המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:אוקיי, אני חושב שאני מבין את העניין.
אבל השאלה אם בכלל יש קבוצה שמעוניינת בפרוצדורה א' או ב' . אם אין, יש בעייה. ואני מבין שבינתיים אין הצעות מקבוצות על מילאן.
er79 כתב:אסף, תפסיק להשוות בין הליגה הספרדית והאחוזים של סאדה שם לליגה פח שלנו ולאחוזים של יוגב פה. יוגב בספרד היה מסיים עם רנקינג שלילי מדי שבוע. ומה אתה בונה לי עכשיו על פרקינס? אבל הויכוח בינינו מיותר, שנינו רואים את הדברים אחרת. אם היו אומרים לי היום בוודאות שפרמאר היה נשאר פה כל העונה - אני איתך בלב שלם. אבל כשפרמאר יילך, לא יהיה לנו רכז אחד ברמה גבוהה כמו שפארגו היה. פפלוקאס הוא לא Mvp, הוא אקס אקס אקס mvp. את שייר אני עוד לא יודע איך לאכול כרגע, גם בלאט לא נתן לו יותר מדי קרדיט משום מה עד כה. ואוחיון לא אמור ואבוי לנו אם יהיה הרכז הראשון ביורוליג. מדובר בקו אחורי די אנמי לאחר לכתו של פרמאר, במיוחד בעמדה 1 הכל כך חשובה.
yarinsaky כתב:מאוד פשוט ? קראתי 3 פעמים. היה יותר קל הקורס בחשבון אינפניטסימלי.
Holiday_Armadillo כתב:ניסיתי לגלות עוד קצת פרטים על עניין לנגפורד..
מסתבר שמה שכתבתי מקודם(''יש כסף'')לא היה מדוייק..
מכבי לא פנו עוד ללנגפורד..אין להם כרגע מה להתחיל לדבר איתו..הם קודם ינסו לאסוף את כל הכסף שהם יכולים ואז יתחילו לדבר איתו וככה ינסו להגיע לעמק השווה..
בלאט בכל מקרה מוכן לוותר גם על הנדריקס וגם על מצ'באן(לא שניהם ביחד כמובן)בשביל שלנגפורד יגיע הנה..הוא מת שהוא יבוא..
Holiday_Armadillo כתב:ניסיתי לגלות עוד קצת פרטים על עניין לנגפורד..
מכבי לא פנו עוד ללנגפורד..אין להם כרגע מה להתחיל לדבר איתו..הם קודם ינסו לאסוף את כל הכסף שהם יכולים ואז יתחילו לדבר איתו וככה ינסו להגיע לעמק השווה..
בלאט בכל מקרה מוכן לוותר גם על הנדריקס וגם על מצ'באן(לא שניהם ביחד כמובן)בשביל שלנגפורד יגיע הנה..הוא מת שהוא יבוא..
Ido_Maccabi כתב:Holiday_Armadillo כתב:ניסיתי לגלות עוד קצת פרטים על עניין לנגפורד..
אם בלאט רוצה, וכולם פה כל כך מתעקשים שהוא טוב, ושהוא כן קבוצתי, אני מתחיל לשנות את דעתי עליו...
yzafrir כתב:Ido_Maccabi כתב:Holiday_Armadillo כתב:ניסיתי לגלות עוד קצת פרטים על עניין לנגפורד..
אם בלאט רוצה, וכולם פה כל כך מתעקשים שהוא טוב, ושהוא כן קבוצתי, אני מתחיל לשנות את דעתי עליו...
דעה משנים אחרי שרואים את השחקן ועוקבים אחריו ולא אחרי שקוראים שהמאמן רוצה אותו ...בכל מקרה , אין לי ספק שאחרי שתראה אותו במכבי באמת תוכל לשנות את הדעה שלך...
קובי כתב:יש לי תחושה שאם העיסקה עם הנדריקס-קאחה הייתה רלוונטית היום, ההגעה של לאנגפורד הייתה סלולה יותר. במצב הנוכחי, הבעלים יצטרכו לדחוף את היד לכיס עמוק יותר, על מנת שזה יקרה.
yiffy כתב:קובי כתב:יש לי תחושה שאם העיסקה עם הנדריקס-קאחה הייתה רלוונטית היום, ההגעה של לאנגפורד הייתה סלולה יותר. במצב הנוכחי, הבעלים יצטרכו לדחוף את היד לכיס עמוק יותר, על מנת שזה יקרה.
אני לא בטוח שזה היה משתלם לנו. הנדריקס היה מצוין בטורניר ההכנה והוא מוסיף עומק איכותי ויכולת מוכחת בעמדות הפנים מהספסל של מכבי.
אני מאמין שאם מכבי תחליט שהיא מוכנה לשלם ללאנגפורד את הסכומים הדרושים, היא כבר תמצא איך להביא אותו.
yiffy כתב:קובי כתב:יש לי תחושה שאם העיסקה עם הנדריקס-קאחה הייתה רלוונטית היום, ההגעה של לאנגפורד הייתה סלולה יותר. במצב הנוכחי, הבעלים יצטרכו לדחוף את היד לכיס עמוק יותר, על מנת שזה יקרה.
אני לא בטוח שזה היה משתלם לנו. הנדריקס היה מצוין בטורניר ההכנה והוא מוסיף עומק איכותי ויכולת מוכחת בעמדות הפנים מהספסל של מכבי.
אני מאמין שאם מכבי תחליט שהיא מוכנה לשלם ללאנגפורד את הסכומים הדרושים, היא כבר תמצא איך להביא אותו.
קודי כתב:yiffy כתב:קובי כתב:יש לי תחושה שאם העיסקה עם הנדריקס-קאחה הייתה רלוונטית היום, ההגעה של לאנגפורד הייתה סלולה יותר. במצב הנוכחי, הבעלים יצטרכו לדחוף את היד לכיס עמוק יותר, על מנת שזה יקרה.
אני חושב כמוך בעניין התקציבי, אם כי בשביל לנגפורד הייתי משחרר את אחד הגבוהים. כשמכבי רצתה להביא מישהו רציני אז גם כשהתקציב היה לכאורה "סגור" היא הצליחה למצוא את המימון להבאתו. כך היה כשהיה חסר לה רכז בעונה של אפי ובשביל להביא את ארויו הכפילו או אפילו שילשו את השכר שהיו מוכנים לשלם וכך היה אחרי מספר חודשים כש"מצאו" עוד מיליון דולר להביא את מרכוס בראון. אני חושב שמדובר כאן על הזדמנות אדירה שלא סביר שתחזור בשנים הקרובות אבל אני בספק גדול אם פדרמן ירים הפעם את הכפפה, בעיקר אחרי שבלאט לא איפשר לו לשחרר את הנדריקס ולהחתים את שאראס. יש למכבי היום הזדמנות אדירה לשים יד על אחד משלושת הגארדים הטובים ביבשת וזו הזדמנות שלא תחזור בשנים הקרובות, מאחר ששחקנים כאלה בדרך כלל מוצאים קבוצה בסכומי עתק בתחילת הקיץ וכרגע יש חלון הזדמנויות עצום בגלל העיתוי בו מרבית הסגלים כבר סגורים. אם במכבי לא ינצלו את ההזדמנות וירצו לראות שחקן ברמתו בשנים הקרובות שיסתכלו כמה מרוויחים אידסון, הוארטס ונבארו בברצלונה, רודי בריאל, טלטוביץ בויטוריה, אנדרסן בסיינה, וויאצ'יץ בפילזן, תאודוסיץ בצסק"א, אוקיץ' בפנר, דיאמנטידיס בפאו וספאנוליס באולימפיאקוס ויבינו כמה צריך לשלם כדי להביא שחקן ברמה הזו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google [Bot], yon1 ו־36 אורחים