אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יבוא או לא יבוא?

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אוקטובר 2011, 05:55

יוני , אני לא מזלזל בפאפאס אבל כמו שאתה אומר אני לא בטוח שהיום הוא מסוגל להיות הרכז המוביל של הקבוצה כלומר לשחק 25 דק' כל משחק . הוא היה צריך להיות רכז מחליף ואת זה הוא יכול לעשות מצויין אבל אחרי שפארמר יעזוב אנחנו בבעיה .
גם פרקינס היה שחקן מאוד דומיננטי בעונה הראשונה שלו כרכז מחליף עד כדי כך שהדיח את וויז אבל השאלה אם פיזית פאפאס מסוגל גם לעשות את זה , ואני בספק....
בתחילת הקיץ היו מעומדים טובים ממנו בהרבה רק שמכבי לקחה את הזמן כהרגלה וגם בגלל שבלאט היה עסוק בנבחרת רוסיה אבל אין ספק שמכבי פיספסה שחקנים טובים בדרך...אומנם יותר יקרים קצת אבל עדיין בטווח המחיר של מכבי במיוחד עם הסכומים שהציע לאיידסון ולפארגו בזמנו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 אוקטובר 2011, 05:59

לא חושב שמקרה לאמפה דומה למקרה שאייר, אלו שתי סיטואציות שונות.
את עניין לאמפה כבר דשנו בעבר, פיני הקפיא אותו בזמנו כי הובטח שהכסף שישוחרר מהחוזה שלו ילך לטובת שחקן אחר, אבל זה לא בוצע בסוף.

שאייר הוא סוג של פרוייקט ישראלי - יהודי לא יקר שצריך לתת לו את הזמן. יכול להיות שיכשל, יכול להיות שיצליח. את זה רק הזמן יגיד, כי יש לו חוזה לכמה שנים לדעתי.
פוטנציאל גדול בוודאי שיש, אבל לא כדאי להעמיס ציפיות יתר כבר לעונה הקרובה. מדובר עדיין על בחור צעיר שלא שיחק במקצוענים , עבר שנה של פציעות ופגיעה בעין. לא פשוט.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוקטובר 2011, 05:59

yzafrir כתב:אני חושב שכשתגמר השביתה הבעיה של מכבי תיהיה כפולה , יהיה חסר גם שוטינג גארד בכיר שיודע ליצור לעצמו מצבי קליע (שחסר גם עכשיו כשפארמר פה) ויהיה חסר לה רכז בכיר במקומו של פארמר . להביא קומבו גארד שיכול לעשות שניהם (כמו שפארגו היה בעצם) הוא פתרון זמני אבל הוא לא סוגר לגמרי את חוסר האיזון בסגל .
יש במכבי קלעי חוץ טובים אבל חסר השחקן הזה שילך עד הסוף לסל וישבור הגנות ופארמר הוא לא ממש שחקן כזה....
לגבי זה שהסגל כבר מונה 13 שחקנים , זה לא רלוונטי כי זה לא אומר שהשחקן שיגיע הולך להיות ה-14 בהררכייה אלא ששחקן כמו טל או שייר\אוחיון\הנדריקס\מילאן פשוט ידחקו שלב אחד ברוטאציה כי אנחנו מדברים על שחקן בכיר מאוד בסגל...
אגב ג'אבבר עדיין פנוי ? כי אני חושב שהוא עדין יכול להיות אופציה טובה בתור קומבו גארד ובטח בשלב כזה ....

אני ציינתי במפורש שהוא או אחרים ייפגעו. ברור שכל המטרה היא לא להביא שחקן שיהיה כ"כ עמוק בקצה הרוטציה, אלא לדחוק לשם שחקן אחר, אבל טוב לא ייצא מזה בהכרח.

בעצם אתה די חוזר על מה שאמרתי. יש כאן דילמה לא פשוטה, ולדעתי שני הטיעונים (להביא חיזוק עכשיו או אחרי שפארמר יילך) הם ענייניים ואי אפשר לפסול אף אחד מהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוקטובר 2011, 06:07

יוסי22 כתב:דווקא שייר נראה מאוד מבטיח לאור מה שהוא עשה עד עכשיו בקריירה , אני רק מקווה שבלאט לא יתקבע על איזה תיאוריה כמו פיני לגבי לאמפה ולא יתן לו הזדמנות כי ברור לי שאם הוא יקבל הזדמנות הוא גם יצליח.

התקציב של פארמר לא אמור להילקח בחשבון כי הוא יכול לעזוב בכל רגע נתון ובמכבי אמרו בפירוש שיבנו את הסגל כאילו הוא לא קיים (כך מתנהלת קבוצה רצינית) ועכשיו בגלל שזה נוח הם נופלים למקום מאוד לא טוב של תלות בשחקן שיכטול לעזוב בכל רגע כאילו היינו איזו בולוניה רגעית.

לגבי שייר - יש את התאוריות ויש את המציאות. אני מסכים שנקודת הפתיחה התאורטית שלו היא מצויינת, ולפי כל הסימנים הוא אמור להיות למכבי לפחות מה שדורון שפר היה עבורה בסוף שנות ה-90.
אבל במציאות אי אפשר להתעלם מכך שהבחור עבר פציעה קשה, שכנראה פגעה בקליעה שלו וחשוב מכך בביטחון שלו. בנוסף, אין לי הסבר הגיוני למה הוא לא קיבל עד עכשיו הרבה הזדמנויות,
פרט לכך שכנראה שלא מאמינים בו מספיק.
כאן אני מסכים איתך שהוא זכאי לקבל דקות והזדמנות לפחות כמו טל ויוגב.

לגבי פארמר - מה שאמרו כנראה כבר לא רלוונטי. ז"א - עובדתית זה לא רלוונטי. פארמר הוא שחקן חשוב מאוד בסגל - השני הכי חשוב אחרי האיש שלך.
תקציב השכר שלו יהיה זניח במידה והוא יעזוב מחר, אבל כל עוד הוא נשאר, הכסף הזה נמצא בשימוש. ברגע שהוא יעזוב, אפשר יהיה לצרף את מה שנשאר מהחוזה של פארמר, אל התקציב הפנוי
עליו מדברים עכשיו, ולקבל שחקן לא רע כנראה.

עוד תהייה - אני רואה את מילאן מצ'באן כשחקן מאוד חשוב של מכבי. הבחור נוטף כשרון, חוכמה, רצון ללמוד ולהתפתח. הוא יכול לפוך בתוך יום אחד לפאוור המוביל של מכבי,
ולסגור יחד עם ליאור את אחד מצמדי הפאוורים הטובים והמרתקים ביבשת.
אני מאוד מקווה שהוא לא יהיה זה שיעזוב בשביל שיגיע לכאן גארד, אם זה מה שיוחלט לבסוף. עם כל האהבה שלי לריצ', כנראה שהוא הגבוה שאפשר לוותר עליו עם הכי מעט פגיעה בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אוקטובר 2011, 06:07

יוני , אמרתי שזה כמו שאתה אומר ... אני מחזק את דבריך ...
אני רק הוספתי באיזה צד אני נמצא , שעדיף לתפוס מה שיש עכשיו בשוק גם אם זה סוג של פשרה כמו לאנגפורד כמובן שלא בכל מחיר אבל באותו סכום פחות או יותר כמו שהתכוונו לתת לפארגו או לאיידסון זה בהחלט הגיוני...מאשר למצוא את עצמינו בלי שחקן בכלל או אם שחקן שהוא בכלל פשרה מטורפת בגלל הואקום שיווצר אחרי עזיבת פארמר גם אם זה אומר לשחרר גבוהה אחרד וגם אם זה אומר שהדקות של טל ושל אוחיון יצטמצמו ביורוליג....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוקטובר 2011, 06:10

yzafrir כתב:יוני , אני לא מזלזל בפאפאס אבל כמו שאתה אומר אני לא בטוח שהיום הוא מסוגל להיות הרכז המוביל של הקבוצה כלומר לשחק 25 דק' כל משחק . הוא היה צריך להיות רכז מחליף ואת זה הוא יכול לעשות מצויין אבל אחרי שפארמר יעזוב אנחנו בבעיה .
גם פרקינס היה שחקן מאוד דומיננטי בעונה הראשונה שלו כרכז מחליף עד כדי כך שהדיח את וויז אבל השאלה אם פיזית פאפאס מסוגל גם לעשות את זה , ואני בספק....
בתחילת הקיץ היו מעומדים טובים ממנו בהרבה רק שמכבי לקחה את הזמן כהרגלה וגם בגלל שבלאט היה עסוק בנבחרת רוסיה אבל אין ספק שמכבי פיספסה שחקנים טובים בדרך...אומנם יותר יקרים קצת אבל עדיין בטווח המחיר של מכבי במיוחד עם הסכומים שהציע לאיידסון ולפארגו בזמנו...

אני באמת חושב שפאפאס הוא השחקן הנכון במקום הנכון. שחקן כזה הוא נכס למשחקים צמודים במעמדים גדולים, ואני מאמין שאנחנו עוד נראה את זה במהלך העונה.

הוא לא יצטרך לסחוב 40 דקות כמוביל משחק. אנחנו צריכים להתרגל לרעיון שיוגב יהיה שחקן חשוב בסגל ויישחק די הרבה (כנראה גם ביורוליג).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוקטובר 2011, 06:12

yzafrir כתב:יוני , אמרתי שזה כמו שאתה אומר ... אני מחזק את דבריך ...
אני רק הוספתי באיזה צד אני נמצא , שעדיף לתפוס מה שיש עכשיו בשוק גם אם זה סוג של פשרה כמו לאנגפורד כמובן שלא בכל מחיר אבל באותו סכום פחות או יותר כמו שהתכוונו לתת לפארגו או לאיידסון זה בהחלט הגיוני...מאשר למצוא את עצמינו בלי שחקן בכלל או אם שחקן שהוא בכלל פשרה מטורפת בגלל הואקום שיווצר אחרי עזיבת פארמר גם אם זה אומר לשחרר גבוהה אחרד וגם אם זה אומר שהדקות של טל ושל אוחיון יצטמצמו ביורוליג....

לגיטימי לחלוטין.
במכבי ענייני המלפפונים פשוט אף פעם לא נגמרים... :happy2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אוקטובר 2011, 06:14

האמת אחרי שראיתי את ג'יימס משחק אני גם מתחיל לחשוב שעדיף להשאיר את מילאן מאשר את הנדריקס . אני מאוד אוהב את יכולת המסירה של מילאן ואת הקליע שלו מבחוץ שזה בונוס נחמד משחקן בעמדה שלו . ובכלל נראה שהוא עזה התקדמות בהרבה תחומים כולל הגנה...
לגבי שייר , אסור לשכוח שהוא השחקן הכי פחות מנוסה במכבי , וכנראה שזה נלקח בחשבון בהררכייה של בלאט . יוגב מנוסה ממנו גם באירופה וגם בכדורסל מקצועני בכלל למרות שהם באותו גיל....אבל עדיין אין לי ספקות לגבי שייר ואני חושב שאם הוא יקבל את ההזדמנות לשחק ובעמדה המתאימה לו הוא יעשה הרבה יותר . לפי מה שראיתי ממנו כרגע הוא משחק כשוטינג גארד ופשוט עומד ומחכה לקבל את הכדור לקליע , אבל הוא לא מנצל את הדבר הכי טוב אצלו שזה השכל ויכולת המסירה . כשהוא על המגרש הכדור צריך לעבור אצלו יותר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 אוקטובר 2011, 06:19

דווקא לגבי פאפאס אני פחות מודאג, כי זה מסוג השחקנים שלא צריך לשחק איתו יותר מדי כדי שהוא יכנס לענינים במשחקים חשובים. כל עוד הוא מסוגל לשחק את ה15 דקות, סטייל שאראס, הוא יתן את המנהיגות ואת הכדורים שיכנסו לסופו בתזמון המושלם.

אוחיון זה סיפור אחר ואני די ספקטי לגביו ביורוליג. צביקה דיבר עליו אתמול ברדיו ואמר שכל עוד סקאוטרים לא יתיחסו אליו בהכנות ולא יתנו לא מטר בזריקה, הוא יוכל לעשות את החדירה של ולהוציא כדורים החוצה לקלעים. אבל ברגע שילמדו אותו הוא יהיה בבעייה גדולה.

ואכן יש שחקן מיותר בקו הקדמי. אבי סגל טוען שרוצים עדיין להשאיל את מילאן אבל אין משהוא ספציפי לגביו. כנראה שלהנדריקס כבר הובטח המקום בקבוצה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוקטובר 2011, 06:29

מה שאתם אומרים רק מחזק את התהייה למה שייר לא ממש משחק.
הרי את טל כולנו מכירים (וצריך גם להגיד שהיה לו משחק טוב בשבת), גם את יוגב אנחנו מכירים מצויין.
שייר הוא תעלומה, ודווקא המשחקים האלה הם ההזדמנות הכי טובה לראות אותו בפעולה בלי הרבה לחץ.

התקווה שלי בתחילת השנה היתה שדייויד יתאים את הסגל שלו למסגרת. כלומר - שחקנים ליורוליג, לאדריאטית ולליגה.
באופן כזה לכל ליגה היו את השחקנים הדומיננטיים שלה שמצטרפים אל שני הכוכבים הגדולים, וכך יש פחות חוסר וודאות וכולם יודעים ומבינים את המקום ואת התפקיד שלהם.
זה כמובן גם טוב בשביל לחלק את העומס בין כולם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אוקטובר 2011, 06:29

אני קצת לא מבין את הנדריקס במקה הזה , הביאו שחקן על המשבצת שלו שנוגס לו בדקות והוא עדיין רוצה להישאר . גם אם טוב לו פה חברתית והוא נהנה ( וגם אנחנו נהנים ממנו כי הוא באמת בחור חביב...) מבחינה מקצועית הוא פוגע בעצמו . מילאן כרגע יותר מתאים לקבל את הדקות בעמדה 4 יחד עם ליאור ובלו והנדריקס ישאר עם פרורים בעמדה 4 ובעמדה 5...חבל בשבילו
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 03 אוקטובר 2011, 06:43

yzafrir כתב:אני קצת לא מבין את הנדריקס במקה הזה , הביאו שחקן על המשבצת שלו שנוגס לו בדקות והוא עדיין רוצה להישאר . גם אם טוב לו פה חברתית והוא נהנה ( וגם אנחנו נהנים ממנו כי הוא באמת בחור חביב...) מבחינה מקצועית הוא פוגע בעצמו . מילאן כרגע יותר מתאים לקבל את הדקות בעמדה 4 יחד עם ליאור ובלו והנדריקס ישאר עם פרורים בעמדה 4 ובעמדה 5...חבל בשבילו

מכבי כרגע זאת הבמה הכי גדולה באירופה. יש סביבה הייפ מאוד גדול, והוא מעדיף להישאר בקבוצה סופר-מסוקרת, במה גדולה, מאמן מעולה, סביבה שהוא מכיר, מאשר להתחיל מחדש במקום שיכול להיות יותר טוב, אבל גם יכול להיות יותר גרוע.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אוקטובר 2011, 07:42

Ido_Maccabi כתב:
yzafrir כתב:אני קצת לא מבין את הנדריקס במקה הזה , הביאו שחקן על המשבצת שלו שנוגס לו בדקות והוא עדיין רוצה להישאר . גם אם טוב לו פה חברתית והוא נהנה ( וגם אנחנו נהנים ממנו כי הוא באמת בחור חביב...) מבחינה מקצועית הוא פוגע בעצמו . מילאן כרגע יותר מתאים לקבל את הדקות בעמדה 4 יחד עם ליאור ובלו והנדריקס ישאר עם פרורים בעמדה 4 ובעמדה 5...חבל בשבילו

מכבי כרגע זאת הבמה הכי גדולה באירופה. יש סביבה הייפ מאוד גדול, והוא מעדיף להישאר בקבוצה סופר-מסוקרת, במה גדולה, מאמן מעולה, סביבה שהוא מכיר, מאשר להתחיל מחדש במקום שיכול להיות יותר טוב, אבל גם יכול להיות יותר גרוע.

הייתה לו הזדמנות לעבור לויטוריה , שעם מצב הגבוהים שם הוא היה מקבל יותר דקות ממה שיקבל במכבי וזה במה מספיק טובה להוכיח את עצמו ולהתקדם מקצועית . מה גם שהוא כבר היה בספרד כך שזה לא זר לו לחלוטין....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 אוקטובר 2011, 08:00

אני לא מוכנה לקבל את זה שהכסף שהיה אמור להיות משולם לפארגו הלך ברובו לגארדים האחרים שהגיעו.
אני באמת לא יודעת מתי פארגו הודיע שלא יבוא, ומתי מכבי ידעה שהיא לא יכולה לבנות עליו, אבל בכל מקרה מכבי בנתה את הקו האחורי ברמה המקצועית כך שיתאים לפארגו באופן מדויק.
כולנו טוענים שהשחקן שהכי חסר למכבי שם זה פארגו או איזה כפיל שלו. כלומר מכבי כן בנתה מקצועית את הסגל סביב פארגו.
אז היא בנתה מקצועית את הסגל סביב פארגו, למה היא לא בנתה את זה גם כלכלית ככה?
לבזבז את הכסף שנועד לפארגו על שחקנים שבכל מקרה היו אמורים לשחק על ידו ולא במקומו זה חוסר אחריות. בדיוק כמו לא להביא שחקן מחליף לשחקן שהבריז זה חוסר אחריות.

אני לא חושבת שהדרישה של האוהדים ממכבי להביא שחקן מחליף לפארגו היא בגדר בכיינות.
הדרישה הזו היא לגיטימית בהחלט.
אפשר להתווכח על סוג וטיב השחקן שצריך לבוא, אבל לא להביא כזה שחקן זו רשלנות לשמה מצידה של מכבי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 03 אוקטובר 2011, 08:10

אני לא רואה פה התייחסות לסמית' וחבל.
לדעתי אנחנו נדפק איתו. אפילו מול הקבוצה החלשה של נובו מסטו ראו שאין לו הובלת כדור מספיק טובה לסווינגמן. אז נכון, הוא הראה קליעה חלקה ונאה לעין, אבל במשחק הזה אפילו בורשטיין קלע, אז אי אפשר לדעת עד כמה הקליעה הזאת תהיה יציבה בהמשך מול הגנות חזקות פי כמה. ללא יכולת הובלת כדור טובה, סמית' יצטרך לשחק רק בעמדה 3, מה שאומר, שחסר לנו לא רק רכז (הבעיה שכולם מדברים עליה), אלא גם שחקן בעמדה 2.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yiffy » 03 אוקטובר 2011, 08:18

felix_r כתב:אני לא רואה פה התייחסות לסמית' וחבל.
לדעתי אנחנו נדפק איתו. אפילו מול הקבוצה החלשה של נובו מסטו ראו שאין לו הובלת כדור מספיק טובה לסווינגמן. אז נכון, הוא הראה קליעה חלקה ונאה לעין, אבל במשחק הזה אפילו בורשטיין קלע, אז אי אפשר לדעת עד כמה הקליעה הזאת תהיה יציבה בהמשך מול הגנות חזקות פי כמה. ללא יכולת הובלת כדור טובה, סמית' יצטרך לשחק רק בעמדה 3, מה שאומר, שחסר לנו לא רק רכז (הבעיה שכולם מדברים עליה), אלא גם שחקן בעמדה 2.

אני מסכים שיכולת הובלת הכדור של סמית' במשחק נגד נובו מסטו הייתה צפירת אזהרה.
הצד החיובי בכל הקשור להובלת הכדור במכבי היא שיוגב עושה רושם טוב מאוד כאשר הוא מחזיק את הכדור ולא מן הנמנע שיוכל לשחק 15-20 דקות גם במשחקי יורוליג.

ועדיין, ברור מאוד שצריך פה איזה 1-2 עם יכולת הובלת כדור ויצירת מצבים לעצמו. משהו אומר לי שב-350K יהיה קשה מאוד למצוא תשובה איכותית לצורך הזה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 אוקטובר 2011, 08:32

כעיקרון כל שחקן יכול לשחק 20 דקות במכבי, השאלה איך תראה הקבוצה איתו. יש לי חשש ש 20 דקות עם אוחיון ביורוליג יהיה קצת בעייתי, בלשון המעטה.

לגבי סמית', לא הכרתי אותו לפני ההגעה למכבי, אבל נדמה לי שדיברו על זה שמדובר על שחקן שמשחק בעיקר בעמדה 3 ובשום אופן לא משמש
תחליף לאיידסון.
לא יודע מי הם מובילי הכדור העיקריים שלנו השנה, זה מאוד בעייתי כרגע בכל מה שקשור לחמישייה. מי פותח לצד פארמר מול מילאנו נניח ? עדיין
אין לי תשובה. ( אם פארמר בכלל ישאר כאן עד אז :) ).
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 03 אוקטובר 2011, 08:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 אוקטובר 2011, 08:32

yiffy כתב:
felix_r כתב:אני לא רואה פה התייחסות לסמית' וחבל.

אני מסכים שיכולת הובלת הכדור של סמית' במשחק נגד נובו מסטו הייתה צפירת אזהרה.
הצד החיובי בכל הקשור להובלת הכדור במכבי היא שיוגב עושה רושם טוב מאוד כאשר הוא מחזיק את הכדור ולא מן הנמנע שיוכל לשחק 15-20 דקות גם במשחקי יורוליג.

ועדיין, ברור מאוד שצריך פה איזה 1-2 עם יכולת הובלת כדור ויצירת מצבים לעצמו. משהו אומר לי שב-350K יהיה קשה מאוד למצוא תשובה איכותית לצורך הזה.

לא ראינו מסמית' יכולת הובלת כדור, הרבה בגלל שלא ניתנה לו הזדמנות להראות יכולת זאת, וגם לא באמת היה צורך.
מכבי שיחקה רוב המשחק עם שני מובילי כדור טובים בדמותם של פארמר ואוחיון (שהם למעשה שני רכזים), וממש לא היה צורך שגם השחקן בעמדה מספר 3 יעזור במלאכת הובלת הכדור.
דוקא את נושא הקליעה, היה חשוב יותר לקבל מהעמדה מס' 3, בעוד שבעמדות 1-2 אין למכבי קלעים יותר מדי טובים (חוץ מפארמר).
לכאשר יצטרף עוד גארד, למכבי יהיה את פארמר, פאפאלוקאס, אוחיון, שייר ואת אותו זר כמובילי כדור. כל אחד ואחד מהם הוא מוביל כדור טוב עד טוב מאוד, ובאמת שאין צורך בעוד מוביל כדור מהעמדה מס' 3.

בעונה שעברה, למכבי לא היה מוביל כדור טוב בעמדות 1-2 פרט לפארגו, ועל כן, היה צורך שגם אידסון יעזור בתחום זה.
העונה המצב הוא די שונה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 אוקטובר 2011, 08:34

מה , פרקינס עז ?
פרקינס היה מוביל כדור מעולה תחת לחץ, את זה לא תיקח ממנו.

פרקינס 2 דרגות מעל אוחיון גם בתחום נהזה. ראיתי כמה איבודי כדור די טיפשיים של אוחיון במשחק , וזה עוד מול גארדים סוג ב'.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 אוקטובר 2011, 08:48

yarinsaky כתב:מה , פרקינס עז ?
פרקינס היה מוביל כדור מעולה תחת לחץ, את זה לא תיקח ממנו.

פרקינס 2 דרגות מעל אוחיון גם בתחום נהזה. ראיתי כמה איבודי כדור די טיפשיים של אוחיון במשחק , וזה עוד מול גארדים סוג ב'.

ממש לא מסכים.
פרקינס היה מנהל משחק די בינוני, שלא הבריק בהובלת הכדור ובקבלת החלטות.
בהתקפות מעבר הוא היה די טוב, אבל במשחק עומד הוא נטה להחזיק בכדור יותר מדי זמן, לא הצליח לגבור על השומר שלו בכדרור ולעתים גם נטה לאיבודים מטופשים. לא סתם בלאט העביר אותו מעמדת הרכז (עמדה בה הוא דוקא נותן לאוחיון לשחק), לעמדה מספר 2.
זה אולי ישמע להרבה אנשים כאן מוזר, אבל אני חושב שבכל הקשור להובלת כדור, ניהול משחק וקבלת החלטות, אוחיון עולה פרקינס.

בכל מקרה, גם אם נניח ופרקינס באמת היה מנהל משחק מעולה (ובאמת שהייתי מסתייג מהאמירה הזאת), למכבי של העונה שעברה לא היו יותר מדי מוביל כדור טובים בעמדות 1-2. גם אם נכניס את פרקינס לחישוב, נקבל לכל היותר שני מובילי כדור טובים בעמדות 1-2.
העונה כאמור, המצב שונה לחלוטין.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: WendelA ו־12 אורחים