גודס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 אפריל 2015, 23:09

יוסי22 כתב:
MTA2311 כתב:זאת העונה הראשונה שלו בתור מאמן ראשי בקבוצה בסדר גודל של מכבי, ובינתיים הוא עומד בכל המטרות שהציבו בפניו, עם אחד הסגלים הכי מוגבלים שאני זוכר.
אם זאת לא הצלחה אני לא יודע מה כן.

עזוב את כל הרעש מסביב , יש לו בעיה בניהול משחק .

יכול להיות שזה יגיע אבל כרגע זה לא שם .

את המשחק היום בצורה שבה המשחק התפתח הוא היה חייב לקחת והוא פספס את זה וחבל.

ברור שזה לא שם. הוא רוקי.
ועדיין, יש לו 2\3 מהמטרות המוצהרות בינתיים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 23:17

תארו לעצמכם שאוברדוביץ' הגדול היה מאמן את מכבי והוא היה פותח עם לנדסברג על גאודלוק וחוטף ממנו 20 נקודות במחצית.

יש פה איזה ציפיה לא ריאלית לשלמות מגודס. זה לא עומד לקרות. פיני וגודס באו עם תוכנית משחק נהדרת שעבדה מצויין למשך כמעט 3 רבעים. הקבוצה של אוברדוביץ' נראיתה כמו חבורה של שחקנים בספורטק.

טוב שאתם גם לא מצפים מגודס שייקח את גביע אירופה עם קבוצת הנוער.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אפריל 2015, 23:31

כדורסל זה לא רק להביא תוכנית מהבית, זה גם להגיב תוך כדי משחק לשינויים
גודס נופל בזה כל פעם מחדש
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 14 אפריל 2015, 23:34

roy1000 כתב:תארו לעצמכם שאוברדוביץ' הגדול היה מאמן את מכבי והוא היה פותח עם לנדסברג על גאודלוק וחוטף ממנו 20 נקודות במחצית.

יש פה איזה ציפיה לא ריאלית לשלמות מגודס. זה לא עומד לקרות. פיני וגודס באו עם תוכנית משחק נהדרת שעבדה מצויין למשך כמעט 3 רבעים. הקבוצה של אוברדוביץ' נראיתה כמו חבורה של שחקנים בספורטק.

טוב שאתם גם לא מצפים מגודס שייקח את גביע אירופה עם קבוצת הנוער.

אני מבין את הנקודה שאתה מנסה להעביר, רק לא את הרצון שלך לעקם את הכל עד כדי גיחוך.
אתה הופך את פנר לקבוצת NBA, את מכבי לקבוצת מתנסים, ואת המאמנים לפועלי ייצור, שבסה"כ צריכים לסובב כמה ברגים, ולא חלילה
לעשות את עבודת האימון גם לפני וגם תוך כדי משחק.

מכבי היא קבוצה עם מספיק כשרון. המזל לקח אותנו לסדרה מול קבוצה שאפשר להתמודד מולה, וזה פשוט טיפשי להגיד שמכבי לא בליגה הזאת.
יש להם 3-4 שחקנים מצויינים, ומכל השאר לא הייתי לוקח אפילו אחד למכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 23:46

jol9 כתב:אני מבין את הנקודה שאתה מנסה להעביר, רק לא את הרצון שלך לעקם את הכל עד כדי גיחוך.
אתה הופך את פנר לקבוצת NBA, את מכבי לקבוצת מתנסים, ואת המאמנים לפועלי ייצור, שבסה"כ צריכים לסובב כמה ברגים, ולא חלילה
לעשות את עבודת האימון גם לפני וגם תוך כדי משחק.

מכבי היא קבוצה עם מספיק כשרון. המזל לקח אותנו לסדרה מול קבוצה שאפשר להתמודד מולה, וזה פשוט טיפשי להגיד שמכבי לא בליגה הזאת.
יש להם 3-4 שחקנים מצויינים, ומכל השאר לא הייתי לוקח אפילו אחד למכבי.

