המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
NY boy כתב:נו באמת אתם לא ראליים. תבוא חימקי או קובאן או קאזן ותציע לו מיליון דולר והוא ישאר ברוסיה. למה מה יקרה אם ייקח חצי במכבי ויפצע (שחקן מועד לפציעות). הוא משחק ברוסיה בליגה שמוציאה הכי הרבה כסף. אפילו צסק"א יכולה לקחת אותו במיליון לספסל. אם היה משחק באיזה מקום נסתר נגיד אבל הוא משחק ברוסיה שם הקבוצות הכי עשירות באירופה רואות אותו, והוא משחק בחור הכי גדול ברוסיה ככה שפחד לעבור לקאזן, צסק"א, קובאן או חימקי זה שידרוג בעיקר שבה הוא גר ככה שלא יהיה לו פחד מלשחק ברוסיה.
yzafrir כתב:NY boy כתב:נו באמת אתם לא ראליים. תבוא חימקי או קובאן או קאזן ותציע לו מיליון דולר והוא ישאר ברוסיה. למה מה יקרה אם ייקח חצי במכבי ויפצע (שחקן מועד לפציעות). הוא משחק ברוסיה בליגה שמוציאה הכי הרבה כסף. אפילו צסק"א יכולה לקחת אותו במיליון לספסל. אם היה משחק באיזה מקום נסתר נגיד אבל הוא משחק ברוסיה שם הקבוצות הכי עשירות באירופה רואות אותו, והוא משחק בחור הכי גדול ברוסיה ככה שפחד לעבור לקאזן, צסק"א, קובאן או חימקי זה שידרוג בעיקר שבה הוא גר ככה שלא יהיה לו פחד מלשחק ברוסיה.
לפני כמה שנים שיחק ברוסיה ג'פרסון שהפציץ מספרים ונבחר לזר העונה . משם עבר לסין ונעלמו עקבותיו...אאתה קצת מזלזל במה שקורה ברוסיה מבחינה כלכלית וישפיע על כל העולם...זו הסיבה שהם מחתימים לעונה אחת בלבד...
yzafrir כתב:אני מניח שאתה מתכוון ל vtb כי בליגה הרוסית הוא לא משחק. אותה טועה , גם ביורוליג הוא משחק מידי פעם כסנטר . במשחק נגד פנר' הוא שיחק סנטר ועדה 22 נק' ו11 ריב' מהעמדה הזאת...הוא משחק ליד פאראחאסקי כארבע ו לפעמים מחליף אותו כ-5. הוא סנטר בדיוק כמו ששון ג'יימס סנטר ו בדיוק כמו ש הנדריקס או טיוס סנטרים...הם פאוורדים פיזיים או גבוהים שיכולים לשחק בשתי העמדות...
toja27 כתב:yzafrir כתב:אני מניח שאתה מתכוון ל vtb כי בליגה הרוסית הוא לא משחק. אותה טועה , גם ביורוליג הוא משחק מידי פעם כסנטר . במשחק נגד פנר' הוא שיחק סנטר ועדה 22 נק' ו11 ריב' מהעמדה הזאת...הוא משחק ליד פאראחאסקי כארבע ו לפעמים מחליף אותו כ-5. הוא סנטר בדיוק כמו ששון ג'יימס סנטר ו בדיוק כמו ש הנדריקס או טיוס סנטרים...הם פאוורדים פיזיים או גבוהים שיכולים לשחק בשתי העמדות...
גם נגד פנרבחצ'ה הוא לא שיחק כסנטר. תסתכל טוב, אנטונוב ופראחובסקי שומרים על ה5 של פנרבחצ'ה ובהתקפה הוא מבלה את רב הזמן שלו באזור קשת השלוש.כשפארחובסקי לא על המגרש אז אין להם סנטר אמיתי והמשחק מבוסס על חדירות של הגארדים והוצאה לשחקנים כמו תומפקינס שעומדים על קשת השלוש או קצת פנימה יותר או לחלופין פיק אנד רול ופיק אנד פאפ איתו. תומפקינס היה רלוונטי לפני שג'ו אלכסנדר הגיע, אבל עכשיו הוא לא מוסיף כלום כי הוא נותן את מה שאלכסנדר נותן.
yzafrir כתב:toja27 כתב:yzafrir כתב:אני מניח שאתה מתכוון ל vtb כי בליגה הרוסית הוא לא משחק. אותה טועה , גם ביורוליג הוא משחק מידי פעם כסנטר . במשחק נגד פנר' הוא שיחק סנטר ועדה 22 נק' ו11 ריב' מהעמדה הזאת...הוא משחק ליד פאראחאסקי כארבע ו לפעמים מחליף אותו כ-5. הוא סנטר בדיוק כמו ששון ג'יימס סנטר ו בדיוק כמו ש הנדריקס או טיוס סנטרים...הם פאוורדים פיזיים או גבוהים שיכולים לשחק בשתי העמדות...
גם נגד פנרבחצ'ה הוא לא שיחק כסנטר. תסתכל טוב, אנטונוב ופראחובסקי שומרים על ה5 של פנרבחצ'ה ובהתקפה הוא מבלה את רב הזמן שלו באזור קשת השלוש.כשפארחובסקי לא על המגרש אז אין להם סנטר אמיתי והמשחק מבוסס על חדירות של הגארדים והוצאה לשחקנים כמו תומפקינס שעומדים על קשת השלוש או קצת פנימה יותר או לחלופין פיק אנד רול ופיק אנד פאפ איתו. תומפקינס היה רלוונטי לפני שג'ו אלכסנדר הגיע, אבל עכשיו הוא לא מוסיף כלום כי הוא נותן את מה שאלכסנדר נותן.
פראחאסקי לא שיחק בכלל במשחק נגד פנר...
toja27 כתב:yzafrir כתב:toja27 כתב:yzafrir כתב:אני מניח שאתה מתכוון ל vtb כי בליגה הרוסית הוא לא משחק. אותה טועה , גם ביורוליג הוא משחק מידי פעם כסנטר . במשחק נגד פנר' הוא שיחק סנטר ועדה 22 נק' ו11 ריב' מהעמדה הזאת...הוא משחק ליד פאראחאסקי כארבע ו לפעמים מחליף אותו כ-5. הוא סנטר בדיוק כמו ששון ג'יימס סנטר ו בדיוק כמו ש הנדריקס או טיוס סנטרים...הם פאוורדים פיזיים או גבוהים שיכולים לשחק בשתי העמדות...![]()
אוקיי ראיתי את את השתי הדקות הראשונות של המשחק הספיציפי הזה בשידור חוזר(אני מנוי באתר היורוליג) כדי לראות על מה אתה מדבר אבל ברור שפארחובסקי הוא לא הנקודה ומוזר לי שזה הדבר היחיד שציינת. מה גם שראיתי את רוב משחקי ניזני כדי לדעת שפארחובסקי הוא הסנטר היחיד שלהם.
משתמש באתר האינטרבאסקט, ציין שאוברדוביץ' אמור להמשיך לשנתיים נוספות בפנר' ויש שמועות שהוא מעוניין בתומפקינס כי ביילצה יכול לעזוב למינסוטה (שהיום במשחק נגד מילאנו הגיע הסקאוט שלהם כדי לצפות בו). ביילצה משחק כ-4 ואם תומפקינס אמור להחליף אותו אז כנראה שגם אוברדוביץ' רואה בו כ 4. נראה לי שהוא מבין יותר טוב משנינו.
yzafrir כתב:toja27 כתב:yzafrir כתב:toja27 כתב:yzafrir כתב:אני מניח שאתה מתכוון ל vtb כי בליגה הרוסית הוא לא משחק. אותה טועה , גם ביורוליג הוא משחק מידי פעם כסנטר . במשחק נגד פנר' הוא שיחק סנטר ועדה 22 נק' ו11 ריב' מהעמדה הזאת...הוא משחק ליד פאראחאסקי כארבע ו לפעמים מחליף אותו כ-5. הוא סנטר בדיוק כמו ששון ג'יימס סנטר ו בדיוק כמו ש הנדריקס או טיוס סנטרים...הם פאוורדים פיזיים או גבוהים שיכולים לשחק בשתי העמדות...![]()
אוקיי ראיתי את את השתי הדקות הראשונות של המשחק הספיציפי הזה בשידור חוזר(אני מנוי באתר היורוליג) כדי לראות על מה אתה מדבר אבל ברור שפארחובסקי הוא לא הנקודה ומוזר לי שזה הדבר היחיד שציינת. מה גם שראיתי את רוב משחקי ניזני כדי לדעת שפארחובסקי הוא הסנטר היחיד שלהם.
משתמש באתר האינטרבאסקט, ציין שאוברדוביץ' אמור להמשיך לשנתיים נוספות בפנר' ויש שמועות שהוא מעוניין בתומפקינס כי ביילצה יכול לעזוב למינסוטה (שהיום במשחק נגד מילאנו הגיע הסקאוט שלהם כדי לצפות בו). ביילצה משחק כ-4 ואם תומפקינס אמור להחליף אותו אז כנראה שגם אוברדוביץ' רואה בו כ 4. נראה לי שהוא מבין יותר טוב משנינו.
מי זה אוברדוביץ' ? הוא לא מבין מהחיים שלו![]()
אני אמרתי שהוא 4-5 וזה ידוע שאוברדוביץ אוהב פואוורדים גבוהים שיודעים לקלוע מבחוץ...
אבל בכל מקרה אם קבוצות כאלו מדברות עליו אז הוא באמת לא ריאלי לגבינו...
אגב אני רואה עכשיו אולימפיאקוס נגד לבורל וגם דנסטון וגם הנטר ניראים מחליפים טובים לטיוס . כמו שכבר אמרתי , מסתובבים הרבה תואמי טיוס באירופה רק שהם לא ישראלים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר, שמוליק ו־13 אורחים