rc4991 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:מאמן טוב מאוד ובכלל לא אוברייטד. אם הוא מביא את הטורקים לפיינל פור, זה יהיה אחד ההישגים הגדולים שלו.
אני לא מבין מה הישג כזה גדול בלנצח קבוצה עם חצי מהתקציב שלך? באמת. זה כמו להגיד שאם ננצח את מגדל בסדרה על האליפות זה יהיה הישג גדול.
הישג גדול זה לעשות מה שבלאט עשה. אוברדוביץ' מביא את פנר למקום שבו היא אמורה להיות. זה הכל.
אתה רק לפני רגע דיברת על המאזן בטופ 16, על המאזן בבית המוקדם, על היכולת הכללית, על הכשרון....
אני בסה"כ מתרגם את זה לקרדיט למאמן שלקח את הקבוצה הכי גבוה שקבוצה טורקית הגיעה מזה למעלה מעשור.
אין קשר לסדרה מול מכבי, כי אם פנר לא היתה נותנת טופ 16 מצויין, אז הוא היה מגיע לסדרה מול בארסה בלי יתרון ביתיות....
זה הורג אותי, למה כל כך הרבה סופרלטיבים על מאמן שבסך הכל הוציא את המצופה מהקבוצה שלו?[
בא לי שיקח פעם אחת קבוצה שלא מחזיקה בתקציה עתק/בלתי מוגבל ואז נראה כמה רחוק הוא יביא אותם
אתה מודע לזה שהוא לקח אליפות עם פרטיזן ועם חובנטוד בדאלונה (קבוצה שאני לא בטוח שקיימת היום בכלל)...
הוא גם היה האחרון שהביא גביע אירופי לריאל...
הוא גם עלול להיות הראשון שלוקח קבוצה טורקית לפיינל פור במילניום הזה, והראשון של פנר (נדמה לי).
לא נראה לי שהוא עוד צריך להוכיח משהו למישהו