המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:האמת, בחיים לא ראיתי אותך ככה חציל.
לחוץ בטירוף, אפילו טיפה דרמטי (במובן השמואלי של המילה)
LIAV10 כתב:האמת, בחיים לא ראיתי אותך ככה חציל.
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:האמת, בחיים לא ראיתי אותך ככה חציל.
אני דרמטי כי מצב הרוח שלי מושפע מאיך שהקבוצה שאני אוהד מתפקדת. לצערי זה קורה לאנשים שהם אוהדי ספורט.
אני לא לחוץ. פשוט פסימי. במועדון אין היום מישהו שאני אוהב או מעריך או סומך עליו שיעשה את המצב טוב יותר לצערי (אני כל כך אשמח להיות מופתע!).
תהיה רגוע, אני אצליח בסופו של דבר להתרגל למצב שבו מכבי לא לוקחת ת׳אליפות בליגה בהליכה ומודחת על דרך קבע בהצלבה ביורוליג.
אני פשוט מורגל לזה שהמועדון הזה נבנה מאנשים לחוצים בטירוף, היסטריים, דרמטיים כמוני, שכל כך אוהבים אותו, ומחוייבים לניצחון בכל משחק אפשרי.
מכביסטים.
LIAV10 כתב:למי שרוצה טיפה להרגע: http://youtu.be/xB5ceAruYrI
החציל האצטקי כתב:נקודת האור שלי נמצאת בירושלים.
מועדון שבו הבעלים מביאים כסף מהבית (עובדתית, יותר ממה שמביאים אצלנו). מטפחים ישראלים. מטפחים צעירים. מכוונים גבוה ליורוליג.
מנהלים מוכשרים, עם שכל ואינטלגנציה ותשוקה. העתיד של המקום הזה נראה כל כך ורדרד, שאני חושב שהפחד ממנו ומההתחזקות שלו תכריח את מכבי להיות טובה יותר.
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:נקודת האור שלי נמצאת בירושלים.
מועדון שבו הבעלים מביאים כסף מהבית (עובדתית, יותר ממה שמביאים אצלנו). מטפחים ישראלים. מטפחים צעירים. מכוונים גבוה ליורוליג.
מנהלים מוכשרים, עם שכל ואינטלגנציה ותשוקה. העתיד של המקום הזה נראה כל כך ורדרד, שאני חושב שהפחד ממנו ומההתחזקות שלו תכריח את מכבי להיות טובה יותר.
אתה צוחק נכון?
אני יודע שלא, אבל זה מצחיק בכל זאת.
הקבוצה הכושלת של מגדל, זה ממש לא המודל בשבילי, ואני ממש לא מתרשם ממה שקורה שם. היו להם קבוצות טובות בהרבה
ששיחקו מצויין גם באירופה.
אחדשיודע כתב:נקודת אור? הכדורגל של מכבי. תפסו את הכותרות המביכות על הכדורסל בעזרת הודעה על מינוי מאמן חדש עם שם מסובך. אה וזכו בטרבל...
roy1000 כתב:שטיוס עדיין בריא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google Adsense [Bot] ו־24 אורחים