ליגה אדריאטית: מכבי נגד ציבונה זאגרב - חמישי, 21:00, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגה אדריאטית: מכבי נגד ציבונה זאגרב - חמישי, 21:00, ספו

הודעהעל ידי מקאדו » 06 אוקטובר 2011, 19:23

er79 כתב:למה בלאט ממשיך לא לספור את שייר?

בד'כ כשמאמן לא סופר לחלוטין שחקן זה בעיקר מצביע על מה חושב המאמן על רמתו של השחקן.
מקאדו

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 אוקטובר 2011, 19:24

הנדריקס קצת מדאיג אותי, משהו לא ברור עובר עליו והוא נראה חסר ביטחון לחלוטין ואולי קצת מפוחד.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 06 אוקטובר 2011, 19:26

איזה שיפוט :?
לא נותנים למכבי לברוח
asafb96

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 06 אוקטובר 2011, 19:26

מה זה הזוועה הזאת.. השופטים פעם אחרי פעם דופקים טכניות ומשאירים את ציבונה במשחק..
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 06 אוקטובר 2011, 19:29

איזה שיפוט גרוע!
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוקטובר 2011, 19:34

מקאדו כתב:
er79 כתב:למה בלאט ממשיך לא לספור את שייר?

בד'כ כשמאמן לא סופר לחלוטין שחקן זה בעיקר מצביע על מה חושב המאמן על רמתו של השחקן.

בדיוק.
לא מבין על מה באים בתלונות.

אנחנו ראינו את הבחור בשני משחקים והוא לא הרשים בלשום המעטה. דייויד רואה אותו בכל אימון ואימון וכנראה שגם אותו הוא לא ממש מרשים.
המשחק הזה הוא גם חשוב למכבי כי זה משחק הבית הראשון, ואנחנו רואים מצויין מי הם השחקנים שדייויד סומך עליהם והולך איתם.

ד"א - מאוד התרשמתי מזובצ'יץ'. איזה כיף להם שכמעט בכל כפר כרואטי אפשר למצוא ילד בגובה 2.08 שקולע כמו קומאזץ, מקפיץ כמו תיוס אדני ומכסה את המגרש כמו ליאור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 06 אוקטובר 2011, 19:34

אז ככה, הסיכום שלי:
קודם כל, ברוך הבא, ג׳ורדן פרמאר. עד כה היה אנמי והערב סוף סוף מראה שהוא שחקן ענק. אבל זה גם מה שמטריד אותי: בלאט אמר שלא תהיה תלות בפרמאר והוא ינהיג רוטציות בלעדיו כאילו פרמאר הוא רק בונוס. אז זהו, שלא, מכבי תלויה בפרמאר לחלוטין.
סמית׳ תאווה לעיניים. רק שימשיך כך. אני ממשיך להיות טרוד מעניין שייר. חבל שבלאט לא ספר אותו גם הערב. איך הוא יצבור בטחון?
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 אוקטובר 2011, 19:35

סמית לא מוריד כדור לרצפה ולא מריץ אף התקפת מעבר, אליהו צריך למלא את התפקיד לצד פארמר. :)

לא מעט אילתורים בהתקפת מכבי, לפחות פארמר לוקח על עצמו את המשחק כשהכול תקוע , זה טוב. הוא מבין את הסיטואציה ומכוון מטרה.

אבל כמובן שכאן נמצא הקץ'. מכבי לא רצתה להיות תלוייה בשחקן זמני, זה בדיוק מה שקרה. לצערי לא אוחיון, לא שאייר ולא בורשטין הם פונקציה רצינית. ( לא הפתעה גדולה ).
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 06 אוקטובר 2011, 19:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 אוקטובר 2011, 19:36

נראה שפשוט טוב לסופו פה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 06 אוקטובר 2011, 19:38

חנו'ש כתב:הנדריקס קצת מדאיג אותי, משהו לא ברור עובר עליו והוא נראה חסר ביטחון לחלוטין ואולי קצת מפוחד.

הוא כנראה מאד מושפע מהדיבורים על העברות וכאלה...
כולנו זוכרים טוב מאד מה קרה בעונה שעברה כשבלאט התעקש עליו, איזו קפיצה ברמה ובמלחמה הוא נתן.

ליאור היה מצויין היום :clap2 וסופו ללא ספק במצב רוח מרומם :dance3
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי יוסי22 » 06 אוקטובר 2011, 19:41

שמשון הגיבור כתב:מה זה הזוועה הזאת.. השופטים פעם אחרי פעם דופקים טכניות ומשאירים את ציבונה במשחק..

זה יותר ההרכבים של מכבי מהשופטים .

יש למכבי הרכבים עם כל כך הרבה כדורסל שזה מדהים , בעיקר כל הרכב שכולל את סופו ואליהו יחד , ברגע שההפרש עולה וחוזרים הנגרים ציבונה חוזרים.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוקטובר 2011, 19:43

er79 כתב:אז ככה, הסיכום שלי:
קודם כל, ברוך הבא, ג׳ורדן פרמאר. עד כה היה אנמי והערב סוף סוף מראה שהוא שחקן ענק. אבל זה גם מה שמטריד אותי: בלאט אמר שלא תהיה תלות בפרמאר והוא ינהיג רוטציות בלעדיו כאילו פרמאר הוא רק בונוס. אז זהו, שלא, מכבי תלויה בפרמאר לחלוטין.
סמית׳ תאווה לעיניים. רק שימשיך כך. אני ממשיך להיות טרוד מעניין שייר. חבל שבלאט לא ספר אותו גם הערב. איך הוא יצבור בטחון?

אין מה לחזור לאמירה ההיא של בלאט. הוא אמר, אז אמר. זה לא שכולנו לא רואים מה קורה פה.
ברור שמכבי תלויה בפארמר, והוא השחקן החשוב בקבוצה יחד עם סופו.

לגבי שייר - בלאט ייתם לו הזדמנויות בליגה, ובמשחקי אדריאטית שיהיו בשליטה מוחלטת של מכבי. במשחקים כאלה הוא כנראה לא מספיק סומך עליו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 06 אוקטובר 2011, 19:43

באמת? 21 שניות לסיום שורקים פאול כזה?
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 אוקטובר 2011, 19:46

תראה, לבלו , למשל, לקח כמעט שנתיים עד שהפך למה שהפך לקראת סוף העונה השנייה שלו במכבי ב 2003 וההצגה בפיינלפור. לפני זה הוא חימם יפה מאוד את הספסל, יהודי בוגר מכללה כמו שאייר. הבעייה עם שאייר שהוא גם מוגבל פיזית, לא רק בהלם מההבדלים בין אירופה למכללות.

קראתי היום שמכבי אפילו חשבה להשאיל אותו הענה אבל בגלל כל מה שקרה בקיץ עם הקו האחורי החליטה להשאיר אותו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 אוקטובר 2011, 19:49

השטות היומית של שלח(ואני בטוחה שהיו עוד שפשוט הדחקתי):''שייר רק קלעי,אז אם הוא לא מרכז..''
שייר אחושרמוטה מרכז..
ועוד הוא טוען ש''עקבתי אחריו המון במכללות''..אם הוא אומר דבר כזה אז הוא עקב אחריו כמו שאני עקבתי אחרי הפרוספקט הטורקי גולום טרולולום
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 06 אוקטובר 2011, 19:51

אין יותר מדי מה לסכם.. סופו כרגיל עושה מה שבא לו, סמית' מראה יציבות וקליעה מצוינת, כמו שאמרתי לפני תחילת העונה, אנחנו הולכים לשכוח מאידסון מהר מאוד.
פארמר יוצא מהכלל, איזון מושלם בין פרגון ומסירות, לבין לקיחת אחריות וזריקות
לגבי שאייר-אוחיון-בורשטיין, אין כל כך חדש. שאייר לא קיבל עוד הזדמנות, ונראה חסר בטחון. לא צריך למהר לשפוט אותו, ניתן לו את הזמן והדקות שיקבל בליגה ואדריאטית (שיתחיל היורוליג ויהיה יותר עומס), ונראה לאיזה רמה הוא מוכן. אוחיון ברמות הגבוהות לא שחקן מוביל, אבל יעשה את העבודה שלו בהגנה, אם כי הוא חייב שחקנים התקפיים טובים לידו, כי לצד בורשטיין והנדריקס ביחד זה די נגרות.
בורשטיין נראה די גמור, אבל הוא יכול לקבל דקות בליגה ובאדריאטית כדי להורדי קצת עומס. אחרי כל השנים ומה שהוא תרם, מגיע לו את הכבוד ליהיות הקפטן, גם אם אין לו מה לתרום ברמות האלה (לא זכור לי ששארפ תרם מקצועית בשנים האחרונות..)
הילד הגבוה הזה שלהם נראה שחקן אדיר. באמת נראה כמו חומר לכוכב עתיד. לא ראיתי שום חיסרון במשחק שלו, אולי חסר לו קצת פיזיות, אבל מבחינת יכולות משחק, מצוין
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוקטובר 2011, 19:51

yarinsaky כתב:תראה, לבלו , למשל, לקח כמעט שנתיים עד שהפך למה שהפך לקראת סוף העונה השנייה שלו במכבי ב 2003 וההצגה בפיינלפור. לפני זה הוא חימם יפה מאוד את הספסל, יהודי בוגר מכללה כמו שאייר. הבעייה עם שאייר שהוא גם מוגבל פיזית, לא רק בהלם מההבדלים בין אירופה למכללות.

קראתי היום שמכבי אפילו חשבה להשאיל אותו הענה אבל בגלל כל מה שקרה בקיץ עם הקו האחורי החליטה להשאיר אותו.

ירין, אני בכלל לא חושב שהוא לא יוכל להיות שחקן מצויין ביורוליג. אבל אתה בעצמך כתבת שהמצב של הקו האחורי מדאיג אותך.

היום מכבי שיחקה מול קבוצה נחמדה, עם גארד אחד טוב, ויוגב, טל ושייר היו לא פקטור. זה בהחלט משהו שאנחנו מדברים עליו כאן כבר כמה שבועות.
מנגד, אני חושב שפארמר צריך לשחק את המשחק שלו, בלי קשר לזה האם הוא יילך או יישאר. שייקח, שיהיה אסרטיבי ושיישחק כמו שהוא שיחק היום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 06 אוקטובר 2011, 19:54

Holiday_Armadillo כתב:השטות היומית של שלח(ואני בטוחה שהיו עוד שפשוט הדחקתי):''שייר רק קלעי,אז אם הוא לא מרכז..''
שייר אחושרמוטה מרכז..
ועוד הוא טוען ש''עקבתי אחריו המון במכללות''..אם הוא אומר דבר כזה אז הוא עקב אחריו כמו שאני עקבתי אחרי הפרוספקט הטורקי גולום טרולולום

עכשיו הצחקת אותי! :laugh3
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 אוקטובר 2011, 19:54

נכון, יוני, אין בעצם חילוקי דעות כאן. כל מה שכתבנו לעייפה דפים על דפים מתבלט כאן. זה מה יש כרגע, נקווה לטוב. ( ויש לא מעט טוב, בעיקר בקו הקדמי , סמית ופארמר. אפילו פאפאס ).
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 06 אוקטובר 2011, 19:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yiffy » 06 אוקטובר 2011, 19:54

זה תענוג לראות בפעם הראשונה אחרי די הרבה שנים קבוצה עם כל כך הרבה תחמושת מחוץ לקשת. כפי שאמר שלח, הכדורסל לא צריך להיות מתוחכם מדי כאשר 3 או 4 שחקנים על המגרש קולעים טוב לשלוש - מספיק כמה מסירות ובסוף מישהו מתפנה. וזה עוד לפני שראינו את ג'יימס מנסה את מזלו.

אני אישית חושב שיוגב יכול בכיף להשתלב לאט לאט ובסוף גם להיות שחקן יורוליג לגיטימי עם יכולת הובלת הכדור שלו. מה שכן, הוא חייב אחד מהשלושה בזריזות: יכולת סיום חדירה / קליעה מחצי מרחק / קליעה לשלוש - עם עדיפות לראשון מבחינתי.

הייתי שמח לראות את שייר עם איזה 10 דקות של משחק.
yiffy
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r ו־24 אורחים