roy1000 כתב:ankram כתב:אני אוהד מכבי קרוב ל 3000 שנה , ומעולם , אבל מעולם לא הוצגה מכבי בתקשורת כאנדרדוג מול הפועל ירושליים,מעולם.
מאז חצי הגמר בכל פאנל כלשהו מכבי מקבלת 80:20 לרעתה בגמר הזה , או שיש משהו שאני לא מבין , או שבאמת המגמות התהפכו בעולם הכדורסל שלנו.
הכל תלוי ועומד על פארגו , אם הבחור הזה יופיע טוב למשחק , לאף קבוצה בארץ אין סיכוי מולנו , אם הוא יופיע רע , אין לנו שום סיכוי.
אני לא מבין את הסיפור. פערי הרמות ביננו לבין ירושלים הם עצומים. אנשים איבדו את זה.
אני חושב שאתה חיי בקיפאון , או לחילופין תקוע בשנות ה70-80 ,
מכבי בנקודת הזמן הנוכחית , אינה עולה על ירושליים , בטח ללא סופו.
2 הקבוצות במגמות הפוכות , ירושליים משחקת בבית , עם האוהדים שלה , עם חבורה של שופטים שמה שבעיקר מעניין אותה זה לדפוק את מכבי.
יש כל כך הרבה גורמים שרוצים שמכבי תפסיד שאני לא רואה שום סיכוי למשחק "הוגן".
זה לא חייב להיות בצורה של השתנה מהמקפצה , פה פאול 50/50 על רנדל , פה אי שריקה לפיצוץ על לאנסברג\פארגו , פה פאול שנשרק לטובתו של דונטה סמית , בקטנה.
הזחיחות שלך אינה מובנת ,מכבי של השנה עדיין לא הוכיחה לנו מספר דברים , דבר ראשון שהיא מסוגלת לקחת גמר , דבר שני שהיא מסוגלת ל"גמור" משחקים , דבר שלישי , שהיא מסוגלת לקלוע עונשין , דבר רביעי
שהיא שומרת על קור רוח שדברים לא עובדים.
אז מה משותף לגמרים שמכבי הפסידה השנה?
1. הם היו בחוץ.
2. הם שוחקו ללא סופו.
3. רנדל היה חסר\לא בריא ב100%.
3 התנאים האלו מופיעים גם עכשיו , כעת תנסה להסביר לי מדוע מכבי תיקח את המשחק הזה?
ובבקשה תחסוך ממני את המנטרות של "מסורת" , "גב אל הקיר" , "ליאור ויותם נחנקים במעמדי אמת" וכו'.