ת'רד הסקאוטינג החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסקאוטינג החדש

הודעהעל ידי משה » 18 מרץ 2015, 00:25

תופקינס באמת שחקן מצוין אבל במקום מי אתם רוצים לראות אותו? רנדל ישאר פה וטוב שכך וגם אלכסנדר מראה פוטנציאל מצוין להיות שחקן יורוליג גם כזר ובטח ובטח במידה ויהיה ישראלי. לדעתי עמדה מספר 4 סגורה.
משה

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 מרץ 2015, 00:29

מבחינת זמן, יש לו זמן.
מקבוצה כמו מכבי אפשר לצאת ולמצוא כסף גדול ממה שהוא יוכל להשיג אחרי עונה בודדת בניז'ני, במידה והוא אכן שווה אותו. גם הדרך לNBA קלה יותר.
זה לא כמו רוצ'סטי, שברור שעונה מטורפת כמו שנותן עכשיו לא ישחזר וחייב לעשות CASH IN ועכשיו.

יש לנו מה להציע לו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 18 מרץ 2015, 00:37

תומפקינס יכול להחליף את ת'יוס במידה והאחרון יעזוב. הוא 2.08 מ', זה גובה לגיטימי לסנטר ביורוליג(יותר גבוה מסופו). עם הקליעה מבחוץ הוא אפילו משלים את סופו הרבה יותר טוב.
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 18 מרץ 2015, 00:42

אני גם חושב שתומפקינס ריאלי מבחינת מכבי . שחקן בגילו עם היסטוריית פציעות אחרי עונה ראשונה טובה לא יקבל חוזי עתק .
לגבי במקום מי , במקום טיוס שדי ברור שלא ימשיך .
תומפקינס הוא 4-5 עם נתונים פיזיים מעולים , הוא גבוהה יותר מטיוס ופיזי יותר משון ג'יימס כך שיכול לשחק כסנטר ואפילו עושה את זה העונה מידי פעם...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי NY boy » 18 מרץ 2015, 01:22

נו באמת אתם לא ראליים. תבוא חימקי או קובאן או קאזן ותציע לו מיליון דולר והוא ישאר ברוסיה. למה מה יקרה אם ייקח חצי במכבי ויפצע (שחקן מועד לפציעות). הוא משחק ברוסיה בליגה שמוציאה הכי הרבה כסף. אפילו צסק"א יכולה לקחת אותו במיליון לספסל. אם היה משחק באיזה מקום נסתר נגיד אבל הוא משחק ברוסיה שם הקבוצות הכי עשירות באירופה רואות אותו, והוא משחק בחור הכי גדול ברוסיה ככה שפחד לעבור לקאזן, צסק"א, קובאן או חימקי זה שידרוג בעיקר שבה הוא גר ככה שלא יהיה לו פחד מלשחק ברוסיה.
NY boy

הודעהעל ידי yzafrir » 19 מרץ 2015, 00:08

NY boy כתב:נו באמת אתם לא ראליים. תבוא חימקי או קובאן או קאזן ותציע לו מיליון דולר והוא ישאר ברוסיה. למה מה יקרה אם ייקח חצי במכבי ויפצע (שחקן מועד לפציעות). הוא משחק ברוסיה בליגה שמוציאה הכי הרבה כסף. אפילו צסק"א יכולה לקחת אותו במיליון לספסל. אם היה משחק באיזה מקום נסתר נגיד אבל הוא משחק ברוסיה שם הקבוצות הכי עשירות באירופה רואות אותו, והוא משחק בחור הכי גדול ברוסיה ככה שפחד לעבור לקאזן, צסק"א, קובאן או חימקי זה שידרוג בעיקר שבה הוא גר ככה שלא יהיה לו פחד מלשחק ברוסיה.

