גודס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אפריל 2015, 22:54

tzachMTA כתב:אם לא חוזרים למשחק חמישי, אני לא מוצא שום סיבה שגודס יישאר במכבי עוד עונה..

אתה משעשע.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אפריל 2015, 23:07

בהתחלה הייתי בהלם מהראיון שלו.
אחר כך הייתי מבסוט לאללה. שיצרח עליהם בחדר הלבשה. שישבור לסמית׳ את הלוח על הראש. שיירק על אלכסנדר.
רק שיכניס בחבורה הרופסת ששיחקה היום את הדלק לנצח בבית.

די שמואל. מספיק. גודס דיבר מספיק יפה ומספיק ממלכתי לאורך כל הדרך. לרוב יותר מדי.
השחקנים שלו נראו מתחת לכל ביקורת. ברור שהפרסונה שונה ממה שהכרת, לא נשפכת ממנו הכריזמה של בלאט והוא לא צורח ומשתגע תו״כ המשחק.
אבל שיביא את הפן הזה לידי ביטוי- בטח בנקודה כזאת. חייב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אפריל 2015, 23:10

החציל האצטקי כתב:בהתחלה הייתי בהלם מהראיון שלו.
אחר כך הייתי מבסוט לאללה. שיצרח עליהם בחדר הלבשה. שישבור לסמית׳ את הלוח על הראש. שיירק על אלכסנדר.
רק שיכניס בחבורה הרופסת ששיחקה היום את הדלק לנצח בבית.

די שמואל. מספיק. גודס דיבר מספיק יפה ומספיק ממלכתי לאורך כל הדרך. לרוב יותר מדי.
השחקנים שלו נראו מתחת לכל ביקורת. ברור שהפרסונה שונה ממה שהכרת, לא נשפכת ממנו הכריזמה של בלאט והוא לא צורח ומשתגע תו״כ המשחק.
אבל שיביא את הפן הזה לידי ביטוי- בטח בנקודה כזאת. חייב.

אתה בטוח שראית ראיונות של גיא גודס?
הדבר האחרון שאפשר לומר זה שהוא מדבר יפה וממלכתי. כמעט תמיד הוא אומר את מה שיושב לו על הלב, ולפעמים זה פשוט לא מתאים לתקשורת. כמו היום.
אין שום בעיה שיצרח על השחקנים, אבל למה הוא צריך להפיל את הכל עליהם מול התקשורת במקום לקחת אחריות על עצמו?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אפריל 2015, 23:11

רועי גלדסטון מדווח ששאלו את גודס מה קרה במשחק, וגודס ענו : "לא יודע תשאלו את השחקנים".
בושה של מאמן. מישהו צריך להעמיד אותו במקום ומהר. גודס איבד את זה לחלוטין הערב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 16 אפריל 2015, 23:13

שמואל1 כתב:רועי גלדסטון מדווח ששאלו את גודס מה קרה במשחק, וגודס ענו : "לא יודע תשאלו את השחקנים".

די כבר שמואל! טוב מאד מה שהוא עשה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אפריל 2015, 23:13

אתה זה שמאבד את זה לחלוטין!!!
גודס לא עשה שום דבר הזוי ואני דווקא מאוד מרוצה מהעצבים שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אפריל 2015, 23:15

גודס: "אולי אתם העיתונאים תגידו לי מה לעשות במשחק הבא "
מה עובר עליו?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אפריל 2015, 23:15

הוא יקח אחריות אם הקבוצה תיכשל. אני לא דואג.
הוא עשה את כל מה שהוא יכול. הוא הביא את הקבוצה מוכנה פרפקט למשחק מספר 1. הוא ניסה לעשות התאמות למשחק מספר 2 (אתה ראית משהו? אני לא. ראיתי 30-12 בערך ברבע הראשון- שם זה לא אחריות המאמן)...
הוא לא מאמן-על כמו אובראדוביץ׳ אבל הוא עושה מה שהוא יודע. הוא יודע לפני הכל שצריך לשרוט ולהרביץ ואת זה הקבוצה לא עשתה, אלא פתחה רגליים כמו שרמוטה בת שרמוטה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אפריל 2015, 23:17

שמואל1 כתב:רועי גלדסטון מדווח ששאלו את גודס מה קרה במשחק, וגודס ענו : "לא יודע תשאלו את השחקנים".

תגיד אתה אהבל?
דווין סמית׳ ששילמת עליו לפני דקה 1.3 מיליון דולר ואתה חוגג איתו בחתימה לא קולע, לא שומר, לא מוריד ריבאונד כבר שני משחקים. המדד +/- שלו זה -17, ואתה מדבר איתי על גודס?
מה אתה רוצה שגיא יעשה חוץ מיסמוך על השחקנים הכי חשובים, יקרים וטובים שלו? הם לא מתפקדים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי מכביסט24 » 16 אפריל 2015, 23:18

די כבר שמואל. בחייאת..
גם אני מרוצה מהראיון הזה. כל העונה גודס אפאטי ורופס, סופסוף הוא חושף קצת שיניים אז גם זה רע?
כל מה שיעזור להעיר את השחקנים ויכניס אותם למוד של קרב וחוסר פשרות לקראת המשחק השלישי הוא מבורך. כבר אין מה להפסיד..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אפריל 2015, 23:19

החציל האצטקי כתב:הוא יקח אחריות אם הקבוצה תיכשל. אני לא דואג.
הוא עשה את כל מה שהוא יכול. הוא הביא את הקבוצה מוכנה פרפקט למשחק מספר 1. הוא ניסה לעשות התאמות למשחק מספר 2 (אתה ראית משהו? אני לא. ראיתי 30-12 בערך ברבע הראשון- שם זה לא אחריות המאמן)...
הוא לא מאמן-על כמו אובראדוביץ׳ אבל הוא עושה מה שהוא יודע. הוא יודע לפני הכל שצריך לשרוט ולהרביץ ואת זה הקבוצה לא עשתה, אלא פתחה רגליים כמו שרמוטה בת שרמוטה.

קודם כל גודס עשה הרבה טעויות במשחק 1 שכנראה עלו בהפסד ובהזדמנות היחידה של מכבי לעקוץ את פנר' ולעשות משהו בסדרה הזאת.
היו לו מספר טעויות קריטית בניהול המשחק, בין היתר בשחיקת השחקנים ורוטציה קצרה שהביאה בין היתר לתבוסה היום.

אגב, עצם זה ששחקנים לא מקשיבים לו- זה גם כישלון גדול שלו בתור מאמן. חלק מהעניין זה לגרום לשחקנים ללכת אחריך.
זה בכלל לא מפתיע אותי שזה קורה. גודס משלם את המחיר על הסטנדרטים הנמוכים שהוא הציב לשחקנים שלו לאורך כל העונה. הוא לא דרש מספיק מהשחקנים.
אצל בלאט למשל, כל שחקן צריך לתת תמיד 100% ואם לא אז חבל לו על הזמן. אצל גודס, היינס יכול לשחק שכונה 40 דקות ולא יקרה כלום. אז היום גודס משלם את המחיר בכך ששחקנים שמים עליו פס ולא מקשיבים להוראותיו.

אולי ההכנה הטקטית הייתה פרפקט, אבל מה זה שווה אם אתה לא מסוגל לגרום לשחקנים שלך להוציא אותה לפועל?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אפריל 2015, 23:21

שמואל, מה ציפית שהוא ייקח את ההפסד באיזי? שיגיד יאללה, סבבה? ברור שהוא עצבני וטוב שכך. פשוט אין לו כלים לנצח את בסדרה הזו.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אפריל 2015, 23:23

שמואל, אתה מבקר אותו על הראיון או על זה שהוא לא דייויד בלאט?
כי ידענו שהוא לא דייויד בלאט מהרגע שהוא נבחר לאמן ת׳קבוצה. הוא אימן את ראשון ואת מגדל. אלה הכלים שהוא צבר, מה נעשה.
יחסית למאמן רוקי הוא עושה עבודה סבירה לחלוטין, לפחות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 16 אפריל 2015, 23:25

החציל האצטקי כתב:שמואל, אתה מבקר אותו על הראיון או על זה שהוא לא דייויד בלאט?
כי ידענו שהוא לא דייויד בלאט מהרגע שהוא נבחר לאמן ת׳קבוצה. הוא אימן את ראשון ואת מגדל. אלה הכלים שהוא צבר, מה נעשה.
יחסית למאמן רוקי הוא עושה עבודה סבירה לחלוטין, לפחות.

1+
אני חושב ששנה הבאה אנחנו נראה קבוצה מאומנת יותר והחיבור בינו לבין פיני יובא לידי ביטוי בצורה טובה יותר גם כן...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אפריל 2015, 23:25

שמואל, די עם הבולשיט
גם על בלאט אנשים כתבו פה בשנה שעברה ששחקנים לא שמים עליו
אם גודס היה עכשיו רגוע היית זועק איך הוא לא עצבני ועכשיו כשהוא כן אתה קורא לפטר אותו

חלאס עם הדרמות!
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אפריל 2015, 23:25

אני חוזר ואומר- אין לי בעיה עם העצבים של גודס. זה בסדר גמור והוא יכול לכעוס על השחקנים כמה שהוא רוצה בחדר ההלבשה ובאימונים.
אבל שלא יוציא את כל הגועל מול התקשורת, ויאשים את השחקנים בהכל. זה לא נכון לעשות את זה, זה לא מכובד, ולא ראוי למועדון כמו מכבי.
אתם רואים מאמן כמו בלאט אומר את זה על השחקנים שלו? אתם רואים מאמן כמו מסינה אומר את זה על השחקנים שלו?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אפריל 2015, 23:27

שמואל1 כתב:אני חוזר ואומר- אין לי בעיה עם העצבים של גודס. זה בסדר גמור והוא יכול לכעוס על השחקנים כמה שהוא רוצה בחדר ההלבשה ובאימונים.
אבל שלא יוציא את כל הגועל מול התקשורת, ויאשים את השחקנים בהכל. זה לא נכון לעשות את זה, זה לא מכובד, ולא ראוי למועדון כמו מכבי.
אתם רואים מאמן כמו בלאט אומר את זה על השחקנים שלו? אתם רואים מאמן כמו מסינה אומר את זה על השחקנים שלו?

מסינה אמר דברים הרבה יותר גרועים אז אתה יכול להיות רגוע
גם המלך אובראדוביץ' מקלל כל שני וחמישי את אמא של השחקנים שלו בפני התקשורת אז מה תגיד על זה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אפריל 2015, 23:28

rc4991 כתב:שמואל, די עם הבולשיט
גם על בלאט אנשים כתבו פה בשנה שעברה ששחקנים לא שמים עליו
אם גודס היה עכשיו רגוע היית זועק איך הוא לא עצבני ועכשיו כשהוא כן אתה קורא לפטר אותו

חלאס עם הדרמות!

על בלאט אמרו הרבה דברים, אבל שחקנים תמיד כיבדו אותו והקבוצות שלו תמיד היו ממושמעות טקטית.
ואני לא קורא לפטר את גודס. אני פשוט חושב שמישהו צריך להרגיע אותו. הוא מאמן את אלופת אירופה, לא את הפועל חולון. ההתבכיינות הזאת לא מתאימה מול התקשורת.
יש קוד התנהגות בסיסי של מאמן מול הטלוויזיה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אפריל 2015, 23:29

rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:אני חוזר ואומר- אין לי בעיה עם העצבים של גודס. זה בסדר גמור והוא יכול לכעוס על השחקנים כמה שהוא רוצה בחדר ההלבשה ובאימונים.

מסינה אמר דברים הרבה יותר גרועים אז אתה יכול להיות רגוע
גם המלך אובראדוביץ' מקלל כל שני וחמישי את אמא של השחקנים שלו בפני התקשורת אז מה תגיד על זה?

זה לא נכון. גם למסינה וגם לאוברדוביץ' יש קלאסה מול התקשורת. בחיים לא תשמע אותם אומרים דברים כאלו.
מה הם עושים בחדר ההלבשה זה כבר משהו אחר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אפריל 2015, 23:29

לא חושב שאי פעם האנשים פה התעסקו כל כך הרבה בהתנהלות התקשורתית של אנשי המועדון. בצהריים פיני, עכשיו גודס.
WHO GIVES A FUCK?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], מרסר ו־24 אורחים