רבע גמר, משחק מס' 1: מכבי נגד נס ציונה - שני 21:00 ערוץ 1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רבע גמר, משחק מס' 1: מכבי נגד נס ציונה - שני 21:00 ערוץ

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 מאי 2015, 23:57

yzafrir כתב:טיבעי שלשחקנים יש ירידת מתח אחרי עונת היורוליג , זה תופעה ידוע עוד בתקופת השושלת...

הלכתי לבדוק.

2003-04, גמר היורוליג ב1 במאי. מאז עד סיום העונה מכבי משחקת 9 משחקי ליגה. מפסידה אחד מהם (5, בדרבי) להפועל תל אביב. מנצחת עוד 8 משחקים בהפרש ממוצע של 20.7
2004-05, גמר היורוליג ב8 במאי. מאז עד סיום העונה מכבי משחקת 8 משחקי ליגה. מפסידה 0. מנצחת 8 משחקים בהפרש ממוצע של 25.5
2005-06, גמר היורוליג ב30 באפריל. מאז עד סיום העונה מכבי משחקת 11 משחקי ליגה. מפסידה אחד מהם (11, לראשל״צ, במחזור הסמוך להפסד ביורוליג). מנצחת 10 משחקים בהפרש ממוצע של 17.2
גם בעונה של נבן ספאחיה, מכבי שיחקה 12 משחקי ליגה מאז ההפסד לצסק״א. היא ניצחה את כולם, בהפרש של 18.6 בממוצע.

מה אני אגיד...
הלוואי עלינו כאלה ירידות מתח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 19 מאי 2015, 00:13

החציל האצטקי כתב:
yzafrir כתב:טיבעי שלשחקנים יש ירידת מתח אחרי עונת היורוליג , זה תופעה ידוע עוד בתקופת השושלת...

הלכתי לבדוק.

2003-04, גמר היורוליג ב1 במאי. מאז עד סיום העונה מכבי משחקת 9 משחקי ליגה. מפסידה אחד מהם (5, בדרבי) להפועל תל אביב. מנצחת עוד 8 משחקים בהפרש ממוצע של 20.7
2004-05, גמר היורוליג ב8 במאי. מאז עד סיום העונה מכבי משחקת 8 משחקי ליגה. מפסידה 0. מנצחת 8 משחקים בהפרש ממוצע של 25.5
2005-06, גמר היורוליג ב30 באפריל. מאז עד סיום העונה מכבי משחקת 11 משחקי ליגה. מפסידה אחד מהם (11, לראשל״צ, במחזור הסמוך להפסד ביורוליג). מנצחת 10 משחקים בהפרש ממוצע של 17.2
גם בעונה של נבן ספאחיה, מכבי שיחקה 12 משחקי ליגה מאז ההפסד לצסק״א. היא ניצחה את כולם, בהפרש של 18.6 בממוצע.

מה אני אגיד...
הלוואי עלינו כאלה ירידות מתח.

איך אני אוהב ת'בדיקות האלו...
ואז לומר:
"יצאת חומוס"
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 מאי 2015, 00:21

אני מקווה שצפריר צודק, ואני אצא חומוס.

ONE TEAM ONE LOVE
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 19 מאי 2015, 01:38

רק אותי מעניין מה נואלס מחפש שם :unsure

תמונה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 19 מאי 2015, 01:47

נו אורי זה מתבקש...את מה שהיה צריך להיות להם בסוף המשחק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 19 מאי 2015, 05:18

טוב, כבר ענו לך, אבל זה ממש לא טבעי. זה משהו חדש של הקבוצה הזו.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 19 מאי 2015, 06:02

roy1000 כתב:

טוב, כבר ענו לך, אבל זה ממש לא טבעי. זה משהו חדש של הקבוצה הזו.

זה ממש לא רק בקבוצה הזו , זה כבר כמה שנים טובות שמכבי מפסידה משחקים לא חשובים בליגה בגלל ירידת מתח לאחר סיום עונת היורוליג...
חציל למה הפסקת את הבדיקה בעונת השושלת ?
אגב לא יודע עם שמתם לב אבל אתמול לא הפסדנו...
זה בסך הכל המשחק הראשון הפלייאוף ו למרות שמכבי ניצחה הם קיבלו את הסטירה שלהם ואין לי ספק שבשלב הזה זה יספיק. לגבי מה יקרה נגד ירושלים בגמר ( אם הם יגיעו בכלל ) זה כבר סיפור אחר כי במצב הסגל של מכבי כיום אין לה יתרון מקצועי גדול אבל עדיין מספיק עם יבואו בגישה מנטאלית נכונה.
בקיצור אני ממש לא שותף להיסטריה של כולם פה וחושב שהסגל במצבו הנוכחי גם מספיק בשביל לקחת אליפות פה
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 19 מאי 2015, 06:19

yzafrir כתב:זה ממש לא רק בקבוצה הזו , זה כבר כמה שנים טובות שמכבי מפסידה משחקים לא חשובים בליגה בגלל ירידת מתח לאחר סיום עונת היורוליג...
חציל למה הפסקת את הבדיקה בעונת השושלת ?
אגב לא יודע עם שמתם לב אבל אתמול לא הפסדנו...
זה בסך הכל המשחק הראשון הפלייאוף ו למרות שמכבי ניצחה הם קיבלו את הסטירה שלהם ואין לי ספק שבשלב הזה זה יספיק. לגבי מה יקרה נגד ירושלים בגמר ( אם הם יגיעו בכלל ) זה כבר סיפור אחר כי במצב הסגל של מכבי כיום אין לה יתרון מקצועי גדול אבל עדיין מספיק עם יבואו בגישה מנטאלית נכונה.
בקיצור אני ממש לא שותף להיסטריה של כולם פה וחושב שהסגל במצבו הנוכחי גם מספיק בשביל לקחת אליפות פה

אתה מפספס את הנקודה. הפסד או ניצחון אתמול הם די חסרי משמעות. הבעיה היא בגישה של הקבוצה הזו. מה שאתה קורא לו "ירידת מתח" זו פשוט זריקת זין של רוב השחקנים בסגל.

מכבי כבר קיבלו המון סטירות בשבועות האחרונים וזה לא ממש מזיז לשחקנים. זו הבעיה. הסגל הזה בנוי מהרבה שחקנים שפשוט לא אכפת להם מהמועדון.

אני לא חושב שיש שום היסטריה. להיפך, יש אדישות. אנשים פה פשוט רוצים להעונה תיגמר כמה שיותר מהר, אפילו נגד נס-ציונה.

אני לא יודע אם הסגל הזה ייקח אליפות, אבל בהתחשב בחוק הרוסי, אנחנו נחותים מירושלים מקצועית ואם תשכלל את הגישה של השחקנים, זה יכול להיגמר רע מאוד.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 19 מאי 2015, 08:52

צר לי להגיד את זה אבל זאת קבוצה חלשה מהקבוצה שהפסידה את האליפות לחיפה לפני שנתיים. קו הגארדים שלנו עלוב בכל קנה מידה , נתון לימי קליעה , וכלל לא מפעיל את הקבוצה.
קו הגבוהים שלנו הוא בדיחה , שרק רנדל בהתקפות מתפרצות וקצת מחצי מרחק , וטיוס על הלחימה והחסימות , מצליחים איכשהוא לתרום , ועדיין גבוה רך ויחיד כמו וואט , מצליח לעשות לנו בית ספר מתחת לסל.
והכי מאכזב? ה MVP שלנו , מר סמית' , שאמנם סובל מזה שהגארדים של הקבוצה , מסדרים לעצמם עמדות קליעה אבל בעיקר לא מפעילים את המכונה , אבל ראבק , קצת תרומה.......
2 נקודות שיעלו לנו העונה בתואר האליפות (כן חברה , אין לנו סיכוי להתמודד מול ירושליים, למען האמת אני כלל לא הייתי שם בווינר שנעלה לפיינל פור):
1. אין לנו ספסל , ההיעדרות של פניני וסילבן מהספסל היא קריטית כי הבאים בתור , הם אפילו לא שחקני רוטציה ברמת הליגה , כהן הוא בדיחה רכרוכית , שחקן שמה שיצא ממנו זה אולי עמית תמיר לעניים , אפילו סקוורר יכול לעשות עליו פוסט אפ.
זה שחקן שאין לו מקום במכבי , לא עכשיו , לא לעולם לא , אני מעדיף להחזיר את התאומים בלול או את פליישר מפרישה מאשר להמשיך להעלות את החנון המצוי הזה מהספסל , אפס אגרסיביות , אפש שמירה , איטי ברגליים כמו פנסיונר זקן , ככה נראה שחקן של מכבי???
2. קבוצה מטומטמת , פשוט קבוצה מטומטמת , קבוצה שאינה מנצלת את הייתרונות שלה , שהתקפה אחרי התקפה הרכז שלה עומד ומשליך טורפדואים מ9 מטר (הפעם זה נכנס , ממש תודה ג'רמי), קבוצה שאינה שומרת , או שלצערנו מתבססת על הגנת חילופים עצלה , שחושפת אותה התקפה אחרי התקפה , בבעיות מיס מאץ' וריבאונד , קבוצה שנראית לא מאומנת , שהכל מקרי ואין שום תוכנית משחק , שלא מצליחה להפריע לרכז בן 40 לנהל את המשחק בהליכה , קבוצה שלא מפספסת הזדמנות לפספס וניצחה אמש שלא בצדק.

הנהלת מכבי חייבת לשחרר את גודס , הוא לחלוטין תלוי בקפריזות של פארגו , תלוי בבריאות של רנדל ותלוי במידת הנכונות של טיוס , הוא לא מנהל את המשחק , לא מצליח לחבר את השחקנים שלו לקבוצה ועיקר מגחיך את עצמו לדעת בשורה אומללה של ראיונות הזויים.
לדעתי זה גם מה שהולך בסופו של דבר לקרות היא העובדה שגודס לא מסתיר את הביקורת שיש לו על המועדון , ואומר ש"מצב כזה עם 3 ישראלים בכירים בלבד הוא מצב רע מאד ואינו מתאים למועדון כמו מכבי" , מה שגודס לא נשאל , ולכן לא ענה זה איך הוא מגיע לישורת האחרונה של העונה עם ספסל לא קיים , זר (היינס) שכלל אינו מתלבש וכלל אינו תורם , עוד זר (לינהרט) שרואים היום עד כמה הוא מוגבל ועד כמה ההבלחות שלו ביורוליג לא ישנו זאת , עוד זר שנראה כאילו הוא בשביתה איטלקית(אלכסנדר) ועוד שורה של שחקנים שכלל אינה משותפת.

עונה מחורבנת לכל הדיעות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 19 מאי 2015, 09:59

http://one.co.il/Article/14-15/2,620,12 ... tml?ref=hp

איך נס ציונה לא מתביישים??? שופטים של מכבי?? הלוואי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 19 מאי 2015, 10:59

עזבו רגע את הטענה המפגרת: "שופטים של מכבי"

איך מהסרטון שהם מפרסמים אפשר לראות אם אוחיון דרך על הקו או לא...הפס של התוצאה על המסך מסתיר בדיוק את הרגליים שלו...

ועכשיו נחזור לטענה המפגרת...לא יכול להיות שאחרי המשחק אתמול הם בוכים על השיפוט...עם שיפוט קצת יותר נורמאלי מכבי ממש לא צריכה סל ניצחון אתמול. כל עבירה של נס ציונה השופטים שרקו נגד מכבי אם זה חוץ, צעדים, או אפילו עבירת תוקף..במהלך המחצית הראשונה שחקן של נס ציונה(נראה לי ווילסון או וואט) פשוט דחף את רנדל בכוונה לרצפה, בכוונה! בלי קשר למהלך המשחק! זו היתה עבירת תוקף בלתי ספורטיבית שהיתה צריכה לגרור הרחקה מהמשחק. מה שרקו בפועל?- כלום! אם היה הפוך עוד היו עושים עליהום תקשורתי על השחקן של מכבי...פשוט ביזיון!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 19 מאי 2015, 11:34

אני חושב שכולכם טועים כולל נס ציונה :)
השיפוט היה בסדר גמור. יכול להיות שהיו טעיות קטנות פה ושם אבל סה"כ השופטים היו בסדר גמור.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 19 מאי 2015, 12:11

toja27 כתב:אני חושב שכולכם טועים כולל נס ציונה :)
השיפוט היה בסדר גמור. יכול להיות שהיו טעיות קטנות פה ושם אבל סה"כ השופטים היו בסדר גמור.

השיפוט היה מוטה מגמתית נגד מכבי , לא צריך לראות 6\6 בשביל להבחין בזה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 19 מאי 2015, 12:35

ankram כתב:

תופעה מעניינת, יותר מאשר פחות ,קורה שקבוצה ואוהדיה חושבים שהשיפוט היה נגדה ובעד האחרת. זה פשוט נקרא חוסר אובייקטיביות.
בניגוד לדעה הרווחת בקרב אוהדי מכבי(או אוהדים אחרים שמרגישים כך לגבי הקבוצה שלהם), לא כל שופט רוצה לדפוק את מכבי. הם פשוט באים לעשות את העבודה שלהם, לשפוט את המשחק בצורה הכי טובה שהם יכולים וללכת הביתה. בערך כמו שכולנו היינו עושים במקומם.
יש מהלכים שאפילו בשידור חוזר צריך לראות פעם שניה, שלא לדבר לקבוע תוך שניה במשחק חי. הם עושים טעיות, כי הם בני אדם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי tzachMTA » 19 מאי 2015, 12:48

ankram כתב:

השיפוט היה רע, שרקו על כל מגע בין שחקנים. פשוט שיפוט רע. אבל לא שיפוט מוטה.
tzachMTA

הודעהעל ידי my man » 19 מאי 2015, 13:06

אם כבר ציונה מעלה תמונות אז שיעלו את אלה שימו לב ל3 השופטים שרואים הכל וכלום- אם רוצים לעשות קרב בכיינות אז יאללה...אגב שלף צועק ברקע:"אופנסיב" :
פה מתחיל המהלך, וואט "חונק" את רנדל:
תמונה

נמשיך, וואט מתחיל את הדחיפה:
תמונה
תמונה
תמונה

נזכיר שזה מול עיני השופטים- כל השופטים.. (בסופה של ההתקפה הזו רק נאמר מכבי חטפה סל- במקום לקבל עבירת תוקף בלתי ספורטיבית ואולי הרחקה של השחקן הכי חשוב של ציונה..

תמונה
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 19 מאי 2015, 14:03

tzachMTA כתב:
ankram כתב:

השיפוט היה רע, שרקו על כל מגע בין שחקנים. פשוט שיפוט רע. אבל לא שיפוט מוטה.

על כל מגע של שחקן מכבי. לעומת זאת שחקני נס ציונה פיצצו חופשי, במיוחד את טיוס מתחת לסל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 19 מאי 2015, 14:13

היה שם קטע, שהראו בהילוך חוזר איטי:

טיוס מקבל כדור מתחת לסל, עולה לזריקה ומקבל מכה על היד מוואט. טיוס קופץ לריבאונד ומקבל פיצוץ מצד שני מוילסון (אם אינני טועה). הוא משתלט על הכדור בכל זאת, מחזיק אותו למטה ומכופף את הברכיים כדי כדי לעלות עם תנופה, ואז טפירו יורד לו על שתי הידיים, כדי להבטיח שטיוס לא יעלה לזריקה... השופטים שורקים חוץ לנס ציונה!... גור שלף משבח את ההגנה של טפירו!...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Allan Turing » 19 מאי 2015, 15:04

האמת שמכבי קבוצה די מביכה בשלב הזה של העונה.
חשבתי שאנחנו שווים יותר משלושה משחקים מול פנר, אבל צריך להגיד תודה שזה לא נגמר בהפרשים גדולים יותר.
אנחנו משחקים משחק לא אנטלגנטי, שוכנתי, ודווקא ההגנה שהיתה טובה לפרקים ביורוליג, היא פשוט בדיחה.
לקבל 90 נקודות מנס-ציונה בבית? לאן הגענו?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי ankram » 19 מאי 2015, 16:00

Allan Turing כתב:האמת שמכבי קבוצה די מביכה בשלב הזה של העונה.
חשבתי שאנחנו שווים יותר משלושה משחקים מול פנר, אבל צריך להגיד תודה שזה לא נגמר בהפרשים גדולים יותר.
אנחנו משחקים משחק לא אנטלגנטי, שוכנתי, ודווקא ההגנה שהיתה טובה לפרקים ביורוליג, היא פשוט בדיחה.
לקבל 90 נקודות מנס-ציונה בבית? לאן הגענו?

התשובה? גודס.

מתוך וויקיפדיה:

"בעונת 2004/5 מונה לעוזר המאמן במכבי ראשון לציון וכבר בעונה הראשונה שלו בתפקיד ניצח את מכבי תל אביב במגרשה הביתי. בעונת 2005/6 קודם לתפקיד המאמן הראשי במכבי ראשון לציון וגם בעונה הזו ניצח את מכבי תל אביב פעמיים. גודס הוביל את ראשון לציון למקום השלישי, הן בתום העונה הסדירה והן בפיינל פור, אך הודיע על התפטרותו בתום העונה.‏[1]

בעונות 2006/7 ו-2007/8 שימש כעוזר מאמן במכבי תל אביב. לקראת עונת 2008/09 הוחתם גודס כמאמן ראשי בהפועל ירושלים. גודס זכה כמאמן ירושלים בשני גביעי ווינר, אך כשל בנסיונתיו להצעיד את ירושלים להישגים בגביע המדינה ובאליפות המדינה. בסיום עונת 2009/10 עזב, לאחר שספג ביקורת רבה על תפקודו ועל יכולת ניהול המשחק שלו."
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים