המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Allan Turing כתב:נמאס לי לקנות מנוי במחיר מופקע ולקבל סוויפ בתמורה.
מקובי כתב:Allan Turing כתב:נמאס לי לקנות מנוי במחיר מופקע ולקבל סוויפ בתמורה.
אז אל תקנה מנוי?
כל השאר זה דברים שהם לא בשליטתך, אבל אם נמאס לך לקנות מנוי ולבוא להיכל אז אף אחד לא מכריח אותך
(ואני באמת לא אומר לך מה לעשות, פשוט קצת מוזר לי לקרוא את המשפט הזה- אם נמאס לך לקנות מנוי אז אתה לא חייב... ואתה יכול לעשות את השינוי
בשאר הדברים זה לא בשליטתך וזה לגיטימי מה שרשמת.)
שמואל1 כתב:מקובי כתב:Allan Turing כתב:נמאס לי לקנות מנוי במחיר מופקע ולקבל סוויפ בתמורה.
אז אל תקנה מנוי?
כל השאר זה דברים שהם לא בשליטתך, אבל אם נמאס לך לקנות מנוי ולבוא להיכל אז אף אחד לא מכריח אותך
(ואני באמת לא אומר לך מה לעשות, פשוט קצת מוזר לי לקרוא את המשפט הזה- אם נמאס לך לקנות מנוי אז אתה לא חייב... ואתה יכול לעשות את השינוי
זה לא הפתרון. יש אנשים שאוהבים את הקבוצה ורוצים להגיע למשחקים, וזכותם להרים גבה ולהתלונן על המחירים המופקעים.
בסופו של דבר, הכסף שאתה ואני משלמים על המנוי זה הכסף שמחזיק את הקבוצה הזאת.
האהודים מצפים לקבל תמורה למחיר, וכרגע ההנהלה צוחקת לנו בפנים.
מקובי כתב:שמואל1 כתב:מקובי כתב:Allan Turing כתב:נמאס לי לקנות מנוי במחיר מופקע ולקבל סוויפ בתמורה.
אז אל תקנה מנוי?
זה לא הפתרון. יש אנשים שאוהבים את הקבוצה ורוצים להגיע למשחקים, וזכותם להרים גבה ולהתלונן על המחירים המופקעים.
אתה משלם על מנוי? פחחח
אמרתי- אין לי בעיה שהוא מביע ביקורת על כך שלא מביאים כסף, לא בונים קבוצה יותר טובה וכד'.
יש לי בעיה שהוא רושם שנמאס לו לקנות מנוי ולקבל סוויפ (עזוב שאנחנו מדברים על קבוצה שבשנה שעברה זכתה באליפות אירופה כן?).
אם נמאס לו לקנות מנוי אז שלא יקנה- זה לחלוטין נתון לשליטתו.
זה לא שבדיוק השנה מכבי החליטה להיות עם תקציב מחושב/להביא הימורים. אנחנו ככה כבר שנים.
שמואל1 כתב:מקובי כתב:שמואל1 כתב:מקובי כתב:Allan Turing כתב:נמאס לי לקנות מנוי במחיר מופקע ולקבל סוויפ בתמורה.
אז אל תקנה מנוי?
אתה משלם על מנוי? פחחח
אמרתי- אין לי בעיה שהוא מביע ביקורת על כך שלא מביאים כסף, לא בונים קבוצה יותר טובה וכד'.
יש לי בעיה שהוא רושם שנמאס לו לקנות מנוי ולקבל סוויפ (עזוב שאנחנו מדברים על קבוצה שבשנה שעברה זכתה באליפות אירופה כן?).
אם נמאס לו לקנות מנוי אז שלא יקנה- זה לחלוטין נתון לשליטתו.
זה לא שבדיוק השנה מכבי החליטה להיות עם תקציב מחושב/להביא הימורים. אנחנו ככה כבר שנים.
ראשית , אני אולי לא מנוי אבל גם אני מכניס לקבוצה כסף בדרך עקיפה בכך שאני צופה במשחקים ומעלה את אחוזי הצפייה.
לגבי המשך ההודעה, אתה צודק. אולי אם אנשים היו מפסיקים לקנות מנויים, משהו היה קורה (העלאת התקציב או נורדה במחירי המנויים) אבל כרגע אוהדי מכבי לא הולכים בכיוון הזה אז שום דבר לא הולך להשתנות.
אם אתה שואל אותי- אם יפסיקו לקנות מנויים/יורידו מחירי מנוי אז התקציב יקטן ואז נראה פה קבוצה פחות טובה ונחזור לשנות ה90 הלא עליזות.
(פחות כסף ממנויים=פחות הכנסות= פחות תקציב...)
כי אני לא חושב שהולך להיות שינוי במדיניות של הנהלת מכבי והם יתחילו להביא מליונים מהבית
כמדומני, אחוזי הרייטינג לא נקבעים ע"י מי שצופה אלא ע"י מי שיש לו את מערכת הרייטינג.
קצת הצחיק שרשמת שאתה ואני משלמים על מנוי... שזה לא בדיוק נכון.
בכל מקרה- אני לא אומר שאין לך זכות לבקר את המהלכים של הקבוצה.
אם אתה שואל אותי- אם יפסיקו לקנות מנויים/יורידו מחירי מנוי אז התקציב יקטן ואז נראה פה קבוצה פחות טובה ונחזור לשנות ה90 הלא עליזות.
(פחות כסף ממנויים=פחות הכנסות= פחות תקציב...)
כי אני לא חושב שהולך להיות שינוי במדיניות של הנהלת מכבי והם יתחילו להביא מליונים מהבית.
ankram כתב:אני מתוסכל מזה שאנחנו מסתפקים כבר מספר שנים בקו גבוהים ננסי , שבו הסנטר והפורוורד בקושי מדגדגים את ה 2.02
אני מתוסכל מזה ששנים אנחנו תקועים עם הגנת חילופים שחושפת אותנו לריבאונד התקפה של היריבה כמעט בכל פוזשן
אני מתוסכל מזה שכבר כמה שנים מכבי מנגרת מהקו
אני מתוסכל מזה שכבר כמה שנים , התרגיל להתקפה אחרונה ברבע\משחק הוא בידוד וכדרור של "מישהו יוצר"
אני מתוסכל מזה שבאולימפיאקוס יש 4-5 יוונים תורמים , בצסק"א יש 3-4 רוסים תורמים , בטורקיות יש שחקנים צעירים מקומיים שמשחקים ומשחקים טוב , ורק אצלנו יש איזה צבר אחד וכמה מתאזרחים שתורמים פירורים.
אני מתוסכל מזה שלמכבי יש את כמות ההכנסות מקהל הקבועה הכי גבוה ביורוליג זה עשרות שנים , ועדיין אנחנו עומדים על תקציב שחקנים שהוא שערוריה.
אני מתוסכל מזה שאני לא מצליח להבין איך מתקציב של 20 מליון דולאר נשאר כ"כ מעט להעמיד הרכב רציני.
אני מתוסכל מזה שאנחנו צריכים להמר על סופו בכלל , על הפציעות של רנדל , על הברך של סמית, על ההגנה של לאנסברג , על המוטיבציה של טיוס , על הרכות של כהן.
אני מתוסכל מזה שכבר 4 שנים יוגב אוחיון הוא הרכז המוביל שלנו , ולמרות שאני מת עליו , עוד לא הצליחו להביא מישהו שיהיה יותר טוב ממנו (רייס הוא הבלחה חד פעמית)
אני מתוסכל מזה שכל שנה בונים את הקבוצה מחדש
אני מתוסכל מזה שאנחנו מדי משחק ממלאים דלי ושופכים אותו , עושים התקפה טובה כדי לאבד אח"כ מומנטום , מעצבן אותי שאנחנו לא יכולים לגמור משחקים
אני מתוסכל מזה שקבוצות כמו הפועל ירושליים , חיפה , ראשון , הפועל תל אביב מחתימות שחקנים תוך כדי עונה ואנחנו לא.
אני מתוסכל מזה שיש הזדמנויות (מקל , גאודלוק) ואנחנו לא מנצלים את זה
אני מתוסכל מזה שהנהלת הקבוצה עוברת דרך קשרים משפחתיים כמו שנעשה במסעדות פועלים.
אני מתוסכל מזה שאין לנו משחק בין גבוהים
אני מתוסכל מזה שאנחנו קבוצה לא חכמה כל כך , שאחנו לא עושים את מה שנכון אלא את מה שבא לרכזים שלנו בראש
אני מתוסכל מזה שאנחנו בקלות מגיעים למצב ש5 דקות הקבוצה פשוט לא קיימת , הגנתית והתקפית
אני מתוסכל מזה שאנחנו מסתבכים בליגה מול קבוצות שלא אמורות בכלל לדגדג אותנו
אני מתוסכל מזה שאנחנו שומרים ומהמרים , פעם זה על זריקות מ 3 , פעם זה על צבע פרוץ.
אני מתוסכל מזה שאני רואה את סופו רץ מצד לצד ולא מקבל כדור כל התקפה
אני מתוסכל מזה שסופו רודף אחרי גארדים בהגנה
אני מתוסכל מזה ששוב , שנה אחרי שנה , קשה לי מאד להתחבר לקבוצה הזאת
אני מתוסכל שמהספסל אין חיות כמו שארפ , או באנקרים כמו בלו
אני מתוסכל מזה שיש לנו אלטרנטיבה בליגה , שמנוהלת נכון יותר מאיתנו
אני מתוסכל שהשנה נפסיד את האליפות.
זהו..
ankram כתב:אני מתוסכל מזה שאנחנו מסתפקים כבר מספר שנים בקו גבוהים ננסי , שבו הסנטר והפורוורד בקושי מדגדגים את ה 2.02
אני מתוסכל מזה ששנים אנחנו תקועים עם הגנת חילופים שחושפת אותנו לריבאונד התקפה של היריבה כמעט בכל פוזשן
אני מתוסכל מזה שכבר כמה שנים מכבי מנגרת מהקו
אני מתוסכל מזה שכבר כמה שנים , התרגיל להתקפה אחרונה ברבע\משחק הוא בידוד וכדרור של "מישהו יוצר"
אני מתוסכל מזה שבאולימפיאקוס יש 4-5 יוונים תורמים , בצסק"א יש 3-4 רוסים תורמים , בטורקיות יש שחקנים צעירים מקומיים שמשחקים ומשחקים טוב , ורק אצלנו יש איזה צבר אחד וכמה מתאזרחים שתורמים פירורים.
אני מתוסכל מזה שלמכבי יש את כמות ההכנסות מקהל הקבועה הכי גבוה ביורוליג זה עשרות שנים , ועדיין אנחנו עומדים על תקציב שחקנים שהוא שערוריה.
אני מתוסכל מזה שאני לא מצליח להבין איך מתקציב של 20 מליון דולאר נשאר כ"כ מעט להעמיד הרכב רציני.
אני מתוסכל מזה שאנחנו צריכים להמר על סופו בכלל , על הפציעות של רנדל , על הברך של סמית, על ההגנה של לאנסברג , על המוטיבציה של טיוס , על הרכות של כהן.
אני מתוסכל מזה שכבר 4 שנים יוגב אוחיון הוא הרכז המוביל שלנו , ולמרות שאני מת עליו , עוד לא הצליחו להביא מישהו שיהיה יותר טוב ממנו (רייס הוא הבלחה חד פעמית)
אני מתוסכל מזה שכל שנה בונים את הקבוצה מחדש
אני מתוסכל מזה שאנחנו מדי משחק ממלאים דלי ושופכים אותו , עושים התקפה טובה כדי לאבד אח"כ מומנטום , מעצבן אותי שאנחנו לא יכולים לגמור משחקים
אני מתוסכל מזה שקבוצות כמו הפועל ירושליים , חיפה , ראשון , הפועל תל אביב מחתימות שחקנים תוך כדי עונה ואנחנו לא.
אני מתוסכל מזה שיש הזדמנויות (מקל , גאודלוק) ואנחנו לא מנצלים את זה
אני מתוסכל מזה שהנהלת הקבוצה עוברת דרך קשרים משפחתיים כמו שנעשה במסעדות פועלים.
אני מתוסכל מזה שאין לנו משחק בין גבוהים
אני מתוסכל מזה שאנחנו קבוצה לא חכמה כל כך , שאחנו לא עושים את מה שנכון אלא את מה שבא לרכזים שלנו בראש
אני מתוסכל מזה שאנחנו בקלות מגיעים למצב ש5 דקות הקבוצה פשוט לא קיימת , הגנתית והתקפית
אני מתוסכל מזה שאנחנו מסתבכים בליגה מול קבוצות שלא אמורות בכלל לדגדג אותנו
אני מתוסכל מזה שאנחנו שומרים ומהמרים , פעם זה על זריקות מ 3 , פעם זה על צבע פרוץ.
אני מתוסכל מזה שאני רואה את סופו רץ מצד לצד ולא מקבל כדור כל התקפה
אני מתוסכל מזה שסופו רודף אחרי גארדים בהגנה
אני מתוסכל מזה ששוב , שנה אחרי שנה , קשה לי מאד להתחבר לקבוצה הזאת
אני מתוסכל שמהספסל אין חיות כמו שארפ , או באנקרים כמו בלו
אני מתוסכל מזה שיש לנו אלטרנטיבה בליגה , שמנוהלת נכון יותר מאיתנו
אני מתוסכל שהשנה נפסיד את האליפות.
זהו..
שמואל1 כתב:כשאמרתי "אני ואתה" זה היה ביטוי לאוהדים. לא באמת דיברתי עליי ועליך.
לגבי הורדת המחירים- אני חושב שזה יביא לשינוי.
יקרה אחד משני הדברים: או שפדרמן יאלץ למכור את הקבוצה בגלל גירעונות, או שהוא פשוט יבין שהקבוצה לא מעניינת את הקהל והוא יהיה חייב להחזיר אותה לגדולתה.
מה שבטוח, יהיה שינוי. וזה מה שכרגע הקהל של מכבי לא מבין, ואני בטוח שרוב הקהל לא מרוצה עם המצב הקיים. צריך אולי שאחד מארגוני האוהדים יעשה את הצעד הזה ויוביל אחריו עוד אוהדים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־26 אורחים