הגיוני שראש ממשלה הולך להופיע ולערער בפני ועדה בשביל לקבל החזר של 4,000 ש"ח על הוצאות של בריכה פרטית? אני עדיין מחכה לשמוע ממך שזה התנהגות של בנאדם שראוי להיות ראש ממשלה. אתה זורק כל מיני ססמאות, אבל לא התייחסת אפילו פעם לעובדות. עכשיו בוא תסביר לי מה "מוקצן" בעובדות הלא ניתנות לערעור שאנתי פה? אולי תנסה להתמודד עם הטענות במקום לקשקש על הקצנה?

חבל שאתה לא מבין שזה בדיוק מה שביבי עושה - הוא עסוק באופן אובססיבי בלנסות לתחמן ולחסוך פה שקל ושם שקל. הרי יש כמה וכמה דוגמאות לזה שנחשפו פה - אתה חושב שאין עוד אלף דברים שאנחנו לא יודעים? אתה חושב שההתנהגות הזו מקרית ומוגבלת? בדיוק כמו בסיפורי אולמרט, זה לא איזה מקרה בודד, אבל לך זה בטוח לא משנה. כמו שאמרתי - גם אם ביבי יפרוץ אליך הביתה ויוציא אותך לרחוב אתה עדיין תתמוך בו. אין הרי שום דבר שביבי יכול לעשות שיגרום לך להסיר ממנו את התמיכה.

אני לא יודע ע למה אתה מדבר ש"לחצת". הוא נכשל בנושא הדגל שלו שזה איראן והוא נכשל בנושא השני שהוא רץ עליו שזה "חזק מול החמאס". הצמיחה הכלכלית ב- 6 השנים האחרונות לא הייתה גבוהה מהממוצע, אז במה בדיוק הוא הצליח? אני זוכר שרשמת איזה 3-4 אנקדוטות שנוגעות לחלק מאוד מצומצם של האוכלוסיה. זו הצלחה? אתה אולי מדמיין דיון שלא היה.

העבודה ממש לא מעניינים אותי והם לא מדד לכלום.

אני בטוח שבנאדם אינטילגנטי כמוך יכול לפנות לגוגל ולגלות את התשובה לשאלות שאתה שואל. המספרים המדוייקים גם ממש לא משנים. אין שום הבדל אם ההון שלו הוא 50 מליון שקל או 100 מליון. רעב ללחם הוא לא ופוטנציאל ההשתכרות שלו אחרי שיעזוב את התפקיד הוא עצום. בכל מקרה, אני בינתיים לא "המצאתי" כלום, בניגוד לאליל שלך שבערך כל מילה שיוצאת לו מהפה זה שקר.

אנחנו מנהלים דו-שיח של חירשים. אל תענה בטענות דמגוגיות כלליות סתומות על "בריכה" ו"חשמלאי". זה לא אומר כלום. פשוט תגיד בצורה ברורה שאתה חושב שזה הגיוני שראש ממשלה מערער על החלטה של ועדה ומבזבז את זמנו בנסיון לקבל החזר של 4,000 מהמדינה על מיסוי של הברכיה הפרטית שלו. אם אתה חושב שזו התנהגות של בנאדם סביר ושימוש סביר לזמן שלו, אז נוכל לסיים את הדיון פה.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 18 פברואר 2015, 14:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2015, 14:20

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אבל זה בדיוק העניין, שאתה מקצין את כל העסק עד לרמות של גיחוך.
המציא).

זה לא מהדברים שלי - זה מהדברים של מבקר המדינה. אני לא מבין למה אתה מתקשה לקבל עובדות שפורסמו שחור על גבי לבן. עד איפה מגיע הדיסוננס? לא ברור לי מה קשקוש בזה? זה נראה לך הגיוני שראש ממשלה הולך להופיע ולערער בפני ועדה בשביל לקבל החזר של 4,000 ש"ח על הוצאות של בריכה פרטית? אני עדיין מחכה לשמוע ממך שזה התנהגות של בנאדם שראוי להיות ראש ממשלה. אתה זורק כל מיני ססמאות, אבל לא התייחסת אפילו פעם לעובדות. עכשיו בוא תסביר לי מה "מוקצן" בעובדות הלא ניתנות לערעור שאנתי פה? אולי תנסה להתמודד עם הטענות במקום לקשקש על הקצנה?

חבל שאתה לא מבין שזה בדיוק מה שביבי עושה - הוא עסוק באופן אובססיבי בלנסות לתחמן ולחסוך פה שקל ושם שקל. הרי יש כמה וכמה דוגמאות לזה שנחשפו פה - אתה חושב שאין עוד אלף דברים שאנחנו לא יודעים? אתה חושב שההתנהגות הזו מקרית ומוגבלת? בדיוק כמו בסיפורי אולמרט, זה לא איזה מקרה בודד, אבל לך זה בטוח לא משנה. כמו שאמרתי - גם אם ביבי יפרוץ אליך הביתה ויוציא אותך לרחוב אתה עדיין תתמוך בו. אין הרי שום דבר שביבי יכול לעשות שיגרום לך להסיר ממנו את התמיכה.

אני לא יודע ע למה אתה מדבר ש"לחצת". הוא נכשל בנושא הדגל שלו שזה איראן והוא נכשל בנושא השני שהוא רץ עליו שזה "חזק מול החמאס". הצמיחה הכלכלית ב- 6 השנים האחרונות לא הייתה גבוהה מהממוצע, אז במה בדיוק הוא הצליח? אני זוכר שרשמת איזה 3-4 אנקדוטות שנוגעות לחלק מאוד מצומצם של האוכלוסיה. זו הצלחה? אתה אולי מדמיין דיון שלא היה.

העבודה ממש לא מעניינים אותי והם לא מדד לכלום.

אני בטוח שבנאדם אינטילגנטי כמוך יכול לפנות לגוגל ולגלות את התשובה לשאלות שאתה שואל. אני בינתיים לא "המצאתי" כלום, בניגוד לאליל שלך שבערך כל מילה שיוצאת לו מהפה זה שקר.

אנחנו מנהלים דו-שיח של חירשים. אל תענה בטענות דמגוגיות כלליות סתומות על "בריכה" ו"חשמלאי". זה לא אומר כלום. פשוט תגיד בצורה ברורה שאתה חושב שזה הגיוני שראש ממשלה מערער על החלטה של ועדה ומבזבז את זמנו בנסיון לקבל החזר של 4,000 מהמדינה על מיסוי של הברכיה הפרטית שלו. אם אתה חושב שזו התנהגות של בנאדם סביר ושימוש סביר לזמן שלו, אז נוכל לסיים את הדיון פה.

תסביר לי בבקשה, איך הפסקה שהדגשתי היא עובדה, ולא המצאה?
הרי מה שכתבת זה שקר גס שמתבסס על כמה אמיתות וחצאי אמיתות. מכל זה הסקת מסקנה - שזה כל מה שהוא עושה. זה בעיניי די דבילי אני חייב לציין.

התייחסתי לעניין הבריכה, פשוט בחרת שלא לקרוא את זה. יכול להיות שהיתה כאן איזשהי טעות. זה באמת כזה ביג דיל?? באמת שאני לא מבין למה.
מכל הדו"ח הזה, יש מספר די קטן של עובדות, מספר גדול של השערות והתבססות על שמועות, ועוד הרבה מאוד מספרים צפים באוויר, ללא שום מדד השוואתי.
למה זה כזה מפתיע אותי שאני לא משתחווה לדו"ח המבקר הזה 5 פעמים ביום?

לגבי ההון, אתה צודק. לא המצאת את זה. פשוט שיקרת במצח נחושה. הלכת כנראה לאתר הזה:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000876941
מצאת את המספרים, ניפחת אותם פי 10 וכתבת... זה בעיניי הרבה יותר גרוע מאשר להמציא...

ולגבי החלק האחרון - אני רושם לך בפירוש, שכל מה שעלה עד עכשיו, לא מראה על שום התנהלות לא תקינה.
אני לא אומר שנתניהו הוא בגין. כנראה שלא. אבל הוא לא מושחת, והוא בהחלט ראוי להיות ראש ממשלה, גם אם הוא בוחר פעם אחת או פעמיים בשש שנים, להשקיע שעתיים בעניינים הפרטיים שלו.

אני מקווה שבזאת נוכל אולי באמת לדבר על מה שזרקת שם בין המשפטים בנושאים של כלכלה, צמיחה וכו'...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 פברואר 2015, 14:52

jol9 כתב:תסביר לי בבקשה, איך הפסקה שהדגשתי היא עובדה, ולא המצאה?
הרי מה שכתבת זה שקר גס שמתבסס על כמה אמיתות וחצאי אמיתות. מכל זה הסקת מסקנה - שזה כל מה שהוא עושה. זה בעיניי די דבילי אני חייב לציין.

אתה שוב מסלף כל דבר בלי שום הגיון. שום דבר בפסקה הזו הוא לא עובדה. העובדות נמצאות בפסקה מעל שאתה התעלמת ממנה. בשום מקום לא כתבתי שזה כל מה שהוא עושה, אבל ברור שהוא משקיע בדברים האלה זמן לא פרופורציונאלי. מה שכתבתי זו מסקנה הגיונית בהחלט מכמה וכמה מקרים שבהם ביבי ניסה לתחמן ולקבל מהמדינה עוד כמה שקלים. סיפור הבריכה, סיפור הבקבוקים, סיפור הרהיטים, סיפור ההובלות וסיפור המתנות (ועוד כמה ששכחתי). אני חושב שיש פה מספיק בשביל לבסס תבנית של התנהגות. אין פה אפילו רבע "חצאי אמיתות" או "שקרים". אתה לא יכול להתמודד עם הטענות כמו בנאדם ולא כמו ביבי? את התתלהמות אתה יכול לשמור למרכז הליכוד.

jol9 כתב:התייחסתי לעניין הבריכה, פשוט בחרת שלא לקרוא את זה. יכול להיות שהיתה כאן איזשהי טעות. זה באמת כזה ביג דיל?? באמת שאני לא מבין למה.
מכל הדו"ח הזה, יש מספר די קטן של עובדות, מספר גדול של השערות והתבססות על שמועות, ועוד הרבה מאוד מספרים צפים באוויר, ללא שום מדד השוואתי.

לא דיברתי על כל הדו"ח ולא מעניין אותי רוב הדברים בדו"ח. התייחסתי ספציפית לעניין הבריכה. מה בדיוק הטעות פה? הבנאדם הלך כתב ערעור ותצהיר וטען לפני ועדה שישלמו לו מס של 4,000 ש"ח. זה לא משהו שנעשה בהיסח הדעת. זה משהו שהושקע בו הרבה מחשבה וזמן. זה ביג דיל כי זה חלק מתבנית התנהגות לא נורמלית. ראש ממשלת ישראל לא אמור להתעסק בדברים כאלה. אני אשאל שוב ובצורה ברורה - נראה לך הגיוני שראש ממשלת ישראל יתעסק בערעורים על זה שהמדינה לא רוצה לשלם מס של 4,000 ש"ח על הבריכה הפרטית שלו? מה כל כך קשה לענות על זה? כן או לא? תגיד שזו התנהגות הגיונית וסיימנו את הדיון.

jol9 כתב:לגבי ההון, אתה צודק. לא המצאת את זה. פשוט שיקרת במצח נחושה. הלכת כנראה לאתר הזה:
מצאת את המספרים, ניפחת אותם פי 10 וכתבת... זה בעיניי הרבה יותר גרוע מאשר להמציא...

לא ניפחתי כלום ולא לקחתי את זה מגלובס. היית כתבה בעיתונות הזרה על ההון של ביבי. באמת שאין לי כוונה לרדת למה הזו וממש לא משנה אם ההון שלו הוא 50 מליון או 100 מליון. זה סתם התלהמות של ברמה של מירי רגב.

jol9 כתב:ולגבי החלק האחרון - אני רושם לך בפירוש, שכל מה שעלה עד עכשיו, לא מראה על שום התנהלות לא תקינה.
אני לא אומר שנתניהו הוא בגין. כנראה שלא. אבל הוא לא מושחת, והוא בהחלט ראוי להיות ראש ממשלה, גם אם הוא בוחר פעם אחת או פעמיים בשש שנים, להשקיע שעתיים בעניינים הפרטיים שלו.

אתה חושב שכל העיסוק שלו בכל הגניבות הקטנות שלו מתמצה בשעתיים ב- 6 שנים? ברצינות? אולי אתה גם מאמין שאולמרט לקח שוחד רק ב-50 אלף דולר כי רק על זה הצליחו להרשיע אותו?

jol9 כתב:אני מקווה שבזאת נוכל אולי באמת לדבר על מה שזרקת שם בין המשפטים בנושאים של כלכלה, צמיחה וכו'...

אין הרבה מה לדבר על זה. ב- 6 השנים האחרונות הייתה צמיחה ממוצעת של קצת יותר מ- 3%, שזה פחות מהממוצע הרב-שנתי של המשק. בכל מקרה, ביבי לא עשה שום רפורמה גדולה או שום דבר מעורר צמיחה בשנים שלו בשלטון. הדבר היחידי ששווה קצת צמיחה זו הרכבת לירושלים. מצד שני, הוא המשיך למסמס את הרכבת התחתית בת"א שזה פרוייקט ששווה לפחות 1% של תל"ג לשנה וזה אולי הארוחת חינם הכי גדולה שיש למשק הישראלי כי כל שקל שיושקע בפרוייקט הזה יניב 10 שקלים בתל"ג. התשואה הכלכלית על פרוייקטים כאלה בעולם היא סביב ה- 30% לשנה על ההשקעה.

שכחתי דבר אחד - אם ביבי יקבל את מה שהוא רוצה (וכנראה שכן) והוא יגדיל את תקציב הבטחון ב- 10 מליארד פלוס עוד 4-5 מליארד להתנחלויות ולחרדים בממשלה הבאה, אז יהיה אפשר לצפות לצמיחה של מקסימום 2% בשנים הבאות (בלי עוד מלחמות). זו גם הסיבה שאני חושב שממשלת ימין טהורה של ביבי-בנט-חרדים תהיה טובה בטווח הארוך, כי זה יגרום לאנשים להבין את העלות האמיתית של הדרך הזו. ב- 6 השנים האחרונות, ביבי תמיד דאג להתחבא מאחורי כל מיני עלי תאנה מהשמאל. הגיע הזמן שהימין ישלוט ויילך עם האג'נדה שלו עד הסוף, בלי משחקים.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 18 פברואר 2015, 17:05

עוד קצת ביבי:

https://davidshalit.wordpress.com/2006/ ... %99%D7%93/

http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 19,00.html

http://www.imra.org.il/story.php3?id=28117

האיש הזה לא מחובר למציאות והוא חייב ללכת בין אם אתה ימני, שמאלני או מרכז.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2015, 17:30

roy1000 כתב:עוד קצת ביבי:

אני אענה לפוסט הקודם שלך קצת יותר מאוחר, אבל בהקשר הזה אפשר רק להגיד - נו באמת...
אני מציע שתלך ותמצא את כל הקישורים לכל הדברים שעלו אי פעם בהקשר לביבי, ותפרסם אותם, וכך לפחות זה ייצא לך מהמערכת...

או שפשוט פעם הבאה תיתן כאן לינק לספר של בן כספית, שידוע בחיבתו לשרה וביבי... זה יכול לחסוך לך הרבה עבודה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 פברואר 2015, 17:58

jol9 כתב:
roy1000 כתב:עוד קצת ביבי:

אני אענה לפוסט הקודם שלך קצת יותר מאוחר, אבל בהקשר הזה אפשר רק להגיד - נו באמת...
אני מציע שתלך ותמצא את כל הקישורים לכל הדברים שעלו אי פעם בהקשר לביבי, ותפרסם אותם, וכך לפחות זה ייצא לך מהמערכת...

או שפשוט פעם הבאה תיתן כאן לינק לספר של בן כספית, שידוע בחיבתו לשרה וביבי... זה יכול לחסוך לך הרבה עבודה.

בוא תראי לי סיפורים דומים על ראשי ממשלה אחרים. סיפורים כאלה קיימים רק על ביבי. הכל קונספירציה אחת גדולה נגדו?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2015, 18:03

roy1000 כתב:
jol9 כתב:תסביר לי בבקשה, איך הפסקה שהדגשתי היא עובדה, ולא המצאה?

אתה שוב מסלף כל דבר בלי שום הגיון. שום דבר בפסקה הזו הוא לא עובדה. העובדות נמצאות בפסקה מעל שאתה התעלמת ממנה. בשום מקום לא כתבתי שזה כל מה שהוא עושה, אבל ברור שהוא משקיע בדברים האלה זמן לא פרופורציונאלי. מה שכתבתי זו מסקנה הגיונית בהחלט מכמה וכמה מקרים שבהם ביבי ניסה לתחמן ולקבל מהמדינה עוד כמה שקלים. סיפור הבריכה, סיפור הבקבוקים, סיפור הרהיטים, סיפור ההובלות וסיפור המתנות (ועוד כמה ששכחתי). אני חושב שיש פה מספיק בשביל לבסס תבנית של התנהגות. אין פה אפילו רבע "חצאי אמיתות" או "שקרים". אתה לא יכול להתמודד עם הטענות כמו בנאדם ולא כמו ביבי? את התתלהמות אתה יכול לשמור למרכז הליכוד.

