הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי felix_r » 20 אפריל 2015, 18:02

rc4991 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:
rc4991 כתב:קצת חבל לי שאנשים פה פתאום בעד בניה מחדש
לדעתי יש כאן שלד טוב מאוד ורק ההופעה האחרונה בהצלבה דחפה פה אנשים להיסטריה הזאת (לא היינו מרוצים לגמרי גם לפני אבל לדעתי המשחק הזה הטריף את כולם כאן כמו תמיד)
צריכים לעשות פה כמה שינויים כמו גארד טוב במקום היינס, לנסות להחליף את אוחיון במקל, ולהביא שני סנטרים טובים במקום סופו וטיוס שכנראה יעזבו ואז תהיה פה קבוצה טובה

אוחיון נשאר. היינס וטיוס יוחלפו. סופו באוויר.

זאת פשוט טעות לסגור עם אוחיון לפני הקיץ בלי לנסות להביא קודם את מקל
אני מקווה שלפחות יעשו החתמות טובות בשלושת הזרים

מקל סגור לעוד עונה בניז'ני עם אופציה לצאת ל NBA בקייץ. אין מה לחכות לו

יש לו גם אופציית יציאה לאירופה תמורת ביי אאוט נמוך

מי סיפר לך את הסיפור הזה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 20 אפריל 2015, 18:28

מי סיפר לך את הסיפור הזה?

אני זוכר שקראתי את זה באיזה אתר
עריכה: הינה מקור אחד http://one.co.il/Article/14-15/0,0,3357,0/247091.html
ואני זוכר שבאתר אחר פרסמו את הסכום
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 21 אפריל 2015, 04:03

טוב לאחר שהסתיימה עונת היורוליג אני אביא את הסגל שלי לעונה הבאה. זה סגל ראשוני ויכולים להיות שינויים.
ניסיתי להיות כמה שיותר מציאותי עם הסגל במגבלות התקציב. אני רוצה סגל מאוזן ושחקנים שיודעים להפוך את הקבוצה לטובה יותר מסך חלקיה.קבוצה שיש לה אינטלגנציית משחק גבוהה יותר מהשנה ולפחות בקצת.

שחקנים שאני לא רוצה לשנה הבאה:
1.פארגו- ללא ספק, כישרון עדיין יש לו אבל השיקול העיקרי שלי הוא שהשחקן הזה לא הופך את הקבוצה למאוחדת וקבוצתית יותר. יותר מדי פעמים נראה שפארגו שם יותר מדי דגש על עצמו במשחק ההתקפה. מבחינתי הוא לא שווה 1,000,000 דולר.
סופו- בפשטות, הוא לא שווה 800-850 אלף דולר.איבד מהעוצמה. תפוקה נמוכה מדי ביחס לעלות שלו.
טיוס- מאותה סיבה. אני לא חושב שהוא שווה את המחיר שהוא יעלה בקיץ.
היינס- אין צורך להרחיב כאן.
לאנדסברג- לא רוצה אותו אבל הוא יהיה כאן בשנה הבאה.

הסגל שלי:
PG: גל מקל -יוגב אוחיון.
SG: טיילור רוצ'יסטי - לאנדסברג- נייט לינהרט
SF: דיווין סמית- גיא פניני
PF: בריאן רנדל- ג'ו אלכסנדר
C: פטריק יאנג -יאנסי גייטס- רוטבארט.

אחרי שאתה חוסך את כל העליות של פארגו, סופו וטיוס אפשר לדעתי להביא את רוצ'יסטי ומקל שגם בעצמם לא זולים ופטריק יאנג וגייטס שיעלו הרבה פחות.
רוצ'יסטי לדעתי הוא אחד השחקנים המוכשרים באירופה בתפקידו ויש לו קליעה יוצאת מן הכלל מבחוץ.. מקל הוא באמת רכז-מה שהיה חסר לנו העונה. על יאנסיי גייטס אני לא סגור אבל הכוונה למצוא גבוה זול עם כישורים . ויאנג הוא גבוה מאסיבי ואתלטי.
את לינהרט אני רוצה להשאיר שאני חושב שהוא גורם מאוד חיובי בקבוצה וזול כמו כן את אלכסנדר, שמשלים את רנדל ב-4 עם קליעה מחצי מרחק,והראה ניצוצות שהוא יכול לעשות דברים יפים במיוחד ראינו את זה בסופי משחקים עם קור רוח יוצא מן הכלל.
רוטבארט לדעתי עדיף על ג'יק כהן ויכול לתרום יותר.
רוצ'יסטי יכול לשחק גם כרכז. לינהרט יכול לתגבר בעמדה 3.
הסגל יכול להיות קצת יותר יקר ממה שמכבי מוכנה להוציא וזה בעיקר בגלל עלותו של רוצ'יסטי אחרי עונה מצויינת(כיום הוא מרוויח מעט יחסית-משהו בסביבות 200 -300 אלף דולר אם אני לא טועה אבל טעון בדיקה).
סה"כ 6-7 זרים(תלוי באזרוחו של אלכסנדר) וסגל ישראלים חזק.

תגידו מה דעתכם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אפריל 2015, 06:20

TOJA, צריך להבין שאם באמת אוחיון ולנדסברג מאריכים חוזים כמו שפורסם, ואם אלכסנדר מקבל אזרחות, אז למכבי יש 8 שחקנים סגורים בסגל:

אוחיון, סילבן, פניני, אלכסנדר, כהן (או רותבארט), רנדל, סמית' ובנדר. ההוצאות על השמיניה הזו הם בערך 8 מליון דולר שזה כמעט כל תקציב השחקנים של העונה החולפת. במצב הזה, כל מיני דיבורים על מקל (שעולה למעלה ממליון דולר לעונה) הם לא ריאליים. אני חושב שיש אפשרות סבירה שפארגו ישוחרר בגלל העלויות הגבוהות שלו, אבל אם זה יקרה, יגיעו שחקנים זולים בהרבה ממנו. צריל להנמיך מאוד ציפיות לגבי הזרים שיהיו פה בשנה הבאה. הקופה של מכבי כבר ריקה.

רוצ'סטי הוא שחקן של מינימום חצי מליון דולר ולא הייתי מביא אותו ביחד עם אוחיון.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 21 אפריל 2015, 07:38

עמדה 5 מאוד חלשה בעיניי. הייתי בראש ובראשונה מנסה להביא את פרמאר או לשמור על פארגו. בעמדת הגארד השנייה חשוב באמת לנסות להביא את מקל. אוחיון יכול להישאר כמחליף.
er79

הודעהעל ידי 0ved1212 » 21 אפריל 2015, 08:28

מכבי צריכים לבדוק מה קורה עם פלייס עם הוא משוחרר מברצלונה ללכת עליו ועל הרצג ועם פישר או רוטבארט וגיינס או יאנג יכולים להעמיד קו קדמי נהדר
בקו האחורי אם יש אפשרות להביא את מקל ללכת בכל הכח עליו במקום פרגו ולידו להביא זר יותר טוב ויחד עם אוחיון ודאוסן ולפרקים לנדסברג יש קו אחורי טוב מאוד
אם פרגו נשאר להביא את דאוסן ולנסות להביא את רוצסטר ואת יבזורי וזה גם קו אחורי טוב

פארגו/ מקל, אוחיון
דאוסן זר/רוטסטי יבזורי
סמית, פניני, לנסברג
רנדל, אלכסנדר/ארנב
פלייס, גיינס, פישר/רוטברט
0ved1212

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אפריל 2015, 09:03

רוב הסגלים שמדברים עליהם פה הם דמיוניים לחלוטין.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 21 אפריל 2015, 09:34

מכבי חייבת להגדיל את התקציב , זה הכל. מבלי להכניס עוד 2- 3 מליון דולר לקבוצה שיגיעו ישירות לתקציב השחקנים , זה להחליף גרב עם גרב.
הדיונים פה מעניינים אבל ללא הגדלת התקציב והכנסת משקיעים נוספים הקבוצה הזאת תעשה ברוב המקרים הצבה , ופעם בעשור אולי פיינל פור , זאת התקרה שלה.
את ההרכב שלי כבר נתתי , אז ניתן את הדגשים:

1. עדיף 4 באנקרים , מאשר 8 "הימורים".
2. צריך להעמיד קבוצה שתתמודד כמו שצריך באירופה ובליגה קרי 5 ישראלים תורמים.
3. הגיע הזמן לפתור אחת ולתמיד את בעיית הריבאונד.
4. הגיע הזמן שהכדורסל של מכבי יהיה יותר קבוצתי ופחות בידודים.
5. אם הבחירה היא בין כהן לאלטיט , הבחירה צריכה להיות אלטיט ולו בגלל שהוא שחקן בית ואפשר לבנות אותו כשחקן בית למספר שנים
6. אם הבחירה היא בין אלכסנדר לבנדר , הבחירה צריכה להיות בנדר.
7. די כבר עם הגנת החילופים הזאת!!!!
8.אינטיליגנציה חשובה מיכולת , תביאו שחקנים עם שכל!!!
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 21 אפריל 2015, 10:30

רוי, אתה כל שנה אומר את אותם הדברים בהקשר הזה, ותמיד אנחנו רואים שזה יכול ללכת לכאן או לכאן.

אני אישית חושב שבניית הסגל צריכה לכלול כמה קווים מנחים בסיסיים:

1 - להמנע מכפילויות. מקל ואוחיון הם שחקנים די דומים. אחד קצת יותר טוב בהתקפה, השני בהגנה. שניהם שחקנים בלי קליעה טובה מבחוץ, ושניהם רכזים סבירים פלוס. אין שום טעם לבזבז מקום
יקר בסגל ובתקציב בשביל לסגור את עמדה 1 עם שניהם. להערכתי זה גם לא מספיק טוב מקצועית.
היתה הזדמנות להביא אותו בזול לפני חודשיים, אבל משזה לא קרה, וכשאנחנו רואים שלא מדובר באיזה עילוי גדול מדי, אני חושב שחבל ללכת לכיוון הזה.

2 - מכבי חייבת לשפר את נושא הקליעה מבחוץ. להערכתי שני שחקנים נוספים שקולעים טוב, זה סוג של MUST. אם לא, אז לפחות אחד, אבל שיהיה קלעי ממש קטלני

3 - קו קדמי - זאת סוגייה לא פשוטה. לדעתי הפתרון הפשוט ביותר לסוגייה הזאת, הוא ללכת על גבוה מאסיבי, שיהיה עוגן הגנתי. ראינו שלפנר היו שלושה
כאלה, וזה ממש לא משנה מי מהם שיחק, כי מבחינה התקפית הם היו כולם די דומים, אבל בהגנה הם נתנו גוף והקריבו עבירות.
אני מסרב להאמין שגולם כמו ארדן הוא שחקן יקר מדי. בכל אופן, מכבי צריכה לשפר את האספקט ההגנתי בצבע.
תוספת של שחקן כזה יכולה לאפשר למכבי גם להמר שוב על סופו, אבל זה חייב להיות בשכר מקוצץ. זה ייצר פקק מסויים בעמדות הפנים,
אבל זה כנראה מחוייב במציאות. אם אלכסנדר יאוזרח, אז יחד עם טיוס (שלעתי צריכים לעשות מאמץ ולהשאיר אותו, וזה גם לא יהיה מאוד
יקר כמו שמדברים כאן), יהיה לנו קו קדמי עם 2 ישראלים ו-3 זרים, וזה בסדר גמור.

4 - נושא הישראלים - נושא גם לא פשוט כלל. לאנדסברג כנראה יישאר, אני מאמין שגם אוחיון. פניני יחזור מפציעה, וכהן מבחינתי לא ממש רלוונטי.
החשש שלי הוא מזה שגיא לא יחזור לעצמו, ובעצם נקבל שוב פעם שחקן לא זול שלא תורם כלל.
אני חושב שמכבי צריכה לנסות להמר על ה"אוחיון" החדש שלה. כלומר להביא שחקן צעיר שיכול להתאים לשחק ביורוליג מבחינת נתונים פיזיים,
ולקדם אותו במהלך העונה. רצוי מאוד שזה יהיה שחקן טוב בהגנה.
אני לא יכול לחשוב כרגע על שמות, אבל זה לא חייב להיות מישהו מאוד בולט ומוכח כמו יבזורי נניח, אלא שחקן צעיר יותר שנמצא בדרך למעלה,
ושמתאים מבחינת התכונות שלו, גם אם לא מדובר בכוכב בהתהוות.
דאוסן, עד כמה שאני יודע, לא ממש שומר, וגם די חופף לסילבן, כך שאני לא רואה הרבה ערך מהחתמתו בשלב הזה.

5 - באופן כללי, אני חושב שכדאי לדלל את כמות האמריקאים בסגל. אין שום מחוייבות להחזיק 8-9 אמריקאים בסגל. אפשר לפזול לשווקים אחרים,
ולשחקנים בסגנונות אחרים. לא חסרים גארדים ופורוורדים ליטאים, סרבים, קרואטים, יוונים, טורקים וכו'. אין שום סיבה לא לחפש שחקנים
כאלה, ולהגביל את עצמינו רק לשחקנים ממוצא אמריקאי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אפריל 2015, 11:10

מכבי תל אביב מודל 2014/15 עמדה ביעדים הריאליים שלה ביורוליג. כבר לא מעט שנים שווים הצהובים מקומות 5-8 ולא יותר. הסוויפים על האפס בסדרות מול ריאל מדריד (לפני שנתיים) ומול פנרבחצ'ה משקפים את מיקומם של הצהובים ביורוליג באופן ריאלי. רצף האירועים הבלתי סביר שהוביל את מילאנו להתמודד מול מכבי בעונה שעברה + רצף האירועים הבלתי הגיוני שהוביל את הצהובים לפיינל פור וצפונה הוא בדיוק זה. רצף שהקשר שלו לכדורסל רופף עד קלוש. רצף שהטעה ובלבל הרבה מאוד אנשים ובמיוחד את מקבלי ההחלטות במכבי.

אה, ורצף שסיפק את האפשרות לייצר את המושג "יום הכיפורים" של העיתונאים והפרשנים. אלה שהעזו להעלות טיעונים הגיוניים – ולבקר. לעיתים בחריפות. אלה שחשבו, גם בעונה שעברה, שמכבי שווה הצלבה והביתה. אלה שטענו גם העונה שהדברים לא מתנהלים בצורה נכונה. שבניית הסגל לוקה בחסר. ששינויים מתבקשים בסגל, במהלך העונה, לא בוצעו בכלל או שבוצעו לא נכון. אלה שלא הפסיקו לשמוע, שוב ושוב, איך הסתיימה עונת 2013/14.

אז אתם יודעים מה? אנחנו לא טעינו אז. ובטח שלא טעינו גם הפעם. מכבי תל אביב לא עשתה דבר וחצי דבר כדי להיות קבוצת פיינל פור העונה (או בעונה שעברה). ולא שלא היו לה הזדמנויות. היא המשיכה להתנהל בזחיחות וחוסר מקצועיות. בדיוק כמו בעונה שעברה. רק שהפעם, בניגוד לעונה שעברה, נס לא קרה כאן.

האמת? סביר להניח שגם אם איזה נס קטן היה מנסה לפלס דרכו ליד אליהו אמש, הוא היה חוטף וואחד גג מיאן וסלי ועף בחזרה ליציע.

האוזמן כרגיל צודק
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי dod » 21 אפריל 2015, 11:46

"מכבי אלקטרה ת"א החתימה את הגארד סילבן לנדסברג בן ה-25 על חוזה חדש של שלוש עונות עם אופציה לעונה רביעית.
לשחקן אפשרות יציאה רק ל-NBA"

http://maccabi.co.il/News.asp?id=4858
dod

הודעהעל ידי ankram » 21 אפריל 2015, 11:46

כל עוד התקציב יישאר כפי שהוא ולא ייכנס עוד שותף , זה מה שיקרה גם בעתיד , קבוצה להצלבה , שמדי פעם בדרך נס והגרלות תוכל להשתחל ליורוליג.
הרי אין לנו פרוספקטים זולת בנדר וגם הוא זר , אין לנו את האופצייה להעלות את ארדן , סבאס , פרלדזיץ' וספיחי המקומיים , אנחנו חייבים גם להאנס ע"י חוקי הליגה שלנו , ולשחק עם 2 חמשיות שונות.
בסופו של דבר לדעתי העולות לפיינל פור משקפות את מה שהולך להיות ביורוליג בשנים הבאות , צסק"א , ברצלונה , ריאל , פנר - Money talks.
הסיכוי היחיד לאיזה פיינל פור רומנטי הוא שאולימפיאקוס תעלה במקום ברצלונה , אבל לאולימפיאקוס יש את מה שלמכבי אין , שחקן על.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 21 אפריל 2015, 11:48

יש 3 עמדות שצריכות שחקנים איכותיים..
עמדה 1, 2 ועמדה 5.

ב1 אוחיון(צאו מהסרט הוא יישאר) ועוד שחקן..
ב2 יש בור וזהו!
ב3 יש סמית' וסילבן
ב4 יש את רנדל ואלכסנדר
וב5 יביאו ישראלי כגבוה שלישי ויביאו זר איכותי ועוד אחד זול.

וזה מה שאני חושב שיקרה- או שישאירו את פארגו או יביאו רכז נוסף ליד אוחיון(זול בהרבה). בעמדה 2 יביאו שחקן די ליג ובעמדה 5 סנטר "יקר" ועוד אחד זול...

סגל-
אוחיון, פארגו
אליוט וויליאמס,
סמית, סילבן
רנדל, פניני, אלכסנדר.
פלייס, גייטס, רוזפלט/רוטבארט.

ואם לא יצליחו לאזרח את אלכסנדר אז יביאו גם ישראלי נוסף לעמדה 2(דאוסן). כן אני מאמין שישאירו את אלכסנדר עם רנדל בעמדה 4 ושוב יגידו שאם הוא לא יממש את הפוטנציאל שלו יהיה אפשר לשחק עם פניני ב4...
נערך לאחרונה על ידי my man בתאריך 21 אפריל 2015, 11:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 21 אפריל 2015, 11:48

dod כתב:"מכבי אלקטרה ת"א החתימה את הגארד סילבן לנדסברג בן ה-25 על חוזה חדש של שלוש עונות עם אופציה לעונה רביעית.
לשחקן אפשרות יציאה רק ל-NBA"

http://maccabi.co.il/News.asp?id=4858

מצויין. עכשיו נשאר להחתים את יוגב , ולעשות את כל המאמצים להחתים את טיוס. יוגב,סילבן,טיוס, פניני, וכהן זה שלד ישראלים טוב ואפשר להוסיף אליו את יבזורי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי dod » 21 אפריל 2015, 11:49

ankram כתב:כל עוד התקציב יישאר כפי שהוא ולא ייכנס עוד שותף , זה מה שיקרה גם בעתיד , קבוצה להצלבה , שמדי פעם בדרך נס והגרלות תוכל להשתחל ליורוליג.
הרי אין לנו פרוספקטים זולת בנדר וגם הוא זר , אין לנו את האופצייה להעלות את ארדן , סבאס , פרלדזיץ' וספיחי המקומיים , אנחנו חייבים גם להאנס ע"י חוקי הליגה שלנו , ולשחק עם 2 חמשיות שונות.
בסופו של דבר לדעתי העולות לפיינל פור משקפות את מה שהולך להיות ביורוליג בשנים הבאות , צסק"א , ברצלונה , ריאל , פנר - Money talks.
הסיכוי היחיד לאיזה פיינל פור רומנטי הוא שאולימפיאקוס תעלה במקום ברצלונה , אבל לאולימפיאקוס יש את מה שלמכבי אין , שחקן על.

שימו לב שמשנה הבאה צריך עוד ישראלי מתחת לגיל 25 (חוץ מהשניים עד 22) כי לאנדסברג וג'ייק כהן עברו את הגיל.
אאוץ'
dod

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אפריל 2015, 12:34

jol9 כתב:רוי, אתה כל שנה אומר את אותם הדברים בהקשר הזה, ותמיד אנחנו רואים שזה יכול ללכת לכאן או לכאן.

חוץ מזה שכל שנה אני צודק בקשר לזה... בעשור האחרון, התקציבים רק קטנו או נשארו יציבים משנה לשנה. הם כמעט אף פעם לא גדלים.

אני לא רואה מצב שהתקציב עולה בעונה הבאה בצורה משמעותית. שחקנים כמו פארמר לא יהיו פה. מקל כמעט בטוח לא יהיה פה, ואם פארגו ייישאר (50-50 כרגע לדעתי), אז הזרים החדשים שיגיעו יהיו זולים מאוד.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 אפריל 2015, 12:49

איזה כיף לכל הפרשנים לצאת מהחורים שהם נכנסו אליהם בשנה שעברה , תענוג .

שוב הדמגוגיה בשיאה , לוקחים 3 שנים ... מנטרלים את השנה ה"לא רלוונטית" כי היא נס והנה המסקנה המתבקשת .. "מכבי קבוצת סוויפ בהצלבה " .

בפעם המיליון מכבי היתה פעמיים בגמר ב-5 השנים האחרונות ופעם אחת היתה סל אחד מפיינל פור אבל כמובן זה היוצא מן הכלל ומכבי בעצם היא קבוצת סווייפ בהצלבה .

לא שקבוצת הצלבה זו פחיתות כבוד , אנשים לוקחים את זה כמובן מאליו אבל כל החכמים הגדולים לא יבנו קבוצת הצלבה ביורוליג גם עוד מאה שנים , תראו את האלטרנטיבה שלא עברה את הבית המוקדם ביורוקאפ .

אתם קולטים? לא עברה את הבית המוקדם ביורוקאפ ומקבלת קומפלימנטים בלי סוף ופה מתעסקים עם זה שמכבי "קבוצת הצלבה" ביורוליג ועוד אחרי משחק ענק כמו שראינו אתמול .

לגבי העונה הבאה ממשיכים עם הבניה החכמה ומשאירים את לאנדסברג שעשה התקדמות מזהירה השנה (היה חסר בסדרה הזו ואי אפשר לשפוט אותו עם החזרה מפציעה לסדרה כל כך אינטנסיבית ) , לדעתי צריך להשאיר את כל הסגל ולהחליף את היינס , גם ככה זה נפל בעיקר על הכושר של השחקנים שנשחקו למוות במשחקים חסרי משמעות גם בגלל הפציעות של גיא ושל סילבן .

תוסיפו לקבוצה הזו גארד איכותי במקום היינס שהוא נפקד קבוע ועוד שני ישראלים משמעותיים ( פניני ולאנדסברג ) ויש קבוצת הצלבה פלוס שזה המקום שמכבי שווה במקום קבוצת הצלבה מינוס כמו עכשיו .

בסופו של דבר מכבי לא יכולה להבטיח פיינל פור כל שנה כשיש את צסקא , ריאל וברצלונה ואחר כך את פנרבחצ'ה , היווניות ומכבי .... אבל ברור שקל לבנות קבוצה שתיקח גביע כל שנה במילים , זה תמיד קל.
יוסי22

הודעהעל ידי ankram » 21 אפריל 2015, 13:05

יוסי,

אתה מדבר על שינוי אחד מהשנה , מרקיז היינס מול משהו אחר וזה הצלבה פלוס , אבל אתה שוכח כמה דברים:

1. דווין סמית חתם על חוזה עתק , לרנדל , אוחיון,לאנסברג אפילו כהן יש שדרוג לשכרם , סופו לא שחקן זול , פארגו שנה הבאה עולה 1m נטו , פניני שרוב שכרו נחסך השנה מהביטוח יעלה למכבי 400k, זה ישאיר למכבי גארד במקום היינס ב 100k , תוריד את לינהרט , אז זה 200k
במחיר הזה אתה לא מחתים את יבזורי.....
2. טיוס במידה ויישאר ירוויח פי כמה וכמה , רוב הסיכויים שהוא לא יישאר אז את מי תביא?

מה שאתה אומר זה לגבי העונה הנוכחית , שאם היו מביאים במקום היינס מישהו אחר , זה היה הופך את מכבי לקבוצת סף פיינל פור , לא לגבי עונה הבאה , עונה הבאה זה סרט אחר לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 אפריל 2015, 13:14

פארגו ישאר , זה נראה לי סיפור גמור ורק גלדסטון " סמית צפוי לעזוב " שבוע לפני שחתם ל-3 שנים עוד לא קלט את זה , גם את לאנדסברג רוי וחברים אחרים כבר שידכו לירושלים וכנ"ל את אוחיון .

מה שנשאר זה רק טיוס וסופו ואני מאוד מקווה שההנהלה תמשיך לגלות אחריות ותתעלה מעל העליהום התיקשורתי כמו שהיא עושה בשנים האחרונות ותשאיר את שניהם .

במקרה כזה בשנה הבאה נקבל את אותה קבוצה עם גארד במקום היינס ובתקווה לפחות פציעות בגזרת הישראלים , אין סיבה לעשות מהפך מעבר לזה .

במידה ומה שכתבתי קורה מה אכפת לנו מהשידרוג בשכר השחקנים ? לכן גם עדיף לנו שכולם ישארו כי התחליפים כנראה יהיו זולים יותר לאור ההחתמות האחרונות שכולן יקרות באופן חריג יחסית לקבוצה .

אם תשאר רק עמדה אחת לאיוש וזו העמדה של היינס אני מאמין שנראה כן אקסטרה מאמץ לבנות קבוצה שלמה יותר , בסופו של דבר ככה מכבי עובדת .. כשיש על הניר קבוצת הצלבה שצריכה גארד בכיר אחד כדי לעשות את קפיצת המדרגה ימצאו שם את התקציב בשביל זה , כשצריך לבנות קבוצה שלמה נראה מעבדת ניסויים בבני אדם .
יוסי22

הודעהעל ידי my man » 21 אפריל 2015, 13:17

יוסי22 כתב:פארגו ישאר , זה נראה לי סיפור גמור ורק גלדסטון " סמית צפוי לעזוב " שבוע לפני שחתם ל-3 שנים עוד לא קלט את זה , גם את לאנדסברג רוי וחברים אחרים כבר שידכו לירושלים וכנ"ל את אוחיון .

מה שנשאר זה רק טיוס וסופו ואני מאוד מקווה שההנהלה תמשיך לגלות אחריות ותתעלה מעל העליהום התיקשורתי כמו שהיא עושה בשנים האחרונות ותשאיר את שניהם .

במקרה כזה בשנה הבאה נקבל את אותה קבוצה עם גארד במקום היינס ובתקווה לפחות פציעות בגזרת הישראלים , אין סיבה לעשות מהפך מעבר לזה .

במידה ומה שכתבתי קורה מה אכפת לנו מהשידרוג בשכר השחקנים ? לכן גם עדיף לנו שכולם ישארו כי התחליפים כנראה יהיו זולים יותר לאור ההחתמות האחרונות שכולן יקרות באופן חריג יחסית לקבוצה .

אם תשאר רק עמדה אחת לאיוש וזו העמדה של היינס אני מאמין שנראה כן אקסטרה מאמץ לבנות קבוצה שלמה יותר , בסופו של דבר ככה מכבי עובדת .. כשיש על הניר קבוצת הצלבה שצריכה גארד בכיר אחד כדי לעשות את קפיצת המדרגה ימצאו שם את התקציב בשביל זה , כשצריך לבנות קבוצה שלמה נראה מעבדת ניסויים בבני אדם .

די עם זה סופו וטיוס- מוצה עד תום!
סופו נתן עונה רעה מאד. טיוס -די קשה לראות אותו כבר....
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], גל גל, מרסר ו־24 אורחים