המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:מצאתי את הסנטר הבא של מכבי... לא יודע אם הוא ה-סנטר ה-מוביל, אבל הוא בהחלט יכול להיות הגניבה של הקיץ
החציל האצטקי כתב:מצאתי את הסנטר הבא של מכבי... לא יודע אם הוא ה-סנטר ה-מוביל, אבל הוא בהחלט יכול להיות הגניבה של הקיץ
החציל האצטקי כתב:אני לא החזקתי מהשחקן הזה אף פעם האמת. אף פעם לא ראיתי שהוא קיבל במה אמיתית.
אבל העונה זה סוף סוף קרה, והוא נותן הצגה, ועוד הצגה, ועוד הצגה.
הבסיס שלו הוא סייז מעולה, אתלטיות והטיקט שלו בNBA היה הגנתי. תראו איך הוא מזיז רגליים במהירות, שם גוף בהגנה ושואב כדורים חוזרים... מאוד מרשים.
הנקודה שהרשימה אותי היא האקטיביות שלו בהתקפה! הוא תופס עמדה מאוד עמוק בפוסט, מפתיע עם עבודת הרגליים והוא מאוד אגרסיבי בהליכה שלו לטבעת.
אפילו משגר כמה מסירות לא רעות בכלל...
הוא אנרג׳י-גאי באופי שלו. עובד קשה ונותן עבודה שחורה. הצצתי על הראיונות שלו בNBA, נראה כמו בחור מצחיק וחיובי, שחקן שהאוהדים יתחברו אליו מיד.
מה הדעה עליו ברוסיה?
felix_r כתב:הבעיה היחידה איתו, שבארץ ישרקו לו המון עבירות על כלום (כמו לסופו). ל NBA הוא מתאים יותר, כי שם לא שורקים לך עבירות תוקף רק בגלל שאתה חזק יותר או גדול יותר.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:אני לא החזקתי מהשחקן הזה אף פעם האמת. אף פעם לא ראיתי שהוא קיבל במה אמיתית.
אבל העונה זה סוף סוף קרה, והוא נותן הצגה, ועוד הצגה, ועוד הצגה.
הבסיס שלו הוא סייז מעולה, אתלטיות והטיקט שלו בNBA היה הגנתי. תראו איך הוא מזיז רגליים במהירות, שם גוף בהגנה ושואב כדורים חוזרים... מאוד מרשים.
הנקודה שהרשימה אותי היא האקטיביות שלו בהתקפה! הוא תופס עמדה מאוד עמוק בפוסט, מפתיע עם עבודת הרגליים והוא מאוד אגרסיבי בהליכה שלו לטבעת.
אפילו משגר כמה מסירות לא רעות בכלל...
הוא אנרג׳י-גאי באופי שלו. עובד קשה ונותן עבודה שחורה. הצצתי על הראיונות שלו בNBA, נראה כמו בחור מצחיק וחיובי, שחקן שהאוהדים יתחברו אליו מיד.
מה הדעה עליו ברוסיה?
הבעיה היחידה איתו, שבארץ ישרקו לו המון עבירות על כלום (כמו לסופו). ל NBA הוא מתאים יותר, כי שם לא שורקים לך עבירות תוקף רק בגלל שאתה חזק יותר או גדול יותר.
החציל האצטקי כתב:my man,
הוא שיחק ב-7 השנים האחרונות בארה״ב. 5 שנים ביוטה כמחליף, וניסה להמשיך שם דרך הדי-ליג. לא הלך.
הוא משחק בקבוצה עם התקציב הכי נמוך בליגת ה-VTB, שמדורגת שביעית ומשחקת בפלייאוף.
בליגה ש-6 הקבוצות לפניה הן צסק״א, חימקי, קובאן, זניט, ניז׳ני וקאזאן- זה מרשים. הקבוצה במאזן חיובי 17-13. זו לא נמושה.
הוא נותן הצגות מול הקבוצות הגדולות.
ברור שהוא לייט בלומר... אבל כאופציה יחסית זולה, יש לו את הפוטנציאל הכי גבוה מכל השחקנים שאתה יכול למצוא.
וזו הבעיה ה"יחידה" איתו?! כי פשוט שחקן שמשחק בקבוצת תחתית בגיל 29 זה בכלל לא משו שקיבלנו כבר העונה...שחקן העונה לשם נייט מזכיר לך מישו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים