על ידי ankram » 16 אפריל 2015, 11:33
לגודס יש הרבה מעלות אבל גם לא מעט חסרונות , פה אני מצפה שפיני יעזור לו.
אני חושב ששהתבוסות שמכבי ספגה השנה בליגה הם תופעה שהולכת עם גודס מאז התחיל לאמן , לצד הופעות גדולות , היו לו גם כמה נפילות מאד קשות , זה נכון שלפיני גם היו תבוסות שקיבל (בעיקר בשנה הראשונה של שאראס - קרי אוסישקין ומלחה) אבל לא בבית , ולא נגד כל מני קבוצות מצחיקות כמו ראשון. לגודס יותר קשה להגיב להתפתחויות במשחק מאשר להכין את הקבוצה למשחק , פה פיני אמור לעזור.
יחסית לעונה ראשונה , ולא נשכח עונה רוויות פציעות , תוך אי הסכמה על שחקנים מסויימים עם ההנהלה , לגודס היתה עונת בכורה יפה מאד, אבל הוא חייב להשתפר בכמה דברים , שחשבתי שהוא ישפר אחרי לכתו של בלאט.
דבר ראשון , שיתוף צעירים , גודס עשה זאת רק לאחר שלא היה לו סגל מלא למשחק בליגה , אבל אין שום סיבה שבמשחקים פחות רגישים(דרבי\ירושליים) אלטיט לא יראה דקות באופן קבוע , גם אם הוא לא משחק הכי טוב.
דבר שני זאת הקביעות , שחקן כדורסל לא יתפתח לשום כיוון זולת החמרה ביכולת שלו , אם הוא לא משחק באופן קבוע בקבוצה, לשחק משחק אחד 20 דקות כי יש בעיית סגל ו3-4 משחקים אח"כ לא לעלות בכלל , לא יקדמו שום שחקן בספסל של מכבי וייצרו ספסל שלא ניתן לסמוך עליו.
דבר שלישי זה לנצל את הכישורים של השחקנים שלך למקסימום , תוך הפחתה למינימום את הבעיות שלהם ,אם לא עושים את זה באופן קבוע במהלך העונה , אין פלא שבאפריל היינס עדיין משליך זריקות מ 8 מטר כאילו זה החוזקה שלו ולא חודר לסל ולא עומד על קו העונשין , לאנסברג ואלכסנדר הם תחנה אחרונה ולא מוסרים כדור, ולינהרט זה השחקן היחיד בספסל שלך שאשכרה יש לו שכל.
דבר רביעי , גודס חייב ללמוד מהמשחק הזה איך עוצרים מומנטום של קבוצה יריבה , איך משנים הרכבים שמ11 הפרש זה יורד ל 6 , איך מזהים את הטראפים על פארגו ומובילים את הכדור דרך מישהו אחר , ובעיקר איך להוריד את רנדל אחרי 3 עבירות כדי לא לספוג את הרביעית ברבע ה3 , הרי בצד השני יש מאמן רציני , מה חשבת? שהוא לא ינסה להוציא את הרביעית מרנדל? את הסעיף הזה אני כלל לא בטוח שאפשר ליישם , אבל לא בשביל זה הביאו את פיני?