המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אני חושב שכשתגמר השביתה הבעיה של מכבי תיהיה כפולה , יהיה חסר גם שוטינג גארד בכיר שיודע ליצור לעצמו מצבי קליע (שחסר גם עכשיו כשפארמר פה) ויהיה חסר לה רכז בכיר במקומו של פארמר . להביא קומבו גארד שיכול לעשות שניהם (כמו שפארגו היה בעצם) הוא פתרון זמני אבל הוא לא סוגר לגמרי את חוסר האיזון בסגל .
יש במכבי קלעי חוץ טובים אבל חסר השחקן הזה שילך עד הסוף לסל וישבור הגנות ופארמר הוא לא ממש שחקן כזה....
לגבי זה שהסגל כבר מונה 13 שחקנים , זה לא רלוונטי כי זה לא אומר שהשחקן שיגיע הולך להיות ה-14 בהררכייה אלא ששחקן כמו טל או שייר\אוחיון\הנדריקס\מילאן פשוט ידחקו שלב אחד ברוטאציה כי אנחנו מדברים על שחקן בכיר מאוד בסגל...
אגב ג'אבבר עדיין פנוי ? כי אני חושב שהוא עדין יכול להיות אופציה טובה בתור קומבו גארד ובטח בשלב כזה ....
יוסי22 כתב:דווקא שייר נראה מאוד מבטיח לאור מה שהוא עשה עד עכשיו בקריירה , אני רק מקווה שבלאט לא יתקבע על איזה תיאוריה כמו פיני לגבי לאמפה ולא יתן לו הזדמנות כי ברור לי שאם הוא יקבל הזדמנות הוא גם יצליח.
התקציב של פארמר לא אמור להילקח בחשבון כי הוא יכול לעזוב בכל רגע נתון ובמכבי אמרו בפירוש שיבנו את הסגל כאילו הוא לא קיים (כך מתנהלת קבוצה רצינית) ועכשיו בגלל שזה נוח הם נופלים למקום מאוד לא טוב של תלות בשחקן שיכטול לעזוב בכל רגע כאילו היינו איזו בולוניה רגעית.
yzafrir כתב:יוני , אני לא מזלזל בפאפאס אבל כמו שאתה אומר אני לא בטוח שהיום הוא מסוגל להיות הרכז המוביל של הקבוצה כלומר לשחק 25 דק' כל משחק . הוא היה צריך להיות רכז מחליף ואת זה הוא יכול לעשות מצויין אבל אחרי שפארמר יעזוב אנחנו בבעיה .
גם פרקינס היה שחקן מאוד דומיננטי בעונה הראשונה שלו כרכז מחליף עד כדי כך שהדיח את וויז אבל השאלה אם פיזית פאפאס מסוגל גם לעשות את זה , ואני בספק....
בתחילת הקיץ היו מעומדים טובים ממנו בהרבה רק שמכבי לקחה את הזמן כהרגלה וגם בגלל שבלאט היה עסוק בנבחרת רוסיה אבל אין ספק שמכבי פיספסה שחקנים טובים בדרך...אומנם יותר יקרים קצת אבל עדיין בטווח המחיר של מכבי במיוחד עם הסכומים שהציע לאיידסון ולפארגו בזמנו...
yzafrir כתב:יוני , אמרתי שזה כמו שאתה אומר ... אני מחזק את דבריך ...
אני רק הוספתי באיזה צד אני נמצא , שעדיף לתפוס מה שיש עכשיו בשוק גם אם זה סוג של פשרה כמו לאנגפורד כמובן שלא בכל מחיר אבל באותו סכום פחות או יותר כמו שהתכוונו לתת לפארגו או לאיידסון זה בהחלט הגיוני...מאשר למצוא את עצמינו בלי שחקן בכלל או אם שחקן שהוא בכלל פשרה מטורפת בגלל הואקום שיווצר אחרי עזיבת פארמר גם אם זה אומר לשחרר גבוהה אחרד וגם אם זה אומר שהדקות של טל ושל אוחיון יצטמצמו ביורוליג....
yzafrir כתב:אני קצת לא מבין את הנדריקס במקה הזה , הביאו שחקן על המשבצת שלו שנוגס לו בדקות והוא עדיין רוצה להישאר . גם אם טוב לו פה חברתית והוא נהנה ( וגם אנחנו נהנים ממנו כי הוא באמת בחור חביב...) מבחינה מקצועית הוא פוגע בעצמו . מילאן כרגע יותר מתאים לקבל את הדקות בעמדה 4 יחד עם ליאור ובלו והנדריקס ישאר עם פרורים בעמדה 4 ובעמדה 5...חבל בשבילו
Ido_Maccabi כתב:yzafrir כתב:אני קצת לא מבין את הנדריקס במקה הזה , הביאו שחקן על המשבצת שלו שנוגס לו בדקות והוא עדיין רוצה להישאר . גם אם טוב לו פה חברתית והוא נהנה ( וגם אנחנו נהנים ממנו כי הוא באמת בחור חביב...) מבחינה מקצועית הוא פוגע בעצמו . מילאן כרגע יותר מתאים לקבל את הדקות בעמדה 4 יחד עם ליאור ובלו והנדריקס ישאר עם פרורים בעמדה 4 ובעמדה 5...חבל בשבילו
מכבי כרגע זאת הבמה הכי גדולה באירופה. יש סביבה הייפ מאוד גדול, והוא מעדיף להישאר בקבוצה סופר-מסוקרת, במה גדולה, מאמן מעולה, סביבה שהוא מכיר, מאשר להתחיל מחדש במקום שיכול להיות יותר טוב, אבל גם יכול להיות יותר גרוע.
felix_r כתב:אני לא רואה פה התייחסות לסמית' וחבל.
לדעתי אנחנו נדפק איתו. אפילו מול הקבוצה החלשה של נובו מסטו ראו שאין לו הובלת כדור מספיק טובה לסווינגמן. אז נכון, הוא הראה קליעה חלקה ונאה לעין, אבל במשחק הזה אפילו בורשטיין קלע, אז אי אפשר לדעת עד כמה הקליעה הזאת תהיה יציבה בהמשך מול הגנות חזקות פי כמה. ללא יכולת הובלת כדור טובה, סמית' יצטרך לשחק רק בעמדה 3, מה שאומר, שחסר לנו לא רק רכז (הבעיה שכולם מדברים עליה), אלא גם שחקן בעמדה 2.
yiffy כתב:felix_r כתב:אני לא רואה פה התייחסות לסמית' וחבל.
לדעתי אנחנו נדפק איתו. אפילו מול הקבוצה החלשה של נובו מסטו ראו שאין לו הובלת כדור מספיק טובה לסווינגמן. אז נכון, הוא הראה קליעה חלקה ונאה לעין, אבל במשחק הזה אפילו בורשטיין קלע, אז אי אפשר לדעת עד כמה הקליעה הזאת תהיה יציבה בהמשך מול הגנות חזקות פי כמה. ללא יכולת הובלת כדור טובה, סמית' יצטרך לשחק רק בעמדה 3, מה שאומר, שחסר לנו לא רק רכז (הבעיה שכולם מדברים עליה), אלא גם שחקן בעמדה 2.
אני מסכים שיכולת הובלת הכדור של סמית' במשחק נגד נובו מסטו הייתה צפירת אזהרה.
הצד החיובי בכל הקשור להובלת הכדור במכבי היא שיוגב עושה רושם טוב מאוד כאשר הוא מחזיק את הכדור ולא מן הנמנע שיוכל לשחק 15-20 דקות גם במשחקי יורוליג.
ועדיין, ברור מאוד שצריך פה איזה 1-2 עם יכולת הובלת כדור ויצירת מצבים לעצמו. משהו אומר לי שב-350K יהיה קשה מאוד למצוא תשובה איכותית לצורך הזה.
yarinsaky כתב:מה , פרקינס עז ?
פרקינס היה מוביל כדור מעולה תחת לחץ, את זה לא תיקח ממנו.
פרקינס 2 דרגות מעל אוחיון גם בתחום נהזה. ראיתי כמה איבודי כדור די טיפשיים של אוחיון במשחק , וזה עוד מול גארדים סוג ב'.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים