המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:קשה באמת לדעת מה הוא הפוטנציאל של גודס, כי זאת בסך הכל עונתו הראשונה.
אני אזכיר לכל הצעירים, שכאשר בלאט בתחילת דרכו החליף את פיני גרשון ב 2002, כל האוהדים שנאו אותו, והיו מתים שיעוף ממכבי.
וזה לא שאני בעד גודס, אני רק אומר שאי אפשר לשפוט לפי עונה אחת
החציל האצטקי כתב:מה צריך לקרות כדי שמכבי כן תלך על אדלשטיין לדעתך?
אני מסכים שזה שידוך מורכב, אבל מסתמן שזה נועד לקרות.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:מה צריך לקרות כדי שמכבי כן תלך על אדלשטיין לדעתך?
אני מסכים שזה שידוך מורכב, אבל מסתמן שזה נועד לקרות.
לדעתי, אחרי שגודס הגיע להצלבה, צריך להיות משהו מאוד חריג בשביל שהוא לא ימשיך בעונה הבאה. לא יודע בדיוק מה. אולי הדחה בחצי גמר או משהו כזה. קשה לי להאמין שסתם איבוד אליפות לירושלים יביא לפיטורים שלו.
להביא את אדלשטיין זה סיכון עצום להנהלה של מכבי. האיש עזב כל מקום שהוא אי פעם אימן בו בפיצוץ.
toja27 כתב:רוי, "סתם איבוד אליפות לירושלים"..הבן אדם הפסיד בערך כל תואר אחר העונה(שגם את הגביע לקח בעזרת חיפה יותר מאשר עבודה טובה שלו), זה לא מסתכם רק באליפות.
דרך אגב,אדלשטיין היה כמה שנים בהפועל? 3-4 משהו כזה, זה הרבה זמן.
החציל האצטקי כתב:הגביע הבן יבשתי
גביע ווינר
גביע היורוליג
בינתיים גודס הפסיד שלושה תארים, לקח אחד
אם הוא מפסיד את האליפות זה כבר מזכיר את אחוזי השלשות של פארגו ויוגב...
(ותודה לבריאן רנדל על הריבאונד המטורף נגד חיפה, ולרנה רוז׳ו על הקליעה הנפלאה מהקו)
roy1000 כתב:toja27 כתב:רוי, "סתם איבוד אליפות לירושלים"..הבן אדם הפסיד בערך כל תואר אחר העונה(שגם את הגביע לקח בעזרת חיפה יותר מאשר עבודה טובה שלו), זה לא מסתכם רק באליפות.
דרך אגב,אדלשטיין היה כמה שנים בהפועל? 3-4 משהו כזה, זה הרבה זמן.
הוא עדיין לא הפסיד כלום. גביע הוא לקח (גם בלאט כמעט הפסיד לחיפה אליפות). באירופה הוא השיג את המטרה (הסגל של מכבי לא שווה פיינל פור ופנר באמת קבוצה טובה יותר).
ירושלים, עם החוק הרוסי ועם החיזוק שהם הביאו במהלך העונה, וכל הבעיות של מכבי (סופו, טיוס, היינס) כבר לא רחוקה ממכבי. להפסיד להם אליפות זה לא יהיה כישלון גדול של גודס.
אני חושב שאדלשטיין היה שם 3 שנים, אבל בת'כלס, הסיבה שהוא לא שם (למרות שהוא מאמן טוב מקטש) זה שהוא לא מסוגל להסתדר עם אף הנהלה ברמה האישית, ופה אנחנו מדברים על הנהלה הרבה פחות דומיננטית מזו של מכבי.
בשביל להביא את אדשלטיין, דני פדרמן יצטרך לוותר על המון אגו, כי אדלשטיין לא עובד עם מחלקת סקאוטינג והוא לא יקבל החתמות של ההנהלה. אם משהו כזה יקרה, זה יהיה מהלך של נואשות כמו ההחתמה של פיני גרשון בזמנו.
toja27 כתב:מה זה עדיין לא הפסיד כלום? הפסיד הגביע הבין יבשתי(זה לא קשקוש ולא נעליים) גביע וינר שלו באמת אין חשיבות יתרה אבל כיוון שמכבי לוקחת אותו כל שנה ודווקא השנה גודס הפסיד לירושלים,זה מעורר נורה אדומה, והפסיד 3-0 בהצלבה, שגם כאן הייתה הרגשה אצל לפחות חברי ההנהלה הרגשה של פספוס. אם הוא מאבד גם אליפות- אז זה כישלון.
אני מציע שאל תהיה כל כך החלטי לגבי העניין עם מי אדלשטיין יכול לעבוד או לא רק מסיבה הפשוטה שאתה לא באמת יודע את זה, מה גם שאני לא בטוח שההנהלה של הפועל תל אביב לא דומיננטית, אולי לא כמו של מכבי אבל בכל זאת.
יוסי22 כתב:גביע ווינר והבין יבשתי זה לא קשקוש , זה קשקוש מקושקש .
טורנירי קדם עונה שהפכו לרלוונטים רק כי מכבי הפסידה אותם .
roy1000 כתב:toja27 כתב:מה זה עדיין לא הפסיד כלום? הפסיד הגביע הבין יבשתי(זה לא קשקוש ולא נעליים) גביע וינר שלו באמת אין חשיבות יתרה אבל כיוון שמכבי לוקחת אותו כל שנה ודווקא השנה גודס הפסיד לירושלים,זה מעורר נורה אדומה, והפסיד 3-0 בהצלבה, שגם כאן הייתה הרגשה אצל לפחות חברי ההנהלה הרגשה של פספוס. אם הוא מאבד גם אליפות- אז זה כישלון.
אני מציע שאל תהיה כל כך החלטי לגבי העניין עם מי אדלשטיין יכול לעבוד או לא רק מסיבה הפשוטה שאתה לא באמת יודע את זה, מה גם שאני לא בטוח שההנהלה של הפועל תל אביב לא דומיננטית, אולי לא כמו של מכבי אבל בכל זאת.
אני חושב שיש לאדלשטיין מספיק הסטוריה בשביל להבין מי הוא. לדעתי מכבי לא יקחו אותו אלא אם כן יגיעו למצב של אין ברירה (כמו עם פיני בזמנו).
אני עדיין לא הבנתי מה דעתך? אתה חושב שמכבי כן יקחו אותו בקיץ?
toja27 כתב: האמת שבהתחלה חשבתי שהסיכויים שגודס יוחלף הם נמוכים מאוד והיום אני מאמין שהם גבוהים יותר. אני חושב שאדלשטיין הוא כן אופציה מבחינתם, אבל בגלל עברו בהפועל תל אביב(אולי) ועניין האישיות הדומיננטית שלו זה יכול למנוע את המינוי אם באמת וגודס יוחלף.
roy1000 כתב:toja27 כתב: האמת שבהתחלה חשבתי שהסיכויים שגודס יוחלף הם נמוכים מאוד והיום אני מאמין שהם גבוהים יותר. אני חושב שאדלשטיין הוא כן אופציה מבחינתם, אבל בגלל עברו בהפועל תל אביב(אולי) ועניין האישיות הדומיננטית שלו זה יכול למנוע את המינוי אם באמת וגודס יוחלף.
אז על מה הויכוח?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Shay_uzan, מרסר ו־23 אורחים