הקפטן ממשיך

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקפטן ממשיך

הודעהעל ידי rc4991 » 06 מאי 2015, 21:48

אליהו והלפרין שחקנים ברמת יורוליג בזמן שאוחיון לא
נמאס שמדברים עליו כעל שובר שיוויון בשוק הישראלי שאסור לוותר עליו אבל על הלפרין ואליהו זה בסדר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 מאי 2015, 21:49

jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:יותם וליאור שחקני יורוליג ועוד איך. יש להם מגבלות- אבל יש להם גם כישרון ברמה ששמה אותם במצבים מסויימים בטופ של הטופ.

שחקני יורוליג? לא ידעתי שמגדל כבר ביורוליג. לדעתי הם עפו בשלב המוקדם ביורוקאפ, אבל אולי אני טועה...
כמו שאמרתי לפליקס, הם יכולים לשחק ביורוליג, השאלה היא מה הם ייתנו בזמן שהם יישחקו, ובמיוחד
במשחקים בעלי המשמעות.

שמואל, עונת השיא של הלפרין היתה לפני 7 שנים, וזו של אליהו לפני 6... אתה עוד היית בתיכון כשזה קרה...

בעולם מתוקן מכבי מחזיקה אותם בסגל שלה. יותם כקומבו מהספסל וליאור כ-4 מחליף.
הם בוודאי יותר טובים מה2 המחליף שלך וה-4 המחליף שלך היום, והם גם מדברים את השפה שאני ואתה כותבים וקוראים.

אוחיון שחקן חלש ברמה של נעימי. תוותר עליו והקבוצה שלו לא תגיע לכלום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 מאי 2015, 21:51

בעולם מתוקן ליאור לא מבקש 850 אלף דולר לעונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 מאי 2015, 21:53

לא רלוונטי המחיר שלו. מכבי צריכה לעמוד כלכלית במחיר של הישראלים הבכירים מתוך הבנה שזה הבסיס עליו היא בונה את הקבוצה, ולא שחקנים זרים.

אנטוניס פוטסיס מרוויח מעל מיליון יורו בפנאתינייקוס והוא לא שחקן מוביל. אבל הוא שחקן יורוליג מוכח, עם ניסיון.
זה בסדר שליאור יעלה מהספסל ויהיה לפניו זר בכיר ומצויין, והוא יסתדר עם הפירורים שהוא משאיר.

אבל זה לא מתאים לקונספט פה.
עדיף להביא 4 ו-5 מחליפים ב100 שקל, לתת להם לשחק ולבכות שאתה מפסיד מול כל הליגה בגלל שהם רכים ולא מחוייבים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 06 מאי 2015, 21:56

MTA2311 כתב:בעולם מתוקן ליאור לא מבקש 850 אלף דולר לעונה.

כל כך-נכון!
הלפרין ואליהו ניסו לסחוט את מכבי על חוזים הזויים שהם ממש לא שווים אותם...הם שווים בדיוק את מה שמגדל נותנת להם וכלום לא יותר...אגב עד כה הם גם מספקים את ה"סחורה" שם בהתאם...
מגדל עפה בשלב הראשון ביורוקאפ! וחטפה 20 הפרש מאיתנו(!!!) בגמר הגביע!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2015, 21:57

rc4991 כתב:אליהו והלפרין שחקנים ברמת יורוליג בזמן שאוחיון לא
נמאס שמדברים עליו כעל שובר שיוויון בשוק הישראלי שאסור לוותר עליו אבל על הלפרין ואליהו זה בסדר

אני לא חושב שהוא שובר שוויון. ממש לא.

גם אוחיון ד"א שחקן שאתה לא יודע מה תקבל ממנו. אבל בניגוד לאליהו, הוא משחק בהגנה ובניגוד להלפרין
הוא לא משתין במכנסיים במשחקים החשובים (למשל המשחק הראשון באיסטנבול).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 מאי 2015, 21:57

כשפאו נתנו לפוטסיס חוזה של מיליון יורו, הם חשבו שהוא יהיה שחקן מוביל.
בכל מקרה, אין שום סיבה שמכבי תשלם 850 אלף דולר נטו, על שחקן שלא שומר, ולא מסוגל לעשות סל מהסיבוב השני של הטופ 16. גם אם הוא מדבר בשפה שאנחנו כותבים וקוראים בה. כבר היינו בסרט הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 מאי 2015, 21:58

my man כתב:
MTA2311 כתב:בעולם מתוקן ליאור לא מבקש 850 אלף דולר לעונה.

כל כך-נכון!
הלפרין ואליהו ניסו לסחוט את מכבי על חוזים הזויים שהם ממש לא שווים אותם...הם שווים בדיוק את מה שמגדל נותנת להם וכלום לא יותר...אגב עד כה הם גם מספקים את ה"סחורה" שם בהתאם...
מגדל עפה בשלב הראשון ביורוקאפ! וחטפה 20 הפרש מאיתנו(!!!) בגמר הגביע!

כן... עד עכשיו שניהם לא עשו יות מדי בשביל להוכיח למכבי שהיא טעתה איתם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 06 מאי 2015, 21:58

החציל האצטקי כתב:לא רלוונטי המחיר שלו. מכבי צריכה לעמוד כלכלית במחיר של הישראלים הבכירים מתוך הבנה שזה הבסיס עליו היא בונה את הקבוצה, ולא שחקנים זרים.

אנטוניס פוטסיס מרוויח מעל מיליון יורו בפנאתינייקוס והוא לא שחקן מוביל. אבל הוא שחקן יורוליג מוכח, עם ניסיון.
זה בסדר שליאור יעלה מהספסל ויהיה לפניו זר בכיר ומצויין, והוא יסתדר עם הפירורים שהוא משאיר.

עדיף להביא 4 ו-5 מחליפים ב100 שקל, לתת להם לשחק ולבכות שאתה מפסיד מול כל הליגה בגלל שהם רכים ולא מחוייבים.

אני לא מסכים איתך...לדעתי פניני, יוגב, סילבן ועוד ישראלי במקרה שלנו טיוס- שווים הרבה הרבה יותר מאליהו יותם טימור ועוד ישראלי במקרה שלהם יניב גרין...
נראה שהחבר'ה של מכבי היו שווים משו כמו גביע אירופה עונה שעברה-לא לפני 7 שנים, עונה שעברה!!!...מה אתה אומר?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2015, 21:59

החציל האצטקי כתב:לא רלוונטי המחיר שלו. מכבי צריכה לעמוד כלכלית במחיר של הישראלים הבכירים מתוך הבנה שזה הבסיס עליו היא בונה את הקבוצה, ולא שחקנים זרים.

אם אליהו ירוויח 600-700 אלף לשנה, איזה זר בכיר תוכל להביא?

אם אליהו והלפרין היו שחקנים שנותנים תפוקה יציבה בכל המשחקים, ולא נעלמים כשהמאני טיים מגיע,
אז הם היו היום במכבי ואולי גם בקבוצות גדולות באירופה.
אבל אתה לא יכול לשלם כ"כ הרבה כסף לשחקנים שלא באים למשחקים הגדולים.

מה שכן, בליגה הם נותנים יתרון משמעותי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 מאי 2015, 22:00

jol9 כתב:

אם אליהו ירוויח 600-700 אלף לשנה, איזה זר בכיר תוכל להביא?

אם אליהו והלפרין היו שחקנים שנותנים תפוקה יציבה בכל המשחקים, ולא נעלמים כשהמאני טיים מגיע,
אז הם היו היום במכבי ואולי גם בקבוצות גדולות באירופה.
אבל אתה לא יכול לשלם כ"כ הרבה כסף לשחקנים שלא באים למשחקים הגדולים.

מה שכן, בליגה הם נותנים יתרון משמעותי.

ששוב, לא בא לידי ביטוי במאני טיים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 מאי 2015, 22:02

אני יודע שאם הייתי בונה קבוצה כדי לשלוט בליגה הזאת, הייתי מביא את שני השחקנים האלה.
השחקן השלישי שהייתי מחתים היה דונטה.

לא זכור לי שהלפרין פחות טוב ממרקז היינס (שגם עם המיסוי עליו כשחקן זר עולה יותר ממנו), שחקן הקלאץ׳ הפנטסטי.
ליאור אליהו היה בעייתי כלכלית, הציעו לו חוזה בשכר גבוה מזה שהוא מקבל בירושלים והוא עזב בגלל האגו. שיבושם לו.
מבחינת כישרון אף אחד לא חושב שאין לו מקום במכבי, ובגלל זה גם רצו להמשיך איתו.
עם יותם גם חתמו.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 06 מאי 2015, 22:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 06 מאי 2015, 22:04

החציל האצטקי כתב:אני יודע שאם הייתי בונה קבוצה כדי לשלוט בליגה הזאת, הייתי מביא את שני השחקנים האלה.

רציני????????????????????שלושתם- השחקנים שהכי לא הייתי רוצה לראות פה-לעולם!!!
השלישייה הזו גורמת לי לרפלקס הקאה :throwup2
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 מאי 2015, 22:07

my man כתב:רציני????????????????????שלושתם- השחקנים שהכי לא הייתי רוצה לראות פה-לעולם!!!
השלישייה הזו גורמת לי לרפלקס הקאה :throwup2

לא אמרתי שאני בונה איתם את מכבי 15-16
אמרתי שזו שלישיה ששווה להשקיע בה את הכסף כי אתה יודע שהם באנקרים בליגה בדברים שהם מביאים
(שים לב ששלושתם פנטסטים, אבל הקבוצה שם לא מחזיקה לא רכז ולא סנטר ברמתם, אז היא מתקשה להגיע למשהו)

אגב
גם דנטה
גם יותם
וגם ליאור

היו במו״מ עם מכבי וחירבנו עליה
אז אל תשלו את עצמכם שהם לא שחקני יורוליג

יוגב..... אני לא בטוח שיועיל יותר מטפירו בנס ציונה, קבוצת הלאומית
למאיר בטוח יש קליעה טובה יותר
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 06 מאי 2015, 22:09, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 06 מאי 2015, 22:09

jol9 כתב:

גם אוחיון ד"א שחקן שאתה לא יודע מה תקבל ממנו. אבל בניגוד לאליהו, הוא משחק בהגנה ובניגוד להלפרין

בליגה הם כן שוברי שיוויון
אז אוחיון מקבל פה קרדיט בלתי נגמר בגלל ההגנה, ואליהו נותן התקפה ברמה טובה והלפרין קליעה מעולה ובאמת שזה מגוך להאדיר כל כך את אוחיון בגלל פאקינג הגנה "ומחויבות"
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 06 מאי 2015, 22:11

מבחינת שכר הם לא שווים את מה שהם רצו אבל הם יותר טובים מאוחיון ובשכר שהם מקבלים עכשיו אין שום סיבה שהם לא יהיו במכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 06 מאי 2015, 22:11

rc4991 כתב:
jol9 כתב:

אז אוחיון מקבל פה קרדיט בלתי נגמר בגלל ההגנה, ואליהו נותן התקפה ברמה טובה והלפרין קליעה מעולה ובאמת שזה מגוך להאדיר כל כך את אוחיון בגלל פאקינג הגנה "ומחויבות"

מי מדבר על אוחיון בכלל- הוא בינוני מינוס וזה לא חדש- אבל יותמית ומוכר הגויאבות לא שווים שום סכום שהם דרשו ממכבי בשנים האחרונות...

וחציל- דונטה הוא הד קייס שלא ישרוד שנייה במכבי...הוא מגעיל אותי- מתנשא יהיר שחצן וסטטיסטיקן...איכס של שחקן!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2015, 22:13

החציל האצטקי כתב:אני יודע שאם הייתי בונה קבוצה כדי לשלוט בליגה הזאת, הייתי מביא את שני השחקנים האלה.

לא זכור לי שהלפרין פחות טוב ממרקז היינס (שגם עם המיסוי עליו כשחקן זר עולה יותר ממנו), שחקן הקלאץ׳ הפנטסטי.
ליאור אליהו היה בעייתי כלכלית, הציעו לו חוזה בשכר גבוה מזה שהוא מקבל בירושלים והוא עזב בגלל האגו. שיבושם לו.
מבחינת כישרון אף אחד לא חושב שאין לו מקום במכבי, ובגלל זה גם רצו להמשיך איתו.
עם יותם גם חתמו.

היינס זה כשלון קולוסאלי. זה לא קשור בכלל. מנגד בעונה שעברה היה לנו את רייס שהביא לנו גביע אירופה.
הלפרין אולי לא היה גרוע כמו היינס, אבל גם בחיים לא היה מביא לנו את התואר וגם לא פיינל פור.

אור אמר ובצדק, ששני השחקנים האלה נחנקים לרוב במאני טיים גם בליגה.

לא סתם הם הלכו למגדל. אתה רואה את ג'מצ'י או קטש או שפר בשיאם, בורחים ממכבי ומהבמה המרכזית באירופה,
ועוד מפסידים על זה כסף?
אני מזכיר לכולם שליאור ישב בבית עד שמגדל החתימה אותו, כי לא היה לו חוזה, זה לא בדיוק מראה שמכבי
באמת רצו אותו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 06 מאי 2015, 22:13

my man כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:

מי מדבר על אוחיון בכלל- הוא בינוני מינוס וזה לא חדש- אבל יותמית ומוכר הגויאבות לא שווים שום סכום שהם דרשו ממכבי בשנים האחרונות...

וחציל- דונטה הוא הד קייס שלא ישרוד שנייה במכבי...הוא מגעיל אותי- מתנשא יהיר שחצן וסטטיסטיקן...איכס של שחקן!

שים לב לתגובה שכתבתי עכשיו
את הסכומים שהם דרשו הם לגמרי לא היו שווים אבל בשכר שלהם עכשיו אז בהחלט כן
מה גם שאני לא דיברתי בחישוב של שכר-תועלת אלא מבחינת תרומה שאמרו פה שאוחיון טוב מהם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2015, 22:15

rc4991 כתב:
jol9 כתב:

אתה מתעלם מהנקודה הכי חשובה...
הם לא באים למשחקים החשובים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־19 אורחים