הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אפריל 2015, 22:10

אדם- אני מסכים איתך.
מההתרשמות שלי, מכבי לא עובדת כלל על יסודות משחק.
כל המונחים שצוות האימון מדבר עליהם הם מנטלים/טקטיים.

אני לא בטוח בכלל שגודס או פיני בנויים להתעסק בדברים האלה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אפריל 2015, 22:15

אלי סהר כתב שבמידה ופיני יעזוב (תסריט אפשרי) יש סיכוי לא רע שיביאו את שאראס כעוזר מאמן
אמרתי כבר כמה פעמים שלדעתי הוא יכול להיות מאמן גדול בעתיד ויהיה מרגש לראות אותו שוב בהיכל ועוד לצד וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 25 אפריל 2015, 22:30

ואני טוען שמבלפים אותנו. 6500 ש"ח למנוי ויש סגל שחקנים בשקל תשעים?
איך זה יתכן? באיזה עולם צרכני זה מתאפשר בכלל?

התשובה לצערי היא, בעולם שבו הקהל שבוי. אז זהו, שאני השתחררתי מהכלא.
תפסיקו כבר לעשות מנויים. נגרד את התחתית שנה-שנתיים, והבעלים יפנו מקום - פשוט כי לא יהיה להם ברירה.

תראו כמה גולדהר משקיע בכדור-רגל, וכל זאת בקבוצה איזוטרית במונחים אירופיים.
כמה לדעתכם הוא יהיה מוכן לשים בכדורסל? 10M לעונה קטן עליו,
ואז שיבקשו כמה שהם רוצים על מנוי - אני אשלם בשמחה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי toja27 » 25 אפריל 2015, 22:33

אדם כתב:אני לא יודע אם זה המקום אבל יש לי כמה נקודות לציין.
1 אם תשימו לב הרבה מאמנים מעירים בבדרך כלל לספסל ולשחקנים על טעויות ומסבירים ומלמדים ,במכבי זה לא קורה ,וגם לא מלמדים שחקנים כדורסל ,יוצאים מנקודת הנחה שאין צורך כבר ,אם באמת היו מלמדים ישנם כמה וכמה דברים שלא היו חוזרים על עצמם ,לא היציאה של סופו עד הסוף בכל פיקנ רול ,לא העזרה האוטומטית בכל פוסט אפ ועוד הרבה דברים שלא משתנים ,כן זה גם קשור לאיטילגנציה של השחקנים .
בנוסף מפריע לי שלאנדסברג שרק חתם עכעשיו על חוזה גדול שלא מגיע לו ,הוא פה רק כי הוא ישראלי זה מסוג השחקנים שלא נלחמים בשיט ולא מביאים אותך לשום מקום ברגעי האמת ,הוא הוכיח שוב שהוא שחקן גארביג ושזה שהוא קולעי 30 הנקודות רק גורם לך להבין שהקבוצה מפסידה זה לא בא כתרומה אלא על חשבון הקבוצה ,מה שהפריע לי היום זה שהוא רק נכנס מהספסל איבד כדור רץ להגנה והיה מהלך שלהם של שנים על אחד והוא לא עשה כלום פשוט היתחבא מאחורי השחקן שלהם לא ניסה לצאת להישתחרר לעשות פאול כלום ,אותו דבר כמו שוסלי עשה לו במשחק האחרון נגד פנר ,הוא פשוט רכרוכי חסר יכולת לחימה ,והוא עכשיו יהנה 3 שנים ממשכורת ופה ושם יעשה משו מועיל אין לו תרוע הזה תווינריות ,הוא במשחקים רציניים או ברגעים חשובים אפילו נגד גלבוע לא קולע ולא תורם ברגע שזה נהיה חשוב ,הוא חור בהגנה והוא לא מוריד כדרור ברמה סבירה לרצפה.
ראינו אולימפיאקוס איך לכולם שם יש דחף לנצח להרביץ לכסח והרבה מהם לא מוכשרים בשיט אבל יש להם את הדברים האלה שמביאים ניצחון.
עכשיו למה גוס לא מעיר לו?מסביר לו?
כלום הכל עובר לידו ,אם יש שחקנים שלומדים עם עצמם ומתקדמים מילא ,אבל יש כאלה שמבחינתם הכל בסדר אז חיב מישו שיעיר להם ויעיר אותם.

