סופו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סופו

הודעהעל ידי sunshine » 01 מרץ 2015, 18:17

toja27 כתב:
אביהוא כתב:ממה מעלימים עין?
אם זה הקרבה ואופי,הפלוס גובר על המינוס.
אם זה יכולת,יש פלוסים ויש מינוסים..תלוי איזה קבוצה בונים סביבו,אם פניני סמית' ועוד קלעים היו מראים יכולת אז גם סופו היה זורח.

בעונה שסופו לא היה פה זה הסתיים באיבוד אליפות והדחה כואבת מאירופה,סופו חזר גם האליפות חזרה וגם אירופה צהובה.לא הכל זה יכולת אישית, זה גם מה שהקבוצה יכולה לעשות כשהוא על המגרש.

לפעמים הוא מקריב ולפעמים מתעצל וזה תלוי הרבה בתקופה שהוא נמצא בה. העונה, חוץ מתקופת זמן קצרה יחסית סופו היה בדיוק ההפך מהקרבה. ככה שמה שאתה אומר דורש דיוק.

דיברתי בדיוק על הארבע שנים שלו בקבוצה וככה בודקים שחקן.מרגע שהתחילה העונה לא ראיתי אותו לרגע על הפרקט מתעצל.מה שהיה בקיץ זה היה חוסר מקצועיות..סבבה. עדיין הפלוס גובר על המינוס.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי tzachMTA » 01 מרץ 2015, 18:43

אביהוא כתב:
toja27 כתב:
אם זה יכולת,יש פלוסים ויש מינוסים..תלוי איזה קבוצה בונים סביבו,אם פניני סמית' ועוד קלעים היו מראים יכולת אז גם סופו היה זורח.

בעונה שסופו לא היה פה זה הסתיים באיבוד אליפות והדחה כואבת מאירופה,סופו חזר גם האליפות חזרה וגם אירופה צהובה.לא הכל זה יכולת אישית, זה גם מה שהקבוצה יכולה לעשות כשהוא על המגרש.

לפעמים הוא מקריב ולפעמים מתעצל וזה תלוי הרבה בתקופה שהוא נמצא בה. העונה, חוץ מתקופת זמן קצרה יחסית סופו היה בדיוק ההפך מהקרבה. ככה שמה שאתה אומר דורש דיוק.

דיברתי בדיוק על הארבע שנים שלו בקבוצה וככה בודקים שחקן.מרגע שהתחילה העונה לא ראיתי אותו לרגע על הפרקט מתעצל.מה שהיה בקיץ זה היה חוסר מקצועיות..סבבה. עדיין הפלוס גובר על המינוס.

העונה הוא משחק בעיקר בטופ 16, בינתיים הוא עושה את זה נהדר
tzachMTA

הודעהעל ידי toja27 » 01 מרץ 2015, 18:45

אביהוא כתב:
toja27 כתב:

גם כשאתה מסתכל על הארבע שנים שלו במכבי אתה רואה עליות וירידות. העונה הראשונה שלו הייתה כנראה הטובה ביותר בקריירה,לאחר מכן הייתה לו עונה רעה שבעקבותיה החליטו לחתוך אותו. בעונה שעברה הוא היה סביר(להזכירך שבכל השלבים המכריעים של העונה, טיוס היה האיש של מכבי בעמדה הזאת) והעונה הוא רע עד עכשיו. המילה מתעצל שבחרתי להשתמש בה, כנראה שלא מדוייקת, אבל מנטליות ירודה זה כן, כלומר לא נוכח לגמרי במשחק,, לא חד, מה שאצלו מתבטא בדרך כלל בהרבה איבודי כדור ועבירות. ואני לא מסכים עם הקביעה שהפלוס גובר על המינוס אבל זה סובייקטיבי אני מניח. אני לא שופט אותו, כל בן אדם צריך להתמודד עם 'שק הבעיות' שלו בחיים , וסופו צריך להתמודד עם שלו. אני רק רוצה לשים את הדברים על השולחן כמו שהם כי להרגשתי ,כשמדובר בסופו, זה לא תמיד כך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי sunshine » 01 מרץ 2015, 19:09

toja27 כתב:
אביהוא כתב:
toja27 כתב:

גם כשאתה מסתכל על הארבע שנים שלו במכבי אתה רואה עליות וירידות. העונה הראשונה שלו הייתה כנראה הטובה ביותר בקריירה,לאחר מכן הייתה לו עונה רעה שבעקבותיה החליטו לחתוך אותו. בעונה שעברה הוא היה סביר(להזכירך שבכל השלבים המכריעים של העונה, טיוס היה האיש של מכבי בעמדה הזאת) והעונה הוא רע עד עכשיו. המילה מתעצל שבחרתי להשתמש בה, כנראה שלא מדוייקת, אבל מנטליות ירודה זה כן, כלומר לא נוכח לגמרי במשחק,, לא חד, מה שאצלו מתבטא בדרך כלל בהרבה איבודי כדור ועבירות. ואני לא מסכים עם הקביעה שהפלוס גובר על המינוס אבל זה סובייקטיבי אני מניח. אני לא שופט אותו, כל בן אדם צריך להתמודד עם 'שק הבעיות' שלו בחיים , וסופו צריך להתמודד עם שלו. אני רק רוצה לשים את הדברים על השולחן כמו שהם כי להרגשתי ,כשמדובר בסופו, זה לא תמיד כך.

עליות וירידות יש לכל שחקן,תקופות פחות טובות יש לכל שחקן,וודאי שאני זוכר שטיוס התפוצץ בסוף העונה.
סופו זה שחקן שאם שמים מסביבו את השחקנים הנכונים שמכניסים אותו הוא השחקן הכי טוב באירופה פיר דקה וגם כשהוא מוציא את הכדור לקלעים זה עוד אספקט חזק שאם היה לנו קלעים חזקים היה מעלה את הערך שלו.
ואם השחקנים שסביבו לא מכניסים אותו לשתף, פשוט הוא ינסה לעשות דברים שהוא לא צריך, יאבד כדורים, יאבד סבלנות,עבירות ועוד,זה סופו וכולם מכירים אותו ככה.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 מרץ 2015, 22:01

מה שרשמתי על פארגו נגד הרצליה? אז זה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 02 מרץ 2015, 22:11

סופו במוד הזוי!
כאילו מה הוא חושב שיקרה עכשיו? הוא ברוגז עם מכבי?
אם לא מכבי אז מי תיקח אותו כשהוא מציג לראווה את כל מה שרע בלהחתים אותו?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 מרץ 2015, 13:35

http://www.israelhayom.co.il/article/263127

יש דרך טובה מאוד לצאת ממשבר כזה.
לדפוק משחק שיא בבלגרד ארנה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי sunshine » 03 מרץ 2015, 15:07

ואוו לא זוכר כזה לינץ' על שחקן מאז טיוס שאז היה ברור לכולם על מה הסיפור...
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי שחף » 03 מרץ 2015, 21:26

החציל האצטקי כתב:http://www.israelhayom.co.il/article/263127

יש דרך טובה מאוד לצאת ממשבר כזה.
לדפוק משחק שיא בבלגרד ארנה.

שם נוכל לנצח גם בלי משחק שיא של סופו. מצידי שישמור את משחק השיא שלו לפלאו בלאוגרנה, בפעם האחרונה שניצחנו שם פארקר עוד שיחק פה.
שחף

הודעהעל ידי יוסי22 » 03 מרץ 2015, 22:15

מניסיון ארוך עם התקשורת בכלל ועם סהר בפרט אני לא קונה אף מילה מהבולשיט הזה .

סופו נפצע ונעדר מכמה משחקים מה שפגע במכבי באופן קשה , זה רק מראה כמה סהר וחבריו מנותקים מהמציאות בהבנת החשיבות של סופו לקבוצה .

מקווה שיום חמישי הוא יתחיל לחזור לעצמו כי הוא קריטי להמשך העונה .
יוסי22

הודעהעל ידי felix_r » 04 מרץ 2015, 00:10

יוסי22 כתב:מניסיון ארוך עם התקשורת בכלל ועם סהר בפרט אני לא קונה אף מילה מהבולשיט הזה .

סופו נפצע ונעדר מכמה משחקים מה שפגע במכבי באופן קשה , זה רק מראה כמה סהר וחבריו מנותקים מהמציאות בהבנת החשיבות של סופו לקבוצה .

מקווה שיום חמישי הוא יתחיל לחזור לעצמו כי הוא קריטי להמשך העונה .

אלי סהר - שונא סופו ידוע. כל העונה שעברה הוא בילבל את המוח נגד סופו. עכשיו, כשהוא מצא אפשרות חדשה לרדת על סופו, הוא שוב התחיל עם השטויות שלן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מרץ 2015, 15:56

felix_r כתב:אלי סהר - שונא סופו ידוע. כל העונה שעברה הוא בילבל את המוח נגד סופו. עכשיו, כשהוא מצא אפשרות חדשה לרדת על סופו, הוא שוב התחיל עם השטויות שלן.

לאלי סהר יש רומן ארוך עם הסנטרים של מכבי מאז שצ'ורצ'יץ הכניס לו אגרוף.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 02 אפריל 2015, 10:39

עכשיו ראיתי שהיתה תקרית לסופו מול הצלם של וואלה...
מה הולך איתו השנה??? צריך לפתוח ת'רד סיפורי סופו(כמו ההוא של טיוס...)
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 02 אפריל 2015, 11:53

my man כתב:עכשיו ראיתי שהיתה תקרית לסופו מול הצלם של וואלה...
מה הולך איתו השנה??? צריך לפתוח ת'רד סיפורי סופו(כמו ההוא של טיוס...)

מבין אותו אבל חבל על ה"איום".

לא מרוצים מימנו,בלאט הלך לו,פניני הלך לו,פיני בא לו..מביא לו תסכול שמפריע לו להתרכז במקצוע שלו.
אם יש בעיה להנהלה להשאיר אותו עוד עונה זה בגלל שהוא לא מחויב לעצמו בצורה מדאיגה.

הסיפורים כבר ידועים לכולם אין באמת סיפורים חדשים :rolleyes
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אפריל 2015, 21:43

סיכוי אפסי שישאר פה בעונה הבאה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 16 אפריל 2015, 21:51

MTA2311 כתב:סיכוי אפסי שישאר פה בעונה הבאה

האמת שחשבתי שהוא צריך להישאר, אבל לא. זה לא זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אפריל 2015, 21:56

jol9 כתב:

אני לא יודעת כמה זוכרים פה על בלו גם לא היה הבן אדם הכי פשוט ונעים כשהוא רק הגיע למכבי
אבל בלו כל שנה התבגר ונרגע יותר ויותר עד שהוא הפך דמות למופת

זה לא קורה אצל סופו ונראה שכל שנה המצב מחמיר
אני לא יודעת אם זה בגלל שככל שיותר נוח לו במקום מסויים ככה הריכוז המנטלי שלו יורד יותר מה שמעלה את בעיות המשמעת, או שזה פשוט הבן אדם, אבל זה ממש הפך להסחת דעת השנה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אפריל 2015, 21:57

jol9 כתב:

אם מכבי הייתה משכילה לבנות קבוצה נורמלית סביבו, אז זה בהחלט היה זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 16 אפריל 2015, 22:00

גם אני חושב שמכבי מיצתה את סופו לחלוטין (ולהיפך).
הגיע הזמן שיהיה לנו כבר משהו יציב יותר מתחת לסל, ולא שחקן שמסוגל לתת במקסימום 15 דקות טובות + בעיית התנהגות מאוסה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי jol9 » 16 אפריל 2015, 22:05

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

אם מכבי הייתה משכילה לבנות קבוצה נורמלית סביבו, אז זה בהחלט היה זה.

יכול להיות, אבל זה סיכון גדול מדי כנראה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r ו־8 אורחים