toja27 כתב:לגבי וסלי, אמרתי כבר כאן ואמרתי לאוהדי פנר' בפורום אחר כבר באמצע הטופ 16, שהוא השחקן הכי חשוב שלהם העונה. מה שהוא עשה אתמול למכבי הוא עשה לכל האחרות במשך כל הטופ 16(יכול להיות שאתמול זה היה סוג של שיא). הם התלהבו בעיקר מבייליצה וגאודלוק ואני מוסלי. הסיבה: הוא מאוד חזק מנטאלית, כל פעם שהם היו צריכים אותו הוא היה שם. ככה מה שהיה אתמול איתו לא הייתה הפתעה. מה שכן מכבי הוכיחה לא פעם, שהיא יכולה להיות קבוצת הגנה קשוחה מאוד ואני בטוח שהיא יכולה להרגיע אותו מחר. אני מסכים עם אנקרם, ולא חשבתי על זה לפני כן, לגבי העובדה שרנדל שמר על בוגדנוביץ' עשתה לו את החיים קלים יותר. מצד שני , רנדל הצליח לנטרל את בוגדנוביץ ואם ימצא את עצמו הרבה על וסלי יכול להיות שיסתבך בבעיית עבירות. בכל מקרה , חייבים למנוע ממנו את הכדור ולשים לב שהרבה מחדירות של בייליצה וגם בוגדנוביץ מסתיימות למסירה לוסלי.
כאן בדיוק הבעיה. לא קשה לעצור את וסלי אם יש עליו שומר. הבעיה היא החדירות של בוגדנוביץ' ובייליצה שמשאירות את ווסלי אחד על אפס מול הסל. כל הדיבורים על וסלי נראים לי חסרי משמעות לחלטין. הוא בסך הכל עשה דאנקים כשהשומר שלו הלך לעזור על השניים האחרים.