הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אפריל 2015, 13:19

יוסי22 כתב:לא שקבוצת הצלבה זו פחיתות כבוד , אנשים לוקחים את זה כמובן מאליו אבל כל החכמים הגדולים לא יבנו קבוצת הצלבה ביורוליג גם עוד מאה שנים , תראו את האלטרנטיבה שלא עברה את הבית המוקדם ביורוקאפ .

אתם קולטים? לא עברה את הבית המוקדם ביורוקאפ ומקבלת קומפלימנטים בלי סוף ופה מתעסקים עם זה שמכבי "קבוצת הצלבה" ביורוליג ועוד אחרי משחק ענק כמו שראינו אתמול .

לגבי העונה הבאה ממשיכים עם הבניה החכמה ומשאירים את לאנדסברג שעשה התקדמות מזהירה השנה (היה חסר בסדרה הזו ואי אפשר לשפוט אותו עם החזרה מפציעה לסדרה כל כך אינטנסיבית ) , לדעתי צריך להשאיר את כל הסגל ולהחליף את היינס , גם ככה זה נפל בעיקר על הכושר של השחקנים שנשחקו למוות במשחקים חסרי משמעות גם בגלל הפציעות של גיא ושל סילבן .

תוסיפו לקבוצה הזו גארד איכותי במקום היינס שהוא נפקד קבוע ועוד שני ישראלים משמעותיים ( פניני ולאנדסברג ) ויש קבוצת הצלבה פלוס שזה המקום שמכבי שווה במקום קבוצת הצלבה מינוס כמו עכשיו .

בסופו של דבר מכבי לא יכולה להבטיח פיינל פור כל שנה כשיש את צסקא , ריאל וברצלונה ואחר כך את פנרבחצ'ה , היווניות ומכבי .... אבל ברור שקל לבנות קבוצה שתיקח גביע כל שנה במילים , זה תמיד קל.

יוסי, למכבי יש תקציב שהוא 5-8 ביורוליג. בנוסף, יש לה אולם מהביתיים ביורוליג. עם הנתונים האלה, היא אמורה להגיע להצלבה, וזה מה שהיא עושה ברוב העונות (אני מדבר על הפחות/יותר עשור אחרון מאז שהתקציבים התחילו לרדת).

אני לא מתלהב מהדוגמא של מגדל. אני לא שואף להיות כמוהם. מה שכן, הם לפחות הוכיחו שהם מוכנים לפתוח את הכיס באמצע העונה ולנסות לתקן טעויות שנעשו בתחילת העונה.

לצערי, אי אפשר לשמור על הסגל בשלמותו ופשוט להחליף את היינס בגלל שכמעט כל השחקנים בסגל מקבלים (או יכולים לקבל) שידרוגי תקציב משמעותיים. ריאלית, תיאלץ להיפרד מטיוס שהוא אחד מהשחקנים החשובים שלנו בשנתים האחרונות ולהביא שחקן פחות טוב ממנו. גם מסופו ופארגו אולי ניפרד.

גם בשנה הבאה יהיה קשה להגיע לפיינל פור. דרך אגב, אין שוב בעיה עם קבוצה של הצלבה, אבל זה מצב מעצבן כי עם עוד תוספת של 15% לתקציב, היה אפשר להיות מתמודדים קבועים על הפיינל פור.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 אפריל 2015, 13:22

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רוי, אתה כל שנה אומר את אותם הדברים בהקשר הזה, ותמיד אנחנו רואים שזה יכול ללכת לכאן או לכאן.

חוץ מזה שכל שנה אני צודק בקשר לזה... בעשור האחרון, התקציבים רק קטנו או נשארו יציבים משנה לשנה. הם כמעט אף פעם לא גדלים.

אני לא רואה מצב שהתקציב עולה בעונה הבאה בצורה משמעותית. שחקנים כמו פארמר לא יהיו פה. מקל כמעט בטוח לא יהיה פה, ואם פארגו ייישאר (50-50 כרגע לדעתי), אז הזרים החדשים שיגיעו יהיו זולים מאוד.

נראה מה יהיה בקיץ הזה , אם מכבי תשאיר את פארגו וסופו (על חוזה מקוצץ , גם הוא מבין שהוא בבעיה לאור ההתנהגות חסרת האחריות שלו ) זו למעשה הגדלת תקציב משמעותית .

לא חלמת שמכבי תיתן לסמית ולאנדסברג את החוזים שהם קיבלו לתקופה כל כך ארוכה , בכל שרשור הסברת כמה אין סיכוי ששניהם ישארו ובסוף הם נשארו להרבה שנים .

עכשיו אתה טוען שזה יבוא על חשבון עמדות אחרות , נחיה ונראה .

אגב ההחתמה של לאנסדברג היא בערך כמו ההחתמה של סמית רק בזירה הישראלית ולא מקבלת את ההכרה הנכונה , הוא עשה שידרוג עצום בשנה האחרונה וסחב את מכבי ברוב משחקי הליגה לצד הופעות סבירות פלוס ביורוליג ככל שהתקדמה העונה , החתמה מאוד חשובה שגם עלתה כנראה בהתאם .
יוסי22

הודעהעל ידי ankram » 21 אפריל 2015, 13:23

יוסי22 כתב:פארגו ישאר , זה נראה לי סיפור גמור ורק גלדסטון " סמית צפוי לעזוב " שבוע לפני שחתם ל-3 שנים עוד לא קלט את זה , גם את לאנדסברג רוי וחברים אחרים כבר שידכו לירושלים וכנ"ל את אוחיון .

מה שנשאר זה רק טיוס וסופו ואני מאוד מקווה שההנהלה תמשיך לגלות אחריות ותתעלה מעל העליהום התיקשורתי כמו שהיא עושה בשנים האחרונות ותשאיר את שניהם .

במקרה כזה בשנה הבאה נקבל את אותה קבוצה עם גארד במקום היינס ובתקווה לפחות פציעות בגזרת הישראלים , אין סיבה לעשות מהפך מעבר לזה .

במידה ומה שכתבתי קורה מה אכפת לנו מהשידרוג בשכר השחקנים ? לכן גם עדיף לנו שכולם ישארו כי התחליפים כנראה יהיו זולים יותר לאור ההחתמות האחרונות שכולן יקרות באופן חריג יחסית לקבוצה .

אם תשאר רק עמדה אחת לאיוש וזו העמדה של היינס אני מאמין שנראה כן אקסטרה מאמץ לבנות קבוצה שלמה יותר , בסופו של דבר ככה מכבי עובדת .. כשיש על הניר קבוצת הצלבה שצריכה גארד בכיר אחד כדי לעשות את קפיצת המדרגה ימצאו שם את התקציב בשביל זה , כשצריך לבנות קבוצה שלמה נראה מעבדת ניסויים בבני אדם .

יוסי , אתה ממשיך להתעלם מזה שיש תקציב X , והוא לא יגדל אלא יהיה זהה עד פחות ממה שיש כבר השנה , ושנה הבאה אוחיון,סמית,רנדל,פניני,לאנסברג,כהן,פארגו כולם הולכים להרוויח יותר , אז איך תשאיר את כולם + תחליף את היינס במישהו איכותי????
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אפריל 2015, 13:24

יוסי22 כתב:פארגו ישאר , זה נראה לי סיפור גמור ורק גלדסטון " סמית צפוי לעזוב " שבוע לפני שחתם ל-3 שנים עוד לא קלט את זה , גם את לאנדסברג רוי וחברים אחרים כבר שידכו לירושלים וכנ"ל את אוחיון .

מה שנשאר זה רק טיוס וסופו ואני מאוד מקווה שההנהלה תמשיך לגלות אחריות ותתעלה מעל העליהום התיקשורתי כמו שהיא עושה בשנים האחרונות ותשאיר את שניהם .

במקרה כזה בשנה הבאה נקבל את אותה קבוצה עם גארד במקום היינס ובתקווה לפחות פציעות בגזרת הישראלים , אין סיבה לעשות מהפך מעבר לזה .

במידה ומה שכתבתי קורה מה אכפת לנו מהשידרוג בשכר השחקנים ? לכן גם עדיף לנו שכולם ישארו כי התחליפים כנראה יהיו זולים יותר לאור ההחתמות האחרונות שכולן יקרות באופן חריג יחסית לקבוצה .

אם תשאר רק עמדה אחת לאיוש וזו העמדה של היינס אני מאמין שנראה כן אקסטרה מאמץ לבנות קבוצה שלמה יותר , בסופו של דבר ככה מכבי עובדת .. כשיש על הניר קבוצת הצלבה שצריכה גארד בכיר אחד כדי לעשות את קפיצת המדרגה ימצאו שם את התקציב בשביל זה , כשצריך לבנות קבוצה שלמה נראה מעבדת ניסויים בבני אדם .

זה קשקוש ואתה יודע את זה. אמרתי שמכבי תצטרך לשדרג ללנסברג את השכר בשביל להשאיר אותו וזה בדיוק מה שקרה. כנ"ל לגבי אוחיון.

במצב הנוכחי, אחרי שהחתימו את סמית', לנדסברג וכנראה אוחיון, הסיכוי שטיוס יישאר קלוש. קראנטי אמר בפירוש שהתקציב לא יגדל. אם בכל זאת יקרה משוה חריג וטיוס יישאר, אז כמעט בטוח שפארגו יילך ויגיע במקומו שחקן הרבה יותר זול.

בכל קיץ נזרקים פה שמות של כוכבי על, ובכל קיץ מסתבר שוב שהשמות הגדולים לא מגיעים. התיאוריה הזו שכל הסגל יישאר ורק היינס יוחלף לא מחזיקה מים וזה לא יקרה.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 21 אפריל 2015, 13:28

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:גם בשנה הבאה יהיה קשה להגיע לפיינל פור. דרך אגב, אין שוב בעיה עם קבוצה של הצלבה, אבל זה מצב מעצבן כי עם עוד תוספת של 15% לתקציב, היה אפשר להיות מתמודדים קבועים על הפיינל פור.

אבל זה לא מה שאפשר היה לעשות השנה? סופו הרי הרוויח בערך חצי מהחוזה שלו בעקבות ההפרות , פניני כנ"ל בגלל שכספי הביטוח כיסו חלק לא מבוטל מהחוזה שלו , בתכלס היה אפשר לקחת את החיסכון של סופו+החיסכון של פניני + חיסכון על שארית שכרו של היינס ולהחתים פה גארד ברמה גבוהה יותר מהיינס (אפילו בליגה יש טובים ממנו , כמו ברייסי רייט , ליונס, קרוקר) , ועדיין מכבי לא עשתה זאת.
נערך לאחרונה על ידי ankram בתאריך 21 אפריל 2015, 13:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אפריל 2015, 13:28

יוסי22 כתב:נראה מה יהיה בקיץ הזה , אם מכבי תשאיר את פארגו וסופו (על חוזה מקוצץ , גם הוא מבין שהוא בבעיה לאור ההתנהגות חסרת האחריות שלו ) זו למעשה הגדלת תקציב משמעותית .

לא חלמת שמכבי תיתן לסמית ולאנדסברג את החוזים שהם קיבלו לתקופה כל כך ארוכה , בכל שרשור הסברת כמה אין סיכוי ששניהם ישארו ובסוף הם נשארו להרבה שנים .

אגב ההחתמה של לאנסדברג היא בערך כמו ההחתמה של סמית רק בזירה הישראלית ולא מקבלת את ההכרה הנכונה , הוא עשה שידרוג עצום בשנה האחרונה וסחב את מכבי ברוב משחקי הליגה לצד הופעות סבירות פלוס ביורוליג ככל שהתקדמה העונה , החתמה מאוד חשובה שגם עלתה כנראה בהתאם .

לא. לא חשבתי שמכבי תשאיר את סמית', אבל אמרתי שאם הוא יישאר זה יהיה במחיר מלא (ואפילו נקבתי בסביבות המליון וחצי לעונה לשנתיים) וזה מה שקרה. לגבי לנדסברג - דווקא לגביו אמרתי שאני חושב שמכבי תשאיר אותו, אבל תיאלץ לשדרג לו את השכר וזה בדיוק מה שקרה.

ברור לחלוטין שזה יבוא על חשבון עמדות אחרות ורקאנטי אמר את זה בצורה הכי ברורה שיש. אני לא יודע אם מכבי תשאיר את פארגו. זה באוויר. לגבי סופו - אם הוא יישאר זה נראה לי כרגע רק בחוזה מקוצץ מאוד. טיוס כמעט בטוח לא יישאר אחרי ההחתמות האחרות.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 אפריל 2015, 13:29

לפחות אנחנו מסכימים שזה הדבר הרצוי אם אני מבין אותך נכון .... בניגוד לחברים אחרים פה .

לפי קצב ההחתמות השנה (מפתיע מאוד לטובה , לפחות אותי ) אין לנו הרבה זמן כדי לראות מי צדק .

לגבי המחליף של היינס כמו שכתבתי אם זו תהיה העמדה היחידה שיעשה בה שינוי ימצא האקסטרה תקציב ... אני אחזור על מה שכתבתי כי זו בעיני תמצית הפסיכולוגיה של הנהלת מכבי על רגל אחת ..

יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אפריל 2015, 13:29

ankram כתב:
roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:גם בשנה הבאה יהיה קשה להגיע לפיינל פור. דרך אגב, אין שוב בעיה עם קבוצה של הצלבה, אבל זה מצב מעצבן כי עם עוד תוספת של 15% לתקציב, היה אפשר להיות מתמודדים קבועים על הפיינל פור.

אבל זה לא מה שאפשר היה לעשות השנה? סופו הרי הרוויח בערך חצי מהחוזה שלו בעקבות ההפרות , פניני כנ"ל בגלל שכספי הביטוח כיסו חלק לא מבוטל מהחוזה שלו , בתכלס היה אפשר לקחת את החיסכון של סופו+החיסכון של פניני + חיסכון על שארית שכרו של היינס ולהחתים פה גארד ברמה גבוהה יותר מהיינס (אפילו בליגה יש טובים ממנו , כמו ברייסי רייט , ליונס, קרוקר)

אני מדבר על עוד 3-4 מליון דולר, לא החצי מליון שמכבי חסכה עם פניני וסופו (אל תשכח שחלק מזה הלך לאכסנדר). היה אפשר וצריך להביא גארד במקום היינס, אבל זה כבר תסמונת רייס.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 21 אפריל 2015, 13:30

פארגו יישאר לדעתי רק אם מכבי ייקחו אליפות , כנ"ל גודס.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אפריל 2015, 13:31

יוסי22 כתב:לפחות אנחנו מסכימים שזה הדבר הרצוי אם אני מבין אותך נכון .... בניגוד לחברים אחרים פה .

לפי קצב ההחתמות השנה (מפתיע מאוד לטובה , לפחות אותי ) אין לנו הרבה זמן כדי לראות מי צדק .

לגבי המחליף של היינס כמו שכתבתי אם זו תהיה העמדה היחידה שיעשה בה שינוי ימצא האקסטרה תקציב ... אני אחזור על מה שכתבתי כי זו בעיני תמצית הפסיכולוגיה של הנהלת מכבי על רגל אחת ..

אתה מתעלם מטיוס ועמדת הסנטר המחליף.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אפריל 2015, 13:32

הסיכוי שסופו ישאר פה אחרי העונה הזאת שלו הוא אפסי.
טיוס ירצה חוזה של סביב המיליון דולר. לא תהיה לו בעיה לקבל את זה בלא מעט מקומות אחרים
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אפריל 2015, 13:36

ankram כתב:פארגו יישאר לדעתי רק אם מכבי ייקחו אליפות , כנ"ל גודס.

גודס יישאר לדעתי גם אם לא ייקחו אליפות.
roy1000

הודעהעל ידי RonB » 21 אפריל 2015, 13:46

לקבוצה בסיס טוב לעונה הבאה בסה"כ. גודס צריך להישאר וגם פארגו לדעתי, עם רכז לידו.
RonB

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 אפריל 2015, 13:48

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:נראה מה יהיה בקיץ הזה , אם מכבי תשאיר את פארגו וסופו (על חוזה מקוצץ , גם הוא מבין שהוא בבעיה לאור ההתנהגות חסרת האחריות שלו ) זו למעשה הגדלת תקציב משמעותית .

לא. לא חשבתי שמכבי תשאיר את סמית', אבל אמרתי שאם הוא יישאר זה יהיה במחיר מלא (ואפילו נקבתי בסביבות המליון וחצי לעונה לשנתיים) וזה מה שקרה. לגבי לנדסברג - דווקא לגביו אמרתי שאני חושב שמכבי תשאיר אותו, אבל תיאלץ לשדרג לו את השכר וזה בדיוק מה שקרה.

ברור לחלוטין שזה יבוא על חשבון עמדות אחרות ורקאנטי אמר את זה בצורה הכי ברורה שיש. אני לא יודע אם מכבי תשאיר את פארגו. זה באוויר. לגבי סופו - אם הוא יישאר זה נראה לי כרגע רק בחוזה מקוצץ מאוד. טיוס כמעט בטוח לא יישאר אחרי ההחתמות האחרות.

לפי מה שהתפרסם מאוחר יותר החוזה הוא בערך 3.2 מיליון ל-3 עונות , זה נמוך באופן משמעותי מהסכומים שדיברת עליהם .
http://www.israelhayom.co.il/article/272601

זה מה שמצאתי מהכתב האמין ביותר בעיני בהקשר של מכבי אבל הכול הערכות .

אני מעריך שהוא קבל קצת יותר מ-3 מיליון פלוס מענק חתימה מכובד וזה יצר את הבלבול , אבל אנחנו באמת מגששים באפילה כי מכבי לא מפרסמת נתוני שכר .

בכל מקרה גם אם ניקח את ה-3.7 שהתפרסם בהתחלה זה 1.23 לעונה וזה עדיין נמוך באופן משמעותי מ-1.5 מיליון .

דווקא לאנסברג מקבל חוזה עתק בעיני עם חצי מיליןן דולר שזה כמעט מיליון דולר עם מיסוי ישראלי בהמחה שכבר אין לו הטבות של עולה חדש וכאלה וזה הרבה מאוד אבל הוא שווה את זה .

לגבי סופו דווקא יש פה הזדמנות להחתים אותו במחיר מציאה לכמה עונות כמובן עם סעיפי משקל כאלו או אחרים , הייתי משאיר אותו לגמור פה את הקריירה ביחד עם סמית זה יתן זהות שהאוהדים מתחברים אליה הרבה יותר מישראלים כמו אוחיון .
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 אפריל 2015, 13:49

MTA2311 כתב:הסיכוי שסופו ישאר פה אחרי העונה הזאת שלו הוא אפסי.
טיוס ירצה חוזה של סביב המיליון דולר. לא תהיה לו בעיה לקבל את זה בלא מעט מקומות אחרים

גם סופו וגם טיוס במצב לא אופטימלי אחרי העונה האחרונה שלהם , טיוס צריך לקבל 600-700 אלף דולר וסופו כנ"ל , אני מקוה שזה ישאיר את שניהם בחוזם ארוכי טווח .
יוסי22

הודעהעל ידי toja27 » 21 אפריל 2015, 13:58

roy1000 כתב:TOJA, צריך להבין שאם באמת אוחיון ולנדסברג מאריכים חוזים כמו שפורסם, ואם אלכסנדר מקבל אזרחות, אז למכבי יש 8 שחקנים סגורים בסגל:

אוחיון, סילבן, פניני, אלכסנדר, כהן (או רותבארט), רנדל, סמית' ובנדר. ההוצאות על השמיניה הזו הם בערך 8 מליון דולר שזה כמעט כל תקציב השחקנים של העונה החולפת. במצב הזה, כל מיני דיבורים על מקל (שעולה למעלה ממליון דולר לעונה) הם לא ריאליים. אני חושב שיש אפשרות סבירה שפארגו ישוחרר בגלל העלויות הגבוהות שלו, אבל אם זה יקרה, יגיעו שחקנים זולים בהרבה ממנו. צריל להנמיך מאוד ציפיות לגבי הזרים שיהיו פה בשנה הבאה. הקופה של מכבי כבר ריקה.

רוצ'סטי הוא שחקן של מינימום חצי מליון דולר ולא הייתי מביא אותו ביחד עם אוחיון.

רוי,אני ממש לא בטוח שבנדר יהיה על תקן שחקן רוטציה במכבי בעונה הבאה. חוץ מזה,אז למה רוצים להחתים את אלכסנדר בעמדה הזאת? או שידברת על השכר של בנדר שלוקח חלק מהתקציב, שגם זה לא הרבה.
בסגל הזה חסכתי לא מעט כסף(פארגו, סופו וטיוס) כדי ששחקנים כמו מקל (כמה מקל אמור להרוויח לעונה כולל הביי אווט? ) ורוצ'יסטי יהו כאן.מקל הוא מאוד ריאלי. יכול להיות שהסגל עדיין לא יעמוד ב'מבחן התקציב' אבל הוא בטוח באזור שלו. אין כאן איזה פארמר ביחד עם מקל ,פישר וסופו.

er79, אין מה לעשות אתה חייב לחסוך איפשהו. אם אני מחזק את עמדב 2-1 אז זה בא על חשבון משהו אחר.הבאתי 5 שיכולים להיות יעילים ביחס למחיר שלהם.אבל אני מכבד את דעתך.
יוני, אני חושב שמקל הכרחי. אתה לא רוצה להביא איזה שחקן כמו ג'ק כהן שטוב לליגה הישראלית אבל לא פאקטור ביורוליג, ולהיות שוב עם רוטציה קצרה ביחס לקבוצות אחרות(העשירות). אני חושב שהוא תוספת מקצועית גדולה מאוד. אבל כל אחד ודעתו.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 21 אפריל 2015, 14:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Number8 » 21 אפריל 2015, 14:00

לדעתי פארגו צריך להישאר, רק לחזור לעמדה האמיתית שלו - עמדה מס' 2. פארגו מעולם לא היה רכז וגם אין לו את היכולות של רכז. שימו לב שהוא היה יעיל ביותר בקבוצות שהיה לידו רכז אמיתי - אם זה בגליל ליד מקל או במכבי ליד פרקינס האגדי.
פארגו יחליף את היינס, מכבי צריכה להשקיע בעמדה 1. להביא רכז יקר, יוגב יעלה מהספסל. אין מה לעשות, כמה שאני אוהב את ההגנה של יוגב והלחימה שלו, הוא פשוט לא מספיק טוב התקפית ליורוליג. מכבי חייבת לעשות מאמץ להשאיר את טיוס כי הוא ישראלי וכי אין גבוהים באירופה במחיר שלו שזמינים להגעה. סופו חייב ללכת אבל אני לא רואה מי מחליף אותו.. אולי מישהו מהליגה שלנו? אני בכל מקרה חושב שהתרומה של סופו היתה בדיחה השנה ומעבר לכך - אני ממש לא אוהב את הסגנון העומד של מכבי בשנים האחרונות שלמעשה נגזר בגללו. סנטר מחליף? צריך לתת לאלכסנדר עוד הזדמנות לדעתי.. הוא הגיע באמצע העונה והוא לא מכיר את הכדורסל האירופי עדיין. לוקח זמן להסתגל והוא שחקן לדעתו סופר מוכשר שגם נראה מחוייב מאוד.
Number8

הודעהעל ידי ankram » 21 אפריל 2015, 14:03

roy1000 כתב:

וכי למה?

הוא נכשל בגביע ווינר,בגביע הבין יבשתי , לקח אמנם את הגביע אבל הגיע לשם בפוקס, הביא את הקבוצה לשיא מוקדם מדי , הובס פעמיים ע"י ירושליים , פעם אחת בדרבי , 2 מהם בבית , הובס ע"י ראשל"צ , רוב העונה הקבוצה לא הציגה כדורסל טוב
קיבל בהצלבה יריבה פצועה , הפסיד לה בסוויפ , חטף 4 תבוסות מהדהדות ביורוליג , אחת מהם בבית , הפסיד בבית לקבוצות כמו זאגרב ואלבה ברלין , ניהל קבוצה שמתמחה באיבוד מוחלט של עשתונות שמובילות לתבוסה , מיתרון דו ספרתי לפיגור דו ספרתי.
בנוסף לזה , לא ניהל טוב את הרוסטר של הקבוצה , שרף את אנשי המפתח שלו במשחקים חסרי חשיבות בליגה , לא השכיל לנצל את סופו , לא אילף את פארגו , נתן כמה ראיונות תלושים , ובנוסף הבטיח קבוצת התקפה , ואף הצהיר שככה בנו אותה , בפועל אם מכבי לא רצה , המשחק המסודר הוא "פארגו נגד כל העולם"
אם הוא מפסיד אליפות , זאת אומרת שהוא גם הצליח להפסיד לקבוצה עם תקציב קטן משלו , ולא מצליח להביא את מכבי למיצוי פוטנציאל (על מיצוי מעבר כבר הספקנו להסכים שהוא לא הצליח)

אז תן לי סיבה טובה אחת למה הוא יישאר אם מכבי מאבדים את האליפות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 21 אפריל 2015, 14:04

Number8 כתב:לדעתי פארגו צריך להישאר, רק לחזור לעמדה האמיתית שלו - עמדה מס' 2. פארגו מעולם לא היה רכז וגם אין לו את היכולות של רכז. שימו לב שהוא היה יעיל ביותר בקבוצות שהיה לידו רכז אמיתי - אם זה בגליל ליד מקל או במכבי ליד פרקינס האגדי.
פארגו יחליף את היינס, מכבי צריכה להשקיע בעמדה 1. להביא רכז יקר, יוגב יעלה מהספסל. אין מה לעשות, כמה שאני אוהב את ההגנה של יוגב והלחימה שלו, הוא פשוט לא מספיק טוב התקפית ליורוליג. מכבי חייבת לעשות מאמץ להשאיר את טיוס כי הוא ישראלי וכי אין גבוהים באירופה במחיר שלו שזמינים להגעה. סופו חייב ללכת אבל אני לא רואה מי מחליף אותו.. אולי מישהו מהליגה שלנו? אני בכל מקרה חושב שהתרומה של סופו היתה בדיחה השנה ומעבר לכך - אני ממש לא אוהב את הסגנון העומד של מכבי בשנים האחרונות שלמעשה נגזר בגללו. סנטר מחליף? צריך לתת לאלכסנדר עוד הזדמנות לדעתי.. הוא הגיע באמצע העונה והוא לא מכיר את הכדורסל האירופי עדיין. לוקח זמן להסתגל והוא שחקן לדעתו סופר מוכשר שגם נראה מחוייב מאוד.

העמדה האמיתית של פארגו היא לא 2. לפארגו אין קליעה מספיק טובה או יציבה יותר נכון מבחוץ כדי שהוא יחשב כ2, וזו בעצם מהות ה-2.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 21 אפריל 2015, 14:06

ankram כתב:
roy1000 כתב:

וכי למה?

הוא נכשל בגביע ווינר,בגביע הבין יבשתי , לקח אמנם את הגביע אבל הגיע לשם בפוקס, הביא את הקבוצה לשיא מוקדם מדי , הובס פעמיים ע"י ירושליים , פעם אחת בדרבי , 2 מהם בבית , הובס ע"י ראשל"צ , רוב העונה הקבוצה לא הציגה כדורסל טוב
קיבל בהצלבה יריבה פצועה , הפסיד לה בסוויפ , חטף 4 תבוסות מהדהדות ביורוליג , אחת מהם בבית , הפסיד בבית לקבוצות כמו זאגרב ואלבה ברלין , ניהל קבוצה שמתמחה באיבוד מוחלט של עשתונות שמובילות לתבוסה , מיתרון דו ספרתי לפיגור דו ספרתי.
בנוסף לזה , לא ניהל טוב את הרוסטר של הקבוצה , שרף את אנשי המפתח שלו במשחקים חסרי חשיבות בליגה , לא השכיל לנצל את סופו , לא אילף את פארגו , נתן כמה ראיונות תלושים , ובנוסף הבטיח קבוצת התקפה , ואף הצהיר שככה בנו אותה , בפועל אם מכבי לא רצה , המשחק המסודר הוא "פארגו נגד כל העולם"
אם הוא מפסיד אליפות , זאת אומרת שהוא גם הצליח להפסיד לקבוצה עם תקציב קטן משלו , ולא מצליח להביא את מכבי למיצוי פוטנציאל (על מיצוי מעבר כבר הספקנו להסכים שהוא לא הצליח)

אז תן לי סיבה טובה אחת למה הוא יישאר אם מכבי מאבדים את האליפות.

לא יודע, נראה לי ששנינו מהיחידים שמחזיקים בדעה הזאת כאן. הרב כאן "בסדר גמור" עם עונה של גודס.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־12 אורחים