ת'רד הסקאוטינג החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסקאוטינג החדש

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אפריל 2015, 13:10

מצאתי את הסנטר הבא של מכבי... לא יודע אם הוא ה-סנטר ה-מוביל, אבל הוא בהחלט יכול להיות הגניבה של הקיץ
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2015, 13:14

החציל האצטקי כתב:מצאתי את הסנטר הבא של מכבי... לא יודע אם הוא ה-סנטר ה-מוביל, אבל הוא בהחלט יכול להיות הגניבה של הקיץ

?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 30 אפריל 2015, 13:22

החציל האצטקי כתב:מצאתי את הסנטר הבא של מכבי... לא יודע אם הוא ה-סנטר ה-מוביל, אבל הוא בהחלט יכול להיות הגניבה של הקיץ

איזה מתח...מי?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2015, 13:23

טבארס ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אפריל 2015, 13:30

פליקס- כנראה שאתה מכיר אותו, או יכול לתת חוות דעת יותר טובה דרך אנשים שמכירים אותו יותר מקרוב.
הוא משחק בקבוצה הכי ענייה בVTB, סרטוב, שמחזיקה תקציב של 2.5 מיליון יורו.

הוא אמנם ידוע לשמצה כנגר האולטימטיבי בNBA, אבל אני רואה אצלו המון פוטנציאל להיות חיית משחק ברמות האלה באירופה.
אופי של האסל פלייר, סייז מטורף, וכשרון התקפי מפתיע. הוא אחו-שרמוטה מתחת לראדאר ויכול להגיע גם על תקן מחליף ובמחיר זול.
זו בעצם העונה הראשונה בקריירה שלו שהוא מקבל את הבמה כשחקן משמעותי.

הוא מחזיר ב14.7 נקודות למשחק (62% מהשדה, אבל גם מהעונשין), 8.8 ריבאונדים (3.5 בהתקפה), 1.6 חסימות, 1.2 אסיסטים ו19.7 נקודות מדד ב25 דקות משחק בVTB
ביורוצ׳אלנג׳ הוא סיפק 13.3 נקודות (59% מהשדה, 71% מהעונשין), 10.1 ריבאונדים (3.8 בהתקפה), 1.5 חסימות, 1.2 אסיסטים ו19.5 נקודות מדד ב26 דקות משחק

הוא 2.18 על 130 קילו. ידיים של 225 ס״מ וסטנדינג ריץ׳ של 285 ס״מ. הוא מכוער כמו פופה... אבל נראה שבגיל 28, הוא רק מתחיל את הקריירה.

קירילו פסנקו
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2015, 13:38

כן, מכיר אותו. סופסוף אמרת את שמו :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2015, 13:49

מה שמעניין בקבוצתו של פסנקו "אבטודור", זה שהבעלים הוא גם המאמן - ולדימיר רדיונוב.
וזה לא סתם מישהו עשיר, שהחליט שהוא יכול להיות מאמן.
במקרה הזה הכל הפוך. הבן אדם היה פעם מאמן טוב (גידל הרבה שחקנים מפורסמים), ורק אחר כך הוא הפך למיליונר :)

אם השם נשמע לך מוכר, זה אותו האדם שהביא בזמנו את בלאט לדינאמו סנט פטרסבורג.
"אבטודור" זאת קבוצת האם שלו.

למה אני מדבר עליו? כי בגלל שהוא גם הבעלים וגם המאמן, בדרך כלל הוא יודע להביא זרים טובים.
הוא מבין גם ברמת הכשרון וגם ברמת השכר. ככה שבדרך כלל הוא לא מביא פלופים.

יש אצלו גם את אחד הרכזים המצטיינים ב VTB - קורטני פורטסון
http://www.vtb-league.com/en/player/cou ... ?sid=89632
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אפריל 2015, 13:56

אני לא החזקתי מהשחקן הזה אף פעם האמת. אף פעם לא ראיתי שהוא קיבל במה אמיתית.
אבל העונה זה סוף סוף קרה, והוא נותן הצגה, ועוד הצגה, ועוד הצגה.

הבסיס שלו הוא סייז מעולה, אתלטיות והטיקט שלו בNBA היה הגנתי. תראו איך הוא מזיז רגליים במהירות, שם גוף בהגנה ושואב כדורים חוזרים... מאוד מרשים.
הנקודה שהרשימה אותי היא האקטיביות שלו בהתקפה! הוא תופס עמדה מאוד עמוק בפוסט, מפתיע עם עבודת הרגליים והוא מאוד אגרסיבי בהליכה שלו לטבעת.
אפילו משגר כמה מסירות לא רעות בכלל...

הוא אנרג׳י-גאי באופי שלו. עובד קשה ונותן עבודה שחורה. הצצתי על הראיונות שלו בNBA, נראה כמו בחור מצחיק וחיובי, שחקן שהאוהדים יתחברו אליו מיד.
מה הדעה עליו ברוסיה?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2015, 14:01

החציל האצטקי כתב:אני לא החזקתי מהשחקן הזה אף פעם האמת. אף פעם לא ראיתי שהוא קיבל במה אמיתית.

הבסיס שלו הוא סייז מעולה, אתלטיות והטיקט שלו בNBA היה הגנתי. תראו איך הוא מזיז רגליים במהירות, שם גוף בהגנה ושואב כדורים חוזרים... מאוד מרשים.
הנקודה שהרשימה אותי היא האקטיביות שלו בהתקפה! הוא תופס עמדה מאוד עמוק בפוסט, מפתיע עם עבודת הרגליים והוא מאוד אגרסיבי בהליכה שלו לטבעת.

הוא אנרג׳י-גאי באופי שלו. עובד קשה ונותן עבודה שחורה. הצצתי על הראיונות שלו בNBA, נראה כמו בחור מצחיק וחיובי, שחקן שהאוהדים יתחברו אליו מיד.
מה הדעה עליו ברוסיה?

הבעיה היחידה איתו, שבארץ ישרקו לו המון עבירות על כלום (כמו לסופו). ל NBA הוא מתאים יותר, כי שם לא שורקים לך עבירות תוקף רק בגלל שאתה חזק יותר או גדול יותר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אפריל 2015, 14:02

felix_r כתב:הבעיה היחידה איתו, שבארץ ישרקו לו המון עבירות על כלום (כמו לסופו). ל NBA הוא מתאים יותר, כי שם לא שורקים לך עבירות תוקף רק בגלל שאתה חזק יותר או גדול יותר.

אסור למכבי להסתכל על זה כשיקול. אחרת כל סנטר אמיתי לא יהיה רלוונטי...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 30 אפריל 2015, 14:13

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:אני לא החזקתי מהשחקן הזה אף פעם האמת. אף פעם לא ראיתי שהוא קיבל במה אמיתית.

מה הדעה עליו ברוסיה?

הבעיה היחידה איתו, שבארץ ישרקו לו המון עבירות על כלום (כמו לסופו). ל NBA הוא מתאים יותר, כי שם לא שורקים לך עבירות תוקף רק בגלל שאתה חזק יותר או גדול יותר.

וזו הבעיה ה"יחידה" איתו?! כי פשוט שחקן שמשחק בקבוצת תחתית בגיל 29 זה בכלל לא משו שקיבלנו כבר העונה...שחקן העונה לשם נייט מזכיר לך מישו?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אפריל 2015, 14:21

my man,
הוא שיחק ב-7 השנים האחרונות בארה״ב. 5 שנים ביוטה כמחליף, וניסה להמשיך שם דרך הדי-ליג. לא הלך.

הוא משחק בקבוצה עם התקציב הכי נמוך בליגת ה-VTB, שמדורגת שביעית ומשחקת בפלייאוף.
בליגה ש-6 הקבוצות לפניה הן צסק״א, חימקי, קובאן, זניט, ניז׳ני וקאזאן- זה מרשים. הקבוצה במאזן חיובי 17-13. זו לא נמושה.

הוא נותן הצגות מול הקבוצות הגדולות.
ברור שהוא לייט בלומר... אבל כאופציה יחסית זולה, יש לו את הפוטנציאל הכי גבוה מכל השחקנים שאתה יכול למצוא.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 30 אפריל 2015, 14:29

החציל האצטקי כתב:my man,
הוא שיחק ב-7 השנים האחרונות בארה״ב. 5 שנים ביוטה כמחליף, וניסה להמשיך שם דרך הדי-ליג. לא הלך.

הוא משחק בקבוצה עם התקציב הכי נמוך בליגת ה-VTB, שמדורגת שביעית ומשחקת בפלייאוף.
בליגה ש-6 הקבוצות לפניה הן צסק״א, חימקי, קובאן, זניט, ניז׳ני וקאזאן- זה מרשים. הקבוצה במאזן חיובי 17-13. זו לא נמושה.

