הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אפריל 2015, 19:02

my man כתב:זה סגל ריאלי אבל קו אחורי חלש מאד...מה שיקרה הוא מה שקורה כל שנה אוחיון ישתלט על עמדת הרכז שוב ושוב נשתגע מחוסר היכולת שלו...
חייבים רכז מהרמות הגבוהות...אם פארגו הולך אז בהחלט אפשר לדרוש את פארמאר..

לדרוש אתה יכול גם את לברון ג'יימס, אבל פארמר זה שחקן של שני מליון דולר והוא לא בא.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 21 אפריל 2015, 19:03

toja27 כתב:
my man כתב:
החציל האצטקי כתב:הסגל שלי יראה בסופו של דבר כמשהו כזה:
ראדוליצה, פישר, כהן
דאנקן, רנדל
סמית׳, פניני
יבזורי, לנדסברג
טיילור, אוחיון

יש כאן המון הימורים אבל יש כאן את העקרונות של הכדורסל שאני חושב שמנצח משחקים: קלעים פנטסטיים, סנטר התקפי חזק, עומק בספסל, רכז עם האיכויות הנכונות, קשיחות הגנתית ואולי מעל הכל- שחקנים עם תיאבון שזקוקים לפסגה חדשה בקריירה. תסלחו לי שהתעלמתי באלגנטיות מ״חוק הצעירים״. אני חושב שמכבי תדע לייצר פתרונות לפיקציה הזו כפי שייצרה העונה. אם צריך לעשות רוטציות- סו בי איט. מכבי צריכה להיבנות לפיינל פור יורוליג. אני מאמין שעם סגל כזה- זה אפשרי...

זה סגל ריאלי אבל קו אחורי חלש מאד...מה שיקרה הוא מה שקורה כל שנה אוחיון ישתלט על עמדת הרכז שוב ושוב נשתגע מחוסר היכולת שלו...
חייבים רכז מהרמות הגבוהות...אם פארגו הולך אז בהחלט אפשר לדרוש את פארמאר..

פארמר לא ריאלי במציאות של מכבי 2015. אני מציע לכולם לשכוח את השם הזה.

אני יודע...
צריך למצוא את הטייריס רייסים האלו ברחבי אירופה אבל זו עבודת נמלים שלרוב לא הולכת...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 21 אפריל 2015, 19:15

מה המצב החוזי של גון בריאנט?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 21 אפריל 2015, 19:16

my man כתב:מה המצב החוזי של גון בריאנט?

מה השמנמן? :) לא יודע האמת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 21 אפריל 2015, 19:17

toja27 כתב:

מה השמנמן?

הוא מביא מספרים ממש יפים בבאיירן...
עכשיו בדקתי הוא מסיים חוזה בסוף העונה...

אפשר להביא אותו...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 21 אפריל 2015, 19:20

my man כתב:
toja27 כתב:

מה השמנמן?

אפשר להביא אותו...

תכלס אפשר, למרות שמשום מה אין לי הרגשה טבה לגביו. אני יודע שהוא היה מועמד למכבי לפני.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 21 אפריל 2015, 19:26

toja27 כתב:
my man כתב:
toja27 כתב:

מה השמנמן?

אפשר להביא אותו...

תכלס אפשר, למרות שמשום מה אין לי הרגשה טבה לגביו. אני יודע שהוא היה מועמד למכבי לפני.

הוא לקראת שיא הקריירה ונותן מספרים יפים..לא עקבתי אחריו העונה אבל עונה שעברה כן וממש אהבתי את המשחק שלו- יש לו גם יד מחצי מרחק...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 אפריל 2015, 19:43

ד''א, בוואלה עדיין טוענים שבנדר יהיה בקבוצה שנה הבאה אבל..קשה לי להאמין אחרי שניקולה אמר שבגילו הוא צריך לשחק (והרי ברור שבמכבי זה לא יקרה)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Hey Yeah » 21 אפריל 2015, 20:36

[url]
החציל האצטקי כתב:אני צריך להמר? ג׳ורדן טיילור הוא רכז טבעי הרבה יותר מפארגו, שומר הרבה יותר טוב ממנו, והוא מרוויח פיצוחים. הוא לא יטביע אבל הוא יחסל יריבים בהגנה ויקח החלטות חכמות.
יש עוד שמות של רכזים שיכולים לקבל את הבמה. השאלה העיקרית היא שאלה של ביטחון עצמי- איזה שחקן יכול לבוא ולקחת פיקוד בלי לפחד. פארגו מקבל ולוקח קרדיט בלתי נגמר במכבי (מוליך את רכזי היורוליג בניצול התקפי ו% מהפוזשנים של הקבוצה)- הקבלות שהוא מביא (ולא בהכרח במספרים, בהישגים)- לא מספיק טובות.
זהו אתגר גדול מאוד שיוגב אוחיון מתחבא מתחתיו כתעודת הביטוח הנצחית. אי אפשר יהיה לסיים בלי להזכיר את ג׳ורדן פארמר אבל אם נהיה ריאליים- הוא לא יגיע.

הסגל שלי יראה בסופו של דבר כמשהו כזה:
ראדוליצה, פישר, כהן
דאנקן, רנדל
סמית׳, פניני
יבזורי, לנדסברג
טיילור, אוחיון

יש כאן המון הימורים אבל יש כאן את העקרונות של הכדורסל שאני חושב שמנצח משחקים: קלעים פנטסטיים, סנטר התקפי חזק, עומק בספסל, רכז עם האיכויות הנכונות, קשיחות הגנתית ואולי מעל הכל- שחקנים עם תיאבון שזקוקים לפסגה חדשה בקריירה. תסלחו לי שהתעלמתי באלגנטיות מ״חוק הצעירים״. אני חושב שמכבי תדע לייצר פתרונות לפיקציה הזו כפי שייצרה העונה. אם צריך לעשות רוטציות- סו בי איט. מכבי צריכה להיבנות לפיינל פור יורוליג. אני מאמין שעם סגל כזה- זה אפשרי...

טיילור שחקן טוב, אבל פציע, ברמה שהגוף שלו מוחזק בסלוטייפ. להגיד שצריך הגנה אז כדאי לשחרר את פארגו ואז להביא את דאנקן זה בדיחה. ראדוליצה ופישר זה קו קידמי מעולה.

אני חושב שלוותר על פארגו תהיה טעות פאטאלית,אין גארדים כמהו גם לא במליון וחצי. רק הגארדים של צסקא, ריאל, רוצ'סטי וספנוליס עדיפים עליו, ואף אחד לא מתקרב למחיר שלו. נתן סדרה הרבה יותר טובה מגואדלוק. אגב לדעתי הוא גם עדיף על רייס, בחימקי עם קופנן לידו, פארגו היה משמיד הגנות.
תן לו פרטנר טוב לקו האחורי, ומחר אנחנו משחקים מול פנרבחצה על העלייה לפיינל פור. לדעתחי אליוט וויליאמס יכול להתאים.
Hey Yeah

הודעהעל ידי yzafrir » 21 אפריל 2015, 22:28

Hey Yeah כתב:[url]
החציל האצטקי כתב:אני צריך להמר? ג׳ורדן טיילור הוא רכז טבעי הרבה יותר מפארגו, שומר הרבה יותר טוב ממנו, והוא מרוויח פיצוחים. הוא לא יטביע אבל הוא יחסל יריבים בהגנה ויקח החלטות חכמות.
יש עוד שמות של רכזים שיכולים לקבל את הבמה. השאלה העיקרית היא שאלה של ביטחון עצמי- איזה שחקן יכול לבוא ולקחת פיקוד בלי לפחד. פארגו מקבל ולוקח קרדיט בלתי נגמר במכבי (מוליך את רכזי היורוליג בניצול התקפי ו% מהפוזשנים של הקבוצה)- הקבלות שהוא מביא (ולא בהכרח במספרים, בהישגים)- לא מספיק טובות.
זהו אתגר גדול מאוד שיוגב אוחיון מתחבא מתחתיו כתעודת הביטוח הנצחית. אי אפשר יהיה לסיים בלי להזכיר את ג׳ורדן פארמר אבל אם נהיה ריאליים- הוא לא יגיע.

הסגל שלי יראה בסופו של דבר כמשהו כזה:
ראדוליצה, פישר, כהן
דאנקן, רנדל
סמית׳, פניני
יבזורי, לנדסברג
טיילור, אוחיון

טיילור שחקן טוב, אבל פציע, ברמה שהגוף שלו מוחזק בסלוטייפ. להגיד שצריך הגנה אז כדאי לשחרר את פארגו ואז להביא את דאנקן זה בדיחה. ראדוליצה ופישר זה קו קידמי מעולה.

אני חושב שלוותר על פארגו תהיה טעות פאטאלית,אין גארדים כמהו גם לא במליון וחצי. רק הגארדים של צסקא, ריאל, רוצ'סטי וספנוליס עדיפים עליו, ואף אחד לא מתקרב למחיר שלו. נתן סדרה הרבה יותר טובה מגואדלוק. אגב לדעתי הוא גם עדיף על רייס, בחימקי עם קופנן לידו, פארגו היה משמיד הגנות.
תן לו פרטנר טוב לקו האחורי, ומחר אנחנו משחקים מול פנרבחצה על העלייה לפיינל פור. לדעתחי אליוט וויליאמס יכול להתאים.

חוץ העמדה 5 ועמדה שלוש , זה אחד הסגלים החלשים שהיו פה בשנים האחרונות . יבזורי ולאנדסברג יחזיקו את עמדה 2 ??
לגבי פארגו , אתה רוצה לשחרר את השחקן שהחזיק כמעט לבד את שתי עמדות הגארדים שלנו ועשה עונה אישית די טובה . זה ברור לכולם כולל להנהלה שאם היה גארד איכותי לידו זה היה נראה הרבה יותר טוב .
אם תשחרר אותו תקבל עוד הימור שסיכוי קטן מאוד שיצליח ובטח ובטח לא נקבל את פארמר.
לגבי עמדה 4 , אני מעדיף את עמעומד השני שהזכרת תומפקינס גם בגלל יכולת הריבאונד שלו ועיקר בגלל שאני מנש לא מחזיק מדאנקן .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 21 אפריל 2015, 22:34

לאנדסברג לא יכול לשחק 2 במכבי! הוא לא מוביל כדור מספיק טוב, ולא עוזר בכלל בבניית ההתקפה. כאשר גם סמית' בעמדה 3 לא יכול לעשות את הדברים האלה, זאת בעיה רצינית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 21 אפריל 2015, 22:36

חצילון, פוסטים מאלפים כמו תמיד. שאפו.

ראדוליצה הוא שם מצויין. אני בדיוק דיברתי על זה שמכבי צריכה קילר בצבע, אפילו אם יהיה חסר כשרון התקפי. אז ראדוליצה
גם יעיל מאוד בהתקפה. אם מכבי תשים עליו יד, זה יהיה סטיל משוגע.
סופו זה לא זה. אני אומר שהדרך היחידה להשאיר אותו במועדון, זה אם יקצץ משמעותית בשכרו, ואם יוחתם סנטר נוסף מהסוג שדיברתי.

לגבי פארגו הסיפור מורכב יותר. לדעתי פארגו מתאים לאותה משבצת מעניינת של שחקנים שאנחנו רוצים בקבוצה שלנו, וזה הרצון
הגדול להוכיח או במילים אחרות - רעב.
פארגו מצא את עצמו במצב לא פשוט העונה, כשרוב הנטל ההתקפי נפל עליו בעצם. הבעיה, שעם פארגו, והשידרוג של השחקנים האחרים,
קשה יהיה להביא מישהו ברמה לצידו,ונצטרך להסתפק שוב בהימור (ומן הסתם זה גם מה שיגיע במקום היינס).

לגבי יבזורי, זה קצת מוגזם. בחמישייה?? ממש לא נראה לי.
מכבי צריכה לפתוח את המשחקים עם שני גארדים מנהלי משחק. יבזורי שחקן לא רע, אבל אני לא בטוח עד כמה יש לו מקום בסגל.
מצד שני, אם מחליטים שסילבן משחק רק בעמדה 3, אז בהחלט יש לו מקום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 אפריל 2015, 22:37

felix_r כתב:לאנדסברג לא יכול לשחק 2 במכבי! הוא לא מוביל כדור מספיק טוב, ולא עוזר בכלל בבניית ההתקפה. כאשר גם סמית' בעמדה 3 לא יכול לעשות את הדברים האלה, זאת בעיה רצינית.

זה נכון. אני הייתי מאוד שמח אם מכבי היתה מצליחה לשים יד על קלעי איכותי, אבל שיידע גם להוריד כדור לרצפה. אני מאמין שאפשר למצוא לא
מעט שחקנים כאלה במחירים לא מאוד גבוהים. כמעט בכל קבוצה יש איזה שניים כאלה, והגיע הזמן שיהיה לנו גארד שגם קולע טוב מבחוץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 21 אפריל 2015, 22:49

jol9 כתב:חצילון, פוסטים מאלפים כמו תמיד. שאפו.

ראדוליצה הוא שם מצויין. אני בדיוק דיברתי על זה שמכבי צריכה קילר בצבע, אפילו אם יהיה חסר כשרון התקפי. אז ראדוליצה
סופו זה לא זה. אני אומר שהדרך היחידה להשאיר אותו במועדון, זה אם יקצץ משמעותית בשכרו, ואם יוחתם סנטר נוסף מהסוג שדיברתי.

לגבי פארגו הסיפור מורכב יותר. לדעתי פארגו מתאים לאותה משבצת מעניינת של שחקנים שאנחנו רוצים בקבוצה שלנו, וזה הרצון
פארגו מצא את עצמו במצב לא פשוט העונה, כשרוב הנטל ההתקפי נפל עליו בעצם. הבעיה, שעם פארגו, והשידרוג של השחקנים האחרים,
קשה יהיה להביא מישהו ברמה לצידו,ונצטרך להסתפק שוב בהימור (ומן הסתם זה גם מה שיגיע במקום היינס).

מכבי צריכה לפתוח את המשחקים עם שני גארדים מנהלי משחק. יבזורי שחקן לא רע, אבל אני לא בטוח עד כמה יש לו מקום בסגל.

מסכים איתך לגבי ראדוליצה. ממש לא ברור לי איך הוא מצא את עצמו בסין אחרי העונה האחרונה שלו . או שהוא דורש סכומי עתק או שהוא לא רוצה לשחק באירופה יותר. הוא באמת יכול להיות מחליף מעולה לסופו , ובגלל שהוא גם מסוגל לשחק יותר מ-15 דק' אז יהיה יותר קל למצוא מחליף לטיוס במקרה שיעזוב.
לגבי פארגו , התקופות הכי טובות שלו היו כשהיה לידו מוביל כדור איכותי נוסף כמו מקל או פרקינס . זה מה שצריך לנסות שוב והאמת זה גם מה שחשבו כשהימרו על היינס רק שהוא כשל . בכל מקרה אפשר ללכת על בטוח עם מקל ובנוסף להמר על שחקן אמריקאי זול יחסית .
אגב שחקן נוסף שאני חושב שמסיים חוזה ויכול להתאים לעמדה 4 הוא דריק בראון מקובאן . מה שכן הוא צריך להיות קצת יקר ואישית אני חושב שרנדל ואלכסנדר יכולים להחזיק את העמדה הזאת מספיק טוב ובזול.
אגב גם הנדריקס וגם דלייני מסיימים חוזה בקובאן והם אופציות לא רעות בכלל לעמדת הגארד ולמחליף לטיוס.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 21 אפריל 2015, 22:51

yzafrir כתב:
jol9 כתב:חצילון, פוסטים מאלפים כמו תמיד. שאפו.

מסכים איתך לגבי ראדוליצה. ממש לא ברור לי איך הוא מצא את עצמו בסין אחרי העונה האחרונה שלו . או שהוא דורש סכומי עתק או שהוא לא רוצה לשחק באירופה יותר. הוא באמת יכול להיות מחליף מעולה לסופו , ובגלל שהוא גם מסוגל לשחק יותר מ-15 דק' אז יהיה יותר קל למצוא מחליף לטיוס במקרה שיעזוב.
לגבי פארגו , התקופות הכי טובות שלו היו כשהיה לידו מוביל כדור איכותי נוסף כמו מקל או פרקינס . זה מה שצריך לנסות שוב והאמת זה גם מה שחשבו כשהימרו על היינס רק שהוא כשל . בכל מקרה אפשר ללכת על בטוח עם מקל ובנוסף להמר על שחקן אמריקאי זול יחסית .
אגב שחקן נוסף שאני חושב שמסיים חוזה ויכול להתאים לעמדה 4 הוא דריק בראון מקובאן . מה שכן הוא צריך להיות קצת יקר ואישית אני חושב שרנדל ואלכסנדר יכולים להחזיק את העמדה הזאת מספיק טוב ובזול.
אגב גם הנדריקס וגם דלייני מסיימים חוזה בקובאן והם אופציות לא רעות בכלל לעמדת הגארד ולמחליף לטיוס.

אני חושב שמקל הוא ואוחיון זה מיותר. מקל יעלה למכבי בערך מליון ברוטו. בכסף הזה, אפשר להביא גארד זר איכותי שגם יקלע,
גם יידע להוביל כדור וגם ישמור.
מישהו בכלל היה חושב להביא את מקל, אם לא היה ישראלי? אז אם יש לנו מספיק ישראלים, למה צריך להוציא סכומים כאלה עבורו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אפריל 2015, 23:06

כבר די נמאס לי מסופו ולא בא לי שישאר כאן, ראדוליצה יכול להיות אופציה ענקית (שכחתי ממנו לגמרי) ואם הוא יגיע אז באמת כדאי לאזן את העמדה עם איזה סנטר הגנתי ואז גם פטריק יאנג בא בחשבון
אני בעד להשאיר את עמדה 4 כמו שהיא - רנדל שחקן גדול ולאלכסנדר יש מלא כישרון (וגם את הקליעה שהרבה מחפשים) ואני בטוח שבעונה הבאה הוא יהיה הרבה יותר טוב
אחרי הסדרה הגדולה שלו אני לא מוכן לוותר על פארגו וגם לדעתי קיבלנו חיזוק לכך שהוא יצליח יותר כשיהיה לידו עוד גארד מתפקד (תראו איך הוא שיחק כשאוחיון היה טוב במשחק הראשון)
הוא אחד החודרים הטובים ביבשת והבעיה אצלו העונה היתה בכך שהוא החליט להפציץ מבחוץ אבל אם הוא יחזור לחדור הוא יהיה מהסקוררים הטובים ביבשת כשגם ניהול המשחק שלו די טוב
כמו שאמרתי, ליד פארגו אני ממש רוצה לראות קומבו גארד עם קליעה מצויינת לשלוש ועזרה בניהול המשחק, ס'ת קרי ענה בדיוק על ההגדרה הזאת ויכול ליצור עם פארגו צמד גארדים קטלני ומאוזן
בגזרת הישראלים אני רוצה את מקל במקום אוחיון ואת רוזפלט על חשבון כהן, במידה וחולון לא תשחרר אותו אז אולי כדאי ללכת על רותבארט

לסיכום:
1. פארגו, מקל
2. קרי, לאנדסברג
3. סמית', פניני
4. רנדל, אלכסנדר
5. ראדוליצה, יאנג, רוזפלט

לדעתי מדובר בסגל מאוד איכותי ומאוזן עם צמד גארדים שיכול להיות קטלני ומאוזן בחדירה (פארגו) וקליעה (קרי) יחד עם רנדל וסמית' העוגנים וביג מן רציני בצבע בדמותו של ראדוליצה
בנוסף למכבי יהיה ספסל חזק שמכיל שחקנים טובים שמתמקצעים באספקטים שונים של המשחק ויכולים לאפשר למאמן גמישות בהרכבים ולהיות האקס פקטורים/שחקנים למשימות מיוחדות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 21 אפריל 2015, 23:07

יוני , אני חושב שמקל יכול להיות גארד מעולה ברמת יורוליג ובטוח טוב מיוגב . יחד עם זאת אני מאמין שבסגל לעונה של 80 משחקים חייבים 4 גארדים איכותיים ולכן הייתי רוצה לראות את מקל יחד עם יוגב. ואני מאמין שגם ההנהלה הייתה רוצה. אגב כשמדובר בישראלי בכיר במכבי יודעים לפתוח את התקציב מעבר למה שתכננו בדיוק כמו שעשו בזמנו עם אליהו כשהחזירו אותו למרות שעמדה 4 כבר הייתה סגורה.
מישהו בכלל היה היה מחתים את לאנדסברג , יוגב , פניני , כהן ...אם הם לא היו ישראלים ? הרי זה ברור שבסכום שהם מקבלים אפשר למצוא זרים וובים בהרבה . אבל מה לעשות חייבים ישראלים בקבוצה.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 21 אפריל 2015, 23:15

rc4991 כתב:כבר די נמאס לי מסופו ולא בא לי שישאר כאן, ראדוליצה יכול להיות אופציה ענקית (שכחתי ממנו לגמרי) ואם הוא יגיע אז באמת כדאי לאזן את העמדה עם איזה סנטר הגנתי ואז גם פטריק יאנג בא בחשבון
אני בעד להשאיר את עמדה 4 כמו שהיא - רנדל שחקן גדול ולאלכסנדר יש מלא כישרון (וגם את הקליעה שהרבה מחפשים) ואני בטוח שבעונה הבאה הוא יהיה הרבה יותר טוב
אחרי הסדרה הגדולה שלו אני לא מוכן לוותר על פארגו וגם לדעתי קיבלנו חיזוק לכך שהוא יצליח יותר כשיהיה לידו עוד גארד מתפקד (תראו איך הוא שיחק כשאוחיון היה טוב במשחק הראשון)
הוא אחד החודרים הטובים ביבשת והבעיה אצלו העונה היתה בכך שהוא החליט להפציץ מבחוץ אבל אם הוא יחזור לחדור הוא יהיה מהסקוררים הטובים ביבשת כשגם ניהול המשחק שלו די טוב
כמו שאמרתי, ליד פארגו אני ממש רוצה לראות קומבו גארד עם קליעה מצויינת לשלוש ועזרה בניהול המשחק, ס'ת קרי ענה בדיוק על ההגדרה הזאת ויכול ליצור עם פארגו צמד גארדים קטלני ומאוזן
בגזרת הישראלים אני רוצה את מקל במקום אוחיון ואת רוזפלט על חשבון כהן, במידה וחולון לא תשחרר אותו אז אולי כדאי ללכת על רותבארט

לסיכום:
1. פארגו, מקל
2. קרי, לאנדסברג
3. סמית', פניני
4. רנדל, אלכסנדר
5. ראדוליצה, יאנג, רוזפלט

לדעתי מדובר בסגל מאוד איכותי ומאוזן עם צמד גארדים שיכול להיות קטלני ומאוזן בחדירה (פארגו) וקליעה (קרי) יחד עם רנדל וסמית' העוגנים וביג מן רציני בצבע בדמותו של ראדוליצה
בנוסף למכבי יהיה ספסל חזק שמכיל שחקנים טובים שמתמקצעים באספקטים שונים של המשחק ויכולים לאפשר למאמן גמישות בהרכבים ולהיות האקס פקטורים/שחקנים למשימות מיוחדות

קונה בשתי ידיים אך מכיוון שרשמת רק 11 שחקנים אז הייתי מוסיף את יוגב ...
אגב בלי קשר , אף אחד מאיתנו לא התייחס לנושא החוקים החדשים לגבי גיל הישראלים בבניית הסגל וזה בגלל שאי אפשר להעמיד סגל איכותי ליורוליג ועדיין לעמוד בחוקים האלו.
מכבי יהיו חייבים לעשות רוטציה של ישראלים בליגה כשהצעירים יכולים להיות איתי שגב ושון דאוסן והישראלים הבכירים יעשו רוטציה.
החלום שלי שנעזוב עונה הבאה את הליגה ונעבור ל- vtb . שנה אחרי צעד כזה ובליגה יהיו סדרות של הטוב מ-7 ובלי הגבלות על זרים וישראלים ( בהגזמה כמובן כן... )
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 21 אפריל 2015, 23:21

כמו שטענתי לפני העונה שהחסרונות של סופו גדולים מהיתרונות ושלהחתים את פארגו זו טעות, ובאותו זמן הרבה מאוד אנשים לא הסכימו, אז אני טוען ששניהם זו טעות. פארגו לא גורם לקבוצה להיות טובה יותר. יותר מדי חשוב לו להיות התותח של הקבוצה מאשר לשפר את המשחק הקבוצתי. איך פופוביץ' אמר, שהוא לוקח שחקנים לקבוצה שלו אחרי שהם סיימו עם החשיבות של עצמם(לא הפירוש הישיר), אז פארגו הוא רחוק מהקטגוריה הזאת. אבל שיהיה, שהאוהדים ישלו את עצמם לעוד עונה שהכל היה בגלל היינס.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 אפריל 2015, 23:21

תודה יוני.
ברור לי שלגבי ראדוליצה תהיה תמימות דעים... העניין הוא שאני מתקשה לראות את מכבי שמה את הביצים בסל הזה. הלוואי... גם עם סופו לא ממש האמנתי.

לגבי פארגו- לי אישית נמאס ממנו, וזה אחרי שאני מגבה אותו לאורך כל העונה. הוא שחקן כדורסל לא חכם שיותר מדי מאוהב בעצמו. הוא מוותר לעצמו בכל פרמטר.
התלות בו עצומה- 22% מהפוזשנים של מכבי הולכים אליו, הוא מתרגם את זה לתפוקות מאוד נמוכות ואף אחד סביבו לא משחק טוב יותר בזכותו. זה לא רכז, בקיצור.
נמאס עד כדי כך שאני מוכן ״להמר״ על ג׳ורדן טיילור, שהוא שחקן צעיר שאני מתרשם שיכול להכנס לנעליים האלה, בהסתכלות על הקריירה שלו עד עכשיו.
זה נכון שהוא סבל מכמה פציעות שהורידו את המניות שלו, אבל מבחינת כישרון- הוא מביא את כל האיכויות שאני מחפש מרכז מוביל.

כאילו, תן לג׳ורדן טיילור את ה-32 דקות למשחק שפארגו מקבל ביורוליג. כמה פחות אתה חושב שהוא ייתן מ13.7 (באחוזי קוטג׳- בעיקר משלוש נקודות), ו5.4 אסיסטים על 3 איבודים?
הוא גם ישמור- מבטיח.

לגבי דאנקן ויבזורי- כאמור, אני מאוד רוצה לראות 3 קלעים מעולים והנעת כדור ע״פ סלאשינג וכדררת. רוצים לחדור בדריבל? לכו לרנדל או לטיילור. זה לא סיסטם לכדורסל, על כל פנים.
מכבי קצת חיה בסרט העונה שהם הקליפרס עם הדאנקים והאלי-הופים, ושכחה לשחק כדורסל כמו שצריך. ההיי-לייטס זה לא מספיק ולא מעניין אף אחד כשעפים בסוויפ.

דאנקן אגב, מגה-צלף. שחקן שתופר כמעט 3 שלשות ב40% לאורך הקריירה שלו פר-40, קולע מעל 85% מהקו בקריירה ומביא את זה עם סייז מפחיד. סוג של וונאבי-בלו.
מאמין שהוא יכול להגיע לפה במשכורת סבירה ולהיות גניבה ענקית.

לגבי דגן, אני אישית מחזיק ממנו. מעבר לקליעה, הוא שחקן פרנצ׳ייז בחיפה וקבוצות באות לחסל אותו בכל משחק, והוא עדיין מביא המון- קצת בניהול המשחק, קצת בחטיפות. שחקן.
לנדסברג חייב לתרום בעמדות 2 ו-3 כדי לקנות לעצמו דקות. אני חושב שהוא עשה קפיצה יפה העונה כקלעי, הצעד הבא יהיה להרים את החדירה שלו לרמת יורוליג- לחלוטין אפשרי.
עם סגנון משחק שלא מבוסס על כדררת, תראו שהשניים האלה יכולים לסגור את עמדה 2 בצורה יפה מאוד.

לגבי גל מקל- אני לא אוהב את הקליעה שלו. הוא שומר מצויין, חודר טוב לסל ומנהל משחק טוב, אבל אני מאמין שהפוינט גארד שלך חייב להחזיק יכולות סקורינג יותר גבוהות מאלה.

בקיצור, יכולתי לבוא עם רוסטר של
ראדוליצה, טיוס, פישר
רנדל, תומפקינס, פניני
סמית׳, לנדסברג
פארגו, יבזורי
פארמר, אוחיון

צריך להיות ריאליים ופחות חזירים. אם הפדרמנים יחליטו שהם דווקא כן כאלה? אני אזרום איתם בכיף.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים