הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי jol9 » 28 אפריל 2015, 20:49

גל גל כתב:
roy1000 כתב:
גל גל כתב:מקל,אוחיון
רדינג,איטוואן מור,דאוסון
סמית,לאנדסברג
רנדל,תומפקינס,בנדר
פרחובסקי\רדוליצה,פישר,כהן

אז אתה מאמין לסיפור ה- 5 מליון של פדרמן?

הסגל הזה ממש לא יקר יחסית להשנה פרחובסקי יכול לבוא ולקבל את מה שסופו מקבל פישר את מה שטיוס רדינג יותר זול מפארגו מקל לא אמור לעלות מיליונים דאוסון זול ומור גם
לא יקבל מיליונים היחיד שיצטרכו לתת אקסטרה אולי זה תומפקינס
אחלה סגל שבועלם ובאמת לא בהגזמה וריאלי זה סגל לפיינל פור

סגל לפיינל פור זה סגל של צסקא. הסגל הזה הוא הימור בדיוק כמו הסגל של כל קבוצות הביניים ביורוליג
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 אפריל 2015, 21:35

שמואל1 כתב:מכבי ת"א הולכת בכל הכוח על גל מקל
לאחר המשא ומתן שכשל במהלך העונה הנוכחית, הצהובים מודים כי הרכז הישראלי הינו מועמד מוביל להצטרף בעונה הבאה. הצהובים יילכו לקראת השחקן בנוגע לסכומי הכסף וענייני המס, כשאפשרות סעיף יציאה ל-NBA עם "תאריך תפוגה" עשויה לעלות על הפרק

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4651628,00.html

טוב שהם רוצים את מקל אבל שלא יתחילו להשתגע עליו כי הוא לא שווה יותר מחצי מיליון
בכל מקרה אסור להחתים את אוחיון לפני שמנסים לסגור איתו ואם מכבי באמת הולכים להשקיע יותר בקיץ אז אולי עדיף שירכזו הכל בהחתמת פארמר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 אפריל 2015, 21:37

לדעתי מקל ויוגב ביחד זה על חשבון גארד זר נוסף
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 28 אפריל 2015, 22:19

MTA2311 כתב:לדעתי מקל ויוגב ביחד זה על חשבון גארד זר נוסף

לא יודע אם על חשבון גארד זר נוסף אבל על חשבון גארד זר נוסף יקר זה בטוח.
כנראה ילכו על הימור זול מהדי ליג שזה לא בהכרח דבר רע...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי גל גל » 29 אפריל 2015, 00:40

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:לדעתי מקל ויוגב ביחד זה על חשבון גארד זר נוסף

לא יודע אם על חשבון גארד זר נוסף אבל על חשבון גארד זר נוסף יקר זה בטוח.
כנראה ילכו על הימור זול מהדי ליג שזה לא בהכרח דבר רע...

השאלה היא אם פארגו נשאר אם כן הוא מקל אוחיון ועוד גארד זה מעולה אם זה במקום פארגו ויביאו גארד זול זר גם בסדר אבל לא הייתי רוצה לראות עמדה שהיא
מקל אוחיון זר ולאנדסברג זה צריך להיות מקל בנוסף לפארגו ועוד זר שיגיע במקום היינס
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אדם » 29 אפריל 2015, 03:42

לא צריך ללכת שבי על כל שטות שאיזה מאמן קקמיקה אומר ,זה שקטש אמר שגייטס ברמה הזאת אז מה??אני ממש לא רוצה לראות עוד פעם דמוי סנטר כמו ינסי גייטס ,במיוחד שהוא בעיני שחקן בינוני להפליא והוא לא ברמות האלו ,פעם אחת הוא לא היתמודד בליגה הזאת מול סנטרים רצינים ,בארץ זה סמול בול והוא מתאים לזה קצת יותר גבוה מאחרים נייד ,זה מתאים לליגה שלנו במקרה שלו ,ארדן ושאר הסוסים של פנר לא היו מרגישים אותו בכלל היו מנפנפים אותו .
מי שכן אני מאוד מחבב זה מיטשל וואט ,ורייט מבני הרצליה ,אני מתכוון שיכולים להיות מציאה כמו רייט והם בעמדה 4 3 וחצי ,יש להם קליעה טובה מיצרים לעצמם יחסית .
ככה נוכל להשקיע בסנטר ו2 גארדים,למרות ששוב אני מאוד אוהב את מיטשל וואט כבר אז בקדנציה הראשונה ,אבל ממש בא לי שתומפקינס יגיע אבל בא לי זה לא מספיק.
מה השם של השחקן בעמדה 4 מקובאן
לא הנדריקס.
במשך השנים כל כך הרבה פעמים ההנהלה שלנו טעתה והראתה הבנה נמוכה של כדורסל וכימיה ,היו פה שחקנים שגם טובים גם מחויבים וגם היו בעלי אופי טוב וחברים ושנה אחרי שנה ויתרנו עליהם ,הנדריקס למשל ,שמערכת הסקאוט שלנו עשתה כזה מאמץ למצוא אותו והיה בחור ממש שיכל להיות אצלנו סוג של בטיסט וברח לנו ,ולאנגפורד ורייס וממש חבל.
אדם

הודעהעל ידי toja27 » 29 אפריל 2015, 04:14

אדם כתב:לא צריך ללכת שבי על כל שטות שאיזה מאמן קקמיקה אומר ,זה שקטש אמר שגייטס ברמה הזאת אז מה??אני ממש לא רוצה לראות עוד פעם דמוי סנטר כמו ינסי גייטס ,במיוחד שהוא בעיני שחקן בינוני להפליא והוא לא ברמות האלו ,פעם אחת הוא לא היתמודד בליגה הזאת מול סנטרים רצינים ,בארץ זה סמול בול והוא מתאים לזה קצת יותר גבוה מאחרים נייד ,זה מתאים לליגה שלנו במקרה שלו ,ארדן ושאר הסוסים של פנר לא היו מרגישים אותו בכלל היו מנפנפים אותו .
מי שכן אני מאוד מחבב זה מיטשל וואט ,ורייט מבני הרצליה ,אני מתכוון שיכולים להיות מציאה כמו רייט והם בעמדה 4 3 וחצי ,יש להם קליעה טובה מיצרים לעצמם יחסית .
ככה נוכל להשקיע בסנטר ו2 גארדים,למרות ששוב אני מאוד אוהב את מיטשל וואט כבר אז בקדנציה הראשונה ,אבל ממש בא לי שתומפקינס יגיע אבל בא לי זה לא מספיק.
לא הנדריקס.
במשך השנים כל כך הרבה פעמים ההנהלה שלנו טעתה והראתה הבנה נמוכה של כדורסל וכימיה ,היו פה שחקנים שגם טובים גם מחויבים וגם היו בעלי אופי טוב וחברים ושנה אחרי שנה ויתרנו עליהם ,הנדריקס למשל ,שמערכת הסקאוט שלנו עשתה כזה מאמץ למצוא אותו והיה בחור ממש שיכל להיות אצלנו סוג של בטיסט וברח לנו ,ולאנגפורד ורייס וממש חבל.

דריק בראון.

לפי דעתי הוא ה4 הכי טוב באירופה כיום, או שאגיד הוא האהוב עלי. ומאוד הייתי רוצה לראות במכבי.
אני מעדיף אותו על תומפקינס למשל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 29 אפריל 2015, 12:07

toja27 כתב:
אדם כתב:לא צריך ללכת שבי על כל שטות שאיזה מאמן קקמיקה אומר ,זה שקטש אמר שגייטס ברמה הזאת אז מה??אני ממש לא רוצה לראות עוד פעם דמוי סנטר כמו ינסי גייטס ,במיוחד שהוא בעיני שחקן בינוני להפליא והוא לא ברמות האלו ,פעם אחת הוא לא היתמודד בליגה הזאת מול סנטרים רצינים ,בארץ זה סמול בול והוא מתאים לזה קצת יותר גבוה מאחרים נייד ,זה מתאים לליגה שלנו במקרה שלו ,ארדן ושאר הסוסים של פנר לא היו מרגישים אותו בכלל היו מנפנפים אותו .
לא הנדריקס.

דריק בראון.

לפי דעתי הוא ה4 הכי טוב באירופה כיום, או שאגיד הוא האהוב עלי. ומאוד הייתי רוצה לראות במכבי.

אז במקום רנדל?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 אפריל 2015, 12:09

שחררו מבראון... הוא לא יגיע. שחקן יקר להחריד.
אולימפיאקוס וצסק״א הציעו 7 ספרות לקובאן רק כדי לשחרר אותו העונה והיא סירבה. הכיוון שלו הוא בכלל NBA.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 29 אפריל 2015, 14:00

אם כבר גבוה מקובאן אז ראנדולף
מעניין כמה הוא מרוויח שם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 29 אפריל 2015, 23:39

ankram כתב:
toja27 כתב:
לא הנדריקס.

דריק בראון.

אז במקום רנדל?

למה לא במקום אלכסנדר? אבל כמו שחציל אמר לצערי כנראה עדיף לשכוח ממנו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 30 אפריל 2015, 02:58

לפי אלי סהר פארגו לא ימשיך וילכו בכל הכוח על פארמר ,בעמדה 5 מרוסלאב רדוליצה ומירו בילאן מועמדים אך רדוליצה קצת יקר ...

ילכו בכל הכוח על מקל ואם טיוס יעזוב אז פישר מועמד להחליפו , התקציב יגדל ל 100 מליון דראגן בנדר יעלה לבוגרים .

נשמע יותר מדי טוב נכון ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי toja27 » 30 אפריל 2015, 03:28

מקאדו 3 כתב:לפי אלי סהר פארגו לא ימשיך וילכו בכל הכוח על פארמר ,בעמדה 5 מרוסלאב רדוליצה ומירו בילאן מועמדים אך רדוליצה קצת יקר ...

ילכו בכל הכוח על מקל ואם טיוס יעזוב אז פישר מועמד להחליפו , התקציב יגדל ל 100 מליון דראגן בנדר יעלה לבוגרים .

נשמע יותר מדי טוב נכון ?

100 מיליון?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 30 אפריל 2015, 06:40

חחחח זה מה שהחה כתוב כנראה טעות תקרא בישראל היום .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אפריל 2015, 07:43

מקאדו 3 כתב:חחחח זה מה שהחה כתוב כנראה טעות תקרא בישראל היום .

לא טעות. 100 מליון שקל (25 מליון דולר). חלומות באספמיה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 30 אפריל 2015, 07:49

אם כבר מגדילים את התקציב אז לא צריך להביא עוד גארד טוב על חשבון פארגו אלא בנוסף טליו
עמדות הגארד לדעתי הכי חשובות בכדורסל המודרני וחייבים להשקיע שם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 30 אפריל 2015, 07:51

מקאדו 3 כתב:לפי אלי סהר פארגו לא ימשיך וילכו בכל הכוח על פארמר ,בעמדה 5 מרוסלאב רדוליצה ומירו בילאן מועמדים אך רדוליצה קצת יקר ...

נשמע יותר מדי טוב נכון ?

ראדוליצה במכבי יהיה חלום
נשמע לי קצת מוזר שהם מוכנים להשקיע בתומפקינס היקר כשיש כבר את רנדל ואולי גם אלכסנדר אבל הלוואי שהוא יבוא
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 30 אפריל 2015, 07:51

rc4991 כתב:אם כבר מגדילים את התקציב אז לא צריך להביא עוד גארד טוב על חשבון פארגו אלא בנוסף טליו

נכון הולכים להשקיע, במישהו שבאמת שווה מיליון דולר ולא לאחד שחושב שכל הקבוצה הזאת היא רק במה לההצגות האישיות שלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 אפריל 2015, 07:54

נשמע יותר מדי טוב נכון ?

''קצת יקר''
חחחחחחחחחחחחחח אוקיי

כל שנה שומעים על איזה שם שאתה יודע שהוא לא ריאלי אבל טוענים שהוא ''קצת יקר'' כשבסוף הוא יחתום על לפחות כפול ממה שמכבי היו מוכנים להציע לו רק בשביל להגיד שכמעט נתנו לו מליון וחצי דולר אם הוא רק היה מסכים אבל אז ברגע האחרון מילאנו באה עם 4 מליון יורו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 30 אפריל 2015, 08:01

toja27 כתב:
rc4991 כתב:אם כבר מגדילים את התקציב אז לא צריך להביא עוד גארד טוב על חשבון פארגו אלא בנוסף טליו

נכון הולכים להשקיע, במישהו שבאמת שווה מיליון דולר ולא לאחד שחושב שכל הקבוצה הזאת היא רק במה לההצגות האישיות שלו.

אתה מגזים עם פארגו ואני גם חושב שלצד גארד טוב נוסף הוא יהיה יותר אחראי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים