אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 ספטמבר 2011, 13:05

מכבי הציעה לת'ורנטון 2.2 מליון דולר, אפשר להציע ללאנגפורד חצי מזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2011, 13:12

where is the love? כתב:אתם אומרים שלאנגפורד יקר למכבי, מישהו כאן יודע מה המחיר שהוא ידרוש?

והשאלה היא האם למכבי יש סכום להוציא על שחקן כזה?

בחימקי אם אני לא טועה הוא קיבל בין 1.5 ל-2 מליון יורו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 25 ספטמבר 2011, 13:13

where is the love? כתב:אתם אומרים שלאנגפורד יקר למכבי, מישהו כאן יודע מה המחיר שהוא ידרוש?

והשאלה היא האם למכבי יש סכום להוציא על שחקן כזה?

בחימקי הוא ישב על חוזה של קצת יותר מ2 מיליון יורו. בכל זאת, אחד הגארדים הטובים ביבשת. לדעתי האמריקאי הטוב באירופה, יחד עם באטיסט. יהיה קשה להביא אותו, אם כי אם מסתכלים על הסגלים של שאר הקבוצות החזקות באירופה, אף אחת לא צריכה שחקן בעמדה הזאת. נקווה לטוב..
בקשר לשאלה השנייה, בתור מה אתה שואל אותנו? אתה חושב שמישהו כאן יודע אם למכבי יש כסף להוציא עליו או לא? נחכה ונראה..
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 ספטמבר 2011, 13:15

הוא רק חזר מפציעה, הוא שוחרר מהקבוצה שלו ואנחנו כבר בסוף ספטמבר. חוזה כמו שהוא קיבל בחימקי הוא לא יקבל באף מקום עכשיו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2011, 13:18

MTA2311 כתב:הוא רק חזר מפציעה, הוא שוחרר מהקבוצה שלו ואנחנו כבר בסוף ספטמבר. חוזה כמו שהוא קיבל בחימקי הוא לא יקבל באף מקום עכשיו.

אל תסמוך על זה..
ז'לגיריס צריכים שחקן כמוהו למקרה שווימס יילך והם מוציאים הרבה כסף השנה..
קאחה לאבורל יכולים להוציא הרבה כסף
אני בטוחה שעוד קבוצה עשירה שלא צריכה אותו תהיה מוכנה להוציא הרבה כסף..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 25 ספטמבר 2011, 13:19

MTA2311 כתב:הוא רק חזר מפציעה, הוא שוחרר מהקבוצה שלו ואנחנו כבר בסוף ספטמבר. חוזה כמו שהוא קיבל בחימקי הוא לא יקבל באף מקום עכשיו.

נכון, בגלל זה אפשר לשים עליו עכשיו את היד.
אם הוא היה חופשי ובריא בתחילת הקיץ, לא היינו יכולים לפזול לעברו... עכשיו, שאף קבוצה עם תקציב גדול ממכבי צריכה שחקן בעמדה הזאת, ושהמחיר שלו ירד, צריך לנסות לגנוב אותו. נקווה שיגיע, שחקן יוצא מהכלל. לדעתי, הוא במקום פארגו זה שדרוג
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 25 ספטמבר 2011, 13:21

Holiday_Armadillo כתב:

אל תסמוך על זה..
ז'לגיריס צריכים שחקן כמוהו למקרה שווימס יילך והם מוציאים הרבה כסף השנה..
קאחה לאבורל יכולים להוציא הרבה כסף
אני בטוחה שעוד קבוצה עשירה שלא צריכה אותו תהיה מוכנה להוציא הרבה כסף..

עם כל הכבוד לז'אלגיריס ולרכש שלהם, יש לנו תקציב גדול יותר. הביאו כמה שחקנים נחמדים+2 שחקנים שיחזרו בסיום השביתה, זה לא איזה קבוצה עם 20 מיליון יורו..
קאחה זה אולי הקבוצה היחדיה שיכולה לגנוב מאיתנו אותו... יש להם ב2-3 את סאן אמטריו, בייליצה, ריבאס ו-וויליאמס. זה בסדר, אבל וויליאמס חוזר בסיום השביתה, ויכול ליהיות שינסו לשים על לאנגפורד את היד.. נקווה שלא.
asafb96

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 25 ספטמבר 2011, 13:30

אם לקחא לבורל היה כסף הם לא היו מוכרים לאפס את שני הגבוהים שלהם ואת מרסלניו לברסא ......אותי בטור איש כלכלה מעניין איך קבוצות באיטליה או ספרד ממשיכים לזרוק כסף שאין להם והם על סף קרעסה שמצב ביוון זה משחק ילדים ביחס למצבה של ספרד ..
נ.ב. תשאלו את אלהיו כמה הוא באמת קיבל מתוך שכר המופוצץ שלו שהיה בקחא ... אפשר לחשוב שהם שיחררו אותו בגלל העניים היפות שלו ...
טיקי חוזר

הודעהעל ידי where is the love? » 25 ספטמבר 2011, 13:34

נדמה לי שכולנו רוצים את לאנגפורד, השאלה האם בלאט רוצה גם ?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2011, 14:56

''על הסגל הקיים אמר בלאט: "אין משהו מיוחד על הפרק. אני יודע שיש הרבה דיבורים ואני גם יכול לומר שאנחנו לא פוסלים אפשרות להביא עוד שחקן, אבל כרגע אני לא רואה שינויים בסגל"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 07558.html
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 ספטמבר 2011, 15:23

Holiday_Armadillo כתב:''על הסגל הקיים אמר בלאט: "אין משהו מיוחד על הפרק. אני יודע שיש הרבה דיבורים ואני גם יכול לומר שאנחנו לא פוסלים אפשרות להביא עוד שחקן, אבל כרגע אני לא רואה שינויים בסגל"

גם בYNET כתוב אותו דבר.

אולי זה הדבר הנכון. אם הבחירה היא בין שחקן בעלות 300K כמו אלה שהוזכרו לאחרונה, אז אין טעם להעמיס עוד על הסגל העמוס גם ככה.
במהלך העונה אנחנו נבין האם מכבי לא מאוזנת ועד כמה, וכמובן עד כמה דיוויד עצמו יצליח להחביא את חוסר האיזון הזה.

אני כבר מחכה לג'אמפ בול הראשון...

האם יש סיכוי שהשנה מכבי לא תשתתף בגביע ווינר?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2011, 15:28

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:''על הסגל הקיים אמר בלאט: "אין משהו מיוחד על הפרק. אני יודע שיש הרבה דיבורים ואני גם יכול לומר שאנחנו לא פוסלים אפשרות להביא עוד שחקן, אבל כרגע אני לא רואה שינויים בסגל"

גם בYNET כתוב אותו דבר.

אולי זה הדבר הנכון. אם הבחירה היא בין שחקן בעלות 300K כמו אלה שהוזכרו לאחרונה, אז אין טעם להעמיס עוד על הסגל העמוס גם ככה.
במהלך העונה אנחנו נבין האם מכבי לא מאוזנת ועד כמה, וכמובן עד כמה דיוויד עצמו יצליח להחביא את חוסר האיזון הזה.

היה סיכוי בגלל שהמשחק עם נובו מסטו היה אמור להיות יום לפני המשחק הראשון של גביע ווינר..אבל שינו את זה בגלל יום כיפור..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 25 ספטמבר 2011, 15:46

לא מבין לאיפה הלך הכסף שהיה אמור ללכת לפארגו. בוודאי לכיס של פדרמן.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 25 ספטמבר 2011, 15:51

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

גם בYNET כתוב אותו דבר.

היה סיכוי בגלל שהמשחק עם נובו מסטו היה אמור להיות יום לפני המשחק הראשון של גביע ווינר..אבל שינו את זה בגלל יום כיפור..

בעסה.... :rolleyes
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 25 ספטמבר 2011, 15:57

לדעתי הבור עמוק ממה שחושבים כי שייר כנראה לא שחקן לרמות האלה כרגע. לא חושב שסתם דייויד נותן יותר קרדיט ליוגב מאשר לו. העיקר שמבחינת פדרמן הכל בסדר. בעונה הבאה שחקן כמו לאנגפורד יעלה פי שתיים(בערך כמו שמכבי התקמצנו על 150 אלף דולר כדי להביא על מקאלב) ומכבי לא תוכל לפנטז עליו בחלומות הכי טובים שלה.
שחף

הודעהעל ידי where is the love? » 25 ספטמבר 2011, 16:00

שחף כתב:לא מבין לאיפה הלך הכסף שהיה אמור ללכת לפארגו. בוודאי לכיס של פדרמן.

אף אחד לא מבין, אני מקווה שהעיתונאים ישאלו את השאלות הנוקבות האלו במסיבת העיתונאים, אני חושב שזו זכותנו הלגיטית לדעת, גם אם זה לכיסוי חובות, זכותנו לדעת, גם אם זה לחסיכה זכותנו לדעת, אבל שלא יגידו לנו שהכסף נעלם.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2011, 16:08

where is the love? כתב:
שחף כתב:לא מבין לאיפה הלך הכסף שהיה אמור ללכת לפארגו. בוודאי לכיס של פדרמן.

אף אחד לא מבין, אני מקווה שהעיתונאים ישאלו את השאלות הנוקבות האלו במסיבת העיתונאים, אני חושב שזו זכותנו הלגיטית לדעת, גם אם זה לכיסוי חובות, זכותנו לדעת, גם אם זה לחסיכה זכותנו לדעת, אבל שלא יגידו לנו שהכסף נעלם.

הם לא חייבים לך כלום..
ואני דווקא כן מבינה לאן זה הלך אבל כנראה שאנשים לא מעוניינים לשמוע ומתלעמים מזה כל פעם כי זה לא מוצא חן בעיניהם ולא מתחבר לאג'נדה שלהם..
אולי אתה חושב שזכותך הלגיטימית לדעת לאן הלך הכסף אבל מכבי לא חייבים לגלות לאף אחד..גם לא לאלה שקנו מנויים..
וזה ממש לא ''בעד'' ו''נגד'' ההנהלה..הם פשוט לא חייבים לנו כלום
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 25 ספטמבר 2011, 16:10

שחף כתב:לדעתי הבור עמוק ממה שחושבים כי שייר כנראה לא שחקן לרמות האלה כרגע. לא חושב שסתם דייויד נותן יותר קרדיט ליוגב מאשר לו. העיקר שמבחינת פדרמן הכל בסדר. בעונה הבאה שחקן כמו לאנגפורד יעלה פי שתיים(בערך כמו שמכבי התקמצנו על 150 אלף דולר כדי להביא על מקאלב) ומכבי לא תוכל לפנטז עליו בחלומות הכי טובים שלה.

למה למהר להספיד את שאייר? הבנאדם עוד לא התאושש מג'ט לג של הטיסה וכבר קברו פה את הקריירה המקצוענית שלו.
הבאדם קיבל מעט מאד דקות בטורניר הזה, לא ראינו ממנו המון.

גם ג'רמי פארגו לא בדוק הצטיין בתחילת העונה שעברה (וגם בחלק ממשחקי ההכנה היה די אנמי).
תן לו זמן, אני מאמין ומקווה שהוא ימצב את עמו כשחקן סולידי שידע לעשות דברים יפים באירופה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 25 ספטמבר 2011, 16:13

לדעתי מי שקנה מנוי דווקא זכאי לשמוע מה עשו עם הכסף שלו. ואם אדון פדרמן שם אותו בכיס כדי לכסות על החובות שלו לכץ זאת חוצפה ממדרגה ראשונה. לגבי שייר, אם פאקינג יוגב אוחיון מקבל יותר דקות משחק ממנו במשחקי אימון ופותח על חשבונו בחמישייה זה אמור להדליק שלוש נורות אזהרה. כנראה שהוא פשוט לא מספיק טוב. בארבעה משחקי אימון מול קבוצות דרג ז' הוא לא הגיע ל-20 נקודות.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 ספטמבר 2011, 16:14

בטח שאין חובה, אבל אנחנו עוסקים בסך הכול בקבוצת כדורסל ובספורט, בידור, לא בתקציב הביטחון. אני כן חושב שצריך קצת שקיפות בדברים האלו, בטח לגבי אלו שרוכשים מינויים במיטב כספם.
למכבי אין קיום כלכלי בלי רוכשי המינויים וזכותם לקבל תשובות לא פחות מזכותם של משלמי מיסים לקבל תשובות לגבי תקציב המדינה.

ד"א, כאן מדבר בלאט קצת אחרת ?

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1863747
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים