המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:אתם אומרים שלאנגפורד יקר למכבי, מישהו כאן יודע מה המחיר שהוא ידרוש?
והשאלה היא האם למכבי יש סכום להוציא על שחקן כזה?
where is the love? כתב:אתם אומרים שלאנגפורד יקר למכבי, מישהו כאן יודע מה המחיר שהוא ידרוש?
והשאלה היא האם למכבי יש סכום להוציא על שחקן כזה?
MTA2311 כתב:הוא רק חזר מפציעה, הוא שוחרר מהקבוצה שלו ואנחנו כבר בסוף ספטמבר. חוזה כמו שהוא קיבל בחימקי הוא לא יקבל באף מקום עכשיו.
MTA2311 כתב:הוא רק חזר מפציעה, הוא שוחרר מהקבוצה שלו ואנחנו כבר בסוף ספטמבר. חוזה כמו שהוא קיבל בחימקי הוא לא יקבל באף מקום עכשיו.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הוא רק חזר מפציעה, הוא שוחרר מהקבוצה שלו ואנחנו כבר בסוף ספטמבר. חוזה כמו שהוא קיבל בחימקי הוא לא יקבל באף מקום עכשיו.
אל תסמוך על זה..
ז'לגיריס צריכים שחקן כמוהו למקרה שווימס יילך והם מוציאים הרבה כסף השנה..
קאחה לאבורל יכולים להוציא הרבה כסף
אני בטוחה שעוד קבוצה עשירה שלא צריכה אותו תהיה מוכנה להוציא הרבה כסף..
Holiday_Armadillo כתב:''על הסגל הקיים אמר בלאט: "אין משהו מיוחד על הפרק. אני יודע שיש הרבה דיבורים ואני גם יכול לומר שאנחנו לא פוסלים אפשרות להביא עוד שחקן, אבל כרגע אני לא רואה שינויים בסגל"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 07558.html
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''על הסגל הקיים אמר בלאט: "אין משהו מיוחד על הפרק. אני יודע שיש הרבה דיבורים ואני גם יכול לומר שאנחנו לא פוסלים אפשרות להביא עוד שחקן, אבל כרגע אני לא רואה שינויים בסגל"
גם בYNET כתוב אותו דבר.
אולי זה הדבר הנכון. אם הבחירה היא בין שחקן בעלות 300K כמו אלה שהוזכרו לאחרונה, אז אין טעם להעמיס עוד על הסגל העמוס גם ככה.
במהלך העונה אנחנו נבין האם מכבי לא מאוזנת ועד כמה, וכמובן עד כמה דיוויד עצמו יצליח להחביא את חוסר האיזון הזה.
אני כבר מחכה לג'אמפ בול הראשון...
האם יש סיכוי שהשנה מכבי לא תשתתף בגביע ווינר?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''על הסגל הקיים אמר בלאט: "אין משהו מיוחד על הפרק. אני יודע שיש הרבה דיבורים ואני גם יכול לומר שאנחנו לא פוסלים אפשרות להביא עוד שחקן, אבל כרגע אני לא רואה שינויים בסגל"
גם בYNET כתוב אותו דבר.
אולי זה הדבר הנכון. אם הבחירה היא בין שחקן בעלות 300K כמו אלה שהוזכרו לאחרונה, אז אין טעם להעמיס עוד על הסגל העמוס גם ככה.
במהלך העונה אנחנו נבין האם מכבי לא מאוזנת ועד כמה, וכמובן עד כמה דיוויד עצמו יצליח להחביא את חוסר האיזון הזה.
אני כבר מחכה לג'אמפ בול הראשון...
האם יש סיכוי שהשנה מכבי לא תשתתף בגביע ווינר?
היה סיכוי בגלל שהמשחק עם נובו מסטו היה אמור להיות יום לפני המשחק הראשון של גביע ווינר..אבל שינו את זה בגלל יום כיפור..
שחף כתב:לא מבין לאיפה הלך הכסף שהיה אמור ללכת לפארגו. בוודאי לכיס של פדרמן.
where is the love? כתב:שחף כתב:לא מבין לאיפה הלך הכסף שהיה אמור ללכת לפארגו. בוודאי לכיס של פדרמן.
אף אחד לא מבין, אני מקווה שהעיתונאים ישאלו את השאלות הנוקבות האלו במסיבת העיתונאים, אני חושב שזו זכותנו הלגיטית לדעת, גם אם זה לכיסוי חובות, זכותנו לדעת, גם אם זה לחסיכה זכותנו לדעת, אבל שלא יגידו לנו שהכסף נעלם.
שחף כתב:לדעתי הבור עמוק ממה שחושבים כי שייר כנראה לא שחקן לרמות האלה כרגע. לא חושב שסתם דייויד נותן יותר קרדיט ליוגב מאשר לו. העיקר שמבחינת פדרמן הכל בסדר. בעונה הבאה שחקן כמו לאנגפורד יעלה פי שתיים(בערך כמו שמכבי התקמצנו על 150 אלף דולר כדי להביא על מקאלב) ומכבי לא תוכל לפנטז עליו בחלומות הכי טובים שלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־37 אורחים