הוא נותן הצגות מול הקבוצות הגדולות.
ברור שהוא לייט בלומר... אבל כאופציה יחסית זולה, יש לו את הפוטנציאל הכי גבוה מכל השחקנים שאתה יכול למצוא.

גם לפלניניץ היה פוטנציאל וגם לשרמדיני וגם ל4 הכי טוב באירופה(איזה אדיר ששכחתי את השם שלו...) וגם למלקולם תומאס...נ
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 30 אפריל 2015, 14:37

דווקא אני אוהב את הכיוון הזה , אני גם פריק של סנטרים אירופאים , אבל זה נוגד את התיאוריה שלך לגבי במה להשקיע את הכסף או שאתה מעוניין בו כגיבוי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אפריל 2015, 14:40

אני אגיד לך מה מבדיל אותו מהחבר׳ה האלה.
זה שחקן שהוא קודם כל הגנה, ריבאונד והאסל ואחר כך גו-טו-גאי בהתקפה.

זאת אומרת שבמקרה הכי גרוע, הוא לא יתן לך הרבה התקפית, אבל רק תזרוק אותו למגרש מול טומיץ׳, קרסטיץ׳ או וסלי ואתה לא תראה אותם חוגגים- פשוט כי הוא ענק, זריז ופיזי מאוד...

אנקראם- אני מוכן להמר עליו יחד עם טיוס או פישר ולהשקיע כסף בגארדים. נראה לי כמו הימור יחסית מושכל. בכללי, לא הייתי מתקבע על סנטרים אמריקאים גמדים כבסיס להגנה ולריבאונד.
יש לך גם מפלצות כאלה, ולפעמים הם לא עולות יותר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2015, 14:47

וזו הבעיה ה"יחידה" איתו?! כי פשוט שחקן שמשחק בקבוצת תחתית בגיל 29 זה בכלל לא משו שקיבלנו כבר העונה...שחקן העונה לשם נייט מזכיר לך מישו?

ברור שהוא לא טים דאנקן. אז מה? אני צריך לכתוב את כל ההבדלים?

אני כותב את הבעיה היחידה שתהיה איתו אם מכבי תחתים אותו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 מאי 2015, 02:17

מסתבר שבפברואר קאזאן הגישה הצעה בשווי מיליון דולר לאבטודור על מנת לקנות את חוזהו של פסנקו, המסתיים בסוף העונה.
פסנקו מרוויח 20,000$ בחודש (כמו ג׳ו אלכסנדר) וקאזאן תכננה לשלם לו 50,000$, אך אבטודור סירבה להצעה.
דירבלק השם שלו לא מתגלגל למלפפונים... אם צריך אני אדאג לזה
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 02 מאי 2015, 09:49

באונה תקשיבו הרכז הזה קורנטי פורטסון פשוט מטורף וואו איזה שחקן
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שחף » 02 מאי 2015, 11:05

זו יכולה להיות אחלה אופציה ב'(מכבי לא תביא שני סנטרים כבדים. אנחנו לא משחקים בליגה הספרדית) אבל אם אני מכבי אני הולך ושם על השולחן של ראדוליצה הצעה שקרובה למה שדווין סמית' מרוויח. אולי אפילו מיליון יספיק להביא אותו, בהתחשב בזה שהוא לא הוכיח את עצמו עדיין ביורוליג. כבר הצליחו בעבר להביא גארדים טובים ב-500K, ויש מבחר הרבה יותר גדול של גארדים אמריקאים מוכשרים באירופה מאשר סנטרים אמיתיים. לפני שש שנים דיברו עליו כעל בייבי פקוביץ'. הוא בהחלט נראה ככה כרגע. גדול, מאסיבי אבל אתלטי ונייד. ממוצעי הנקודות שלו פר דקה ביורובאסקט קרובים לאלו של סופו בשנים הטובות שלו ולהבדיל מסופו הוא יכול לשחק יותר מ-20 דקות בערב
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 מאי 2015, 11:16

שמע, המחיר שלו מאוד נמוך. נניח שאתה רוצה לשחרר את סופו וטיוס אתה יכול במקומם להביא אותו וסנטר מחליף מוכח לליגה (נגיד הנדריקס).
זה נשמע כמו חלומה הרטוב של ההנהלה הקמצנית שלנו. לאתר איזה שובר שיוויון פיזי בכסף אפס (מה שסופו היה פעם).
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־16 אורחים