גמר גביע המדינה: מכבי נגד ירושלים - ראשון 21:00 ערוץ 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר גביע המדינה: מכבי נגד ירושלים - ראשון 21:00 ערוץ 5

הודעהעל ידי my man » 23 פברואר 2015, 13:25

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
לפיני גרשון לא ממש היו תשובות לגבי היעדרותו של סופוקליס שחורציאניטיס מהגמר: "למה סופו לא פה? אני לא יודע. ניקולה וויצ'יץ' אמר לו להיות פה ואני לא יודע למה הוא לא פה. זה לא בסדר.

אבל אמרו בטלויזיה, שכאשר סופו הגיע, בדיוק הכניסו לארנה את פמיליית הנשיא, ולא נתנו לאף אחד אחר להכנס. אמרו שהוא ממתין מחוץ לאולם... לא יודע מה קרה אחר כך. אולי הסדרנים עצרו אותו כדי שלא ישחק, כי לא ידעו שהוא לא נרשם למשחק :D

או שהם פחו שהוא יתנפל על ריבלין :whistle
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 23 פברואר 2015, 14:12

אביהוא כתב:שימו לב:
בתחילת הערב מקבל מליניאק אישור מהעיתונאי רועי כהן(המזוהה עם הפועל ירושלים) שבעריית ירושלים התחילו הכנות לחגיגות של אחרי הזכייה!
אבל ביציע העיתונות מליניאק מריץ ספקולציה וכולם הסכימו איתו שזו המצאה של מכבי ולא היו הכנות בכלל (ועוד בכלל העיתונאים הביאו למכבי את הידיעה הזאת אני מזכיר!)

כן אורי,ערוץ הספורט זה ערוץ של מכבי...האמינות שלהם שווה לתחת!!

בעיניין סופו זה רק יכול להיות משו במשפחה שהוא לא נמצא עם מכבי הערב..מזכיר לי קצת את תחילת העונה,נקווה שהכול בסדר ושהוא יחזור לשגרה.
דרך אגב..הם גם התחילו ברדיו תררם על זה שמכבי כועסים על סופו על ה"כאילו פציעה",ושמענו של מי הייתה ההחלטה שלא לשחק הערב!

ומצאתי גם הוכחה! :
http://103fm.maariv.co.il/programs/Medi ... 1t4nzVQ=KH

שמע לפני כמה זמן שמואל העלה נקודה שנורא עניינה אותי שבפורום של מגדל מאמינים שכל התקשורת צהובה ובמיוחד ערוץ הספורט...אז התחלתי לבדוק את התופעה ושאלתי חברים שלי שהם אובייקטיביים(אוהדי אילת למיניהם) והם גם אמרו את זה שערוץ הספורט ממש מרגיש כמו אתר הבית של מכבי...תחשוב על זה.. זו נקודה מעניינת...
תראה מה כתבו שם אחרי הגמר:
היחידים שדיברו על הבמות היו מכבי ת"א וערוץ הספורט , אגף התקשורת שלהם .
לא מצליח להבין איך ולמה לעזאזל אין בארץ סיקור הוגן בספורט . למה בכל מקום בעולם , במשחקי גמר מביאים שחקני עבר משני הצדדים , הכתבים נשמעים כתבי ספורט ולא לקקני חצר ורק אצלנו הבמה המרכזית זה הזוהמה של ערוץ הספורט ?!?

זה מחרפן לראות אותם , לשמוע והשיא - אין מקור אחר !!! כמו שיצאו נגד אירוח גמר גביע רק בנוקיה - צריך לצאת נגד שידור משחקים שלנו מול המכה בערוץ שלהם (או לפחות גמרים כאלה) !
הם ניסיון לדחוף אמש את עני'ין הבמות בכל שאלה שניה , ולכל אחד שהצליחו לדחוף לו מיקרופון .
והקטע היותר מדהים/מזעזע - זה היה נראה שדף המסרים של השחקנים וההנהלה של מכבי , ודף המסרים של ערוץ הספורט (שדר , כתבים ואולפן לפחות) - זהה לגמרי .

דעתי היא שברור שהוא מגזים ואנחנו הרי בעצמנו הרבה פעמים מתרעמים על התקשורת שמקדמת את מגדל אבל וזה אבל גדול צריך לנסות לראות את הדברים בצורה אובייקטיבית..
וזה שהבעלים של מכבי הוא גם חלק מהבעלים של ערוץ הספורט ללא ספק משפיע...
אני מעדיף תקשורת אובייקטיבית לחלוטין שבאמת מציגה את הספורט כפי שהוא בלי אג'נדות...אבל אנחנו ישראלים ותמיד יש לנו אג'נדות וצריך בתוך הקונספט הנוכחי להכניס כמה שיותר מכל הצדדים...
אתה יודע אני שונא את חולון אבל מתי פעם אחרונה קראת עליהם כתבה? מתי על נס ציונה? זה חסר לכדורסל שלנו כמו אוויר...יהיה יותר סיקור תהיה יותר מודעות ויבואו עוד ספונסרים וירמו את הכדורסל שלנו...זו השאיפה שלי כי הליגה פה ברמה מאד נמוכה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2015, 14:18

כל סיפור הבמות נראה לי באמת כמו איזה קשקוש אחד גדול. ניר ברקת הוא לא מישהו שעושה שטויות כאלה על חשבון כספי ציבור. מכבי עשו יפה וניצלו את הסיפור ליצור מוטיבציה אצל השחקנים, אבל באמת שאין מה לדון מזה מעבר. היה משחק טוב, הגביע נשאר בבית. זה הכל.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 23 פברואר 2015, 14:29

זה לא רק שהוא מגזים,הוא גם טועה. גם בONE ו- וואלה דיברו על זה שהערייה התחילו בהכנות,והוא נעלק על ערוץ "מכבי" הספורט בגלל פרנויה.

אין כזה דבר תקשורת אובייקטיבית. וכמו שכבר אמרתי,זה לא אובייקטיביות זה אינטרס רייטיניג נטורל ואני לא מבין למה אתה לא מסכים איתי בעיניין הזה..זתומרת,איפה אני טועה?

כל אתר ספורט שרוצה רייטינג יסקר הרבה פעמים את הטובים ביותר.

עריכה:

מי מסוקר יותר באתרי הספורט הכדורגל הישראלי או העולמי?!..
דרך אגב,אני מכיר מקרוב אוהדי ברצלונה בכדורגל שמתלוננים הרבה מאודד שערוצי התקשורת עושים ספינים מלוכלכים שיקריים מוחצנים נגד ברצלונה ורק בגלל שהמניה העולה באירופה כרגע היא ריאל מדריד בגלל סוללת הכוכבים שלה והיכולת המעולה.
בעוד שבעצם ברצלונה סך הכל היו מרחק משחק-שתיים מריאל, ואוהדי ריאל עדיין מתלוננים שערוץ הספורט זה ערוץ של ברצלונה,למה מתלוננים?! בגלל ה 6 שנים האחרונות שערוץ הספורט פירגן בלי סוף לברצלונה..למה הוא פירגן לברצלונה?! בגלל שברצלונה הייתה המניה העולה והיא תמשוך הרבה צופים.
אתה יכול לדמות את אותו הסיפור עם ירושלים,כול השנים מכבי קיבלה את הבמה המרכזית ובצדק ועכשיו כשיש אינטרס אחר (עיר הבירה, ישראלים, פרוייקט עם בעלים חדש ועוד) אז רוצים קצת להפוך יוצרות עם ספינים מלוכלכים שיקריים מוחצנים נגד מכבי,וכמובן שאוהדי מגדל לא יראו את זה כי הם תמיד מיבחינתם המקופחים.
נערך לאחרונה על ידי sunshine בתאריך 23 פברואר 2015, 15:16, נערך 3 פעמים בסך הכל.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי sunshine » 23 פברואר 2015, 14:31

roy1000 כתב:כל סיפור הבמות נראה לי באמת כמו איזה קשקוש אחד גדול. ניר ברקת הוא לא מישהו שעושה שטויות כאלה על חשבון כספי ציבור. מכבי עשו יפה וניצלו את הסיפור ליצור מוטיבציה אצל השחקנים, אבל באמת שאין מה לדון מזה מעבר. היה משחק טוב, הגביע נשאר בבית. זה הכל.

רועי כהן שמזוהה עם ירושלים אומר לך שכן..מה יש לך לא להאמין?(גם אני לא מאמין שהתחילו להוציא כספים רציניים,אלא רק תיכנונים כלליים)
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי tzachMTA » 23 פברואר 2015, 14:33

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
לפיני גרשון לא ממש היו תשובות לגבי היעדרותו של סופוקליס שחורציאניטיס מהגמר: "למה סופו לא פה? אני לא יודע. ניקולה וויצ'יץ' אמר לו להיות פה ואני לא יודע למה הוא לא פה. זה לא בסדר.