אני חושב שאם גודס היה עושה את השטויות שאוברדוביץ' עשה במשחק הזה אנשים פה היו משתוללים ובצדק. לבקר מאמן על איזה פסק זמן שלא נלקח בזמן או על רוטציות לא מושלמות נראה לי כמו בריחה מהמציאות.

דווקא פנר היא זו שניראתה כמו קבוצת מתנס"ים, פשוט קבוצת מתנ"סים עם שלושה שחקנים מאוד טובים. למכבי יש אולי שחקן אחד ברמה הזו וגם הוא יום אסל יום בסל.

לא גודס הפסיד את המשחק הזה, אלא אם כן גודס הוא זה שהתעקש להשאיר את היינס בקבוצה.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 15 אפריל 2015, 00:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אפריל 2015, 23:49

שורה תחתונה , שכר לימוד !!!
זוכרים את העונה הראשונה של בלאט כמאמן ראשי במכבי ? הוא ספג שריקות בוז שזה משהו לא היה לגודס העונה ( בלי להשוות כמובן )
העונה הזאת מראה שלגיא יש פוטנציאל להיות מאמן גדול.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אפריל 2015, 00:11

yzafrir כתב:שורה תחתונה , שכר לימוד !!!
זוכרים את העונה הראשונה של בלאט כמאמן ראשי במכבי ? הוא ספג שריקות בוז שזה משהו לא היה לגודס העונה ( בלי להשוות כמובן )

מסכים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 15 אפריל 2015, 02:32

הקהל של מכבי למד פשוט להכיל הפסדים עם הזמן, במיוחד לאור העונה שעברה כשמכבי היו עם תצוגות נפל ובסוף זכו בכל. שים את גודס בתקופת העונה הראשונה של בלאט ותקבל אותם שריקות בוז.
חייב להגיד שבעונה שעברה רציתי שגיא גודס יאמן ואף הגזמתי ואמרתי שלדעתי הוא יפתיע רבים והוא לא יפול מבלאט. עד עכשיו הוא בסדר לדעתי, פחות ממה שציפיתי אבל גם לא רע בהתחשב בעובדה שהוא מתפקד כמאמן ראשי בקבוצה לחוצה כמו מכבי בפעם הראשונה. היום עשה טעיות,אבל נקווה שנראה שיפור במשחק השני.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2015, 02:50

toja27 כתב:

הקהל של מכבי למד פשוט להכיל הפסדים עם הזמן, במיוחד לאור העונה שעברה כשמכבי היו עם תצוגות נפל ובסוף זכו בכל. שים את גודס בתקופת העונה הראשונה של בלאט ותקבל אותם שריקות בוז.
חייב להגיד שבעונה שעברה רציתי שגיא גודס יאמן ואף הגזמתי ואמרתי שלדעתי הוא יפתיע רבים והוא לא יפול מבלאט. עד עכשיו הוא בסדר לדעתי, פחות ממה שציפיתי אבל גם לא רע בהתחשב בעובדה שהוא מתפקד כמאמן ראשי בקבוצה לחוצה כמו מכבי בפעם הראשונה. היום עשה טעיות,אבל נקווה שנראה שיפור במשחק השני.

בלאט אימן את מכבי פעם ראשונה לאחר עונת הספרוליג וקיבל את אותו סגל שזכה והביא אותו לפיינלפור עונה אחרי זה בנה את הקבוצה שגם הייתה קרובה למרות עונה רעה ואם אני זוכר נכון אז היה בעיה עם הביתיות בגלל מלחמה או משהו כזה אבל בעונות שלו הוא לא הראה ניהול משחק כלכך טוב.

אני אופטימי לגבי העתיד שלו גם אם נודח בסדרה הזאת.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 16 אפריל 2015, 11:33

לגודס יש הרבה מעלות אבל גם לא מעט חסרונות , פה אני מצפה שפיני יעזור לו.
אני חושב ששהתבוסות שמכבי ספגה השנה בליגה הם תופעה שהולכת עם גודס מאז התחיל לאמן , לצד הופעות גדולות , היו לו גם כמה נפילות מאד קשות , זה נכון שלפיני גם היו תבוסות שקיבל (בעיקר בשנה הראשונה של שאראס - קרי אוסישקין ומלחה) אבל לא בבית , ולא נגד כל מני קבוצות מצחיקות כמו ראשון. לגודס יותר קשה להגיב להתפתחויות במשחק מאשר להכין את הקבוצה למשחק , פה פיני אמור לעזור.

יחסית לעונה ראשונה , ולא נשכח עונה רוויות פציעות , תוך אי הסכמה על שחקנים מסויימים עם ההנהלה , לגודס היתה עונת בכורה יפה מאד, אבל הוא חייב להשתפר בכמה דברים , שחשבתי שהוא ישפר אחרי לכתו של בלאט.

דבר ראשון , שיתוף צעירים , גודס עשה זאת רק לאחר שלא היה לו סגל מלא למשחק בליגה , אבל אין שום סיבה שבמשחקים פחות רגישים(דרבי\ירושליים) אלטיט לא יראה דקות באופן קבוע , גם אם הוא לא משחק הכי טוב.
דבר שני זאת הקביעות , שחקן כדורסל לא יתפתח לשום כיוון זולת החמרה ביכולת שלו , אם הוא לא משחק באופן קבוע בקבוצה, לשחק משחק אחד 20 דקות כי יש בעיית סגל ו3-4 משחקים אח"כ לא לעלות בכלל , לא יקדמו שום שחקן בספסל של מכבי וייצרו ספסל שלא ניתן לסמוך עליו.
דבר שלישי זה לנצל את הכישורים של השחקנים שלך למקסימום , תוך הפחתה למינימום את הבעיות שלהם ,אם לא עושים את זה באופן קבוע במהלך העונה , אין פלא שבאפריל היינס עדיין משליך זריקות מ 8 מטר כאילו זה החוזקה שלו ולא חודר לסל ולא עומד על קו העונשין , לאנסברג ואלכסנדר הם תחנה אחרונה ולא מוסרים כדור, ולינהרט זה השחקן היחיד בספסל שלך שאשכרה יש לו שכל.
דבר רביעי , גודס חייב ללמוד מהמשחק הזה איך עוצרים מומנטום של קבוצה יריבה , איך משנים הרכבים שמ11 הפרש זה יורד ל 6 , איך מזהים את הטראפים על פארגו ומובילים את הכדור דרך מישהו אחר , ובעיקר איך להוריד את רנדל אחרי 3 עבירות כדי לא לספוג את הרביעית ברבע ה3 , הרי בצד השני יש מאמן רציני , מה חשבת? שהוא לא ינסה להוציא את הרביעית מרנדל? את הסעיף הזה אני כלל לא בטוח שאפשר ליישם , אבל לא בשביל זה הביאו את פיני?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אפריל 2015, 14:28

אנקראם - לא חטפנו 28 הפרש בהיכל מירושלים בשנה שעברה עם בלאט? אני מדמיין את זה? להאשים את גודס באפסיות של היינס לא נראה לי הגיוני. היינס פשוט לא מתאים למכבי כמו הרבה שחקנים לפניו, חלקם גדולים ממנו פי כמה.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 16 אפריל 2015, 14:56

roy1000 כתב:אנקראם - לא חטפנו 28 הפרש בהיכל מירושלים בשנה שעברה עם בלאט? אני מדמיין את זה? להאשים את גודס באפסיות של היינס לא נראה לי הגיוני. היינס פשוט לא מתאים למכבי כמו הרבה שחקנים לפניו, חלקם גדולים ממנו פי כמה.

כמה תבוסות חטפנו שנה שעברה? אתה יודע כמה השנה? בכמה משחקים השנה חטפנו בליץ של 20 נקודות הבדל?

להזכירך , 2 תבוסות בית מהדהדות, אחת מהם דרבי.
תבוסה מול ראשון , תבוסה בחוץ מול ירושליים , פאו,הכוכב האדום , צסק"א *2 , פנר........

לגבי היינס , סבבה , אפס מאופס , הסכמנו , אז למה לעזעזל הוא עולה מהספסל וזורק כמו משוגע ל 3, ולא חודר, מבלי שבמאמן זורק עליו כפכף? תסביר בבקשה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אפריל 2015, 15:02

ankram כתב:כמה תבוסות חטפנו שנה שעברה? אתה יודע כמה השנה? בכמה משחקים השנה חטפנו בליץ של 20 נקודות הבדל?

להזכירך , 2 תבוסות בית מהדהדות, אחת מהם דרבי.
תבוסה מול ראשון , תבוסה בחוץ מול ירושליים , פאו,הכוכב האדום , צסק"א *2 , פנר........

לגבי היינס , סבבה , אפס מאופס , הסכמנו , אז למה לעזעזל הוא עולה מהספסל וזורק כמו משוגע ל 3, ולא חודר, מבלי שבמאמן זורק עליו כפכף? תסביר בבקשה.

לא זוכר בדיוק כמה תבוסות חטפנו - אני חושב שחטפנו מירושלים, מהעכברושים ומצסק"א ואלי עוד כמה שאני כבר לא זוכר. השנה אנחנו חוטפים יותר.

אתה יודע למה השנה אנחנו חוטפים יותר? כי אנחנו משחקים יותר מהר. כי החלפת את היקמן בחמישייה עם פארגו ואת בלו עם רנדל. הקבוצה הנוכחית היא קבוצה שמשחקת בקצב מאוד גבוה וכשמשחקים בקצב גבוה אז גם מביסים וגם חוטפים תבוסות כשלא הולך.

נראה לך שהיינס מקשיב למאמנים? הרי ברור מאיך שהאו משחק שהוא לא מסגול למלא הוראות. גודס נמנסה להחליף אותו כבר חודשים.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 16 אפריל 2015, 15:05

את מי הבסנו השנה? לא זכור לי יותר מדי אירועים משמחים כאלו.....
אני לא חושב שמדובר במהירות או משהו כזה , אני חושב שמדובר בבעיה מנטלית כלשהי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי tzachMTA » 16 אפריל 2015, 22:30

אם לא חוזרים למשחק חמישי, אני לא מוצא שום סיבה שגודס יישאר במכבי עוד עונה..
tzachMTA

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אפריל 2015, 22:34

גודס חייב ללמוד להתנהל מול התקשורת.
הראיון שלו עכשיו היה אחד הנוראיים שהוא סיפק בכל הקריירה שלו.
מאשים את השחקנים בהכל ולא לוקח שום אחריות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 16 אפריל 2015, 22:39

tzachMTA כתב:אם לא חוזרים למשחק חמישי, אני לא מוצא שום סיבה שגודס יישאר במכבי עוד עונה..

המציאות היא שמכבי השיגה את המטרה העיקרית שלה (הצלבה), לכן מבחינת התפיסה של הג'וניורים, גודס נחל הצלחה מספקת. על אפך ועל חמתך..
העניין כמובן יכול להשתנות במידה ונאבד את האליפות באיזו השפלה מסחררת..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אפריל 2015, 22:43

ראיון נוראי של גודס
זה לא התוכן כמו הטון
הוא דיי איבד את זה בראיון ההוא ואולי הוא צודק והשחקנים לא עשו שום דבר שהוא ביקש, אבל אם זה נכון אז גם בזה יש לו חלק
זה חוזר לטענות מתחילת העונה שהשחקנים פשוט לא מכבדים אותו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אפריל 2015, 22:44

Holiday_Armadillo כתב:ראיון נוראי של גודס
זה לא התוכן כמו הטון
הוא דיי איבד את זה בראיון ההוא ואולי הוא צודק והשחקנים לא עשו שום דבר שהוא ביקש, אבל אם זה נכון אז גם בזה יש לו חלק

כפי שאמרתי בת'רד אחר- התצוגה של מכבי הרבה יותר באשמתו מאשר באשמת השחקנים.
איך אומרים? הגמל לא רואה את הדבשת על עצמו. שפיני גרשון ירגיע אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אפריל 2015, 22:51

Holiday_Armadillo כתב:ראיון נוראי של גודס
זה לא התוכן כמו הטון

דווקא אני אוהב את זה שהוא עצבני ומקווה שהוא יבוא ויוציא את זה על השחקנים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן ו־10 אורחים