כל הטון בדברים שאתה כותב הוא שזה כל מה שהוא עושה. אתה הרי לעולם לא מסייג שום דבר, אז כשאתה כותב משהו טוטאלי, זה גם חוזר אליך טוטאלי.
מה שברור לך, כנראה לא ברור לאחרים, ולכן אתה יכולה לכתוב "על פניו נראה ש..." או משהו בסגנון. על זה אולי אפשר יהיה גם להסכים, כי אני מניח שכל ראש ממשלה, מתעסק לפעמים גם
בעניינים שלא קשורים לעבודה שלו. האם זה חורג מגבול הטעם הטוב? לטעמי לא.
מתי זה יחרוג? אם הפרשיות יתחילו להתגלגל כמו אצל אולמרט, ולא ברמה של מה שאנחנו רואים היום. זה סוג של בדיחה.

roy1000 כתב:
jol9 כתב:התייחסתי לעניין הבריכה, פשוט בחרת שלא לקרוא את זה. יכול להיות שהיתה כאן איזשהי טעות. זה באמת כזה ביג דיל?? באמת שאני לא מבין למה.

לא דיברתי על כל הדו"ח ולא מעניין אותי רוב הדברים בדו"ח. התייחסתי ספציפית לעניין הבריכה. מה בדיוק הטעות פה? הבנאדם הלך כתב ערעור ותצהיר וטען לפני ועדה שישלמו לו מס של 4,000 ש"ח. זה לא משהו שנעשה בהיסח הדעת. זה משהו שהושקע בו הרבה מחשבה וזמן. זה ביג דיל כי זה חלק מתבנית התנהגות לא נורמלית. ראש ממשלת ישראל לא אמור להתעסק בדברים כאלה. אני אשאל שוב ובצורה ברורה - נראה לך הגיוני שראש ממשלת ישראל יתעסק בערעורים על זה שהמדינה לא רוצה לשלם מס של 4,000 ש"ח על הבריכה הפרטית שלו? מה כל כך קשה לענות על זה? כן או לא? תגיד שזו התנהגות הגיונית וסיימנו את הדיון.

אוקיי. הבן אדם הלך וכתב עירעור (ואולי נתן לעו"ד שלו להתעסק בזה). מה הבעיה עם זה? להיפך. אם היה מנסה להעלים את התשלומים, או לא משלם, זה היה בעייתי.
הוא בסה"כ ניסה לא לשלם את מה שחשב שהוא לא צריך לשלם. אני לא סגור על כל הפרטים, אבל לטעמי ברגע שהתברר שהוא כן צריך לשלם, אז הוא שילם.
כן. בהחלט נראה לי שכל אדם, כולל ראש ממשלה, רשאי להתעסק בעניינים הפרטיים שלו, כל עוד זה לא חורג מגבול הטעם הטוב. אני לא רואה איך הסיפור הזה חורג מהנורמות. באמת שלא.

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לגבי ההון, אתה צודק. לא המצאת את זה. פשוט שיקרת במצח נחושה. הלכת כנראה לאתר הזה:

לא ניפחתי כלום ולא לקחתי את זה מגלובס. היית כתבה בעיתונות הזרה על ההון של ביבי. באמת שאין לי כוונה לרדת למה הזו וממש לא משנה אם ההון שלו הוא 50 מליון או 100 מליון. זה סתם התלהמות של ברמה של מירי רגב.

בוודאי שאין לך כוונה. אתה עושה תעמולה שמאלנית קלאסית. זורק דברים חסרי ביסוס לאוויר, ואז כשמאמתים אותך עם האמת, אתה מנפנף את זה כאילו כלום.
כתבת הון אישי של 100 מליון דולר. זה הון של אדם עשיר מאוד, שברור שלא יכל לצבור הון כזה משירות ציבורי, בו הוא נמצא רוב חייו.
הון של 40 מליון ש"ח, זה הון מכובד מאוד אין ספק, אבל לא בלתי סביר, עבור אדם בעל כישורים ברמה הזאת.
זה כל ההבדל.

roy1000 כתב:
jol9 כתב:ולגבי החלק האחרון - אני רושם לך בפירוש, שכל מה שעלה עד עכשיו, לא מראה על שום התנהלות לא תקינה.

אתה חושב שכל העיסוק שלו בכל הגניבות הקטנות שלו מתמצה בשעתיים ב- 6 שנים? ברצינות? אולי אתה גם מאמין שאולמרט לקח שוחד רק ב-50 אלף דולר כי רק על זה הצליחו להרשיע אותו?

לא יודע.. שעתיים, שלוש שעות, יומיים.... כל הסיפורים האלה לא הצליחו לשכנע אותי שמדובר במשהו אובססיבי, כפי שאתה טוען.
ביבי כבר 9 שנים ראש ממשלה. אם היה באמת אובססיבי, ועוסק בזה ברוב זמנו, אז היו מוצאים הרבה הרבה יותר.
אה... ואולרמט לקח שוחד של 500 אלף ש"ח...

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני מקווה שבזאת נוכל אולי באמת לדבר על מה שזרקת שם בין המשפטים בנושאים של כלכלה, צמיחה וכו'...

אין הרבה מה לדבר על זה. ב- 6 השנים האחרונות הייתה צמיחה ממוצעת של קצת יותר מ- 3%, שזה פחות מהממוצע הרב-שנתי של המשק. בכל מקרה, ביבי לא עשה שום רפורמה גדולה או שום דבר מעורר צמיחה בשנים שלו בשלטון. הדבר היחידי ששווה קצת צמיחה זו הרכבת לירושלים. מצד שני, הוא המשיך למסמס את הרכבת התחתית בת"א שזה פרוייקט ששווה לפחות 1% של תל"ג לשנה וזה אולי הארוחת חינם הכי גדולה שיש למשק הישראלי כי כל שקל שיושקע בפרוייקט הזה יניב 10 שקלים בתל"ג. התשואה הכלכלית על פרוייקטים כאלה בעולם היא סביב ה- 30% לשנה על ההשקעה.

שכחתי דבר אחד - אם ביבי יקבל את מה שהוא רוצה (וכנראה שכן) והוא יגדיל את תקציב הבטחון ב- 10 מליארד פלוס עוד 4-5 מליארד להתנחלויות ולחרדים בממשלה הבאה, אז יהיה אפשר לצפות לצמיחה של מקסימום 2% בשנים הבאות (בלי עוד מלחמות). זו גם הסיבה שאני חושב שממשלת ימין טהורה של ביבי-בנט-חרדים תהיה טובה בטווח הארוך, כי זה יגרום לאנשים להבין את העלות האמיתית של הדרך הזו. ב- 6 השנים האחרונות, ביבי תמיד דאג להתחבא מאחורי כל מיני עלי תאנה מהשמאל. הגיע הזמן שהימין ישלוט ויילך עם האג'נדה שלו עד הסוף, בלי משחקים.

ב-6 השנים האחרונות, המצב הכלכלי הוא טוב ומעלה. אנשים עובדים, קונים, נוסעים לחו"ל, וכו'.
יש עליית מחירים, ויש להאמין שאם לא הממשלה הבעייתית עם לפיד, הטיפול בזה היה ממשיך, ויש עלייה במחירי הדיור, וגם בזה מנסים לטפל ובינתיים ללא הצלחה.

אתה שוכח שישראל היתה אחת הכלכלות הכי יציבות, בזמן משברים גדולים שפקדו את העולם מאז 2008-09.
הקרדיט על זה משום מה לא ניתן לנתניהו ושטייניץ, אלא יותר לסטנלי פישר, אבל צריכים להיות הוגנים גם בעניין הזה.

לגבי מנועי צמיחה - וואלה, אני לא יודע. יש הייטק, יש יחסים עם סין, יש מקומות עבודה חדשים, יש תשתיות, יש גז וכו'. סה"כ לא רע. אני מאמין שיש עוד דברים שנעשים, שאני לא מודע אליהם,
וכנראה שגם בנושא רכבת תחתית מנסים להתקדם, וזה מן הסתם לא כזה פשוט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים