גודס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אפריל 2015, 22:54

בלי קשר לגודס או למאמן אחר, אני חושב שזה ממש חבל שמכבי מגבילה את עצמה (כמעט) תמיד רק למאמנים ישראלים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 18 אפריל 2015, 23:32

jol9 כתב:זה כמו שתגיד שפרשן פוליטי או מדיני, יכול להיות ראש ממשלה טוב, או שפרשן כלכלי, יכול להחליף את שר האוצר או את הנגיד...

זה לא עובד ככה. אין ספק שאדלשטיין מבין את המשחק, אבל מצד שני, הוא כבר לא ילד, ואין מאחוריו הצלחות מקצועיות גדולות מדי.
אבל אם זה ירגיע אותך, אז אני חושב שאדלשטיין יהיה בעתיד מאמן מכבי.

לא יוני, אני לא ממליץ עליו רק בגלל רמת הפרשנות שלו אם כי אני באמת מוצא שהוא נוגע בנקודות שאני פתאום מוצא את עצמי אומר בתוכי "נכון, זה בדיוק מה שאני אומר" או כיוונים מעניינים שהוא לוקח אותך למשל: לא כל כך מזמן הוא אמר משהו על כך שהוא היה מנסה דברים קצת אחרים עם פארגו והיינס כמו חסימות שלהם לגבוה או דברים מעין אלו, והוא טען שהגארדים של מכבי חולים בכדררת(מה שבאמת נכון) וצריך להוציא אותם מזה. שמע זה מעניין ומסקרן אותי.
אהבתי את ההגנה ואת הסטנדרטים הגבוהים שהוא הציב כשהיה מאמן הפועל תל אביב. זה מרתק מה אפשר לעשות עם קבוצה בעלת תקציב נמוך ורמת ההגנה שאפשר להגיע אליה(אני באופן אישי מאוד מתחבר לקבוצות שמראות הגנה ברמה גבוהה). אהבתי את העובדה שנראה שהוא יודע לנצל את השחקנים שלו ולהוציא מהם את המירב. למשל, לימונד לא היה נראה קרוב בירושלים ובמכבי,כמו שהוא התחיל להיראות תחתיו. אני אוהב שהוא מציב לעצמו סטנדרטים מאוד גבוהים לגבי הסקאוטיג עד כדי כך שהוא מנסה ללמוד כל מכללה ואוניבסיטה בארה"ב וללמוד את האופי שלה כדי לעשות סקאוטינג טוב. וכמובן לא הפתיעה אותי ההצלחה בנבחרת בקיץ האחרון.
מה שכן, אני מזהה שיכול להיות מאוד שהוא לא הטיפוס הכי קל ברמת האישיות. כלומר נראה לי שהוא מאוד עקשן, גם כשעשה רושם שהוא לא צריך ולפעמים יוצר מצבי מלחמה כשאפשר היה להרגיע את הרוחות.כאן אני צופה יותר בעיות מאשר ברמה המקצועית שאני באמת חושב שהוא יכול לעשות עבודה מצויינת.
ושוב, אני לא חושב שמכבי יעשו שינוי בעמדת המאמן השנה אלה אם כן יהיה פה כישלון באמת חמור.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 19 אפריל 2015, 16:21

גמאני רוצה שאדלשטיין יהיה פה , אבל הוא חייב לידו פרסונה שתעזור לו להעביר את ידע הכדורסל המרשים שלו , מבלי להסתכסך עם 3\4 עולם כפי שקורה לו כמעט בכל קבוצה שהוא נמצא בה.
אדלשטיין מאד דומה לפיני , שניהם מבינים כדורסל ברמה הגבוה ביותר , גרשון יותר בצד ההתקפי , אדלשטיין בצד ההגנתי , לפיני יש פה גדול , לאדלשטיין פיוז קצר , שניהם הצליחו פחות או יותר עם הקבוצות שלהם לפני שהגיעו למכבי ,
יש לציין שלאדלשטיין היה פחות מזל כי בעוד פיני נתקל במכבי של אנקראם ואדלר , אדלשטיין נתקל במכבי של שאראס , פארקר ופיני , יחי ההבדל הקטן.

מה שכן , נפילה עם אדלשטייין , לעומת , נפילה נגיד של גודס , תהיה הרבה , הרבה יותר רועשת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 19 אפריל 2015, 16:43

ankram כתב:גמאני רוצה שאדלשטיין יהיה פה , אבל הוא חייב לידו פרסונה שתעזור לו להעביר את ידע הכדורסל המרשים שלו , מבלי להסתכסך עם 3\4 עולם כפי שקורה לו כמעט בכל קבוצה שהוא נמצא בה.

אדשלטיין הוא מאמן מהדר, אבל הוא לא ישרוד עם דני פדרמן אפילו שבוע. זה הרי ברור ולכן כל עוד יש למכבי את ג'וניור בתור GM, הסיכוי שאלדשטיין יגיע לפה (ולא יפוטר אחרי חודש) הוא קלוש. אם הוא הצליח להסתכסךעם האנשים בהפועל ת"א שם היה סמכות מקצועית בלעדית, ברור לחלוטין שאין לו שום סיכוי בקום כמו מכבי שההנהלה מכתיבה חלק גדול מהסגל.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 אפריל 2015, 20:17

"כן, אני כועס על הדרך שבה עשינו את הדברים במשחקים הקודמים. אני אף פעם לא אעביר ביקורת על השחקנים דרך התקשורת", אמר גודס על מה שהתפרש על ידי התקשורת כהעברת ביקורת פומבית על שחקניו, "מישהו אמר לי שלכאורה מדברים שאמרת אני מבין ש...אבל אני אשם, ואני לוקח אחריות, כשהתלמידים טועים המורה אשם, זה תפקידי כמאמן. אפשר להתעלות ולנצח קבוצה כמו פנרבחצ'ה".
ֿ
קח שמואל.

http://sports.walla.co.il/item/2847373
כולם מחוייכים מאוד בתמונות. אני מקווה שיש לזה סיבה טובה.
אני מגיע מחר ואשמח לצאת מחייך כמותם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 אפריל 2015, 21:46

החציל האצטקי כתב:
"כן, אני כועס על הדרך שבה עשינו את הדברים במשחקים הקודמים. אני אף פעם לא אעביר ביקורת על השחקנים דרך התקשורת", אמר גודס על מה שהתפרש על ידי התקשורת כהעברת ביקורת פומבית על שחקניו, "מישהו אמר לי שלכאורה מדברים שאמרת אני מבין ש...אבל אני אשם, ואני לוקח אחריות, כשהתלמידים טועים המורה אשם, זה תפקידי כמאמן. אפשר להתעלות ולנצח קבוצה כמו פנרבחצ'ה".
ֿ
קח שמואל.

http://sports.walla.co.il/item/2847373
כולם מחוייכים מאוד בתמונות. אני מקווה שיש לזה סיבה טובה.
אני מגיע מחר ואשמח לצאת מחייך כמותם.

יפה שהוא לוקח אחריות, אבל זה לא מה שקרה בערב יום חמישי. אז הוא הפיל את כל האחריות על השחקנים שלו, ועכשיו הוא מבין את הטעות שלו.
זה שכר הלימוד שלו כנראה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 אפריל 2015, 22:14

אני גם מאמין שארז יאמן את מכבי בעתיד . אדלשטיין אוהד מכבי והיה מנוי הרבה שנים ביציע שלי עד שהתחיל לאמן את הפועל.
מה שכן אני חושב שגודס היה הרבה יותר מתאים להיות עוזר של ארז מאשר שפיני עוזר של גודס.
לארז יש הרבה טמפרמנט אבל גם לצביקה היה ובכל זאת הסתדר טוב במכבי .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 19 אפריל 2015, 22:31

yzafrir כתב:אני גם מאמין שארז יאמן את מכבי בעתיד . אדלשטיין אוהד מכבי והיה מנוי הרבה שנים ביציע שלי עד שהתחיל לאמן את הפועל.
מה שכן אני חושב שגודס היה הרבה יותר מתאים להיות עוזר של ארז מאשר שפיני עוזר של גודס.

מסכים עם זה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 20 אפריל 2015, 12:27

yzafrir כתב:אני גם מאמין שארז יאמן את מכבי בעתיד . אדלשטיין אוהד מכבי והיה מנוי הרבה שנים ביציע שלי עד שהתחיל לאמן את הפועל.

מאיפה הבאת את זה שהוא אוהד מכבי, אני לא יודע. אז הוא היה בא לראות משחקי יורוליג, אז מה? זה חשוב לכל מאמן כדורסל לראות את הרמה הכי גבוהה. זה לא אומר שהוא אוהד מכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אפריל 2015, 13:21

felix_r כתב:

מאיפה הבאת את זה שהוא אוהד מכבי, אני לא יודע. אז הוא היה בא לראות משחקי יורוליג, אז מה? זה חשוב לכל מאמן כדורסל לראות את הרמה הכי גבוהה. זה לא אומר שהוא אוהד מכבי.

אני גם לא מבין את הקשר בין מאמן שמגיע לראות את מכבי ביורוליג לבין להיות אוהד מכבי. בכל מקרה, בלי קשר למי הוא אוהד, יש שאלה גדולה אם מאמן שהתסכסך בכל מקום יכול לעבוד עם ההנהלה המאוד דומיננטית של מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 20 אפריל 2015, 22:51

מאמן מטומטם שהפסיד לנו את הסדרה, במשחק הראשון ובמשחק השלישי. למה לא עשו פאול על וסלי בלי כדור? אידיוט
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 20 אפריל 2015, 22:53

יש לו חלק גדול בזה שהקבוצה משחקת כל כך מטומטם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 אפריל 2015, 22:53

שחף כתב:מאמן מטומטם שהפסיד לנו את הסדרה, במשחק הראשון ובמשחק השלישי. למה לא עשו פאול על וסלי בלי כדור? אידיוט

המהלך האחרון הוא על השחקנים. נאמר להם לעשות עבירה על וסלי.

אני ממש מקווה שפנר יפסידו בחצי הגמר ויחטפו בראש גם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אפריל 2015, 22:53

שחף כתב:מאמן מטומטם שהפסיד לנו את הסדרה, במשחק הראשון ובמשחק השלישי. למה לא עשו פאול על וסלי בלי כדור? אידיוט

צודק. בוא נאשים את המאמן שלא הצלחנו לנצח קבוצה עם תקציב כפול וייתרון בכל עמדה על המגרש.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 20 אפריל 2015, 22:55

מי אמר לנצח. ניצחון אחד משלושה משחקים. למה וסלי לא זרק עונשין כל ההארכה? גודס לא רואה NBA בכלל? האק אה ג'ורדן, האק אה דראמונד, האק אה חרטה. היה צריך להיות האק אה ואסלי עד שאובראדוביץ' היה מוציא אותו
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אפריל 2015, 22:56

שחף כתב:מי אמר לנצח. ניצחון אחד משלושה משחקים. למה וסלי לא זרק עונשין כל ההארכה? גודס לא רואה NBA בכלל? האק אה ג'ורדן, האק אה דראמונד, האק אה חרטה. היה צריך להיות האק אה ואסלי עד שאובראדוביץ' היה מוציא אותו

כי הוא כמעט לא נגע בכדור? אי אפשר לעשות הא-אה-ווסלי. אם תעשה עבירה על שחקן בלי הכדור ישרקו ללא ספורטיבית.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 20 אפריל 2015, 22:58

ומה עושה פופוביץ' ב-NBA? מה הבעיה לעשות פאול על שחקן בלי כדור? זה לא משהו שקורה במהלך משחק? אלכסנדר היה נקי מעבירות, גם היינס ולינהארט. אחרי שתי עבירות אובראדוביץ' היה שולח אותו להתקלח
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 20 אפריל 2015, 22:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אפריל 2015, 22:59

בנבא החוקים אחרים. באירופה זה טכנית.
יש עוד הרבה אנשים ברשימת האשמים לפני גודס
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 20 אפריל 2015, 23:01

מצד אחד, זו עונה ראשונה לגודס כמאמן ראשי וגם בה הגענו להצלבה. אז את אחת מהמטרות המרכזיות של המועדון הוא השיג.
מצד שני, דווקא במאני טיים של העונה הקבוצה נראית כל כך רע וכל כך עייפה, טיפשה ולא מאומנת, שאין לי את מי להאשים חוץ ממנו (בעצם את מי שבנה לו את הקו האחורי ההזוי והבזוי הזה)..
אני באמת לא יודע להגיד אם הוא צריך להשאר פה לאורך זמן ולבנות את עצמו עם הקבוצה לאט לאט.. הדעות חלוקות לגמרי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אפריל 2015, 23:03

יש לכם זיכרון קצר מאוד.
הכדורסל של מכבי תחת בלאט לא היה טוב יותר. לא בהתקפה ולא בהגנה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־12 אורחים