er79 כתב:למה בלאט ממשיך לא לספור את שייר?
בד'כ כשמאמן לא סופר לחלוטין שחקן זה בעיקר מצביע על מה חושב המאמן על רמתו של השחקן.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:למה בלאט ממשיך לא לספור את שייר?
מקאדו כתב:er79 כתב:למה בלאט ממשיך לא לספור את שייר?
בד'כ כשמאמן לא סופר לחלוטין שחקן זה בעיקר מצביע על מה חושב המאמן על רמתו של השחקן.
חנו'ש כתב:הנדריקס קצת מדאיג אותי, משהו לא ברור עובר עליו והוא נראה חסר ביטחון לחלוטין ואולי קצת מפוחד.
שמשון הגיבור כתב:מה זה הזוועה הזאת.. השופטים פעם אחרי פעם דופקים טכניות ומשאירים את ציבונה במשחק..
er79 כתב:אז ככה, הסיכום שלי:
קודם כל, ברוך הבא, ג׳ורדן פרמאר. עד כה היה אנמי והערב סוף סוף מראה שהוא שחקן ענק. אבל זה גם מה שמטריד אותי: בלאט אמר שלא תהיה תלות בפרמאר והוא ינהיג רוטציות בלעדיו כאילו פרמאר הוא רק בונוס. אז זהו, שלא, מכבי תלויה בפרמאר לחלוטין.
סמית׳ תאווה לעיניים. רק שימשיך כך. אני ממשיך להיות טרוד מעניין שייר. חבל שבלאט לא ספר אותו גם הערב. איך הוא יצבור בטחון?
yarinsaky כתב:תראה, לבלו , למשל, לקח כמעט שנתיים עד שהפך למה שהפך לקראת סוף העונה השנייה שלו במכבי ב 2003 וההצגה בפיינלפור. לפני זה הוא חימם יפה מאוד את הספסל, יהודי בוגר מכללה כמו שאייר. הבעייה עם שאייר שהוא גם מוגבל פיזית, לא רק בהלם מההבדלים בין אירופה למכללות.
קראתי היום שמכבי אפילו חשבה להשאיל אותו הענה אבל בגלל כל מה שקרה בקיץ עם הקו האחורי החליטה להשאיר אותו.
Holiday_Armadillo כתב:השטות היומית של שלח(ואני בטוחה שהיו עוד שפשוט הדחקתי):''שייר רק קלעי,אז אם הוא לא מרכז..''
שייר אחושרמוטה מרכז..
ועוד הוא טוען ש''עקבתי אחריו המון במכללות''..אם הוא אומר דבר כזה אז הוא עקב אחריו כמו שאני עקבתי אחרי הפרוספקט הטורקי גולום טרולולום
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־20 אורחים