על ידי אדם » 29 אפריל 2015, 03:42
לא צריך ללכת שבי על כל שטות שאיזה מאמן קקמיקה אומר ,זה שקטש אמר שגייטס ברמה הזאת אז מה??אני ממש לא רוצה לראות עוד פעם דמוי סנטר כמו ינסי גייטס ,במיוחד שהוא בעיני שחקן בינוני להפליא והוא לא ברמות האלו ,פעם אחת הוא לא היתמודד בליגה הזאת מול סנטרים רצינים ,בארץ זה סמול בול והוא מתאים לזה קצת יותר גבוה מאחרים נייד ,זה מתאים לליגה שלנו במקרה שלו ,ארדן ושאר הסוסים של פנר לא היו מרגישים אותו בכלל היו מנפנפים אותו .
מי שכן אני מאוד מחבב זה מיטשל וואט ,ורייט מבני הרצליה ,אני מתכוון שיכולים להיות מציאה כמו רייט והם בעמדה 4 3 וחצי ,יש להם קליעה טובה מיצרים לעצמם יחסית .
ככה נוכל להשקיע בסנטר ו2 גארדים,למרות ששוב אני מאוד אוהב את מיטשל וואט כבר אז בקדנציה הראשונה ,אבל ממש בא לי שתומפקינס יגיע אבל בא לי זה לא מספיק.
מה השם של השחקן בעמדה 4 מקובאן
לא הנדריקס.
במשך השנים כל כך הרבה פעמים ההנהלה שלנו טעתה והראתה הבנה נמוכה של כדורסל וכימיה ,היו פה שחקנים שגם טובים גם מחויבים וגם היו בעלי אופי טוב וחברים ושנה אחרי שנה ויתרנו עליהם ,הנדריקס למשל ,שמערכת הסקאוט שלנו עשתה כזה מאמץ למצוא אותו והיה בחור ממש שיכל להיות אצלנו סוג של בטיסט וברח לנו ,ולאנגפורד ורייס וממש חבל.