tzachMTA כתב:אם לא חוזרים למשחק חמישי, אני לא מוצא שום סיבה שגודס יישאר במכבי עוד עונה..
אתה משעשע.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:בהתחלה הייתי בהלם מהראיון שלו.
אחר כך הייתי מבסוט לאללה. שיצרח עליהם בחדר הלבשה. שישבור לסמית׳ את הלוח על הראש. שיירק על אלכסנדר.
רק שיכניס בחבורה הרופסת ששיחקה היום את הדלק לנצח בבית.
די שמואל. מספיק. גודס דיבר מספיק יפה ומספיק ממלכתי לאורך כל הדרך. לרוב יותר מדי.
השחקנים שלו נראו מתחת לכל ביקורת. ברור שהפרסונה שונה ממה שהכרת, לא נשפכת ממנו הכריזמה של בלאט והוא לא צורח ומשתגע תו״כ המשחק.
אבל שיביא את הפן הזה לידי ביטוי- בטח בנקודה כזאת. חייב.
שמואל1 כתב:רועי גלדסטון מדווח ששאלו את גודס מה קרה במשחק, וגודס ענו : "לא יודע תשאלו את השחקנים".
בושה של מאמן. מישהו צריך להעמיד אותו במקום ומהר. גודס איבד את זה לחלוטין הערב.
שמואל1 כתב:רועי גלדסטון מדווח ששאלו את גודס מה קרה במשחק, וגודס ענו : "לא יודע תשאלו את השחקנים".
החציל האצטקי כתב:הוא יקח אחריות אם הקבוצה תיכשל. אני לא דואג.
הוא עשה את כל מה שהוא יכול. הוא הביא את הקבוצה מוכנה פרפקט למשחק מספר 1. הוא ניסה לעשות התאמות למשחק מספר 2 (אתה ראית משהו? אני לא. ראיתי 30-12 בערך ברבע הראשון- שם זה לא אחריות המאמן)...
הוא לא מאמן-על כמו אובראדוביץ׳ אבל הוא עושה מה שהוא יודע. הוא יודע לפני הכל שצריך לשרוט ולהרביץ ואת זה הקבוצה לא עשתה, אלא פתחה רגליים כמו שרמוטה בת שרמוטה.
החציל האצטקי כתב:שמואל, אתה מבקר אותו על הראיון או על זה שהוא לא דייויד בלאט?
כי ידענו שהוא לא דייויד בלאט מהרגע שהוא נבחר לאמן ת׳קבוצה. הוא אימן את ראשון ואת מגדל. אלה הכלים שהוא צבר, מה נעשה.
יחסית למאמן רוקי הוא עושה עבודה סבירה לחלוטין, לפחות.
שמואל1 כתב:אני חוזר ואומר- אין לי בעיה עם העצבים של גודס. זה בסדר גמור והוא יכול לכעוס על השחקנים כמה שהוא רוצה בחדר ההלבשה ובאימונים.
אבל שלא יוציא את כל הגועל מול התקשורת, ויאשים את השחקנים בהכל. זה לא נכון לעשות את זה, זה לא מכובד, ולא ראוי למועדון כמו מכבי.
אתם רואים מאמן כמו בלאט אומר את זה על השחקנים שלו? אתם רואים מאמן כמו מסינה אומר את זה על השחקנים שלו?
rc4991 כתב:שמואל, די עם הבולשיט
גם על בלאט אנשים כתבו פה בשנה שעברה ששחקנים לא שמים עליו
אם גודס היה עכשיו רגוע היית זועק איך הוא לא עצבני ועכשיו כשהוא כן אתה קורא לפטר אותו
חלאס עם הדרמות!
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:אני חוזר ואומר- אין לי בעיה עם העצבים של גודס. זה בסדר גמור והוא יכול לכעוס על השחקנים כמה שהוא רוצה בחדר ההלבשה ובאימונים.
אבל שלא יוציא את כל הגועל מול התקשורת, ויאשים את השחקנים בהכל. זה לא נכון לעשות את זה, זה לא מכובד, ולא ראוי למועדון כמו מכבי.
אתם רואים מאמן כמו בלאט אומר את זה על השחקנים שלו? אתם רואים מאמן כמו מסינה אומר את זה על השחקנים שלו?
מסינה אמר דברים הרבה יותר גרועים אז אתה יכול להיות רגוע
גם המלך אובראדוביץ' מקלל כל שני וחמישי את אמא של השחקנים שלו בפני התקשורת אז מה תגיד על זה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים