הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי ankram » 16 אפריל 2015, 11:43

toja27 כתב:פלייס זה שחקן שלא יבוא למכבי, ולדעתי בצדק. הוא פשוט לא סוג השחקנים שמכבי אוהבים להביא. השחקנים האירופאים בדרך כלל הם הרבה יותר מדי אוברפייד בשביל התפוקה שהם נותנים.

דווקא פלייס (סתם נדבקתי אליו , יש עוד אופציות ) נמצא בגיל הנכון , והוא משחק פחות מדי דקות כדי להביא את הכרון שלו לידי מיצוי , הוא מרוויח הרבה כי יש כמה קבוצות ביורוליג שמשלמות המון רק כדי לעבות את הסגל שלהם , והוא באחת מהם.
וד"א בגלל הגישה הזאת של מכבי הם פספסו החתמות כמו של טומיץ' או ראדוליצה.
נערך לאחרונה על ידי ankram בתאריך 16 אפריל 2015, 11:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 16 אפריל 2015, 11:44

מריינוביץ' זה חלום, שלצערי לא יתממש כנראה בגלל שקבוצות כמו ברצלונה נחושות להחתים אותו לעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 16 אפריל 2015, 11:49

ankram כתב:
toja27 כתב:פלייס זה שחקן שלא יבוא למכבי, ולדעתי בצדק. הוא פשוט לא סוג השחקנים שמכבי אוהבים להביא. השחקנים האירופאים בדרך כלל הם הרבה יותר מדי אוברפייד בשביל התפוקה שהם נותנים.

דווקא פלייס (סתם נדבקתי אליו , יש עוד אופציות ) נמצא בגיל הנכון , והוא משחק פחות מדי דקות כדי להביא את הכרון שלו לידי מיצוי , הוא מרוויח הרבה כי יש כמה קבוצות ביורוליג שמשלמות המון רק כדי לעבות את הסגל שלהם , והוא באחת מהם.
וד"א בגלל הגישה הזאת של מכבי הם פספסו החתמות כמו של טומיץ' או ראדוליצה.

דבר ראשון אני לא כל כך בטוח לגבי הקשיחות המנטלית שלו. כל ההוויה שלו מסמנת רכות מסויימת.במכבי מאוד לא אוהבים שחקנים רכים. כשרון יש לו, כמו שהראה נגד מכבי בעונה שעברה. דבר נוסף, אני לא בטוח איך הקבוצות האירופאיות מסתכלות עליו לעתיד, כלומר יכול להיות שמבחינת ברצלונה העונה הזאת הייתה מין הכנה והתבשלות לעונה הבאה(טומיץ' אמור לעזוב לנבא) והם מייחסים לו תפקיד משמעותי יותר. וגם כמו שאמרתי( ואתה אמרת) הקבוצות האירופאיות נוטות לאהוב יותר שחקנים אירופאים ולשלם להם לא מעט כסף(ולדעתי הרבה יותר מדי).
הוא פשוט לא נראה לי שחקן שימצא את עצמו במכבי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 16 אפריל 2015, 11:53

ankram כתב:
my man כתב:
ankram כתב:פלייס במקום סופו זה חלום רטוב שלי , שחקן פיקח עם גובה וניידות , קולע מצויין מחצי מרחק , הלוואי.
מכבי גם צריכה לחשוב על הספסל שלה , בעדיפות ל3-4 שחקנים איכותיים מהספסל , מה שיעניק לקבוצה 8 שחקנים שמשחקים ברוטציה קבועה , ויודעים מה התפקיד שלהם , השאר יכולים להיות שחקנים עם פוטנציאל (בנדר) או למשימות מיוחדות (יבזורי)

סתם לדוגמא :
אוחיון
פארגו
סמית
רנדל
פלייס

לאנסברג
טיוס
פניני
אליוט וויליאמס

בנדר
יבזורי
אלטיט\כהן

ובכך הפכת את עמדה 5 לMEATLESS

מה נתן לך ה meat הזה העונה? 2 ריבאונדים עלובים , 12 דקות בקושי? עבירות מטופשות כי הוא עייף? משחק הגנה ע"ג השערוריתי שמאפשר שלל של תרגילים שמפרקים את ההגנה של מכבי? 50% מקו העונשין?

אז נכון שלמכבי לא יהיה שחקן שפעם בכמה משחקים מסוגל להשמיד לבד את הקו הקדמי של ריאל ובארסה , או להתמודד מול בובאן מריאנוביץ' , אבל לפחות למשך הרבה יותר דקות , יהיה לך סנטר ענק , עם יכולת חסימה וריבאונד מוכחת , שקולע מעל 80% מהעונשין ואפילו עם יכולת לקלוע 3 מדי פעם , לפחות הגנתית ומבחינת ריבאונד הוא יתרום.

ואמרנו את אותו הדבר על גרגמל אה סליחה שרמדיני...זה לא עבד ולא עובד...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 16 אפריל 2015, 11:59

צ'מע אני מסרב להאמין שסופו הוא הסנטר היחידי שיכול לשחק במכבי , זה פשוט לא יכול להיות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 16 אפריל 2015, 12:07

ankram כתב:צ'מע אני מסרב להאמין שסופו הוא הסנטר היחידי שיכול לשחק במכבי , זה פשוט לא יכול להיות.

שמע,לא חסרים שחקנים אמרקאים שיכולים לשחק כסנטרים כמו דאנסטון והנדריקס. אז נכון, הם לא ממש סנטרים קלאסיים, ואתה תמיד רוצה שיהיה לך אחד כזה שאתה יכול למסור לו את הכדור והוא באמת יודע מה זה לשחק עם הגב לסל, אבל סנטרים אמיתיים הם לא רבים באירופה וכל הקבוצות רוצות אותם ככה שזה בעייתי. אני חושב שבעמדה הזאת צריכים פשרה בנושא הזה ולהשקיע יותר בעמדות אחרות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 16 אפריל 2015, 12:20

דרך אגב, שחקן שאני אוהב בעמדה הזאת, אבל כנראה גם הוא לא ימצא את עצמו כאן בגלל השכר הוא דובלייביץ' מולנסיה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 16 אפריל 2015, 12:31

ankram כתב:צ'מע אני מסרב להאמין שסופו הוא הסנטר היחידי שיכול לשחק במכבי , זה פשוט לא יכול להיות.

הכל זה כסף...בשביל שיהיה פה סנטר אירופאי טוב(!!!) צריך לשים כסף והרבה...וזה כמובן לא יקרה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אפריל 2015, 12:38

toja27 כתב:דרך אגב, שחקן שאני אוהב בעמדה הזאת, אבל כנראה גם הוא לא ימצא את עצמו כאן בגלל השכר הוא דובלייביץ' מולנסיה.

חידש חוזה בולנסיה לכמה שנים טובות.

חבר'ה, אופציית פוסט טובה הגנתית והתקפית זה פטריק יאנג. לסגנון המשחק שמכבי משחקת הוא הרבה יותר מתאים מכל מיני פלייסים למיניהם.
אני באמת חושב, כמו שאני מכיר את אנשי מכבי, שהוא האיש על הכוונת. ואם כן- זה כיוון מצויין.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 16 אפריל 2015, 12:42

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:דרך אגב, שחקן שאני אוהב בעמדה הזאת, אבל כנראה גם הוא לא ימצא את עצמו כאן בגלל השכר הוא דובלייביץ' מולנסיה.

חבר'ה, אופציית פוסט טובה הגנתית והתקפית זה פטריק יאנג. לסגנון המשחק שמכבי משחקת הוא הרבה יותר מתאים מכל מיני פלייסים למיניהם.
אני באמת חושב, כמו שאני מכיר את אנשי מכבי, שהוא האיש על הכוונת. ואם כן- זה כיוון מצויין.

אני גם חושב שפטריק יאנג, זה יותר הכיוון שמכבי ילכו אליו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 16 אפריל 2015, 12:52

toja27 כתב:
החציל האצטקי כתב:

אני גם חושב שפטריק יאנג, זה יותר הכיוון שמכבי ילכו אליו.

גם לדעתי פטריק יאנג זו תהיה החתמה מוצלחת...
אבל אם לא הוא אז אני רוצה את גייטס...הוא יעשה את הקפיצה אני בטוח...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אפריל 2015, 13:27

החציל האצטקי כתב:

ממתי ליאנג יש יכולות התרפיות בפוסט? אני לפחות לא ראיתי את זה במשחקים שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אפריל 2015, 13:30

פלייס כמעט בטוח ישוחרר מבארסה ואני חושב שכבר הבנו שהעשירות לא משקיעות בשחקנים שלא שיחקו הרבה
לא יודע אם הוא יהיה בטווח של מכבי זאת תהיה החתמה אדירה
גם דיוויס כמו שאמרתי יכול להיות אופציה טובה מאוד (וריאלית יותר)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אפריל 2015, 13:33

לגבי יאנג- יש לו הוק שוט יעיל ומן הסתם את הגוף החזק כדי לתפוס עמדה בפנים. הוא לא מפלצת טכנית, אבל הוא כתובת בצבע. משהו שאי אפשר להגיד על רנדל או טיוס נגיד.
פלייס וטומיץ׳ מכוונים לאנ.בי.איי להבנתי. בכל מקרה לא רואה את מכבי שופכת כסף על שחקן כזה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אפריל 2015, 14:08

החציל האצטקי כתב:לגבי יאנג- יש לו הוק שוט יעיל ומן הסתם את הגוף החזק כדי לתפוס עמדה בפנים. הוא לא מפלצת טכנית, אבל הוא כתובת בצבע. משהו שאי אפשר להגיד על רנדל או טיוס נגיד.
פלייס וטומיץ׳ מכוונים לאנ.בי.איי להבנתי. בכל מקרה לא רואה את מכבי שופכת כסף על שחקן כזה.

ראיתי אותו תופס עמדה אבל לא ראיתי אותו מייצר מזה נקודות
אני חושב שהחתמה של פלייס תהיה חכמה והוא גם מתאים למשחק הריצה שלנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 16 אפריל 2015, 14:19

החציל האצטקי כתב:לגבי יאנג- יש לו הוק שוט יעיל ומן הסתם את הגוף החזק כדי לתפוס עמדה בפנים. הוא לא מפלצת טכנית, אבל הוא כתובת בצבע. משהו שאי אפשר להגיד על רנדל או טיוס נגיד.

עוד סנטר שקולע מהקו ב 60%?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 16 אפריל 2015, 14:29

מה דעתכם על פארחובסקי?

בהשוואה לפטריק יאנג הוא עולה עליו בכל פרמטר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 16 אפריל 2015, 15:23

ankram כתב:מה דעתכם על פארחובסקי?

בהשוואה לפטריק יאנג הוא עולה עליו בכל פרמטר.

אנקראם, פארחובסקי זה חור הגנתי לא מהעולם הזה. התחיל בעונה שלו בירושלים ונמשך ביתר שאת בעונה הנוכחית.
בלי להסתכל בסטטיסטיקה אני כבר זוכר שיש לו איזה 2 חסימות למשחק אבל הנתון הזה משקר מאוד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 16 אפריל 2015, 15:40

ראיון עם רקאנטי

http://sports.walla.co.il/item/2846672

אין שום דבר תחת השמש.

יא ווראדי איזה נפוטיזם.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אפריל 2015, 15:41

עוד זחוח לאוסף.
עד שיתפוצץ לכולנו בפרצוף
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, yon1 ו־22 אורחים