הצלבה משחק 2: מכבי נגד פנרבחצ'ה - חמישי 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה משחק 2: מכבי נגד פנרבחצ'ה - חמישי 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 16:35

toja27 כתב:לגבי וסלי, אמרתי כבר כאן ואמרתי לאוהדי פנר' בפורום אחר כבר באמצע הטופ 16, שהוא השחקן הכי חשוב שלהם העונה. מה שהוא עשה אתמול למכבי הוא עשה לכל האחרות במשך כל הטופ 16(יכול להיות שאתמול זה היה סוג של שיא). הם התלהבו בעיקר מבייליצה וגאודלוק ואני מוסלי. הסיבה: הוא מאוד חזק מנטאלית, כל פעם שהם היו צריכים אותו הוא היה שם. ככה מה שהיה אתמול איתו לא הייתה הפתעה. מה שכן מכבי הוכיחה לא פעם, שהיא יכולה להיות קבוצת הגנה קשוחה מאוד ואני בטוח שהיא יכולה להרגיע אותו מחר. אני מסכים עם אנקרם, ולא חשבתי על זה לפני כן, לגבי העובדה שרנדל שמר על בוגדנוביץ' עשתה לו את החיים קלים יותר. מצד שני , רנדל הצליח לנטרל את בוגדנוביץ ואם ימצא את עצמו הרבה על וסלי יכול להיות שיסתבך בבעיית עבירות. בכל מקרה , חייבים למנוע ממנו את הכדור ולשים לב שהרבה מחדירות של בייליצה וגם בוגדנוביץ מסתיימות למסירה לוסלי.

כאן בדיוק הבעיה. לא קשה לעצור את וסלי אם יש עליו שומר. הבעיה היא החדירות של בוגדנוביץ' ובייליצה שמשאירות את ווסלי אחד על אפס מול הסל. כל הדיבורים על וסלי נראים לי חסרי משמעות לחלטין. הוא בסך הכל עשה דאנקים כשהשומר שלו הלך לעזור על השניים האחרים.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 אפריל 2015, 16:40

״help the helper״ זה מה שהיה צריך לעשות שם, ולשלוח אותו לקו כשהוא על הריצפה. מכבי עשתה עבודת הגנה מצויינת וזו הייתה נקודת התורפה העיקרית.
אין בעיה שגם יחגגו על האופנסיב ריבאונד כמו שעשו. הבעיה העיקרית היא שכל פוזשן שהם קיבלו הסתיים בסל קל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 15 אפריל 2015, 16:59

roy1000 כתב:
toja27 כתב:לגבי וסלי, אמרתי כבר כאן ואמרתי לאוהדי פנר' בפורום אחר כבר באמצע הטופ 16, שהוא השחקן הכי חשוב שלהם העונה. מה שהוא עשה אתמול למכבי הוא עשה לכל האחרות במשך כל הטופ 16(יכול להיות שאתמול זה היה סוג של שיא). הם התלהבו בעיקר מבייליצה וגאודלוק ואני מוסלי. הסיבה: הוא מאוד חזק מנטאלית, כל פעם שהם היו צריכים אותו הוא היה שם. ככה מה שהיה אתמול איתו לא הייתה הפתעה. מה שכן מכבי הוכיחה לא פעם, שהיא יכולה להיות קבוצת הגנה קשוחה מאוד ואני בטוח שהיא יכולה להרגיע אותו מחר. אני מסכים עם אנקרם, ולא חשבתי על זה לפני כן, לגבי העובדה שרנדל שמר על בוגדנוביץ' עשתה לו את החיים קלים יותר. מצד שני , רנדל הצליח לנטרל את בוגדנוביץ ואם ימצא את עצמו הרבה על וסלי יכול להיות שיסתבך בבעיית עבירות. בכל מקרה , חייבים למנוע ממנו את הכדור ולשים לב שהרבה מחדירות של בייליצה וגם בוגדנוביץ מסתיימות למסירה לוסלי.

כאן בדיוק הבעיה. לא קשה לעצור את וסלי אם יש עליו שומר. הבעיה היא החדירות של בוגדנוביץ' ובייליצה שמשאירות את ווסלי אחד על אפס מול הסל. כל הדיבורים על וסלי נראים לי חסרי משמעות לחלטין. הוא בסך הכל עשה דאנקים כשהשומר שלו הלך לעזור על השניים האחרים.

כן אבל זה גם מה שטיוס עושה בהצלחה בשתי העונות האחרונות. אתה לא יכול להפריד את ביילצה ובוגדנוביץ מוסלי, כלומר אם אתה שם דגש חזק על וסלי אז יכול להיות שתקבל סלים מביילצה ובוגדנוביץ'. אנחנו צריכים גם את פניני כאן שיוריד לו איזה אשך אחד שירגע קצת 'עם ההצגות שלו אחרי כל סל.בכל מקרה צריכים למצוא איזה פתרון טוב יותר אליו.
דבר נוסף, אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שהבחור הוא סוס רציני. חזק ונייד ואתלטי. וגם כפי שציינתי הוא חזק מנטלית. זאת לא הפעם הראשונה שהוא נמצא שם כשפנר' צריכים אותו.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 15 אפריל 2015, 17:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 15 אפריל 2015, 17:00

החציל האצטקי כתב:״help the helper״ זה מה שהיה צריך לעשות שם, ולשלוח אותו לקו כשהוא על הריצפה. מכבי עשתה עבודת הגנה מצויינת וזו הייתה נקודת התורפה העיקרית.
אין בעיה שגם יחגגו על האופנסיב ריבאונד כמו שעשו. הבעיה העיקרית היא שכל פוזשן שהם קיבלו הסתיים בסל קל.

מסכים איתך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 18:31

toja27 כתב:כן אבל זה גם מה שטיוס עושה בהצלחה בשתי העונות האחרונות. אתה לא יכול להפריד את ביילצה ובוגדנוביץ מוסלי, כלומר אם אתה שם דגש חזק על וסלי אז יכול להיות שתקבל סלים מביילצה ובוגדנוביץ'. אנחנו צריכים גם את פניני כאן שיוריד לו איזה אשך אחד שירגע קצת 'עם ההצגות שלו אחרי כל סל.בכל מקרה צריכים למצוא איזה פתרון טוב יותר אליו.
דבר נוסף, אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שהבחור הוא סוס רציני. חזק ונייד ואתלטי. וגם כפי שציינתי הוא חזק מנטלית. זאת לא הפעם הראשונה שהוא נמצא שם כשפנר' צריכים אותו.

אין ספק שיש לו סייז ואתלטיות מדהימים, אבל הבעיה היא היכולת של בייליצה ובוגדנוביץ' לגבור על השומרים שלהם ולמשוך עזרה. אפשר לעשות מה שעושים ב- NBA ולצופף את הצבע, אבל אז קשה לחזור ולסגור את קשת ה- 3.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 אפריל 2015, 19:31

לא מבין את אווירת הנכאים לקראת מחר .

ההפסד אתמול היה כואב דווקא בגלל שהמשחק הזה היה למכבי ביד ומכבי איבדה אותו על טירונות של גודס , אותי זה משאיר אופטימי למחר כשהבעיה העיקרית היא מנטלית ולא מקצועית אבל מכבי הוכיחה השנה בכל משחק חשוב שהיא יודעת לבוא כמו שצריך ויש לי הרגשה שזה יקרה גם מחר .
יוסי22

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אפריל 2015, 19:45

יוסי22 כתב:לא מבין את אווירת הנכאים לקראת מחר .

ההפסד אתמול היה כואב דווקא בגלל שהמשחק הזה היה למכבי ביד ומכבי איבדה אותו על טירונות של גודס , אותי זה משאיר אופטימי למחר כשהבעיה העיקרית היא מנטלית ולא מקצועית אבל מכבי הוכיחה השנה בכל משחק חשוב שהיא יודעת לבוא כמו שצריך ויש לי הרגשה שזה יקרה גם מחר .

הבעיה שהשחקנים נשחקו 40 דקות באינטנסיביות מלאה.
באיזושהי קונסטלציה אולי היה עדיף לחטוף תבוסה של 20 הפרש שכוללת גארבג' טיים ברבע האחרון.
זה בדיוק מה שקרה ב 2011 נגד ויטוריה וב- 2012 נגד פאו. מכבי חטפה תבוסה במשחק הראשון, אבל השחקנים לא נשחקו כי כל הרבע הראשון התנהל באווירת גארבג'. מה קרה במשחק השני, כולנו יודעים וזוכרים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 19:50

יוסי22 כתב:לא מבין את אווירת הנכאים לקראת מחר .

ההפסד אתמול היה כואב דווקא בגלל שהמשחק הזה היה למכבי ביד ומכבי איבדה אותו על טירונות של גודס, אותי זה משאיר אופטימי למחר כשהבעיה העיקרית היא מנטלית ולא מקצועית אבל מכבי הוכיחה השנה בכל משחק חשוב שהיא יודעת לבוא כמו שצריך ויש לי הרגשה שזה יקרה גם מחר .

כן, הגודס הטירון הזה שוב שכח את לברון ג'יימס על הספסל. חרא של מאמן.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 אפריל 2015, 19:51

אם שחיקה זה מה שנפסיד בגללו אפשר לסגור את הענף.
זה העסק שבו החבר׳ה האלה עובדים ומרוויחים כסף. אין זמן ללכת לנפוש ביערות הכרמל או על החוף בים.
48 שעות זה די זמן להתאוששות. העבודה באימונים צריכה להיות טקטית יותר בלאו הכי.

זו לא צריכה להיות הבעיה ואני מתקשה להאמין שזו גם תהיה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקובי » 15 אפריל 2015, 19:58

רוי

לדעתי אפשר לחזור גם מ0-2.
פנר לא תעשה סוויפ ואני לא רואה אותם מנצחים כאן בערב יום העצמאות.

אבל אני אופטימיסט חסר תקנה :)
מקובי

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 20:07

מקובי כתב:רוי

הייתה בהסטוריה של היורוליג קבוצה שחזרה מ- 0 - 2?
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 אפריל 2015, 20:11

ההיסטוריה לא ארוכה מאוד.
ואם יש קבוצה שטובה בלייצר היסטוריה- זו מכבי, לא?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 אפריל 2015, 20:31

וחוץ מזה מכבי לא ב 2-0 ...

אתה פשוט מתעקש על מה שכתבת לפני שהתחילה הסדרה למרות שמכבי הוכיחה שהיא לפחות שוות כוחות בסדרה הזו .

וגודס לא שכח את לברון אלא את סופו שהוא הדרך של מכבי לקחת משחק בחוץ ואם גודס לא מבין את זה הוא טירון .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 20:34

יוסי22 כתב:וחוץ מזה מכבי לא ב 2-0 ...

אתה פשוט מתעקש על מה שכתבת לפני שהתחילה הסדרה למרות שמכבי הוכיחה שהיא לפחות שוות כוחות בסדרה הזו .

וגודס לא שכח את לברון אלא את סופו שהוא הדרך של מכבי לקחת משחק בחוץ ואם גודס לא מבין את זה הוא טירון .

על מה אני מתעקש? שמכבי לא פייבוריטית בסדרה? זה לא ברור גם אם מכבי תנצח 3 ברציפות?

סופו שיחק 10 דקות. גם אם הוא היה משחק עוד 5 דקות מכבי לא הייתה מנצחת את המשחק הזה.

אני חושב שאוברדוביץ' הוא טירון הרבה יותר גדול מגודס אם הולכים לפי השיטה הזו.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 15 אפריל 2015, 20:34

הסגל שלנו קצר מאוד, ולא בנוי לסידרה ארוכה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 אפריל 2015, 20:38

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:וחוץ מזה מכבי לא ב 2-0 ...

על מה אני מתעקש? שמכבי לא פייבוריטית בסדרה? זה לא ברור גם אם מכבי תנצח 3 ברציפות?

סופו שיחק 10 דקות. גם אם הוא היה משחק עוד 5 דקות מכבי לא הייתה מנצחת את המשחק הזה.

אני חושב שאוברדוביץ' הוא טירון הרבה יותר גדול מגודס אם הולכים לפי השיטה הזו.

אז אנחנו פשולט לא מסכימים ...

אם סופו היה עולה בתחילת החצי השני או אחרי 5 דקות ברבע השלישי מכבי היו מנצחים את המשחק הזה .

הקריסה הגיע כשפארגו הפסיק לנשום וסמית ירד לנוח כשמכבי נשארה בלי אופציה התקפית , עם סופו מכבי היתה משחקת פנימה התקפה אחרי התקפה כמו בתחילת הרבע הרביעי ועוצרת את המפולת , גודס פשוט נזכר מאוחר מידי .

בלי שום סיבה אמיתית חוץ מחוסר יכולת לתפקד בלחץ .

ואתה יכול לשכנע את עצמך עד מחר שמכבי היא אנדרדוג מוחלט ... את המשחק אתמול מכבי הפסידה .. סטייל המשחק מול פאו בחוץ , זה סתם וויכוח עקר כשאתה היחיד שחושב אחרת .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 20:59

יוסי22 כתב:אז אנחנו פשולט לא מסכימים ...

אם סופו היה עולה בתחילת החצי השני או אחרי 5 דקות ברבע השלישי מכבי היו מנצחים את המשחק הזה .

הקריסה הגיע כשפארגו הפסיק לנשום וסמית ירד לנוח כשמכבי נשארה בלי אופציה התקפית , עם סופו מכבי היתה משחקת פנימה התקפה אחרי התקפה כמו בתחילת הרבע הרביעי ועוצרת את המפולת , גודס פשוט נזכר מאוחר מידי .

בלי שום סיבה אמיתית חוץ מחוסר יכולת לתפקד בלחץ .

ואתה יכול לשכנע את עצמך עד מחר שמכבי היא אנדרדוג מוחלט ... את המשחק אתמול מכבי הפסידה .. סטייל המשחק מול פאו בחוץ , זה סתם וויכוח עקר כשאתה היחיד שחושב אחרת .

די ברור שאנחנו לא נסכים. סופו שיחק 10 דקות במשחק הזה. הוא קלע שתי נקודות (1 מ- 3 מהשדה ו- 0 מ-2 מהעונשין), לקח ריבאונד אחד, איבד שני כדורים ועשה 3 עבירות. מדד שלילי של מינוס 2. ממש לא ברור לי למה אתה חושב שאם הוא היה עולה למגרש, מכבי הייתה מנצחת, בטח במשחק כל כך טוב של טיוס. לדבר באוויר תמיד אפשר. אפשר גם להגיד שאם אלטיט היה עולה ל- 10 דקות מכבי הייתה מנצחת.

אתה יכול לשכנע את עצמך שקבוצה שעשתה 9 - 5 בטופ 16 טובה מקבוצה שעשתה 11 - 3. אתה יכול לשכנע את עצמך שמכבי פייבוריטית מול קבוצה שניצחה במוסקבה ואתה יכול לשכנע את עצמך שהיינס יותר טוב מבוגדנוביץ' ושג'ייק כהן יותר טוב מבייליצה. אני בטוח שגם אם מכבי תחטוף סוויפ בסדרה הזו, אתה עדיין תהיה בטוח שלמכבי יש את סגל השחקנים הכי טוב באירופה ורק גיא גודס הטירון עמד בין נצחון בסדרה לבין הסוויפ.
roy1000

הודעהעל ידי מקובי » 15 אפריל 2015, 21:05

felix_r כתב:

הסגל שלנו קצר מאוד, ולא בנוי לסידרה ארוכה

לא אמרתי שזה יהיה קל ופשוט.

אבל בכל מקרה- אנחנו מכבי, ומי כמונו יודע שזה לא נגמר עד שזה לא נגמר.
מקובי

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 אפריל 2015, 21:09

לא טענתי שמכבי פייבוריטית אלא שההבדלים בין הקבוצות זניחים אם בכלל ואתמול כולנו חוץ ממך גם ראינו את זה ... אתה סתם מתווכח עם כל העולם .

סופו אף פעם לא נמדד בנקודות שלו אלא בתרומה שלו לקבוצה ואתמול כשגודס התעורר מהקומה הוא קיבל לפחות את תחילת הרבע הרביעי בעצירת המומנטום הטורקי עם שלוש עבירות רצופות של הטורקים שעצרו זמנית את המומנטום , היה שם גם חוסר מזל / החלטה תמוהה של השופטים עם סל ועבירה שלא אושר בגלל לחץ של אוברדוביץ' .

טיוס היה טוב אבל אתה לא תנצח משחק כזה עם 10 דקות לסופו וגודס לא מבין את זה עד עכשיו ופה בדיוק הבעיה שלו .

ההבדל בין 9-5 ל 11-3 כשבבית אחד יש את ברצלונה ובשני את אולמפיאקוס הוא כאמור ... זניח .

ולא קראתי את הדמגוגיה עד הסוף אבל מה קשור ג'ייק כהן ? באמת הכנסת עכשיו למשוואה שחקן ספסל שלא מקבל שניה במשחקי יורוליג ?

בוגדונביץ' שהיללת בלי סוף שותק לגמרי ואתה עסוק בניסיון להסביר לנו ש1-9 מהשדה זה למעשה משחק גדול , שיהיה בהצלחה .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 21:18

יוסי22 כתב:לא טענתי שמכבי פייבוריטית אלא שההבדלים בין הקבוצות זניחים אם בכלל ואתמול כולנו חוץ ממך גם ראינו את זה ... אתה סתם מתווכח עם כל העולם .

סופו אף פעם לא נמדד בנקודות שלו אלא בתרומה שלו לקבוצה ואתמול כשגודס התעורר מהקומה הוא קיבל לפחות את תחילת הרבע הרביעי בעצירת המומנטום הטורקי עם שלוש עבירות רצופות של הטורקים שעצרו זמנית את המומנטום , היה שם גם חוסר מזל / החלטה תמוהה של השופטים עם סל ועבירה שלא אושר בגלל לחץ של אוברדוביץ' .

טיוס היה טוב אבל אתה לא תנצח משחק כזה עם 10 דקות לסופו וגודס לא מבין את זה עד עכשיו ופה בדיוק הבעיה שלו .

ההבדל בין 9-5 ל 11-3 כשבבית אחד יש את ברצלונה ובשני את אולמפיאקוס הוא כאמור ... זניח .

ולא קראתי את הדמגוגיה עד הסוף אבל מה קשור ג'ייק כהן ? באמת הכנסת עכשיו למשוואה שחקן ספסל שלא מקבל שניה במשחקי יורוליג ?

בוגדונביץ' שהיללת בלי סוף שותק לגמרי ואתה עסוק בניסיון להסביר לנו ש1-9 מהשדה זה למעשה משחק גדול , שיהיה בהצלחה .

אני לא מתווכח עם אף אחד. משחק אחד לא אומר כלום לגבי יחסי הכוחות בין שתי קבוצות. ה- 30 משחקים שקדמו למשחק הזה אומרים קצת יותר.

בוא תגיד שהכל "זניח" ותתעלם מהפערים ברקורד בטופ 16. מה עם השלב הראשון? גם שם היה למכבי בית יותר קשה?

סביר להניח שאם סופו היה משחק עוד 5 דקות כמו ששיחק את ה- 10 דקות האחרות, אז זה היה נגמר בהפרש הרבה יותר גבוה לטורקים. דמגוגיה זה להגיד שאם סופו היה משחק עוד כמה דקות אז מכבי היו מנצחים למרות שסופו רק גרם נזק בשני צידי המגרש.

אתה מוזמן לקרוא כבר את הדיון שהיה על בוגדנוביץ'. אני לא מתכוון לחזור עליו. משחק "גדול" שלו זה לא היה אם לזה אתה חותר.

בשורה התחתונה, יש פערים בין שתי הקבוצות. הם לא גדולים ולא זניחים.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־29 אורחים