המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:יותם וליאור שחקני יורוליג ועוד איך. יש להם מגבלות- אבל יש להם גם כישרון ברמה ששמה אותם במצבים מסויימים בטופ של הטופ.
שחקני יורוליג? לא ידעתי שמגדל כבר ביורוליג. לדעתי הם עפו בשלב המוקדם ביורוקאפ, אבל אולי אני טועה...
כמו שאמרתי לפליקס, הם יכולים לשחק ביורוליג, השאלה היא מה הם ייתנו בזמן שהם יישחקו, ובמיוחד
במשחקים בעלי המשמעות.
שמואל, עונת השיא של הלפרין היתה לפני 7 שנים, וזו של אליהו לפני 6... אתה עוד היית בתיכון כשזה קרה...
MTA2311 כתב:בעולם מתוקן ליאור לא מבקש 850 אלף דולר לעונה.
rc4991 כתב:אליהו והלפרין שחקנים ברמת יורוליג בזמן שאוחיון לא
נמאס שמדברים עליו כעל שובר שיוויון בשוק הישראלי שאסור לוותר עליו אבל על הלפרין ואליהו זה בסדר
my man כתב:MTA2311 כתב:בעולם מתוקן ליאור לא מבקש 850 אלף דולר לעונה.
כל כך-נכון!
הלפרין ואליהו ניסו לסחוט את מכבי על חוזים הזויים שהם ממש לא שווים אותם...הם שווים בדיוק את מה שמגדל נותנת להם וכלום לא יותר...אגב עד כה הם גם מספקים את ה"סחורה" שם בהתאם...
מגדל עפה בשלב הראשון ביורוקאפ! וחטפה 20 הפרש מאיתנו(!!!) בגמר הגביע!
החציל האצטקי כתב:לא רלוונטי המחיר שלו. מכבי צריכה לעמוד כלכלית במחיר של הישראלים הבכירים מתוך הבנה שזה הבסיס עליו היא בונה את הקבוצה, ולא שחקנים זרים.
אנטוניס פוטסיס מרוויח מעל מיליון יורו בפנאתינייקוס והוא לא שחקן מוביל. אבל הוא שחקן יורוליג מוכח, עם ניסיון.
זה בסדר שליאור יעלה מהספסל ויהיה לפניו זר בכיר ומצויין, והוא יסתדר עם הפירורים שהוא משאיר.
אבל זה לא מתאים לקונספט פה.
עדיף להביא 4 ו-5 מחליפים ב100 שקל, לתת להם לשחק ולבכות שאתה מפסיד מול כל הליגה בגלל שהם רכים ולא מחוייבים.
החציל האצטקי כתב:לא רלוונטי המחיר שלו. מכבי צריכה לעמוד כלכלית במחיר של הישראלים הבכירים מתוך הבנה שזה הבסיס עליו היא בונה את הקבוצה, ולא שחקנים זרים.
אנטוניס פוטסיס מרוויח מעל מיליון יורו בפנאתינייקוס והוא לא שחקן מוביל. אבל הוא שחקן יורוליג מוכח, עם ניסיון.
זה בסדר שליאור יעלה מהספסל ויהיה לפניו זר בכיר ומצויין, והוא יסתדר עם הפירורים שהוא משאיר.
עדיף להביא 4 ו-5 מחליפים ב100 שקל, לתת להם לשחק ולבכות שאתה מפסיד מול כל הליגה בגלל שהם רכים ולא מחוייבים.
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:לא רלוונטי המחיר שלו. מכבי צריכה לעמוד כלכלית במחיר של הישראלים הבכירים מתוך הבנה שזה הבסיס עליו היא בונה את הקבוצה, ולא שחקנים זרים.
אם אליהו ירוויח 600-700 אלף לשנה, איזה זר בכיר תוכל להביא?
אם אליהו והלפרין היו שחקנים שנותנים תפוקה יציבה בכל המשחקים, ולא נעלמים כשהמאני טיים מגיע,
אז הם היו היום במכבי ואולי גם בקבוצות גדולות באירופה.
אבל אתה לא יכול לשלם כ"כ הרבה כסף לשחקנים שלא באים למשחקים הגדולים.
מה שכן, בליגה הם נותנים יתרון משמעותי.
החציל האצטקי כתב:אני יודע שאם הייתי בונה קבוצה כדי לשלוט בליגה הזאת, הייתי מביא את שני השחקנים האלה.
השחקן השלישי שהייתי מחתים היה דונטה.
my man כתב:רציני????????????????????שלושתם- השחקנים שהכי לא הייתי רוצה לראות פה-לעולם!!!
השלישייה הזו גורמת לי לרפלקס הקאה
jol9 כתב:rc4991 כתב:אליהו והלפרין שחקנים ברמת יורוליג בזמן שאוחיון לא
נמאס שמדברים עליו כעל שובר שיוויון בשוק הישראלי שאסור לוותר עליו אבל על הלפרין ואליהו זה בסדר
אני לא חושב שהוא שובר שוויון. ממש לא.
גם אוחיון ד"א שחקן שאתה לא יודע מה תקבל ממנו. אבל בניגוד לאליהו, הוא משחק בהגנה ובניגוד להלפרין
הוא לא משתין במכנסיים במשחקים החשובים (למשל המשחק הראשון באיסטנבול).
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:אליהו והלפרין שחקנים ברמת יורוליג בזמן שאוחיון לא
גם אוחיון ד"א שחקן שאתה לא יודע מה תקבל ממנו. אבל בניגוד לאליהו, הוא משחק בהגנה ובניגוד להלפרין
בליגה הם כן שוברי שיוויון
אז אוחיון מקבל פה קרדיט בלתי נגמר בגלל ההגנה, ואליהו נותן התקפה ברמה טובה והלפרין קליעה מעולה ובאמת שזה מגוך להאדיר כל כך את אוחיון בגלל פאקינג הגנה "ומחויבות"
החציל האצטקי כתב:אני יודע שאם הייתי בונה קבוצה כדי לשלוט בליגה הזאת, הייתי מביא את שני השחקנים האלה.
השחקן השלישי שהייתי מחתים היה דונטה.
לא זכור לי שהלפרין פחות טוב ממרקז היינס (שגם עם המיסוי עליו כשחקן זר עולה יותר ממנו), שחקן הקלאץ׳ הפנטסטי.
ליאור אליהו היה בעייתי כלכלית, הציעו לו חוזה בשכר גבוה מזה שהוא מקבל בירושלים והוא עזב בגלל האגו. שיבושם לו.
מבחינת כישרון אף אחד לא חושב שאין לו מקום במכבי, ובגלל זה גם רצו להמשיך איתו.
עם יותם גם חתמו.
my man כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:אליהו והלפרין שחקנים ברמת יורוליג בזמן שאוחיון לא
אז אוחיון מקבל פה קרדיט בלתי נגמר בגלל ההגנה, ואליהו נותן התקפה ברמה טובה והלפרין קליעה מעולה ובאמת שזה מגוך להאדיר כל כך את אוחיון בגלל פאקינג הגנה "ומחויבות"
מי מדבר על אוחיון בכלל- הוא בינוני מינוס וזה לא חדש- אבל יותמית ומוכר הגויאבות לא שווים שום סכום שהם דרשו ממכבי בשנים האחרונות...
וחציל- דונטה הוא הד קייס שלא ישרוד שנייה במכבי...הוא מגעיל אותי- מתנשא יהיר שחצן וסטטיסטיקן...איכס של שחקן!
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:אליהו והלפרין שחקנים ברמת יורוליג בזמן שאוחיון לא
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים