על ידי ankram » 19 מאי 2015, 08:52
צר לי להגיד את זה אבל זאת קבוצה חלשה מהקבוצה שהפסידה את האליפות לחיפה לפני שנתיים. קו הגארדים שלנו עלוב בכל קנה מידה , נתון לימי קליעה , וכלל לא מפעיל את הקבוצה.
קו הגבוהים שלנו הוא בדיחה , שרק רנדל בהתקפות מתפרצות וקצת מחצי מרחק , וטיוס על הלחימה והחסימות , מצליחים איכשהוא לתרום , ועדיין גבוה רך ויחיד כמו וואט , מצליח לעשות לנו בית ספר מתחת לסל.
והכי מאכזב? ה MVP שלנו , מר סמית' , שאמנם סובל מזה שהגארדים של הקבוצה , מסדרים לעצמם עמדות קליעה אבל בעיקר לא מפעילים את המכונה , אבל ראבק , קצת תרומה.......
2 נקודות שיעלו לנו העונה בתואר האליפות (כן חברה , אין לנו סיכוי להתמודד מול ירושליים, למען האמת אני כלל לא הייתי שם בווינר שנעלה לפיינל פור):
1. אין לנו ספסל , ההיעדרות של פניני וסילבן מהספסל היא קריטית כי הבאים בתור , הם אפילו לא שחקני רוטציה ברמת הליגה , כהן הוא בדיחה רכרוכית , שחקן שמה שיצא ממנו זה אולי עמית תמיר לעניים , אפילו סקוורר יכול לעשות עליו פוסט אפ.
זה שחקן שאין לו מקום במכבי , לא עכשיו , לא לעולם לא , אני מעדיף להחזיר את התאומים בלול או את פליישר מפרישה מאשר להמשיך להעלות את החנון המצוי הזה מהספסל , אפס אגרסיביות , אפש שמירה , איטי ברגליים כמו פנסיונר זקן , ככה נראה שחקן של מכבי???
2. קבוצה מטומטמת , פשוט קבוצה מטומטמת , קבוצה שאינה מנצלת את הייתרונות שלה , שהתקפה אחרי התקפה הרכז שלה עומד ומשליך טורפדואים מ9 מטר (הפעם זה נכנס , ממש תודה ג'רמי), קבוצה שאינה שומרת , או שלצערנו מתבססת על הגנת חילופים עצלה , שחושפת אותה התקפה אחרי התקפה , בבעיות מיס מאץ' וריבאונד , קבוצה שנראית לא מאומנת , שהכל מקרי ואין שום תוכנית משחק , שלא מצליחה להפריע לרכז בן 40 לנהל את המשחק בהליכה , קבוצה שלא מפספסת הזדמנות לפספס וניצחה אמש שלא בצדק.
הנהלת מכבי חייבת לשחרר את גודס , הוא לחלוטין תלוי בקפריזות של פארגו , תלוי בבריאות של רנדל ותלוי במידת הנכונות של טיוס , הוא לא מנהל את המשחק , לא מצליח לחבר את השחקנים שלו לקבוצה ועיקר מגחיך את עצמו לדעת בשורה אומללה של ראיונות הזויים.
לדעתי זה גם מה שהולך בסופו של דבר לקרות היא העובדה שגודס לא מסתיר את הביקורת שיש לו על המועדון , ואומר ש"מצב כזה עם 3 ישראלים בכירים בלבד הוא מצב רע מאד ואינו מתאים למועדון כמו מכבי" , מה שגודס לא נשאל , ולכן לא ענה זה איך הוא מגיע לישורת האחרונה של העונה עם ספסל לא קיים , זר (היינס) שכלל אינו מתלבש וכלל אינו תורם , עוד זר (לינהרט) שרואים היום עד כמה הוא מוגבל ועד כמה ההבלחות שלו ביורוליג לא ישנו זאת , עוד זר שנראה כאילו הוא בשביתה איטלקית(אלכסנדר) ועוד שורה של שחקנים שכלל אינה משותפת.
עונה מחורבנת לכל הדיעות.