ת'רד התסכול!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

ת'רד התסכול!!!

הודעהעל ידי my man » 17 אפריל 2015, 00:58

אני פשוט צריך מקום לפרוק ואף נושא בפורום לא נותן לי מקום כזה!

נמאס לי מההנהלה הקמצנית!
נמאס לי מזה שאי שאפשר להתחבר לקבוצות שלנו בשנים האחרונות
נמאס לי שיש בכלל דבר כזה :"הקבוצות שלנו בשנים האחרונות". למה אין המשכיות?
נמאס לי שכשמחתימים שחקן אז ישר המסקנה שקופצת בראש וואי מה יהיה עם שאר העמדות כי כל התקציב(רבאק כולה 1.3 מיליון לסילבן ל3 שנים) הלך.
נמאס לי שאין ישראלים מתאימים למכבי בשוק.
נמאס לי מהפספוסים של ההחתמות שכל הזמן צצים.

זהו!
אה רק עוד דבר אחד נמאס לי מכל הנושא הזה שנקרא נאחס! מכבי מנצחת בשני ואחרי זה -כשנגיע לגשר נעבור אותו!

אם יש לכם מה להוסיף - תפאדלו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

Re: ת'רד התסכול!!!

הודעהעל ידי yzafrir » 17 אפריל 2015, 02:12

נמאס לי ממשפחת פדרמן ! שישחררו אותנו כבר ויתנו למשקיע רציני להיכנס במקומם.
נמאס לי מוסלי ורודי פרננדס.
נמאס לי מהפלופים של נבארו
נמאס לי מהשופטים בארץ שמנסים לדפוק את מכבי בכל הזדמנות
נמאס לי מהליגה בארץ , צריך לעבור ל vtb
נמאס לי שהנהלת היורוליג והשופטים ביורוליג לא רוצים אותנו במפעל . מי צריך את כל בעיות הלוגיסטיקה והביטחון הכרוכים בארוח קבוצה מישראל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אפריל 2015, 03:37

נמאס לי שההנהלה שלנו חושבת שקבוצת ספורט צריכה להיות עסק רווחי
נמאס לי שיש לנו הנהלה שלא מסוגלת להחזיק קבוצה שהיא לא עסק רווחי
נמאס לי שהכל עובר בירושה ובלי כישורים מתאימים
נמאס לי שמנהלים לנו את הקבוצה אנשים יהירים
נמאס לי שאי אפשר למצוא יותר את הביצי קינדר המקוריות
נמאס לי שיש פה שחקן ביזיוני כמו היינס שהולך לסיים עונה שלמה
נמאס לי שאין לנו עליונות יותר בליגה
נמאס לי שהשחקנים לא מקשיבים למאמן
נמאס לי שיש מאמן שהשחקנים לא מכבדים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 אפריל 2015, 11:27

נמאס לי שאחרי עונה גדולה ותואר ענק, לא מצליחים למנף את זה ולבנות כאן קבוצה עוד יותר טובה (כמו שעשו בעבר)
נמאס לי שמכבי לא נתנה כמעט שום משחק באמת טוב העונה
נמאס לי שרוי ופליקס כל הזמן מחזיקים בדעות מיעוט, אבל רוב הזמן צודקים
נמאס לי שנדאל משחק כמו דודי סלע ביום רע
נמאס לי גם לעבוד וגם ללמוד - רוצה רק לטייל בעולם
נמאס לי שאין לנו קלעים
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 17 אפריל 2015, 12:15

נמאס לי מסופו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Allan Turing » 17 אפריל 2015, 19:17

נמאס לי לקנות מנוי במחיר מופקע ולקבל סוויפ בתמורה.
נמאס לי שאוהדים שקונים מנויים במחירים מופקעים יוצאים 3 דקות לפני סיום המשחק.
נמאס לי מדני פדרמן בכללי.
נמאס לי שמשפחת רקנאטי כ"כ עשירה, ולא מוצאת לנכון להגדיל את התקציב.
נמאס לי שמהללים את זליקו כאילו הוא מפליץ וורדים. עם תקציב כמו שלו בלאט היה מפסיד אולי שני משחקים בעונה.
נמאס לי שביורוליג כל טמבל שמחפש להלבין כספם מעמיד קבוצה שאנחנו היינו רק חולמים עליה.
נמאס לי שאנחנו לא מסוגלים לשמר שחקנים שלא מועדים לפציעות או שאין להם בעיה נפשית.
נמאס לי מהמספר שאומרים לך כשאתה שואל בהיכל "כמה זה קולה ופופ-קורן"? (בקשתי קולה ופופקורן, לא סמארטפון ופופקורן).
והכי נמאס לי
שאני לא רואה פתרון לכל הבעיות האלו באופק.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 אפריל 2015, 20:53

לי נמאס שלהנהלה שלנו לא אכפת. אין שאיפות. מעונה לעונה הסטנדרטים יורדים ובסוף נהפוך לעוד סתם קבוצה ולא האימפריה שגדלנו עליה.
פעם מכבי הייתה אימפריה, קבוצה שבאה לתחילת העונה ביורוליג כדי לקחת גביע. היום זה הפך להיות פוקס של כמה שנים ולא המטרה המוצהרת.
אם אתם לא רוצים להגיע לפיינל פור, אז אל תמכרו לנו לוקשים ותורידו בהתאם את מחירי המנויים.
למה אוהדי מכבי צריכים לשלם את המנויים הגבוהים ביותר באירופה? זה הכי ההנהלה צוחקת לנו בפנים.
הגיע הזמן להפסיק את השטויות עם התקציב המאוזן (ממש) ולהתחיל לשים כסף על השולחן. ואם אין, אז זו כלל לא בושה לפנות את המקום לכאלו שיש, ולא חסר משקיעים שירצו לקחת את הבעלות על המועדון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 18 אפריל 2015, 01:16

יש פה ״נמאס לים״ כל כך טובים שקולעים בול (הביצת קינדר המקורית של כרמל זה ההיי-לייט).. לא נשאר לי כבר מה להוסיף..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי מקובי » 18 אפריל 2015, 20:44

Allan Turing כתב:נמאס לי לקנות מנוי במחיר מופקע ולקבל סוויפ בתמורה.

אז אל תקנה מנוי?
כל השאר זה דברים שהם לא בשליטתך, אבל אם נמאס לך לקנות מנוי ולבוא להיכל אז אף אחד לא מכריח אותך

(ואני באמת לא אומר לך מה לעשות, פשוט קצת מוזר לי לקרוא את המשפט הזה- אם נמאס לך לקנות מנוי אז אתה לא חייב... ואתה יכול לעשות את השינוי
בשאר הדברים זה לא בשליטתך וזה לגיטימי מה שרשמת.)
מקובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 אפריל 2015, 00:18

מקובי כתב:

אז אל תקנה מנוי?
כל השאר זה דברים שהם לא בשליטתך, אבל אם נמאס לך לקנות מנוי ולבוא להיכל אז אף אחד לא מכריח אותך

(ואני באמת לא אומר לך מה לעשות, פשוט קצת מוזר לי לקרוא את המשפט הזה- אם נמאס לך לקנות מנוי אז אתה לא חייב... ואתה יכול לעשות את השינוי

זה לא הפתרון. יש אנשים שאוהבים את הקבוצה ורוצים להגיע למשחקים, וזכותם להרים גבה ולהתלונן על המחירים המופקעים.
בסופו של דבר, הכסף שאתה ואני משלמים על המנוי זה הכסף שמחזיק את הקבוצה הזאת.
האהודים מצפים לקבל תמורה למחיר, וכרגע ההנהלה צוחקת לנו בפנים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 19 אפריל 2015, 01:47

שמואל1 כתב:
מקובי כתב:

אז אל תקנה מנוי?

זה לא הפתרון. יש אנשים שאוהבים את הקבוצה ורוצים להגיע למשחקים, וזכותם להרים גבה ולהתלונן על המחירים המופקעים.

אתה משלם על מנוי? פחחח

אמרתי- אין לי בעיה שהוא מביע ביקורת על כך שלא מביאים כסף, לא בונים קבוצה יותר טובה וכד'.
יש לי בעיה שהוא רושם שנמאס לו לקנות מנוי ולקבל סוויפ (עזוב שאנחנו מדברים על קבוצה שבשנה שעברה זכתה באליפות אירופה כן?).
אם נמאס לו לקנות מנוי אז שלא יקנה- זה לחלוטין נתון לשליטתו.

זה לא שבדיוק השנה מכבי החליטה להיות עם תקציב מחושב/להביא הימורים. אנחנו ככה כבר שנים.
מקובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 אפריל 2015, 01:50

מקובי כתב:
שמואל1 כתב:
מקובי כתב:

אז אל תקנה מנוי?

אתה משלם על מנוי? פחחח

אמרתי- אין לי בעיה שהוא מביע ביקורת על כך שלא מביאים כסף, לא בונים קבוצה יותר טובה וכד'.
יש לי בעיה שהוא רושם שנמאס לו לקנות מנוי ולקבל סוויפ (עזוב שאנחנו מדברים על קבוצה שבשנה שעברה זכתה באליפות אירופה כן?).

זה לא שבדיוק השנה מכבי החליטה להיות עם תקציב מחושב/להביא הימורים. אנחנו ככה כבר שנים.

ראשית , אני אולי לא מנוי אבל גם אני מכניס לקבוצה כסף בדרך עקיפה בכך שאני צופה במשחקים ומעלה את אחוזי הצפייה.

לגבי המשך ההודעה, אתה צודק. אולי אם אנשים היו מפסיקים לקנות מנויים, משהו היה קורה (העלאת התקציב או נורדה במחירי המנויים) אבל כרגע אוהדי מכבי לא הולכים בכיוון הזה אז שום דבר לא הולך להשתנות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 19 אפריל 2015, 01:57

שמואל1 כתב:
מקובי כתב:
שמואל1 כתב:
מקובי כתב:

אז אל תקנה מנוי?

אתה משלם על מנוי? פחחח

ראשית , אני אולי לא מנוי אבל גם אני מכניס לקבוצה כסף בדרך עקיפה בכך שאני צופה במשחקים ומעלה את אחוזי הצפייה.

לגבי המשך ההודעה, אתה צודק. אולי אם אנשים היו מפסיקים לקנות מנויים, משהו היה קורה (העלאת התקציב או נורדה במחירי המנויים) אבל כרגע אוהדי מכבי לא הולכים בכיוון הזה אז שום דבר לא הולך להשתנות.

כמדומני, אחוזי הרייטינג לא נקבעים ע"י מי שצופה אלא ע"י מי שיש לו את מערכת הרייטינג.
קצת הצחיק שרשמת שאתה ואני משלמים על מנוי... שזה לא בדיוק נכון.
בכל מקרה- אני לא אומר שאין לך זכות לבקר את המהלכים של הקבוצה.

אם אתה שואל אותי- אם יפסיקו לקנות מנויים/יורידו מחירי מנוי אז התקציב יקטן ואז נראה פה קבוצה פחות טובה ונחזור לשנות ה90 הלא עליזות.
(פחות כסף ממנויים=פחות הכנסות= פחות תקציב...)
כי אני לא חושב שהולך להיות שינוי במדיניות של הנהלת מכבי והם יתחילו להביא מליונים מהבית.
מקובי

הודעהעל ידי my man » 19 אפריל 2015, 01:59

אם אתה שואל אותי- אם יפסיקו לקנות מנויים/יורידו מחירי מנוי אז התקציב יקטן ואז נראה פה קבוצה פחות טובה ונחזור לשנות ה90 הלא עליזות.
כי אני לא חושב שהולך להיות שינוי במדיניות של הנהלת מכבי והם יתחילו להביא מליונים מהבית

אני לא מסכים...לדעתי אם המנויים יפסיקו לקנות מנוי פדרמן'ס יאלצו למכור את הקבוצה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 אפריל 2015, 10:05

כמדומני, אחוזי הרייטינג לא נקבעים ע"י מי שצופה אלא ע"י מי שיש לו את מערכת הרייטינג.
קצת הצחיק שרשמת שאתה ואני משלמים על מנוי... שזה לא בדיוק נכון.
בכל מקרה- אני לא אומר שאין לך זכות לבקר את המהלכים של הקבוצה.

כי אני לא חושב שהולך להיות שינוי במדיניות של הנהלת מכבי והם יתחילו להביא מליונים מהבית.

כשאמרתי "אני ואתה" זה היה ביטוי לאוהדים. לא באמת דיברתי עליי ועליך.
לגבי הורדת המחירים- אני חושב שזה יביא לשינוי.
יקרה אחד משני הדברים: או שפדרמן יאלץ למכור את הקבוצה בגלל גירעונות, או שהוא פשוט יבין שהקבוצה לא מעניינת את הקהל והוא יהיה חייב להחזיר אותה לגדולתה.
מה שבטוח, יהיה שינוי. וזה מה שכרגע הקהל של מכבי לא מבין, ואני בטוח שרוב הקהל לא מרוצה עם המצב הקיים. צריך אולי שאחד מארגוני האוהדים יעשה את הצעד הזה ויוביל אחריו עוד אוהדים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 19 אפריל 2015, 10:09

נמאס לי מהבירוקרטיה במדינה הזו!!!
נמאס לי שאף אחד כבר לא עונה לטלפון!(שלח לי בוואטסאפ...)
נמאס לי מהקופליג הדבילית הזו!
נמאס לי שחושבים שהפיינלפור בליגה שלנו יקדם את הכדורסל הישראלי!
נמאס לי לראות את הפלייאוף של האנביאיי ולקנא כל פעם מחדש!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 19 אפריל 2015, 10:26

אני מתוסכל מזה שאנחנו מסתפקים כבר מספר שנים בקו גבוהים ננסי , שבו הסנטר והפורוורד בקושי מדגדגים את ה 2.02
אני מתוסכל מזה ששנים אנחנו תקועים עם הגנת חילופים שחושפת אותנו לריבאונד התקפה של היריבה כמעט בכל פוזשן
אני מתוסכל מזה שכבר כמה שנים מכבי מנגרת מהקו
אני מתוסכל מזה שכבר כמה שנים , התרגיל להתקפה אחרונה ברבע\משחק הוא בידוד וכדרור של "מישהו יוצר"
אני מתוסכל מזה שבאולימפיאקוס יש 4-5 יוונים תורמים , בצסק"א יש 3-4 רוסים תורמים , בטורקיות יש שחקנים צעירים מקומיים שמשחקים ומשחקים טוב , ורק אצלנו יש איזה צבר אחד וכמה מתאזרחים שתורמים פירורים.
אני מתוסכל מזה שלמכבי יש את כמות ההכנסות מקהל הקבועה הכי גבוה ביורוליג זה עשרות שנים , ועדיין אנחנו עומדים על תקציב שחקנים שהוא שערוריה.
אני מתוסכל מזה שאני לא מצליח להבין איך מתקציב של 20 מליון דולאר נשאר כ"כ מעט להעמיד הרכב רציני.
אני מתוסכל מזה שאנחנו צריכים להמר על סופו בכלל , על הפציעות של רנדל , על הברך של סמית, על ההגנה של לאנסברג , על המוטיבציה של טיוס , על הרכות של כהן.
אני מתוסכל מזה שכבר 4 שנים יוגב אוחיון הוא הרכז המוביל שלנו , ולמרות שאני מת עליו , עוד לא הצליחו להביא מישהו שיהיה יותר טוב ממנו (רייס הוא הבלחה חד פעמית)
אני מתוסכל מזה שכל שנה בונים את הקבוצה מחדש
אני מתוסכל מזה שאנחנו מדי משחק ממלאים דלי ושופכים אותו , עושים התקפה טובה כדי לאבד אח"כ מומנטום , מעצבן אותי שאנחנו לא יכולים לגמור משחקים
אני מתוסכל מזה שקבוצות כמו הפועל ירושליים , חיפה , ראשון , הפועל תל אביב מחתימות שחקנים תוך כדי עונה ואנחנו לא.
אני מתוסכל מזה שיש הזדמנויות (מקל , גאודלוק) ואנחנו לא מנצלים את זה
אני מתוסכל מזה שהנהלת הקבוצה עוברת דרך קשרים משפחתיים כמו שנעשה במסעדות פועלים.
אני מתוסכל מזה שאין לנו משחק בין גבוהים
אני מתוסכל מזה שאנחנו קבוצה לא חכמה כל כך , שאחנו לא עושים את מה שנכון אלא את מה שבא לרכזים שלנו בראש
אני מתוסכל מזה שאנחנו בקלות מגיעים למצב ש5 דקות הקבוצה פשוט לא קיימת , הגנתית והתקפית
אני מתוסכל מזה שאנחנו מסתבכים בליגה מול קבוצות שלא אמורות בכלל לדגדג אותנו
אני מתוסכל מזה שאנחנו שומרים ומהמרים , פעם זה על זריקות מ 3 , פעם זה על צבע פרוץ.
אני מתוסכל מזה שאני רואה את סופו רץ מצד לצד ולא מקבל כדור כל התקפה
אני מתוסכל מזה שסופו רודף אחרי גארדים בהגנה
אני מתוסכל מזה ששוב , שנה אחרי שנה , קשה לי מאד להתחבר לקבוצה הזאת
אני מתוסכל שמהספסל אין חיות כמו שארפ , או באנקרים כמו בלו
אני מתוסכל מזה שיש לנו אלטרנטיבה בליגה , שמנוהלת נכון יותר מאיתנו
אני מתוסכל שהשנה נפסיד את האליפות.

זהו..
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי docariel » 19 אפריל 2015, 10:32

ankram כתב:אני מתוסכל מזה שאנחנו מסתפקים כבר מספר שנים בקו גבוהים ננסי , שבו הסנטר והפורוורד בקושי מדגדגים את ה 2.02
אני מתוסכל מזה ששנים אנחנו תקועים עם הגנת חילופים שחושפת אותנו לריבאונד התקפה של היריבה כמעט בכל פוזשן
אני מתוסכל מזה שכבר כמה שנים , התרגיל להתקפה אחרונה ברבע\משחק הוא בידוד וכדרור של "מישהו יוצר"
אני מתוסכל מזה שבאולימפיאקוס יש 4-5 יוונים תורמים , בצסק"א יש 3-4 רוסים תורמים , בטורקיות יש שחקנים צעירים מקומיים שמשחקים ומשחקים טוב , ורק אצלנו יש איזה צבר אחד וכמה מתאזרחים שתורמים פירורים.
אני מתוסכל מזה שלמכבי יש את כמות ההכנסות מקהל הקבועה הכי גבוה ביורוליג זה עשרות שנים , ועדיין אנחנו עומדים על תקציב שחקנים שהוא שערוריה.
אני מתוסכל מזה שאני לא מצליח להבין איך מתקציב של 20 מליון דולאר נשאר כ"כ מעט להעמיד הרכב רציני.
אני מתוסכל מזה שאנחנו צריכים להמר על סופו בכלל , על הפציעות של רנדל , על הברך של סמית, על ההגנה של לאנסברג , על המוטיבציה של טיוס , על הרכות של כהן.
אני מתוסכל מזה שכבר 4 שנים יוגב אוחיון הוא הרכז המוביל שלנו , ולמרות שאני מת עליו , עוד לא הצליחו להביא מישהו שיהיה יותר טוב ממנו (רייס הוא הבלחה חד פעמית)
אני מתוסכל מזה שאנחנו מדי משחק ממלאים דלי ושופכים אותו , עושים התקפה טובה כדי לאבד אח"כ מומנטום , מעצבן אותי שאנחנו לא יכולים לגמור משחקים
אני מתוסכל מזה שקבוצות כמו הפועל ירושליים , חיפה , ראשון , הפועל תל אביב מחתימות שחקנים תוך כדי עונה ואנחנו לא.
אני מתוסכל מזה שאנחנו קבוצה לא חכמה כל כך , שאחנו לא עושים את מה שנכון אלא את מה שבא לרכזים שלנו בראש
אני מתוסכל מזה שאנחנו בקלות מגיעים למצב ש5 דקות הקבוצה פשוט לא קיימת , הגנתית והתקפית
אני מתוסכל מזה שאנחנו שומרים ומהמרים , פעם זה על זריקות מ 3 , פעם זה על צבע פרוץ.

זהו..

כל מילה בסלע!!!! כולל המשפט האחרון( לצערי הרב).
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 אפריל 2015, 10:34

ankram כתב:אני מתוסכל מזה שאנחנו מסתפקים כבר מספר שנים בקו גבוהים ננסי , שבו הסנטר והפורוורד בקושי מדגדגים את ה 2.02

זהו..

אחד הפוסטים החזקים שנכתבו אי פעם בפורום. למסגר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 19 אפריל 2015, 10:50

שמואל1 כתב:כשאמרתי "אני ואתה" זה היה ביטוי לאוהדים. לא באמת דיברתי עליי ועליך.
לגבי הורדת המחירים- אני חושב שזה יביא לשינוי.
יקרה אחד משני הדברים: או שפדרמן יאלץ למכור את הקבוצה בגלל גירעונות, או שהוא פשוט יבין שהקבוצה לא מעניינת את הקהל והוא יהיה חייב להחזיר אותה לגדולתה.
מה שבטוח, יהיה שינוי. וזה מה שכרגע הקהל של מכבי לא מבין, ואני בטוח שרוב הקהל לא מרוצה עם המצב הקיים. צריך אולי שאחד מארגוני האוהדים יעשה את הצעד הזה ויוביל אחריו עוד אוהדים.

אני לא ממש מבין למה הפדרמנים ממשיכים להיאחז במכבי כמו בקרנות המזבח. הרי העסקים הפרטיים שלהם קרסו והם נמצאים בדרך להסדר חוב. לא עדיף להם למכור עכשיו ולצאת עם מה שאפשר?

הרי הערך של הקבוצה היה בשיא אחרי אליפות אירופה. אני ממש לא מבין את החבורה הזו.
roy1000

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים