גודס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 אפריל 2015, 13:06

עוזר המאמן המושלם.
מאמן ראשי ״מתחת לכל ביקורת בכל פרמטר״.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 26 אפריל 2015, 13:09

הסיכוי היחיד שלו להמשיך שנה הבאה , זה אם הוא יביא אליפות , לדעתי זה לא יקרה , אני מקווה שאני טועה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 26 אפריל 2015, 13:50

קשה באמת לדעת מה הוא הפוטנציאל של גודס, כי זאת בסך הכל עונתו הראשונה.

אני אזכיר לכל הצעירים, שכאשר בלאט בתחילת דרכו החליף את פיני גרשון ב 2002, כל האוהדים שנאו אותו, והיו מתים שיעוף ממכבי.

וזה לא שאני בעד גודס, אני רק אומר שאי אפשר לשפוט לפי עונה אחת
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 26 אפריל 2015, 14:08

felix_r כתב:קשה באמת לדעת מה הוא הפוטנציאל של גודס, כי זאת בסך הכל עונתו הראשונה.

אני אזכיר לכל הצעירים, שכאשר בלאט בתחילת דרכו החליף את פיני גרשון ב 2002, כל האוהדים שנאו אותו, והיו מתים שיעוף ממכבי.

וזה לא שאני בעד גודס, אני רק אומר שאי אפשר לשפוט לפי עונה אחת

מעבר להחלטות המקצועיות שלו נטו, אני מזהה שיש משהו כבוי ,לא סוחף ולא כריזמטי ברמת האישיות של גיא גודס. זה כאילו שיש כבר הרגשה מעכשיו שהפוטנציאל שלו להגיע בתור מאמן הוא לא גבוה כמו במקרים של בלאט או גרשון. לפחות זאת ההרגשה הסובייקטיבית שלי לגביו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 אפריל 2015, 14:19

אני חושב שכולנו שותפים לזה.
תקרה נמוכה. מאמן חייב להיות גם אישיות סוחפת. אדם ״מעורר״. איש שכשתסתכל עליו, הוא ידליק אותך עם הטירוף שלו ויפיח בך רוח חיים ואנרגיות.
הכדורסל מתנקז לזה הרבה מאוד פעמים. לגיא אין את זה באישיות. זה לא משהו שניתן לשפר- זה האופי שלו. אופי של עוזר מאמן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אפריל 2015, 14:23

ankram כתב:אם כבר וכלו כל הקיצים וגודס מאבד את האליפות , המאמן היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא דושאן איבקוביץ' הנפלא.

נראה לך שאיבקוביץ' יבוא בלי דרישות מפה עד שנה הבאה?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אפריל 2015, 14:24

ankram כתב:הסיכוי היחיד שלו להמשיך שנה הבאה , זה אם הוא יביא אליפות , לדעתי זה לא יקרה , אני מקווה שאני טועה.

האלטרנטיבה הריאלית היחידה לגודס זה אדלשטיין ואני לא מאמין שבמכבי יקחו את ההימור הזה.
לדעתי גודס ימשיך לא משנה מה.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 אפריל 2015, 14:25

מה צריך לקרות כדי שמכבי כן תלך על אדלשטיין לדעתך?
אני מסכים שזה שידוך מורכב, אבל מסתמן שזה נועד לקרות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אפריל 2015, 14:28

החציל האצטקי כתב:מה צריך לקרות כדי שמכבי כן תלך על אדלשטיין לדעתך?

לדעתי, אחרי שגודס הגיע להצלבה, צריך להיות משהו מאוד חריג בשביל שהוא לא ימשיך בעונה הבאה. לא יודע בדיוק מה. אולי הדחה בחצי גמר או משהו כזה. קשה לי להאמין שסתם איבוד אליפות לירושלים יביא לפיטורים שלו.
להביא את אדלשטיין זה סיכון עצום להנהלה של מכבי. האיש עזב כל מקום שהוא אי פעם אימן בו בפיצוץ.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 26 אפריל 2015, 14:32

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:מה צריך לקרות כדי שמכבי כן תלך על אדלשטיין לדעתך?

לדעתי, אחרי שגודס הגיע להצלבה, צריך להיות משהו מאוד חריג בשביל שהוא לא ימשיך בעונה הבאה. לא יודע בדיוק מה. אולי הדחה בחצי גמר או משהו כזה. קשה לי להאמין שסתם איבוד אליפות לירושלים יביא לפיטורים שלו.
להביא את אדלשטיין זה סיכון עצום להנהלה של מכבי. האיש עזב כל מקום שהוא אי פעם אימן בו בפיצוץ.

רוי, "סתם איבוד אליפות לירושלים"..הבן אדם הפסיד בערך כל תואר אחר העונה(שגם את הגביע לקח בעזרת חיפה יותר מאשר עבודה טובה שלו), זה לא מסתכם רק באליפות.
דרך אגב,אדלשטיין היה כמה שנים בהפועל? 3-4 משהו כזה, זה הרבה זמן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 אפריל 2015, 14:36

הגביע הבן יבשתי
גביע ווינר
גביע היורוליג

בינתיים גודס הפסיד שלושה תארים, לקח אחד
אם הוא מפסיד את האליפות זה כבר מזכיר את אחוזי השלשות של פארגו ויוגב...

(ותודה לבריאן רנדל על הריבאונד המטורף נגד חיפה, ולרנה רוז׳ו על הקליעה הנפלאה מהקו)
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אפריל 2015, 14:40

toja27 כתב:רוי, "סתם איבוד אליפות לירושלים"..הבן אדם הפסיד בערך כל תואר אחר העונה(שגם את הגביע לקח בעזרת חיפה יותר מאשר עבודה טובה שלו), זה לא מסתכם רק באליפות.

הוא עדיין לא הפסיד כלום. גביע הוא לקח (גם בלאט כמעט הפסיד לחיפה אליפות). באירופה הוא השיג את המטרה (הסגל של מכבי לא שווה פיינל פור ופנר באמת קבוצה טובה יותר).
ירושלים, עם החוק הרוסי ועם החיזוק שהם הביאו במהלך העונה, וכל הבעיות של מכבי (סופו, טיוס, היינס) כבר לא רחוקה ממכבי. להפסיד להם אליפות זה לא יהיה כישלון גדול של גודס.

אני חושב שאדלשטיין היה שם 3 שנים, אבל בת'כלס, הסיבה שהוא לא שם (למרות שהוא מאמן טוב מקטש) זה שהוא לא מסוגל להסתדר עם אף הנהלה ברמה האישית, ופה אנחנו מדברים על הנהלה הרבה פחות דומיננטית מזו של מכבי.
בשביל להביא את אדשלטיין, דני פדרמן יצטרך לוותר על המון אגו, כי אדלשטיין לא עובד עם מחלקת סקאוטינג והוא לא יקבל החתמות של ההנהלה. אם משהו כזה יקרה, זה יהיה מהלך של נואשות כמו ההחתמה של פיני גרשון בזמנו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אפריל 2015, 14:41

החציל האצטקי כתב:הגביע הבן יבשתי
גביע ווינר
גביע היורוליג

בינתיים גודס הפסיד שלושה תארים, לקח אחד
אם הוא מפסיד את האליפות זה כבר מזכיר את אחוזי השלשות של פארגו ויוגב...

(ותודה לבריאן רנדל על הריבאונד המטורף נגד חיפה, ולרנה רוז׳ו על הקליעה הנפלאה מהקו)

הגביע הביניבשתי וגביע ווינר זה קשקוש.
את היורוליג לא היו לו כלים לקחת.

אם הוא לוקח אליפות, הוא סוגר עונה מאוד טובה יחסית למאמן שנה ראשונה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 26 אפריל 2015, 14:51

roy1000 כתב:
toja27 כתב:רוי, "סתם איבוד אליפות לירושלים"..הבן אדם הפסיד בערך כל תואר אחר העונה(שגם את הגביע לקח בעזרת חיפה יותר מאשר עבודה טובה שלו), זה לא מסתכם רק באליפות.

הוא עדיין לא הפסיד כלום. גביע הוא לקח (גם בלאט כמעט הפסיד לחיפה אליפות). באירופה הוא השיג את המטרה (הסגל של מכבי לא שווה פיינל פור ופנר באמת קבוצה טובה יותר).
ירושלים, עם החוק הרוסי ועם החיזוק שהם הביאו במהלך העונה, וכל הבעיות של מכבי (סופו, טיוס, היינס) כבר לא רחוקה ממכבי. להפסיד להם אליפות זה לא יהיה כישלון גדול של גודס.

אני חושב שאדלשטיין היה שם 3 שנים, אבל בת'כלס, הסיבה שהוא לא שם (למרות שהוא מאמן טוב מקטש) זה שהוא לא מסוגל להסתדר עם אף הנהלה ברמה האישית, ופה אנחנו מדברים על הנהלה הרבה פחות דומיננטית מזו של מכבי.
בשביל להביא את אדשלטיין, דני פדרמן יצטרך לוותר על המון אגו, כי אדלשטיין לא עובד עם מחלקת סקאוטינג והוא לא יקבל החתמות של ההנהלה. אם משהו כזה יקרה, זה יהיה מהלך של נואשות כמו ההחתמה של פיני גרשון בזמנו.

מה זה עדיין לא הפסיד כלום? הפסיד הגביע הבין יבשתי(זה לא קשקוש ולא נעליים) גביע וינר שלו באמת אין חשיבות יתרה אבל כיוון שמכבי לוקחת אותו כל שנה ודווקא השנה גודס הפסיד לירושלים,זה מעורר נורה אדומה, והפסיד 3-0 בהצלבה, שגם כאן הייתה הרגשה אצל לפחות חברי ההנהלה הרגשה של פספוס. אם הוא מאבד גם אליפות- אז זה כישלון.
אני מציע שאל תהיה כל כך החלטי לגבי העניין עם מי אדלשטיין יכול לעבוד או לא רק מסיבה הפשוטה שאתה לא באמת יודע את זה, מה גם שאני לא בטוח שההנהלה של הפועל תל אביב לא דומיננטית, אולי לא כמו של מכבי אבל בכל זאת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 אפריל 2015, 15:28

גביע ווינר והבין יבשתי זה לא קשקוש , זה קשקוש מקושקש .

טורנירי קדם עונה שהפכו לרלוונטים רק כי מכבי הפסידה אותם .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אפריל 2015, 15:34

toja27 כתב:מה זה עדיין לא הפסיד כלום? הפסיד הגביע הבין יבשתי(זה לא קשקוש ולא נעליים) גביע וינר שלו באמת אין חשיבות יתרה אבל כיוון שמכבי לוקחת אותו כל שנה ודווקא השנה גודס הפסיד לירושלים,זה מעורר נורה אדומה, והפסיד 3-0 בהצלבה, שגם כאן הייתה הרגשה אצל לפחות חברי ההנהלה הרגשה של פספוס. אם הוא מאבד גם אליפות- אז זה כישלון.
אני מציע שאל תהיה כל כך החלטי לגבי העניין עם מי אדלשטיין יכול לעבוד או לא רק מסיבה הפשוטה שאתה לא באמת יודע את זה, מה גם שאני לא בטוח שההנהלה של הפועל תל אביב לא דומיננטית, אולי לא כמו של מכבי אבל בכל זאת.

אני חושב שיש לאדלשטיין מספיק הסטוריה בשביל להבין מי הוא. לדעתי מכבי לא יקחו אותו אלא אם כן יגיעו למצב של אין ברירה (כמו עם פיני בזמנו).
אני עדיין לא הבנתי מה דעתך? אתה חושב שמכבי כן יקחו אותו בקיץ?
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 26 אפריל 2015, 15:41

יוסי22 כתב:גביע ווינר והבין יבשתי זה לא קשקוש , זה קשקוש מקושקש .

טורנירי קדם עונה שהפכו לרלוונטים רק כי מכבי הפסידה אותם .

זה בסדר, אם מכבי תפסיד את האליפות אתה תגיד שזה קשקוש כי אין סדרות. הכל כדי שזה יתאים לאג'נדה שלך.
בפורום שכונה אמרת לרוי שהוא איבד את זה בכל פעם שהוא מתייחס לביבי. אז אני אומר לך אותו דבר. לא מבין מה הפכת למגן האנושי של מכבי.. כדי לשפר דברים אתה צריך למצוא את האמת ומשם להתקדם. אם בכל פינה אתה מחפש רק איך "להגן" אז אתה לא מוצא את הנקודות שהקבוצה צריכה להשתפר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 26 אפריל 2015, 15:45

roy1000 כתב:
toja27 כתב:מה זה עדיין לא הפסיד כלום? הפסיד הגביע הבין יבשתי(זה לא קשקוש ולא נעליים) גביע וינר שלו באמת אין חשיבות יתרה אבל כיוון שמכבי לוקחת אותו כל שנה ודווקא השנה גודס הפסיד לירושלים,זה מעורר נורה אדומה, והפסיד 3-0 בהצלבה, שגם כאן הייתה הרגשה אצל לפחות חברי ההנהלה הרגשה של פספוס. אם הוא מאבד גם אליפות- אז זה כישלון.

אני חושב שיש לאדלשטיין מספיק הסטוריה בשביל להבין מי הוא. לדעתי מכבי לא יקחו אותו אלא אם כן יגיעו למצב של אין ברירה (כמו עם פיני בזמנו).
אני עדיין לא הבנתי מה דעתך? אתה חושב שמכבי כן יקחו אותו בקיץ?

האמת שבהתחלה חשבתי שהסיכויים שגודס יוחלף הם נמוכים מאוד והיום אני מאמין שהם גבוהים יותר. אני חושב שאדלשטיין הוא כן אופציה מבחינתם, אבל בגלל עברו בהפועל תל אביב(אולי) ועניין האישיות הדומיננטית שלו זה יכול למנוע את המינוי אם באמת וגודס יוחלף.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אפריל 2015, 15:57

toja27 כתב: האמת שבהתחלה חשבתי שהסיכויים שגודס יוחלף הם נמוכים מאוד והיום אני מאמין שהם גבוהים יותר. אני חושב שאדלשטיין הוא כן אופציה מבחינתם, אבל בגלל עברו בהפועל תל אביב(אולי) ועניין האישיות הדומיננטית שלו זה יכול למנוע את המינוי אם באמת וגודס יוחלף.

אז על מה הויכוח?
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 26 אפריל 2015, 16:07

roy1000 כתב:
toja27 כתב: האמת שבהתחלה חשבתי שהסיכויים שגודס יוחלף הם נמוכים מאוד והיום אני מאמין שהם גבוהים יותר. אני חושב שאדלשטיין הוא כן אופציה מבחינתם, אבל בגלל עברו בהפועל תל אביב(אולי) ועניין האישיות הדומיננטית שלו זה יכול למנוע את המינוי אם באמת וגודס יוחלף.

אז על מה הויכוח?

כיוון ששנינו הסכמנו על כך שמקצועית אדלשטיין מתאים להיות במכבי אז הויכוח הוא על כך שקבעת בנחרצות שאדלשטיין לא יוכל לאמן במכבי ואחרי חודש הצדדים יפרדו בגלל עניין האישיות, ואני בכלל לא בטוח שזה מה יהיה. אני חושב שהמכשול העיקרי יהיה דווקא בהחלטה למנות אותו בגלל התדמית שלו. אני חושב שאם ויקרה ומכבי יציעו לו את התפקיד ואדלשטיין יסכים, שני הצדדים ידעו לקראת מה הם הולכים ויידעו להתנהל בזהירות. כמובן שיהיו כנראה מחלוקות אבל מצד שני גם עם בלאט היו מחלוקות שגם הוא מאמן יחסית דומיננטי והוא החזיק 4 שנים.
עוד נקודה שאנחנו לא מסכימים היא על הצלחתו של גודס עד כה. אתה טוען שהוא עשה עבודה סבירה עד כה בהתחשב בסגל שיש לו ואני טוען שאפשר היה להוציא יותר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים