toja27 כתב:אביהוא כתב:toja27 כתב:אביהוא כתב:ממה מעלימים עין?
אם זה הקרבה ואופי,הפלוס גובר על המינוס.
אם זה יכולת,יש פלוסים ויש מינוסים..תלוי איזה קבוצה בונים סביבו,אם פניני סמית' ועוד קלעים היו מראים יכולת אז גם סופו היה זורח.
בעונה שסופו לא היה פה זה הסתיים באיבוד אליפות והדחה כואבת מאירופה,סופו חזר גם האליפות חזרה וגם אירופה צהובה.לא הכל זה יכולת אישית, זה גם מה שהקבוצה יכולה לעשות כשהוא על המגרש.
לפעמים הוא מקריב ולפעמים מתעצל וזה תלוי הרבה בתקופה שהוא נמצא בה. העונה, חוץ מתקופת זמן קצרה יחסית סופו היה בדיוק ההפך מהקרבה. ככה שמה שאתה אומר דורש דיוק.
דיברתי בדיוק על הארבע שנים שלו בקבוצה וככה בודקים שחקן.מרגע שהתחילה העונה לא ראיתי אותו לרגע על הפרקט מתעצל.מה שהיה בקיץ זה היה חוסר מקצועיות..סבבה. עדיין הפלוס גובר על המינוס.
גם כשאתה מסתכל על הארבע שנים שלו במכבי אתה רואה עליות וירידות. העונה הראשונה שלו הייתה כנראה הטובה ביותר בקריירה,לאחר מכן הייתה לו עונה רעה שבעקבותיה החליטו לחתוך אותו. בעונה שעברה הוא היה סביר(להזכירך שבכל השלבים המכריעים של העונה, טיוס היה האיש של מכבי בעמדה הזאת) והעונה הוא רע עד עכשיו. המילה מתעצל שבחרתי להשתמש בה, כנראה שלא מדוייקת, אבל מנטליות ירודה זה כן, כלומר לא נוכח לגמרי במשחק,, לא חד, מה שאצלו מתבטא בדרך כלל בהרבה איבודי כדור ועבירות. ואני לא מסכים עם הקביעה שהפלוס גובר על המינוס אבל זה סובייקטיבי אני מניח. אני לא שופט אותו, כל בן אדם צריך להתמודד עם 'שק הבעיות' שלו בחיים , וסופו צריך להתמודד עם שלו. אני רק רוצה לשים את הדברים על השולחן כמו שהם כי להרגשתי ,כשמדובר בסופו, זה לא תמיד כך.
עליות וירידות יש לכל שחקן,תקופות פחות טובות יש לכל שחקן,וודאי שאני זוכר שטיוס התפוצץ בסוף העונה.
סופו זה שחקן שאם שמים מסביבו את השחקנים הנכונים שמכניסים אותו הוא השחקן הכי טוב באירופה פיר דקה וגם כשהוא מוציא את הכדור לקלעים זה עוד אספקט חזק שאם היה לנו קלעים חזקים היה מעלה את הערך שלו.
ואם השחקנים שסביבו לא מכניסים אותו לשתף, פשוט הוא ינסה לעשות דברים שהוא לא צריך, יאבד כדורים, יאבד סבלנות,עבירות ועוד,זה סופו וכולם מכירים אותו ככה.