אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 ספטמבר 2011, 18:50

אוקיי, אני חושב שאני מבין את העניין.

אבל השאלה אם בכלל יש קבוצה שמעוניינת בפרוצדורה א' או ב' . אם אין, יש בעייה. ואני מבין שבינתיים אין הצעות מקבוצות על מילאן.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ספטמבר 2011, 18:53

yarinsaky כתב:אוקיי, אני חושב שאני מבין את העניין.

אבל השאלה אם בכלל יש קבוצה שמעוניינת בפרוצדורה א' או ב' . אם אין, יש בעייה. ואני מבין שבינתיים אין הצעות מקבוצות על מילאן.

נזכרנו מאוחר מדי.. מה שעובד לטובתנו עם לנגפורד( הסגלים סגורים כבר אצל רוב הקבוצות) פוגע בנו בנושא השאלת אחד הגבוהים. גם המשכורת של מילאן די גבוהה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 18:55

er79 כתב:אסף, תפסיק להשוות בין הליגה הספרדית והאחוזים של סאדה שם לליגה פח שלנו ולאחוזים של יוגב פה. יוגב בספרד היה מסיים עם רנקינג שלילי מדי שבוע. ומה אתה בונה לי עכשיו על פרקינס? אבל הויכוח בינינו מיותר, שנינו רואים את הדברים אחרת. אם היו אומרים לי היום בוודאות שפרמאר היה נשאר פה כל העונה - אני איתך בלב שלם. אבל כשפרמאר יילך, לא יהיה לנו רכז אחד ברמה גבוהה כמו שפארגו היה. פפלוקאס הוא לא Mvp, הוא אקס אקס אקס mvp. את שייר אני עוד לא יודע איך לאכול כרגע, גם בלאט לא נתן לו יותר מדי קרדיט משום מה עד כה. ואוחיון לא אמור ואבוי לנו אם יהיה הרכז הראשון ביורוליג. מדובר בקו אחורי די אנמי לאחר לכתו של פרמאר, במיוחד בעמדה 1 הכל כך חשובה.

די נו... עוד פעם עם ה"ליגה הספרדית הזאת". מי ישמע 12 קבוצות על. כולה 4-5 קבוצות טובות מאוד, והשאר נחמדות-חלשות. נסחפים פה יותר מדי עם הליגה הזאת. כאילו מישהו שקלע שם 5 נקודות יקלע פה 40. בפעם האחרונה שבדקתי, קשת ה3 שם באותו מרחק כמו פה. 9% מה3, בכל ליגה באירופה, זה מביך, ואם אתה אומר שלא, אין לי מה להוסיף פה. עם כל הכבוד, 2 נקודות ב16 דקות, זה בדיחה, גם בקבוצה כמו בארסה. אני בטוח ב90%, שאם יוגב יקבל 16 דקות יורוליג, הוא יתן תפוקה טובה מסאדה.
יאללה. כל אחד שמשחק בליגה הספרדית, בטח ובטח בקבוצה גדולה, נחשב פה לאיזה שחקן גדול, גם אם הוא לא. וסאדה ידידי, שחקן מביך.
אני לא אמרתי שפאפאס הוא MVP. אני אמרתי שפאפאס רכז מחליף טוב מאוד, ומנהל המשחק הטוב באירופה, גם בגילו. מוסר אדיר ושחקן הגנה מצוין. אז אל תכניס לי מילים לפה. גם שאייר, תפסיקו כבר אם ה"איך לאכול את זה". הוא שחקן מוכשר. אותו סיפור כל שנה. פעם זה מוריס, אחרי זה פישר, פרקינס, פארגו. כל שנה אותו סיפור. שחקן מוכשר לא צריך לבוא מקבוצת פאר באירופה בשביל להצליח. שאייר שחקן מוכשר מאוד, בטח ברמות האירופאיות, ויכול להצליח פה בגדול.
גם פרקינס אולי יוכל לחזור ולתרום לא מעט, אבל אליו אני לא אתייחס, כי אי אפשר לדעת איך יחזור.
אתה מנסה שוב ושוב להראות באיזה דרך כלשהי כמה שהקוו האחורי של מכבי חלש ועלוב. לא מובן לי למה. אני גם מסכים שקוו אחורי כזה בלבד לא מספיק עם עזיבת פארמר, אבל כל ההתייחסות שלי זה לכך שאם לנגפורד יחתום, זה קוו אחורי טוב. אני חוזר, זה לא אופטימלי, ברור שעדיף קומבו גארד ברמה של פארגו או ספאנוליס, אבל אין כאלה, ואם יש הזדמנות לשים את היד על שחקן כמו לנגפורד, צריך לנצל את זה ולא להגיד "אנחנו צריכים קומבו, אז לא תודה", ולהביא שחקן שלכאורה יכול לשחק ב2 העמדות, אבל יתרום רבע ממה שלנגפורד יכול לתרום.
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 26 ספטמבר 2011, 19:30

yarinsaky כתב:מאוד פשוט ? קראתי 3 פעמים. היה יותר קל הקורס בחשבון אינפניטסימלי. :)

אינפי? פיחס ;) האמת... היו קורסים קשים יותר :D
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2011, 23:55

ניסיתי לגלות עוד קצת פרטים על עניין לנגפורד..
מסתבר שמה שכתבתי מקודם(''יש כסף'')לא היה מדוייק..
מכבי לא פנו עוד ללנגפורד..אין להם כרגע מה להתחיל לדבר איתו..הם קודם ינסו לאסוף את כל הכסף שהם יכולים ואז יתחילו לדבר איתו וככה ינסו להגיע לעמק השווה..
בלאט בכל מקרה מוכן לוותר גם על הנדריקס וגם על מצ'באן(לא שניהם ביחד כמובן)בשביל שלנגפורד יגיע הנה..הוא מת שהוא יבוא..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 27 ספטמבר 2011, 02:10

עזוב, אסף אתה מדבר שטויות עם ההשוואה בין הליגה הספרדית לישראלית. עדיף שתנצל את המקלדת לטיעונים יותר ראציונאליים.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 27 ספטמבר 2011, 02:50

Holiday_Armadillo כתב:ניסיתי לגלות עוד קצת פרטים על עניין לנגפורד..
מכבי לא פנו עוד ללנגפורד..אין להם כרגע מה להתחיל לדבר איתו..הם קודם ינסו לאסוף את כל הכסף שהם יכולים ואז יתחילו לדבר איתו וככה ינסו להגיע לעמק השווה..
בלאט בכל מקרה מוכן לוותר גם על הנדריקס וגם על מצ'באן(לא שניהם ביחד כמובן)בשביל שלנגפורד יגיע הנה..הוא מת שהוא יבוא..

מעודד מאוד(חוץ מהקטע עם הנדריקס)
את יודעת אם הם מתכננים להחתים אותו על חוזה ארוך טווח?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 27 ספטמבר 2011, 03:45

בלאט רוצה את לאנגפורד כי הוא מבין שלאנגפורד זה לא עוד איזה כוכב אמריקאי מה-NBA שיבוא להעביר פה עונה אחת שלמה ואז מייד יברח אלא שחקן שיכול לחתום ליותר מעונה אחת ...
לאנגפורד עדיף לנו על ברוקס , טורנטון או כל כוכב אחר שרק בא להעביר פה את הזמן ולדפוק קופה . זה מה שמייחד את פארמר , שהוא הגיע ממניעים אחרים לגמרי וממש לא בשביל הכסף. לאנגפורד זה החתמה שמשדרגת אותנו לא רק לעונה הזאת אלא עם מחשבה קדימה .
לגבי ההשוואה עם אנדרסון , אין שום דמיון בין השחקנים , מי שחושב שהוא דומה כנראה לא עקב אחריו מספיק . אני זוכר אותו בענה ששיחק בבולוניה יחד עם בויקינס ופורד (שני שחקנים שאני אוהב) והיה להם את הכדורסל הכי קבוצתי ויפה לעין באיטליה באותה עונה . הוא שחקן שהשחקנים והקהל מאוד אוהב וכשעזב את בולוניה הוא כתב מכתב תודה לאוהדים על התמיכה שקיבל .
מישהו העלה פה טיעון שאותו שחקן שחימקי החתימה לפני כמה חודשים ל-3 שנים ב-2.1 מליון דולר נטו לעונה עכשיו הם טוענים שהוא לא מסתדר עם המאמן א כל מיני תרוצים...הסיבה שהם רוצים לשחרר אותו ניראת לי די פשוטה , החוזה שלו קצת כבד עליהם אחרי ההחתמה האחרונה של אוסטין דיי ומכיוון שהם ראו שהם הסתדרו בעונה שעברה בלעדיו בליגה הרוסית הם מנסים להשתחרר מהחוזה שלו .
בכלל בקבוצה הזאת יש בעיה עם שחקנים שניפצעים , כך היה גם עם לאמפה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 27 ספטמבר 2011, 03:46

אם בלאט רוצה, וכולם פה כל כך מתעקשים שהוא טוב, ושהוא כן קבוצתי, אני מתחיל לשנות את דעתי עליו...
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי yzafrir » 27 ספטמבר 2011, 03:48

Ido_Maccabi כתב:

אם בלאט רוצה, וכולם פה כל כך מתעקשים שהוא טוב, ושהוא כן קבוצתי, אני מתחיל לשנות את דעתי עליו...

דעה משנים אחרי שרואים את השחקן ועוקבים אחריו ולא אחרי שקוראים שהמאמן רוצה אותו ...בכל מקרה , אין לי ספק שאחרי שתראה אותו במכבי באמת תוכל לשנות את הדעה שלך...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 27 ספטמבר 2011, 04:00

yzafrir כתב:
Ido_Maccabi כתב:

דעה משנים אחרי שרואים את השחקן ועוקבים אחריו ולא אחרי שקוראים שהמאמן רוצה אותו ...בכל מקרה , אין לי ספק שאחרי שתראה אותו במכבי באמת תוכל לשנות את הדעה שלך...

לכן כתבתי "מתחיל לשנות את דעתי" ולא "משנה את דעתי". בהתחלה התנגדתי, עכשיו אני משלים עם זה שהוא יגיע... לא בעד אבל גם לא נגד. זה עוד לא הפך ל"הלוואי שיבוא".
ראיתי כמה משחקים שלו (חוץ מאלה נגד מכבי), והוא עשה עלי רושם של יכולת אישית נהדרת ויכולת קבוצתית לוקה בחסר
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי itai7 » 27 ספטמבר 2011, 04:09

גם בידיעות נכתב היום שמכבי להוטה על לנגפורד ותלוי במחירו הגבוה
itai7

הודעהעל ידי yzafrir » 27 ספטמבר 2011, 04:13

גם אם הוא לא בדיוק מה שמכבי צריכה כרגע , זה שחקן שאם יש הזדמנות להחתים אותו ליותר מעונה אחת אז אסור לסרב . כמו ששנה שעברה כשנוצרה ההזדמנות להביא את מילאן אז לא הייתה התנגדות למרות שהיה ברור שהוא לא מה שהיינו צריכים באותו זמן . כמו שעל מילאן הסתכלו לטווח ארוך יותר אז כך גם צריך להסתכל על לאנגפורד . העונה יעשו את ההתאמות בשביל שלא ירגישו בחסרון של רכז נוסף כשפארמר יעזוב ושנה הבאה יחתימו רכז דומיננטי אחר שיחד עם לאנגפורד סוגר לנו אחלה צוות של גארדים .
חוץ מיזה שאני חושב שאם פרקינס ( שזה שהוא יחזור רק עוד חודשיים די מועיל כרגע בגלל שיש את פארמר...) יחזור ליכולת טובה אפילו פחות ממה שהיה זה צריך להספיק יחד עם פאפאס שייר (שממש אין לי ספקות שיתרום כבר השנה..) ואוחיון .
מקסימום שנה הבאה עושים תיקונים קלים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 27 ספטמבר 2011, 05:08

יש לי תחושה שאם העיסקה עם הנדריקס-קאחה הייתה רלוונטית היום, ההגעה של לאנגפורד הייתה סלולה יותר. במצב הנוכחי, הבעלים יצטרכו לדחוף את היד לכיס עמוק יותר, על מנת שזה יקרה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yiffy » 27 ספטמבר 2011, 05:20

קובי כתב:יש לי תחושה שאם העיסקה עם הנדריקס-קאחה הייתה רלוונטית היום, ההגעה של לאנגפורד הייתה סלולה יותר. במצב הנוכחי, הבעלים יצטרכו לדחוף את היד לכיס עמוק יותר, על מנת שזה יקרה.

אני לא בטוח שזה היה משתלם לנו. הנדריקס היה מצוין בטורניר ההכנה והוא מוסיף עומק איכותי ויכולת מוכחת בעמדות הפנים מהספסל של מכבי.

אני מאמין שאם מכבי תחליט שהיא מוכנה לשלם ללאנגפורד את הסכומים הדרושים, היא כבר תמצא איך להביא אותו.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 27 ספטמבר 2011, 05:32

yiffy כתב:
קובי כתב:יש לי תחושה שאם העיסקה עם הנדריקס-קאחה הייתה רלוונטית היום, ההגעה של לאנגפורד הייתה סלולה יותר. במצב הנוכחי, הבעלים יצטרכו לדחוף את היד לכיס עמוק יותר, על מנת שזה יקרה.

אני לא בטוח שזה היה משתלם לנו. הנדריקס היה מצוין בטורניר ההכנה והוא מוסיף עומק איכותי ויכולת מוכחת בעמדות הפנים מהספסל של מכבי.

אני מאמין שאם מכבי תחליט שהיא מוכנה לשלם ללאנגפורד את הסכומים הדרושים, היא כבר תמצא איך להביא אותו.

מנסיון העבר, אני דווקא לא ממש בטוח. אני מעריך את החיוניות של הנדריקס לקבוצה ויחד עם זאת, בעיניי, אנחנו רוויים בשחקני פנים יתר על המידה (6 שחקנים על עמדות 4-5) ויש צורך לשחרר שחקן אחד בכל מקרה.
לדעתי, עדיף שזה יהיה מצ'באן, אבל, כמובן, שלא הכל אוטופי בחיים - אם ישנה הצעה קונקרטית ו'משתלמת' עבור הנדריקס, תמורת שדרוג משמעותי של הקו האחורי, שעלול להיות לנו לרועץ כשפארמר יעזוב, הייתי הולך על זה בלי לחשוב פעמיים. אני משוכנע שגם הצוות המקצועי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 27 ספטמבר 2011, 05:37

yiffy כתב:

אני חושב כמוך בעניין התקציבי, אם כי בשביל לנגפורד הייתי משחרר את אחד הגבוהים. כשמכבי רצתה להביא מישהו רציני אז גם כשהתקציב היה לכאורה "סגור" היא הצליחה למצוא את המימון להבאתו. כך היה כשהיה חסר לה רכז בעונה של אפי ובשביל להביא את ארויו הכפילו או אפילו שילשו את השכר שהיו מוכנים לשלם וכך היה אחרי מספר חודשים כש"מצאו" עוד מיליון דולר להביא את מרכוס בראון. אני חושב שמדובר כאן על הזדמנות אדירה שלא סביר שתחזור בשנים הקרובות אבל אני בספק גדול אם פדרמן ירים הפעם את הכפפה, בעיקר אחרי שבלאט לא איפשר לו לשחרר את הנדריקס ולהחתים את שאראס. יש למכבי היום הזדמנות אדירה לשים יד על אחד משלושת הגארדים הטובים ביבשת וזו הזדמנות שלא תחזור בשנים הקרובות, מאחר ששחקנים כאלה בדרך כלל מוצאים קבוצה בסכומי עתק בתחילת הקיץ וכרגע יש חלון הזדמנויות עצום בגלל העיתוי בו מרבית הסגלים כבר סגורים. אם במכבי לא ינצלו את ההזדמנות וירצו לראות שחקן ברמתו בשנים הקרובות שיסתכלו כמה מרוויחים אידסון, הוארטס ונבארו בברצלונה, רודי בריאל, טלטוביץ בויטוריה, אנדרסן בסיינה, וויאצ'יץ בפילזן, תאודוסיץ בצסק"א, אוקיץ' בפנר, דיאמנטידיס בפאו וספאנוליס באולימפיאקוס ויבינו כמה צריך לשלם כדי להביא שחקן ברמה הזו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 27 ספטמבר 2011, 05:58

ההזדמנות הזאת מזכירה לי את ההזדמנות שהייתה עם דרו ניקולאס ששוחר מפילזן בגלל שסרב לטוס למשחק בסרביה (או קרואטיה...) ....מכבי פספסה אז את ההזדמנות ואני מקווה שהפעם לא יפספסו .
מה שכן , צריך להחתים אותו לפחות לשתי עונות ולא להסתפק בעונה אחת (כי במקרה כזה אפשר למצוא שחקן NBA שיסכים לחתום רק לעונה אחת...)...אבל כמו שכרמל אמרה , לא בכל סכום ובטח שלא ב-1.5 מליון יורו נטו
לגבי שחרור אחד הגבוהים , הדבר הכרחי בלי קשר להחתמת גארד מהסיבה שיש עומס גדול בעמדה 4 . אין טעם להחזיק גם בהנדריקס וגם במילאן , אחד מהם צריך ללכת .
מי מהם ? כעיקרון , הנדריקס בשל יותר לתרום בצורה משמעותית כבר העונה ומכיוון שזו השנה האחרונה שלו בחוזה אז עדיף להשאיר אותו ואת מילאן להשאיל וכך נוכל לקטוף ממנו את הפרות בעתיד....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 27 ספטמבר 2011, 06:33

האמת, שלמרות כל ההשמצות על ההנהלה, אני מאמין שעבור שם גדול, יפתחו את הכיס ויעשו מאמצים להביאו, ואכלו מקרים גם קרו בעבר.
השאלה היא כמה באמת רוצים את לאנגפורד. אני בטוח שאם במכבי באמת מאוד מעוניינים לראותו כאן, אז נסיון כלשהו להביאו בטוח יתבצע.

אני גם לא חושב שלאנגפורד ידרוש סכומים כ"כ גדולים, והוא גם לא נמצא בעמדת מיקוח כ"כ טובה.
אנחנו בסוף הקיץ, קבוצות היורוליג כבר סוגרות את סגלן וגם ככה אין הרבה קבוצות שיכולות כרגע להציע לו סכומים שמנים.
זהו עוד אחד מהיתרונות בלהמתין לסוף הקיץ ולא להחפז להחתמות מהירות של שחקנים בינוניים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 27 ספטמבר 2011, 06:38

קודי כתב:
yiffy כתב:

אני חושב כמוך בעניין התקציבי, אם כי בשביל לנגפורד הייתי משחרר את אחד הגבוהים. כשמכבי רצתה להביא מישהו רציני אז גם כשהתקציב היה לכאורה "סגור" היא הצליחה למצוא את המימון להבאתו. כך היה כשהיה חסר לה רכז בעונה של אפי ובשביל להביא את ארויו הכפילו או אפילו שילשו את השכר שהיו מוכנים לשלם וכך היה אחרי מספר חודשים כש"מצאו" עוד מיליון דולר להביא את מרכוס בראון. אני חושב שמדובר כאן על הזדמנות אדירה שלא סביר שתחזור בשנים הקרובות אבל אני בספק גדול אם פדרמן ירים הפעם את הכפפה, בעיקר אחרי שבלאט לא איפשר לו לשחרר את הנדריקס ולהחתים את שאראס. יש למכבי היום הזדמנות אדירה לשים יד על אחד משלושת הגארדים הטובים ביבשת וזו הזדמנות שלא תחזור בשנים הקרובות, מאחר ששחקנים כאלה בדרך כלל מוצאים קבוצה בסכומי עתק בתחילת הקיץ וכרגע יש חלון הזדמנויות עצום בגלל העיתוי בו מרבית הסגלים כבר סגורים. אם במכבי לא ינצלו את ההזדמנות וירצו לראות שחקן ברמתו בשנים הקרובות שיסתכלו כמה מרוויחים אידסון, הוארטס ונבארו בברצלונה, רודי בריאל, טלטוביץ בויטוריה, אנדרסן בסיינה, וויאצ'יץ בפילזן, תאודוסיץ בצסק"א, אוקיץ' בפנר, דיאמנטידיס בפאו וספאנוליס באולימפיאקוס ויבינו כמה צריך לשלם כדי להביא שחקן ברמה הזו.

לא הייתי משווב בין המקרים של בראון וארויו למצב הנוכחי. ארויו היה חובה בסגל נטול רכז, אחרי שחיכו יותר מדיי לסולומון הגועלי ובראון הובא אחרי פתיחת עונה מגומגמת.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים