המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:זה כמו שתגיד שפרשן פוליטי או מדיני, יכול להיות ראש ממשלה טוב, או שפרשן כלכלי, יכול להחליף את שר האוצר או את הנגיד...
זה לא עובד ככה. אין ספק שאדלשטיין מבין את המשחק, אבל מצד שני, הוא כבר לא ילד, ואין מאחוריו הצלחות מקצועיות גדולות מדי.
אבל אם זה ירגיע אותך, אז אני חושב שאדלשטיין יהיה בעתיד מאמן מכבי.
ankram כתב:גמאני רוצה שאדלשטיין יהיה פה , אבל הוא חייב לידו פרסונה שתעזור לו להעביר את ידע הכדורסל המרשים שלו , מבלי להסתכסך עם 3\4 עולם כפי שקורה לו כמעט בכל קבוצה שהוא נמצא בה.
ֿ"כן, אני כועס על הדרך שבה עשינו את הדברים במשחקים הקודמים. אני אף פעם לא אעביר ביקורת על השחקנים דרך התקשורת", אמר גודס על מה שהתפרש על ידי התקשורת כהעברת ביקורת פומבית על שחקניו, "מישהו אמר לי שלכאורה מדברים שאמרת אני מבין ש...אבל אני אשם, ואני לוקח אחריות, כשהתלמידים טועים המורה אשם, זה תפקידי כמאמן. אפשר להתעלות ולנצח קבוצה כמו פנרבחצ'ה".
החציל האצטקי כתב:ֿ"כן, אני כועס על הדרך שבה עשינו את הדברים במשחקים הקודמים. אני אף פעם לא אעביר ביקורת על השחקנים דרך התקשורת", אמר גודס על מה שהתפרש על ידי התקשורת כהעברת ביקורת פומבית על שחקניו, "מישהו אמר לי שלכאורה מדברים שאמרת אני מבין ש...אבל אני אשם, ואני לוקח אחריות, כשהתלמידים טועים המורה אשם, זה תפקידי כמאמן. אפשר להתעלות ולנצח קבוצה כמו פנרבחצ'ה".
קח שמואל.
http://sports.walla.co.il/item/2847373
כולם מחוייכים מאוד בתמונות. אני מקווה שיש לזה סיבה טובה.
אני מגיע מחר ואשמח לצאת מחייך כמותם.
yzafrir כתב:אני גם מאמין שארז יאמן את מכבי בעתיד . אדלשטיין אוהד מכבי והיה מנוי הרבה שנים ביציע שלי עד שהתחיל לאמן את הפועל.
מה שכן אני חושב שגודס היה הרבה יותר מתאים להיות עוזר של ארז מאשר שפיני עוזר של גודס.
לארז יש הרבה טמפרמנט אבל גם לצביקה היה ובכל זאת הסתדר טוב במכבי .
yzafrir כתב:אני גם מאמין שארז יאמן את מכבי בעתיד . אדלשטיין אוהד מכבי והיה מנוי הרבה שנים ביציע שלי עד שהתחיל לאמן את הפועל.
מה שכן אני חושב שגודס היה הרבה יותר מתאים להיות עוזר של ארז מאשר שפיני עוזר של גודס.
felix_r כתב:yzafrir כתב:אני גם מאמין שארז יאמן את מכבי בעתיד . אדלשטיין אוהד מכבי והיה מנוי הרבה שנים ביציע שלי עד שהתחיל לאמן את הפועל.
מאיפה הבאת את זה שהוא אוהד מכבי, אני לא יודע. אז הוא היה בא לראות משחקי יורוליג, אז מה? זה חשוב לכל מאמן כדורסל לראות את הרמה הכי גבוהה. זה לא אומר שהוא אוהד מכבי.
שחף כתב:מי אמר לנצח. ניצחון אחד משלושה משחקים. למה וסלי לא זרק עונשין כל ההארכה? גודס לא רואה NBA בכלל? האק אה ג'ורדן, האק אה דראמונד, האק אה חרטה. היה צריך להיות האק אה ואסלי עד שאובראדוביץ' היה מוציא אותו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־21 אורחים