על ידי החציל האצטקי » 21 אפריל 2015, 23:21
תודה יוני.
ברור לי שלגבי ראדוליצה תהיה תמימות דעים... העניין הוא שאני מתקשה לראות את מכבי שמה את הביצים בסל הזה. הלוואי... גם עם סופו לא ממש האמנתי.
לגבי פארגו- לי אישית נמאס ממנו, וזה אחרי שאני מגבה אותו לאורך כל העונה. הוא שחקן כדורסל לא חכם שיותר מדי מאוהב בעצמו. הוא מוותר לעצמו בכל פרמטר.
התלות בו עצומה- 22% מהפוזשנים של מכבי הולכים אליו, הוא מתרגם את זה לתפוקות מאוד נמוכות ואף אחד סביבו לא משחק טוב יותר בזכותו. זה לא רכז, בקיצור.
נמאס עד כדי כך שאני מוכן ״להמר״ על ג׳ורדן טיילור, שהוא שחקן צעיר שאני מתרשם שיכול להכנס לנעליים האלה, בהסתכלות על הקריירה שלו עד עכשיו.
זה נכון שהוא סבל מכמה פציעות שהורידו את המניות שלו, אבל מבחינת כישרון- הוא מביא את כל האיכויות שאני מחפש מרכז מוביל.
כאילו, תן לג׳ורדן טיילור את ה-32 דקות למשחק שפארגו מקבל ביורוליג. כמה פחות אתה חושב שהוא ייתן מ13.7 (באחוזי קוטג׳- בעיקר משלוש נקודות), ו5.4 אסיסטים על 3 איבודים?
הוא גם ישמור- מבטיח.
לגבי דאנקן ויבזורי- כאמור, אני מאוד רוצה לראות 3 קלעים מעולים והנעת כדור ע״פ סלאשינג וכדררת. רוצים לחדור בדריבל? לכו לרנדל או לטיילור. זה לא סיסטם לכדורסל, על כל פנים.
מכבי קצת חיה בסרט העונה שהם הקליפרס עם הדאנקים והאלי-הופים, ושכחה לשחק כדורסל כמו שצריך. ההיי-לייטס זה לא מספיק ולא מעניין אף אחד כשעפים בסוויפ.
דאנקן אגב, מגה-צלף. שחקן שתופר כמעט 3 שלשות ב40% לאורך הקריירה שלו פר-40, קולע מעל 85% מהקו בקריירה ומביא את זה עם סייז מפחיד. סוג של וונאבי-בלו.
מאמין שהוא יכול להגיע לפה במשכורת סבירה ולהיות גניבה ענקית.
לגבי דגן, אני אישית מחזיק ממנו. מעבר לקליעה, הוא שחקן פרנצ׳ייז בחיפה וקבוצות באות לחסל אותו בכל משחק, והוא עדיין מביא המון- קצת בניהול המשחק, קצת בחטיפות. שחקן.
לנדסברג חייב לתרום בעמדות 2 ו-3 כדי לקנות לעצמו דקות. אני חושב שהוא עשה קפיצה יפה העונה כקלעי, הצעד הבא יהיה להרים את החדירה שלו לרמת יורוליג- לחלוטין אפשרי.
עם סגנון משחק שלא מבוסס על כדררת, תראו שהשניים האלה יכולים לסגור את עמדה 2 בצורה יפה מאוד.
לגבי גל מקל- אני לא אוהב את הקליעה שלו. הוא שומר מצויין, חודר טוב לסל ומנהל משחק טוב, אבל אני מאמין שהפוינט גארד שלך חייב להחזיק יכולות סקורינג יותר גבוהות מאלה.
בקיצור, יכולתי לבוא עם רוסטר של
ראדוליצה, טיוס, פישר
רנדל, תומפקינס, פניני
סמית׳, לנדסברג
פארגו, יבזורי
פארמר, אוחיון
צריך להיות ריאליים ופחות חזירים. אם הפדרמנים יחליטו שהם דווקא כן כאלה? אני אזרום איתם בכיף.