לפני כמה שנים שיחק ברוסיה ג'פרסון שהפציץ מספרים ונבחר לזר העונה . משם עבר לסין ונעלמו עקבותיו...אאתה קצת מזלזל במה שקורה ברוסיה מבחינה כלכלית וישפיע על כל העולם...זו הסיבה שהם מחתימים לעונה אחת בלבד...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 19 מרץ 2015, 00:48

אני לא חושב שתומפקינס הוא מסוג השחקנים שמכבי מוכנה להוציא עליו יותר מ500 אלף דולר והוא יקבל הצעות יותר טובות במקומות אחרים. דבר נוסף, תומפקינס לא יכול לשחק בעמדה 5. הוא לא פיזי מספיק ואין לו נוכחות בצבע. מה גם שרב המשחק שלו מתבסס על משחק עם הפנים לסל וזריקות מחצי מרחק ולשלוש. ככה שהסיכוי שהוא ישחק במכבי הוא נמוך מאוד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 19 מרץ 2015, 02:21

אני לא חושב שתומפקינס הולך להרוויח סכומים גבוהים מדי
זה לא שהוא נותן עונה מטורפת ולא שלעשירות חסר שחקנים טובים ממנו בעמדה שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 19 מרץ 2015, 03:34

yzafrir כתב:
NY boy כתב:נו באמת אתם לא ראליים. תבוא חימקי או קובאן או קאזן ותציע לו מיליון דולר והוא ישאר ברוסיה. למה מה יקרה אם ייקח חצי במכבי ויפצע (שחקן מועד לפציעות). הוא משחק ברוסיה בליגה שמוציאה הכי הרבה כסף. אפילו צסק"א יכולה לקחת אותו במיליון לספסל. אם היה משחק באיזה מקום נסתר נגיד אבל הוא משחק ברוסיה שם הקבוצות הכי עשירות באירופה רואות אותו, והוא משחק בחור הכי גדול ברוסיה ככה שפחד לעבור לקאזן, צסק"א, קובאן או חימקי זה שידרוג בעיקר שבה הוא גר ככה שלא יהיה לו פחד מלשחק ברוסיה.

לפני כמה שנים שיחק ברוסיה ג'פרסון שהפציץ מספרים ונבחר לזר העונה . משם עבר לסין ונעלמו עקבותיו...אאתה קצת מזלזל במה שקורה ברוסיה מבחינה כלכלית וישפיע על כל העולם...זו הסיבה שהם מחתימים לעונה אחת בלבד...

הוא לא עשה את זה ביורוליג אלא רק ברוסיה. דבר שני ויותר חשוב, אתה מזלזל בסין. כסף של מעל טופ יורוליג נמצא שם ובמדינות אסיה בכלל. שחקנים שם מרוויחים מיליון דולר ל5 חודשים אז למה לחתום בחצי באירופה בשביל כפול עבודה?
NY boy

הודעהעל ידי yzafrir » 19 מרץ 2015, 10:32

אני מניח שאתה מתכוון ל vtb כי בליגה הרוסית הוא לא משחק. אותה טועה , גם ביורוליג הוא משחק מידי פעם כסנטר . במשחק נגד פנר' הוא שיחק סנטר ועדה 22 נק' ו11 ריב' מהעמדה הזאת...הוא משחק ליד פאראחאסקי כארבע ו לפעמים מחליף אותו כ-5. הוא סנטר בדיוק כמו ששון ג'יימס סנטר ו בדיוק כמו ש הנדריקס או טיוס סנטרים...הם פאוורדים פיזיים או גבוהים שיכולים לשחק בשתי העמדות...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 19 מרץ 2015, 13:41

במקום מי יגיע תומפקינס? אלכסנדר? סופו? אני לא מבין על איזו משבצת?
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 מרץ 2015, 14:35

אני בכלל הייתי שואף להשאיר את הקו הקדמי כמו שהוא, סופו, טיוס, רנדל, אלכסנדר וכהן.
בכללי הייתי רוצה שהקבוצה תשאר כמו שהיא פחות היינס ופלוס גארד זר איכותי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 19 מרץ 2015, 16:52

yzafrir כתב:אני מניח שאתה מתכוון ל vtb כי בליגה הרוסית הוא לא משחק. אותה טועה , גם ביורוליג הוא משחק מידי פעם כסנטר . במשחק נגד פנר' הוא שיחק סנטר ועדה 22 נק' ו11 ריב' מהעמדה הזאת...הוא משחק ליד פאראחאסקי כארבע ו לפעמים מחליף אותו כ-5. הוא סנטר בדיוק כמו ששון ג'יימס סנטר ו בדיוק כמו ש הנדריקס או טיוס סנטרים...הם פאוורדים פיזיים או גבוהים שיכולים לשחק בשתי העמדות...

גם נגד פנרבחצ'ה הוא לא שיחק כסנטר. תסתכל טוב, אנטונוב ופראחובסקי שומרים על ה5 של פנרבחצ'ה ובהתקפה הוא מבלה את רב הזמן שלו באזור קשת השלוש.כשפארחובסקי לא על המגרש אז אין להם סנטר אמיתי והמשחק מבוסס על חדירות של הגארדים והוצאה לשחקנים כמו תומפקינס שעומדים על קשת השלוש או קצת פנימה יותר או לחלופין פיק אנד רול ופיק אנד פאפ איתו. תומפקינס היה רלוונטי לפני שג'ו אלכסנדר הגיע, אבל עכשיו הוא לא מוסיף כלום כי הוא נותן את מה שאלכסנדר נותן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מרץ 2015, 04:33

לא סתם קוראים לטורניר המכללות March madness
כל משחק כמעט מסתיים בדרמה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 20 מרץ 2015, 23:09

toja27 כתב:
yzafrir כתב:אני מניח שאתה מתכוון ל vtb כי בליגה הרוסית הוא לא משחק. אותה טועה , גם ביורוליג הוא משחק מידי פעם כסנטר . במשחק נגד פנר' הוא שיחק סנטר ועדה 22 נק' ו11 ריב' מהעמדה הזאת...הוא משחק ליד פאראחאסקי כארבע ו לפעמים מחליף אותו כ-5. הוא סנטר בדיוק כמו ששון ג'יימס סנטר ו בדיוק כמו ש הנדריקס או טיוס סנטרים...הם פאוורדים פיזיים או גבוהים שיכולים לשחק בשתי העמדות...

גם נגד פנרבחצ'ה הוא לא שיחק כסנטר. תסתכל טוב, אנטונוב ופראחובסקי שומרים על ה5 של פנרבחצ'ה ובהתקפה הוא מבלה את רב הזמן שלו באזור קשת השלוש.כשפארחובסקי לא על המגרש אז אין להם סנטר אמיתי והמשחק מבוסס על חדירות של הגארדים והוצאה לשחקנים כמו תומפקינס שעומדים על קשת השלוש או קצת פנימה יותר או לחלופין פיק אנד רול ופיק אנד פאפ איתו. תומפקינס היה רלוונטי לפני שג'ו אלכסנדר הגיע, אבל עכשיו הוא לא מוסיף כלום כי הוא נותן את מה שאלכסנדר נותן.

פראחאסקי לא שיחק בכלל במשחק נגד פנר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 20 מרץ 2015, 23:38

yzafrir כתב:
toja27 כתב:

אוקיי ראיתי את את השתי הדקות הראשונות של המשחק הספיציפי הזה בשידור חוזר(אני מנוי באתר היורוליג) כדי לראות על מה אתה מדבר אבל ברור שפארחובסקי הוא לא הנקודה ומוזר לי שזה הדבר היחיד שציינת. מה גם שראיתי את רוב משחקי ניזני כדי לדעת שפארחובסקי הוא הסנטר היחיד שלהם.
משתמש באתר האינטרבאסקט, ציין שאוברדוביץ' אמור להמשיך לשנתיים נוספות בפנר' ויש שמועות שהוא מעוניין בתומפקינס כי ביילצה יכול לעזוב למינסוטה (שהיום במשחק נגד מילאנו הגיע הסקאוט שלהם כדי לצפות בו). ביילצה משחק כ-4 ואם תומפקינס אמור להחליף אותו אז כנראה שגם אוברדוביץ' רואה בו כ 4. נראה לי שהוא מבין יותר טוב משנינו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 20 מרץ 2015, 23:44

toja27 כתב:
yzafrir כתב:
toja27 כתב:
:D

אוקיי ראיתי את את השתי הדקות הראשונות של המשחק הספיציפי הזה בשידור חוזר(אני מנוי באתר היורוליג) כדי לראות על מה אתה מדבר אבל ברור שפארחובסקי הוא לא הנקודה ומוזר לי שזה הדבר היחיד שציינת. מה גם שראיתי את רוב משחקי ניזני כדי לדעת שפארחובסקי הוא הסנטר היחיד שלהם.
משתמש באתר האינטרבאסקט, ציין שאוברדוביץ' אמור להמשיך לשנתיים נוספות בפנר' ויש שמועות שהוא מעוניין בתומפקינס כי ביילצה יכול לעזוב למינסוטה (שהיום במשחק נגד מילאנו הגיע הסקאוט שלהם כדי לצפות בו). ביילצה משחק כ-4 ואם תומפקינס אמור להחליף אותו אז כנראה שגם אוברדוביץ' רואה בו כ 4. נראה לי שהוא מבין יותר טוב משנינו.

מי זה אוברדוביץ' ? הוא לא מבין מהחיים שלו :D
אני אמרתי שהוא 4-5 וזה ידוע שאוברדוביץ אוהב פואוורדים גבוהים שיודעים לקלוע מבחוץ...
אבל בכל מקרה אם קבוצות כאלו מדברות עליו אז הוא באמת לא ריאלי לגבינו...
אגב אני רואה עכשיו אולימפיאקוס נגד לבורל וגם דנסטון וגם הנטר ניראים מחליפים טובים לטיוס . כמו שכבר אמרתי , מסתובבים הרבה תואמי טיוס באירופה רק שהם לא ישראלים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 20 מרץ 2015, 23:50

yzafrir כתב:
toja27 כתב:
yzafrir כתב:
toja27 כתב:
:D

מי זה אוברדוביץ' ? הוא לא מבין מהחיים שלו :D
אני אמרתי שהוא 4-5 וזה ידוע שאוברדוביץ אוהב פואוורדים גבוהים שיודעים לקלוע מבחוץ...
אבל בכל מקרה אם קבוצות כאלו מדברות עליו אז הוא באמת לא ריאלי לגבינו...
אגב אני רואה עכשיו אולימפיאקוס נגד לבורל וגם דנסטון וגם הנטר ניראים מחליפים טובים לטיוס . כמו שכבר אמרתי , מסתובבים הרבה תואמי טיוס באירופה רק שהם לא ישראלים...

לא במקרה אולימפייקוס רצתה את טיוס שנה שעברה. הם אוהבים שחקנים מהסוג הזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 20 מרץ 2015, 23:55

כנראה שזה עובד . יש כזה שחקן בכל קבוצה שזכתה בשנים האחרונות ( טיוס , היינס...) וכל קבוצה בכירה מחזיקה כזה על הספסל .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 אפריל 2015, 14:24

אז למי שלא עקב כל העונה, היום זה היום לפתוח את הטלוויזיה ב1:00 על ערוץ ONE ולצפות בפיינל פור של טורניר המכללות.

הקבוצות שישחקו:
קנטאקי (מאזן 34-0 עונתי) נגד וויסקונסין (מאזן 31-3 עונתי)
הקבוצה שלא הפסידה אף משחק העונה התקשתה מאוד באליט 8 נגד נוטרה דאם, שהיא קבוצת הקלעים הטובה במכללות.
בפיינל פור קנטאקי, המשופעת בכוכבים, פוגשת את וויסקונסין שאף היא קבוצת קליעה פנטסטית, אך גם עמוקה ומגוונת יותר מהאירים.

המשחק צפוי לקום וליפול על הקרב בין הקווים הקדמיים האדירים ששתי הקבוצות מעלות. בקנטאקי, שימו עין על קארל אנתוני-טאונס- פרשמן שמשחק בעמדה 4. גוף גדול מאוד, טכני מאוד. חזק בשני צדי המגרש. עושה הכל התקפית: ג'אמפ שוט, מסירה, גב לסל. חוסם מעולה בהגנה. אופציה מובילה לבחירה מספר 1 בדראפט הקרוב. ווילי קאולי-סטיין- ג'וניור שמשלים את טאונס בקו הקדמי בעמדה 5. אתלט פנטסטי, מהיר מאוד לגובהו, חוסם וריבאונדר בחסד. פחות מאיים התקפית, אבל תורם המון נקודות זבל. בחירת לוטרי ודאית. טריי ליילס- משחק לצד השניים הללו בהרכב, אם כי גם הוא ביג מן הרבה יותר מגארד. ג'אמפ שוט נחמד מאוד מחצי מרחק ויכולת מרשימה להוריד כדור לרצפה מאפשרת לו לרוץ לצד השניים האלה. הווילדקאטס מעלים את התאומים האריסון לצדם בהרכב, שחקנים מגוונים ויעילים אבל לא מצטיינים בשום אספקט של המשחק. מהספסל עולה דווין בוקר, מפציץ השלשות העיקרי של הקבוצה, שחורך את הרשת עם נתוני קליעה נפלאים בדקות מועטות. גם הוא צפוי להבחר בלייט-לוטרי.

בוויסקונסין מעלים שלישיה קדמית קטלנית לא פחות, בראשות שחקן השנה במכללות של AP, הסנטר פרנק קמינסקי. קמינסקי הוא ביג מן נדיר ברמה הטכנית. שחקן לבן, ארוך מאוד, שקובר ג'אמפ שוטים מכל טווח, מוריד כדור ומוסר מצויין. הרבה יותר אירופאי מאמריקאי בסגנון המשחק שלו. בדומה לשחקנים האירופאים, קמינסקי סובל מרכות וחוסר באתלטיות בהשוואה למקביליו, אבל הוא מפצה עליהם בטכניקה מדהימה. יהיה מרתק לראות אותו מתמודד מול הטריו הקשוח של הווילדקאטס. בעמדה 3, וויסקונסין מעלים את סם דקר, סמול פורוורד ארוך מאוד, עם יכולות מגוונות ומרשימות. מזכיר את צ'אק איידסון באופן בו הוא לוקח פיקוד על ההתקפה, בסייז ובארסנל. דקר נותן טורניר נפלא וכמו קמינסקי צפויים שניהם להבחר בלוטרי הקרוב בדראפט. לצדם, פרשמן צעיר בשם נייג'ל הייז (האח של קני הייז, ששיחק במחוזותינו), ארבע חזק ואתלטי עם ג'אמפ שמאלי קטלני. מסוגל לקבור שלשות באחוזים גבוהים ולטחון בפוסט, למרות שלא התברך בגובה מיוחד. שאר שחקני הקו האחורי בוויסקונסין הם בעיקר קלעים מעולים, ובמידה וההתקפה של הבדג'רס תרוץ כמו שצריך, הם יכולים בהחלט להיות אלו שינחילו לקנטאקי את הפסדם הראשון בדרכם לגמר.

דיוק (מאזן 29-4 עונתי) נגד מישיגן סטייט (מאזן 23-11 עונתי)
דיוק של מייק ששבסקי האגדי מול מישיגן סטייט הצנועה של טום איזו האגדי.
איזו, למי שלא מכיר, הוא סוג של קבלן טורנירים, שמכונה בארה"ב "מיסטר מארץ'", בזכות היכולת שלו להצעיד את הקבוצות הצנועות שלו להישגים גדולים בטורניר המכללות.
דיוק קבוצה מדהימה ברמת הכשרון שלה, ומישיגן סטייט רחוקה משם מאוד. מה שאפיין מאז ומתמיד את הספרטנים הוא כדורסל קשוח ולוחמני. את דריימונד גרין כולכם מכירים- זה בדיוק המקום שהצמיח אותו.

בדיוק משחק ג'אליל אוקאפור, סנטר פרשמן שמתחרה עם טאונס של קנטאקי על תואר הבחירה הראשונה בדראפט. שחקן התקפה מדהים, עם סייז נדיר ויכולת טכנית מעולה עם הגב והפנים לסל. שומר הרבה פחות טוב מטאונס, מה שעלול להיות מה שיכריע במאבק הפנימי ביניהם בליל הדראפט. לצדו, בקו הקדמי, משחק סמול פורוורד שהוסט תוך כדי העונה לעמדה הזו, ושמו ג'סטיס ווינסלו. ווינסלו הוא אנרג'ייזר אדיר, שמביא למגרש פיזיות מרשימה לעמדה 3 (למרות הסייז הצנוע) ואיכויות קליעה וריבאונד נהדרות. ווינסלו בטורניר ענק עד כה, וגם הוא צפוי להבחר בעשיריה הראשונה בדראפט. לצדם משחקים שני גארדים נהדרים בדמות טיוס ג'ונס הצעיר, שנחשב לרכז המכללות המוכשר ביותר אבל עדיין לא הביא את הפוטנציאל שלו לידי מימוש מלא וקווין קוק הוותיק, ששיחק כפוינט גארד במשך שלוש שנים והוסט השנה הצידה כדי לתת את הולכת הכדור לפרוספקט המבטיח, מה שהפך אותו לסקורר השני בטיבו בקבוצה. מבין כל השחקנים שנקבתי בשמותיהם עד עכשיו, קוק הוא כנראה היחיד שעשוי לשחק באירופה בתקופה הקרובה, הרבה בגלל סייז צנוע והיעדר של יכולת אתלטית ספקטקולרית.

מישיגן סטייט היא המכללה הכי צנועה בפיינל פור הזה, האנדרדוג האולטימטיבית. הספרטנים הדיחו שלוש מכללות שדורגו מעליהן עד כה. הבולטת שבהן היא ורג'יניה, אותה מישיגן סטייט פגשה ב32 הגדולות ובעטה לה בתחת, למרות שנחשבה בעיני רבים למועמדת ודאית לפיינל פור ועיקרית לתואר. בהמשך הדיחו גם את אוקלהומה, ולאחרונה את לואיווייל במשחק שנגמר בהארכה. איש הטורניר של הספרטנים הוא סניור בשם טראוויס טרייס, קומבו-גארד נמוך (1.83) שמשחק הכי טוב מאז שאיזו מאפשר לו לשחק כ-2. הוא זורק המון ובאחוזים לא יציבים, אבל הוא גם קובר את הזריקות הקשות לאורך כל הטורניר, ועד עכשיו זה עובד בענק. לידו בקו האחורי משחק סמול פורוורד מגוון בשם דנזל ולנטיין, שחקן שנה שלישית שנותן תרומה מרשימה בכל הנוגע לריבאונדים ואסיסטים, אך מעל הכל קובר שלשות בכמויות ואחוזים גבוהים. לידם בקו הקדמי מחכה סניור נוסף, בולדוג אמיתי בשם ברנדן דאוסון. דאוסון הוא 4 או אפילו 5 במימדים של סקנד גארד. אל תצפו לראות כאן את קייל היינס. הוא באמת במימדים של גארד. אבל הוא חתיכת מפלצת על הלוח, ריבאונדר ההתקפה הטוב במכללות ככל הנראה, חוסם וחוטף אדיר. לדאוסון אין קליעה משום טווח. את הנקודות שלו הוא צובר במעבר או בריבאונד התקפה, וגם על קו העונשין החיים שלו קשים. אבל אלו בדיוק השחקנים של מישיגן סטייט שעושים אותה למה שהיא. כל השלושה שנקבתי בשמותיהם יכולים להיות שחקנים באירופה בעוד שנה או שנתיים, אבל תחת השרביט של טום איזו, הם פוגשים הלילה שתיים-שלוש בחירות לוטרי שמפחדים מהם כבר שבוע.

פתחו את הטלוויזיה, עכשיו כשאתם כבר יודעים מי יחכה לכם שם :)
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 04 אפריל 2015, 16:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], מרסר, שמוליק ו־13 אורחים