אבל אמרו בטלויזיה, שכאשר סופו הגיע, בדיוק הכניסו לארנה את פמיליית הנשיא, ולא נתנו לאף אחד אחר להכנס. אמרו שהוא ממתין מחוץ לאולם... לא יודע מה קרה אחר כך. אולי הסדרנים עצרו אותו כדי שלא ישחק, כי לא ידעו שהוא לא נרשם למשחק :D

חחח אולי סופו נעלב..
tzachMTA

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2015, 14:54

אביהוא כתב:
roy1000 כתב:כל סיפור הבמות נראה לי באמת כמו איזה קשקוש אחד גדול. ניר ברקת הוא לא מישהו שעושה שטויות כאלה על חשבון כספי ציבור. מכבי עשו יפה וניצלו את הסיפור ליצור מוטיבציה אצל השחקנים, אבל באמת שאין מה לדון מזה מעבר. היה משחק טוב, הגביע נשאר בבית. זה הכל.

רועי כהן שמזוהה עם ירושלים אומר לך שכן..מה יש לך לא להאמין?(גם אני לא מאמין שהתחילו להוציא כספים רציניים,אלא רק תיכנונים כלליים)

נראה לי משהו יותר סטנדרטי מאיזה סיפור אמיתי. הרי ברור שהעריה צריכה להתכונן לחגיגות אם יהיו. אם זה היה ראש עיר אחר הייתי אומר אולי יש משהו, אבל ניר ברקת הוא לא טיפש ובטח שלא מושחת. בסה"כ זה ספין נחמד, אבל אני לא חושב שיש פה סיפור אמיתי.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 23 פברואר 2015, 15:06

roy1000 כתב:
אביהוא כתב:

נראה לי משהו יותר סטנדרטי מאיזה סיפור אמיתי. הרי ברור שהעריה צריכה להתכונן לחגיגות אם יהיו. אם זה היה ראש עיר אחר הייתי אומר אולי יש משהו, אבל ניר ברקת הוא לא טיפש ובטח שלא מושחת. בסה"כ זה ספין נחמד, אבל אני לא חושב שיש פה סיפור אמיתי.

אז למה הפועל ירושלים כעסו על התיכנונים שכן הערייה עשתה?..עזוב, כל אחד רוצה להאמין למה שהוא חושב,אין תשובה ישירה מהערייה אז הכל נזיל.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2015, 15:16

אביהוא כתב:אז למה הפועל ירושלים כעסו על התיכנונים שכן הערייה עשתה?..עזוב, כל אחד רוצה להאמין למה שהוא חושב,אין תשובה ישירה מהערייה אז הכל נזיל.

אני חושב שבהפועל ירושלים כעסו כי זה התגלה וזה הציג אותם באור מצחיק. מההיכרות שלי עם ניר ברקת וממה שאני יודע עליו, אני לא מאמין שהאו עשה משהו חריג. הוא בחור מאוד מאוד יסודי וקפדן. התחושה שלי היא שהדברים שהוא עשה הם במסגרת הסטדנרט של עריית ירושלים. יש שם גם קבוצת כדורגל שזוכה לפעמים בתארים לא?

בכל מקרה אני לא יודע. רק מנחש.
roy1000

הודעהעל ידי צ'שר » 23 פברואר 2015, 15:24

http://sports.walla.co.il/item/2832299

כתבה מעולה של גרינוולד. איפה כל החברים שרצו את דנטה במכבי? ועוד במקומו של דווין?!
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי my man » 23 פברואר 2015, 20:16

צ'שר כתב:http://sports.walla.co.il/item/2832299

כתבה מעולה של גרינוולד. איפה כל החברים שרצו את דנטה במכבי? ועוד במקומו של דווין?!

מי אלה?
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מקובי » 23 פברואר 2015, 20:34

הרבה זמן לא עשיתי סיכום משחק... נראה לי שזאת הזדמנות טובה...

ת'אמת? אני אופטימיסט חסר תקנה אבל היתה לי תחושה רעה לגבי המשחק הזה, מכבי לא שיחקה טוב כבר שלושה שבועות, ביחד עם הארנה והדחיפה של הקהל שלהם (פחחחחח) המשחק יכל ללכת לכיוונים לא רצויים מבחינתנו, אתמול הייתי לחוץ במשך כל היום, גם בדרך אמרתי לחברים שלי שאני מקווה שזה יגמר טוב ולא כמו בגמר גביע ווינר (קשה לי לראות אדומים שמחים לי מול העיניים, שם באמת שקצת איבדתי את זה...)

בכל מקרה יצאנו למלחמה, בדרך לירושלים היו רק מספר שאריות של גושי שלג (חשבתי שיהיו הרבה יותר) מצאנו אחלה חנייה ליד הארנה ומצאנו את דרכנו בפנים.
בהתחלה כמעט לא פרסנו את התפאורה כי הנשיא היה צריך לעבור, אבל בסופו של דבר זה הסתדר...בכל מקרה היו תפאורות גאוניות אתמול (אלוף אירופה על רגל אחת, על שתי רגליים לא עוברים שלב באירופה)
מתחיל המשחק, מכבי בשוק מטורף, ואני מתחיל לחשוש שכאשר יגורתי בא לי אבל פארגו הוכיח כבר מההתחלה שהוא הגיע והוציא אותנו מהבור.
המשחק היה די שקול ונדנדנה לשני הצדדים (גם ברבע השני) כאשר מכבי בד"כ שמרה על יתרון קטן (בגלל שריקות קצת הזויות של השופטים על פאולים שלא קשורים למשחק לדעתי).
את מה שקרה ברבע השלישי לא צפיתי, מכבי פשוט שמרה מדהים והיתה ראשונה לכל כדור, בעוד ירושלים איבדה את הראש. זה היה נראה כאילו כל מטאטא יורה ואכן היינס צלף עם הבאזר ל-18 הפרש.
כמו שציינו פה, ישר עלה לי בראש הגמר המקולל ההוא שהצלחנו להפסיד אחרי שהובלנו בפער הזה (מסתבר שגם באותה תוצאה בסיום הרבע השלישי) אבל אוחיון בשלשה אדירה (אחרי שהלפרין הוריד ל-11) השאיר את הגביע צבוע צהוב.

אני שומע הרבה בתקשורת על כך שלא כיף לקחת תארים במכבי, אחרי אתמול, אני לא חושב שאפשר לומר דבר כזה. ראו שהשחקנים פשוט שמחו (פארגו אשכרה עמד על הגדר וחגג, יוגב עשה עם הקהל "מכבי זה אצלי בלב")

"אנחנו אלופי אירופה- לאדומים אין שום דבר"
התחלנו את הספירה לקראת התואר ה200 :)

נ.ב.- ועוד מילה על האיש הגדול, הוא הקריב בשבילנו כ"כ הרבה, ועלה לשחק המון פעמים חולה/פצוע/זריקות וכד' ככה שאני לא יכול להאמין לתקשורת שהוא לא רצה להיות במשחק הזה.
מקובי

הודעהעל ידי felix_r » 24 פברואר 2015, 01:07

ראיתי עכשיו עוד פעם בשידור החוזר. איזה כייף! :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 פברואר 2015, 01:17

felix_r כתב:ראיתי עכשיו עוד פעם בשידור החוזר. איזה כייף! :D

ראיתי כבר 4 שידורים חוזרים

תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 פברואר 2015, 01:21

Holiday_Armadillo כתב:

תמונה

ראיתי כמה פעמים מספר דקות פה ושם, אבל הפעם נפלתי על שידור חוזר מהתחלה :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי צהובון » 24 פברואר 2015, 02:02

כל מי שעדיין לא השתכנע עד היום, קיבל תשובה למה אליהו לא במכבי.
שחקן הגנה עלוב שגודס הלך עליו כל המשחק. שחקן התקפה מוגבל שחוץ מגויבות אין לו כלום. ככה זה כשאין קליעה.
שימשיך לזלזל במשחק, לנוח בכל קיץ במקום לשפר את עצמו. עם החיוך הדבילי שלו.
שמחתי שעזב לטאו ויטוריה בזמנו. התבעסתי כשהחזירו אותו אחרי שנה בסכום שערורייתי, אחרי שחימם את הספסל שם טאו והאשים את איבנוביץ ברמה המשחק שלו. שמחתי שוב כשהעזיבו אותו שוב. ואחרי שנתיים, אני מקווה שגם כל התומכים שלו רואים היום, איזה בלוף השחקן הזה.
צהובון

הודעהעל ידי sunshine » 24 פברואר 2015, 02:25

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

תמונה

ראיתי כמה פעמים מספר דקות פה ושם, אבל הפעם נפלתי על שידור חוזר מהתחלה :D

חחח גם אני עכשיו ראיתי..הבום שרסקין העיף על השלשה של היינס כמעט שבר לי את המפרקת כשסובבתי את הראש מהמחשב לטלויזיה...כמה אוויר הוא לקח בשביל זה :D

כמה תמונות שאהבתי מהפייסבוק של מכבי..
בויקה:
https://www.facebook.com/maccabitlv/pho ... =1&theater
אלכסנדר ברבק אבל לא מתרגש על המגרש:
הספסל באטרף אחרי השלשה של היינס..תראו את שמעון מזרחי:
זה בא אחרי הבאזר של אלכסנדר? :
משחק הקרבה של יוגי:
אופס החלקתי:
אופס החלקתי2:
אליהו מנסה לשמור:

:-*
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי yzafrir » 24 פברואר 2015, 11:44

המשחק הזה פשוט הראה שהכל תלוי במכבי . כל ההפסדים של מכבי העונה הם עניין מנטאלי לחלוטין ו המשחק הזה הראה שגם בכושר לא הכי טוב , מכבי יכולה לדרוס כל יריבה בליגה אם היא באמת רוצה והמשחק חשוב לה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 24 פברואר 2015, 11:52

צהובון כתב:כל מי שעדיין לא השתכנע עד היום, קיבל תשובה למה אליהו לא במכבי.
שחקן הגנה עלוב שגודס הלך עליו כל המשחק. שחקן התקפה מוגבל שחוץ מגויבות אין לו כלום. ככה זה כשאין קליעה.
שמחתי שעזב לטאו ויטוריה בזמנו. התבעסתי כשהחזירו אותו אחרי שנה בסכום שערורייתי, אחרי שחימם את הספסל שם טאו והאשים את איבנוביץ ברמה המשחק שלו. שמחתי שוב כשהעזיבו אותו שוב. ואחרי שנתיים, אני מקווה שגם כל התומכים שלו רואים היום, איזה בלוף השחקן הזה.

אישית לא הייתי מתבטא כך כלפי שחקן עבר במכבי (שחקן עבר כן , לא אורח לרגע ועוד קפטן לשעבר). סה"כ ליאור אינו בחור שלילי או שחצן , שמגיע לו אנטיגוניזם כזה.
בתכלס אם מסתכלים על זה ממבט צד של לא אוהד כדורסל , זה בסה"כ בחור צעיר שהעבודה הקודמת שלו אמרה לו ללא כחל ושרק , "צ'מע , אתה לא שווה את סכומי הכסף שמגיעים לך , אנו מציעים לך פחות , ואנחנו שומרים לעצמנו כל שנה את הזכות לשחרר אותך" - אאוץ' לכשעצמו.
מלבד זאת , אמש בסיקור הגמר שהיה בערוץ הספורט , די ריחמתי עליו , הבחור פשוט נשבר אחרי הגמר והיה על סף דמעות , קצת רחמים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי sunshine » 24 פברואר 2015, 11:58

ankram כתב:
צהובון כתב:כל מי שעדיין לא השתכנע עד היום, קיבל תשובה למה אליהו לא במכבי.

אישית לא הייתי מתבטא כך כלפי שחקן עבר במכבי (שחקן עבר כן , לא אורח לרגע ועוד קפטן לשעבר). סה"כ ליאור אינו בחור שלילי או שחצן , שמגיע לו אנטיגוניזם כזה.
בתכלס אם מסתכלים על זה ממבט צד של לא אוהד כדורסל , זה בסה"כ בחור צעיר שהעבודה הקודמת שלו אמרה לו ללא כחל ושרק , "צ'מע , אתה לא שווה את סכומי הכסף שמגיעים לך , אנו מציעים לך פחות , ואנחנו שומרים לעצמנו כל שנה את הזכות לשחרר אותך" - אאוץ' לכשעצמו.
מלבד זאת , אמש בסיקור הגמר שהיה בערוץ הספורט , די ריחמתי עליו , הבחור פשוט נשבר אחרי הגמר והיה על סף דמעות , קצת רחמים.

מצטרף..
אבל איך אמרו במגרש פתוח אמרו,קצת פסנתר וסלוומוושן והדמעות בעיינים חוגגות,לא קניתי.. בימיוחד את התקריב לעיינים שלו,חח.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־16 אורחים