כבר כתבתי על אותו נושא בקשר למרקיז היינס. לא מבין איך אחרי עונה שלמה הבן אדם קולע רק מבחוץ והרבה מהן זריקות עם היד על הפנים. גם אם השחקן לא מצליח להבין את זה בעצמו, אין מצב שאם המאמן יושב לך על הראש בגלל זה, היינס ימשיך לזרוק בדיוק את אותן זריקות. לגודס פשוט היה קל יותר להוריד אותו לספסל.
לאנדסברג..ביצה רכה קשוחה יותר ממנו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2015, 22:33

rc4991 כתב:אלי סהר כתב שבמידה ופיני יעזוב (תסריט אפשרי) יש סיכוי לא רע שיביאו את שאראס כעוזר מאמן
אמרתי כבר כמה פעמים שלדעתי הוא יכול להיות מאמן גדול בעתיד ויהיה מרגש לראות אותו שוב בהיכל ועוד לצד וויצ'יץ'

אנחנו צריכים לחשוב על מאמן קודם כל. אם גיא לא מצליח לקחת מפיני את הדבר שהוא הכי טוב בו וזה ניהול המשחק, אז מה יעזור לנו
שאראס?
גודס מעלה המון סימני שאלה בימים אלה, למרות שלפני שבועיים בערך כולנו כמעט שיבחנו אותו, על כך שעמד בכל המטרות עד עכשיו -
הצלבה, גביע ומקום ראשון בליגה. היכולת של הקבוצה במאני טיים, זה מדד מאוד משמעותי לאיכות של הצוות המקצועי, ובינתיים זה כשלון גדול.
גם הגביע ביננו היה וואחד פוקס גדול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 25 אפריל 2015, 22:39

rc4991 כתב:אלי סהר כתב שבמידה ופיני יעזוב (תסריט אפשרי) יש סיכוי לא רע שיביאו את שאראס כעוזר מאמן

במקום להתעסק במה שבאמת חשוב , הם מביאים איזה שם חם כדי לבנות ציפיות לעונה הבאה. במה בדיוק שאראס יכול לתרום כשהוא עוד לא סיים שנה ראשונה כעוזר מאמן?כלומר כמובן שזה יהיה מאוד נחמד לראות אותו על הספסל של מכבי. אבל באמת, אין לזה כמעט שום משמעות מקצועית אם גודס ישאר המאמן הראשי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אפריל 2015, 22:40

רוצים מאמן.
לא סקאוט, לא אקס-שחקן, לא סמל, לא קמע, לא גימיק. לא עוזר-מאמן.
מאמן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אפריל 2015, 00:26

toja27 כתב:

במקום להתעסק במה שבאמת חשוב , הם מביאים איזה שם חם כדי לבנות ציפיות לעונה הבאה. במה בדיוק שאראס יכול לתרום כשהוא עוד לא סיים שנה ראשונה כעוזר מאמן?כלומר כמובן שזה יהיה מאוד נחמד לראות אותו על הספסל של מכבי. אבל באמת, אין לזה כמעט שום משמעות מקצועית אם גודס ישאר המאמן הראשי.

גימיק פדרמני קלאסי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 26 אפריל 2015, 01:35

jol9 כתב:
felix_r כתב:כפי שכתבתי כאן לפני חודש בערך, אני רוצה קבוצה חדשה עם כל השחקנים חדשים...

אז כאמור כל הקבוצה זה לא יהיה, כי יש שחקנים חתומים, אבל ההנהלה תוכל להחליף 50-60% מהסגל, ואפילו למעלה מזה.

זה לא מספיק! :tongue2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 26 אפריל 2015, 09:01

החציל האצטקי כתב:רוצים מאמן.
מאמן.

לייק גדול , החלום שלי הוא דושאן איבקוביץ' , או המאמן של ברצלונה , בצר לי נסתפק באדלשטיין.
רוצה לראות משחק קבוצתי , נמאס לי כבר מהאמריקניזציה המחורבנת הזאת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 26 אפריל 2015, 10:09

http://sports.walla.co.il/item/2848824

לגבי מעמדו של גודס, המאמן עצמו מודע כי ראשי מכבי עוקבים בדאגה אחר מצב הקבוצה, כשגורם בקבוצה כבר הבהיר כי "בשיחות פנימיות משוחחים על מעמדו של גיא גודס לעונה הבאה. גיא עצמו מודע לכך שהוא חייב לזכות באליפות כדי להמשיך בעמדת המאמן". לוואלה ספורט נודע כי בהנהלה הוחלט לשוחח היום עם גיא גודס והצוות המקצועי ויידרשו הבהרות לגבי מצב הקבוצה והתצוגה המשפילה אתמול.

במכבי צפויים לשחרר לא מעט שחקנים בתום העונה ובהם את מרקיז היינס וסופוקליס שחורציאניטיס. לגבי המשך דרכו של נייט לינהארט ישנם חילוקי דעות.

נניח שמה שכתוב נכון (אני מסייג אוטומטית שמדובר בוואלה) , איך למען השם עוד חושבים שם חלק שלינהרט צריך להשאר?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אפריל 2015, 13:10

המאמן של ברצלונה? שנכשל שנה אחרי שנה עם תקציב עתק?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אפריל 2015, 13:41

אין יותר דני פדרמן למהביא את שאראס בתור עוזר מאמן. אם הז לא היה עצוב, זה היה יכול להיות מצחיק.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 26 אפריל 2015, 13:45

MTA2311 כתב:המאמן של ברצלונה? שנכשל שנה אחרי שנה עם תקציב עתק?

1+

מאמן בינוני מאוד עד חלש
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 אפריל 2015, 13:49

MTA2311 כתב:המאמן של ברצלונה? שנכשל שנה אחרי שנה עם תקציב עתק?

אם גודס יפוטר , אז רק אלדטשיין.
מאמנים זרים שבאמת שווים משהו עולים יותר מידי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 26 אפריל 2015, 14:00

ankram כתב:http://sports.walla.co.il/item/2848824

לגבי מעמדו של גודס, המאמן עצמו מודע כי ראשי מכבי עוקבים בדאגה אחר מצב הקבוצה, כשגורם בקבוצה כבר הבהיר כי "בשיחות פנימיות משוחחים על מעמדו של גיא גודס לעונה הבאה. גיא עצמו מודע לכך שהוא חייב לזכות באליפות כדי להמשיך בעמדת המאמן". לוואלה ספורט נודע כי בהנהלה הוחלט לשוחח היום עם גיא גודס והצוות המקצועי ויידרשו הבהרות לגבי מצב הקבוצה והתצוגה המשפילה אתמול.

במכבי צפויים לשחרר לא מעט שחקנים בתום העונה ובהם את מרקיז היינס וסופוקליס שחורציאניטיס. לגבי המשך דרכו של נייט לינהארט ישנם חילוקי דעות.

נניח שמה שכתוב נכון (אני מסייג אוטומטית שמדובר בוואלה) , איך למען השם עוד חושבים שם חלק שלינהרט צריך להשאר?

אני גם בעד שנייט לינהרט ישאר בקבוצה. לפי דעתי הוא היה אחת נקודות האור היחידות העונה וגורם מאוד חיובי. לוקח כלום מהתקציב הכולל ונותן יותר ממה שמשלמים עליו. שאת שאר עוגת התקציב ישקיעו בשחקנים ברמה גבוהה ולא יסתפקו שוב על המזל בסקאוטינג מליגה האיטלקית.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 26 אפריל 2015, 14:01

פסקואל מאמן כושל. גם אני הייתי שמח לתת צ'אנס לאדלשטיין אם זה היה תלוי בי
er79

הודעהעל ידי toja27 » 26 אפריל 2015, 14:03

ankram כתב:
החציל האצטקי כתב:רוצים מאמן.
מאמן.

לייק גדול , החלום שלי הוא דושאן איבקוביץ' , או המאמן של ברצלונה , בצר לי נסתפק באדלשטיין.
רוצה לראות משחק קבוצתי , נמאס לי כבר מהאמריקניזציה המחורבנת הזאת.

לא יודע למה לדעתך פסקואל עדיף על אדלשטיין חוץ מהעובדה שיש לו יותר ניסיון ביורוליג. אני מסכים עם האחרים שפסקוואל לא הרשים במיוחד(לדעתי גם לא היה ממש רע אבל גם לא טוב).
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 אפריל 2015, 20:23

פסקוואל הוא המאמן הכי גרוע בתולדות הענף בערך.
עדיף כבר את הבת של יוני כמאמנת ואת הדג זהב שלו כעוזר מאמן.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי my man » 26 אפריל 2015, 20:25

LIAV10 כתב:פסקוואל הוא המאמן הכי גרוע בתולדות הענף בערך.
עדיף כבר את הבת של יוני כמאמנת ואת הדג זהב שלו כעוזר מאמן.

ליוני יש דג זהב????
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], where is the love?, מרסר ו־28 אורחים