המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:אני לא יודע אם זה המקום אבל יש לי כמה נקודות לציין.
1 אם תשימו לב הרבה מאמנים מעירים בבדרך כלל לספסל ולשחקנים על טעויות ומסבירים ומלמדים ,במכבי זה לא קורה ,וגם לא מלמדים שחקנים כדורסל ,יוצאים מנקודת הנחה שאין צורך כבר ,אם באמת היו מלמדים ישנם כמה וכמה דברים שלא היו חוזרים על עצמם ,לא היציאה של סופו עד הסוף בכל פיקנ רול ,לא העזרה האוטומטית בכל פוסט אפ ועוד הרבה דברים שלא משתנים ,כן זה גם קשור לאיטילגנציה של השחקנים .
בנוסף מפריע לי שלאנדסברג שרק חתם עכעשיו על חוזה גדול שלא מגיע לו ,הוא פה רק כי הוא ישראלי זה מסוג השחקנים שלא נלחמים בשיט ולא מביאים אותך לשום מקום ברגעי האמת ,הוא הוכיח שוב שהוא שחקן גארביג ושזה שהוא קולעי 30 הנקודות רק גורם לך להבין שהקבוצה מפסידה זה לא בא כתרומה אלא על חשבון הקבוצה ,מה שהפריע לי היום זה שהוא רק נכנס מהספסל איבד כדור רץ להגנה והיה מהלך שלהם של שנים על אחד והוא לא עשה כלום פשוט היתחבא מאחורי השחקן שלהם לא ניסה לצאת להישתחרר לעשות פאול כלום ,אותו דבר כמו שוסלי עשה לו במשחק האחרון נגד פנר ,הוא פשוט רכרוכי חסר יכולת לחימה ,והוא עכשיו יהנה 3 שנים ממשכורת ופה ושם יעשה משו מועיל אין לו תרוע הזה תווינריות ,הוא במשחקים רציניים או ברגעים חשובים אפילו נגד גלבוע לא קולע ולא תורם ברגע שזה נהיה חשוב ,הוא חור בהגנה והוא לא מוריד כדרור ברמה סבירה לרצפה.
ראינו אולימפיאקוס איך לכולם שם יש דחף לנצח להרביץ לכסח והרבה מהם לא מוכשרים בשיט אבל יש להם את הדברים האלה שמביאים ניצחון.
עכשיו למה גוס לא מעיר לו?מסביר לו?
כלום הכל עובר לידו ,אם יש שחקנים שלומדים עם עצמם ומתקדמים מילא ,אבל יש כאלה שמבחינתם הכל בסדר אז חיב מישו שיעיר להם ויעיר אותם.
rc4991 כתב:אלי סהר כתב שבמידה ופיני יעזוב (תסריט אפשרי) יש סיכוי לא רע שיביאו את שאראס כעוזר מאמן
אמרתי כבר כמה פעמים שלדעתי הוא יכול להיות מאמן גדול בעתיד ויהיה מרגש לראות אותו שוב בהיכל ועוד לצד וויצ'יץ'
rc4991 כתב:אלי סהר כתב שבמידה ופיני יעזוב (תסריט אפשרי) יש סיכוי לא רע שיביאו את שאראס כעוזר מאמן
אמרתי כבר כמה פעמים שלדעתי הוא יכול להיות מאמן גדול בעתיד ויהיה מרגש לראות אותו שוב בהיכל ועוד לצד וויצ'יץ'
toja27 כתב:rc4991 כתב:אלי סהר כתב שבמידה ופיני יעזוב (תסריט אפשרי) יש סיכוי לא רע שיביאו את שאראס כעוזר מאמן
במקום להתעסק במה שבאמת חשוב , הם מביאים איזה שם חם כדי לבנות ציפיות לעונה הבאה. במה בדיוק שאראס יכול לתרום כשהוא עוד לא סיים שנה ראשונה כעוזר מאמן?כלומר כמובן שזה יהיה מאוד נחמד לראות אותו על הספסל של מכבי. אבל באמת, אין לזה כמעט שום משמעות מקצועית אם גודס ישאר המאמן הראשי.
jol9 כתב:felix_r כתב:כפי שכתבתי כאן לפני חודש בערך, אני רוצה קבוצה חדשה עם כל השחקנים חדשים...
אז כאמור כל הקבוצה זה לא יהיה, כי יש שחקנים חתומים, אבל ההנהלה תוכל להחליף 50-60% מהסגל, ואפילו למעלה מזה.
החציל האצטקי כתב:רוצים מאמן.
לא סקאוט, לא אקס-שחקן, לא סמל, לא קמע, לא גימיק. לא עוזר-מאמן.
מאמן.
MTA2311 כתב:המאמן של ברצלונה? שנכשל שנה אחרי שנה עם תקציב עתק?
MTA2311 כתב:המאמן של ברצלונה? שנכשל שנה אחרי שנה עם תקציב עתק?
ankram כתב:http://sports.walla.co.il/item/2848824
לגבי מעמדו של גודס, המאמן עצמו מודע כי ראשי מכבי עוקבים בדאגה אחר מצב הקבוצה, כשגורם בקבוצה כבר הבהיר כי "בשיחות פנימיות משוחחים על מעמדו של גיא גודס לעונה הבאה. גיא עצמו מודע לכך שהוא חייב לזכות באליפות כדי להמשיך בעמדת המאמן". לוואלה ספורט נודע כי בהנהלה הוחלט לשוחח היום עם גיא גודס והצוות המקצועי ויידרשו הבהרות לגבי מצב הקבוצה והתצוגה המשפילה אתמול.
במכבי צפויים לשחרר לא מעט שחקנים בתום העונה ובהם את מרקיז היינס וסופוקליס שחורציאניטיס. לגבי המשך דרכו של נייט לינהארט ישנם חילוקי דעות.
נניח שמה שכתוב נכון (אני מסייג אוטומטית שמדובר בוואלה) , איך למען השם עוד חושבים שם חלק שלינהרט צריך להשאר?
ankram כתב:החציל האצטקי כתב:רוצים מאמן.
לא סקאוט, לא אקס-שחקן, לא סמל, לא קמע, לא גימיק. לא עוזר-מאמן.
מאמן.
לייק גדול , החלום שלי הוא דושאן איבקוביץ' , או המאמן של ברצלונה , בצר לי נסתפק באדלשטיין.
רוצה לראות משחק קבוצתי , נמאס לי כבר מהאמריקניזציה המחורבנת הזאת.
LIAV10 כתב:פסקוואל הוא המאמן הכי גרוע בתולדות הענף בערך.
עדיף כבר את הבת של יוני כמאמנת ואת הדג זהב שלו כעוזר מאמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־23 אורחים