אביהוא כתב:אורי רק עכשיו ראיתי את ההודעה מאז..חח
זה שיש לו מניה וחצי לא הופך אותו לבוס הקובע שם..תראה, אני לא פוסל את האפשרות שיש לו השפעונת כל שהיא.. אבל איפה?? אני לא רואה!!..ביינתים זה הכל דיבורים.
אני רואה את ערוץ הספורט כערוץ עם אינטרסים בלי שום העדפת יתר למכבי..זה שמכבי קיבלה את הבמה הרבה שנים זה בגלל עצם העובדה שהיא גדולה ומושכת הרבה רייטינג.
"ערוץ של מכבי" זה אלו שאוהבים לצייר את מכבי כרודנית או משו בסגנון.
שמע אם אתה רוצה להיכנס לזה ברצינות אתה צריך לעקוב לא רק במחינת התוכן של הכתבות על מכבי אלא גם על הכמות הלא שווה ברמת הדיווחים בין המועדונים. מה אני אגיד לך אני מאד נהנה שיש המון דיווחים על מכבי כי אני אוהד מכבי אבל אוהדי מגדל וכן שאר המועדונים בארץ סובלים מנחיתות רצינית מבחית סיקור תקשורתי. מתי אתה רואה כתבה נגיד על חולון/חיפה שללא ספק יש להם קהל אוהדים לא כזה קטן?! נכון יש למכבי הרבה יותר אוהדים והרבה יותר הצלחות שמצדיקות סיקור רחב אבל אם אנחנו שואפים לתקשורת אובייקטיבית(אני לפחות כן שואף לזה) אז יש פה עוד מועדונים בליגה ששווים סיקור.
אני בטוח במאה אחוז שרקנאטי משפיע לא רק על תוכן הכתבות בערוץ הספורט אלא גם על הכמות שביננו זה מה שחשוב...
לדעתי מה שישראל היום עשו זה הצעד הראשון לקראת אובייקטיביות אמיתית-הם לקחו אוהד מושבע ומוצהר של מגדל(רועי כהן) והפכו אותו לכתב רשמי של העיתון עם מקום קבוע בעמודי הספורט של העיתון.מבחינתי כמובן זה אמנם מרגיז לקרוא אוהד של מגדל כל הזמן אבל מצד שני ארלה ויסברג הוא אוהד מכבי אז זה מאזן...
בערוץ הספורט הם ממש לא שם וגם אם הם לקחו את אדלשטיין שהוא אדום הוא עדיין מנתח את מכבי כל שבוע בטור קבוע על היורוליג- אתה מבין בכל הנוגע לכדורסל מכבי היא בראש סדר היום של הערוץ...