אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יבוא או לא יבוא?

הודעהעל ידי קודי » 07 אוקטובר 2011, 07:41

שחף כתב:ראקו שיחק בויטוריה 3 שנים תחת איבאנוביץ'. אם מדברים על סרטנים וכל מיני קשקושים שאנשים פלטו פה לגבי קית' לאנגפורד אז ראקו הוא בוודאי לא סרטן. אני גם לא רואה מי שומר את מכבי על מתחת ל-80 נקודות כשליד סופו משחקים קלעים אוטומאטיים כמו ראקו וסמית'. עדיף מכלום(יוגב בשוטינג גארד... האיש לא קולע בכלל). שחקן אחרי השיא? 17 נקודות ביורוליג זה ממש לא אחרי השיא. בסכומים שפדרמן מוכן לשלם זה כנראה האופציה הכי טובה. הגנה? פרקינס כנראה יחזור בינואר. אפשר לשלוח את שאייר לשנת השתפשפות איפושהו.

זו בדיוק הנקודה. האלטרנטיבה היא יוגב או טל כסקנד גארדים, שזה דבר מזעזע ומחריד. כל הדיבורים על סמית בעמדה 2 הם נחמדים לאדריאטית, אבל נראה אותך משחק עם מוביל כדור אחד נגד קבוצות יורוליג טובות. בשנה שעברה, בדקות הבודדות שפניני שיחק בעמדה 2 היה לידו בעמדה 3 את אידסון שהוא מוביל כדור טוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 07 אוקטובר 2011, 07:53

שחף כתב:ראקו שיחק בויטוריה 3 שנים תחת איבאנוביץ'. אם מדברים על סרטנים וכל מיני קשקושים שאנשים פלטו פה לגבי קית' לאנגפורד אז ראקו הוא בוודאי לא סרטן. אני גם לא רואה מי שומר את מכבי על מתחת ל-80 נקודות כשליד סופו משחקים קלעים אוטומאטיים כמו ראקו וסמית'. עדיף מכלום(יוגב בשוטינג גארד... האיש לא קולע בכלל). שחקן אחרי השיא? 17 נקודות ביורוליג זה ממש לא אחרי השיא. בסכומים שפדרמן מוכן לשלם זה כנראה האופציה הכי טובה. הגנה? פרקינס כנראה יחזור בינואר. אפשר לשלוח את שאייר לשנת השתפשפות איפושהו.

אין קשר בין הדברים שכתבת.
זה ששחקן משחק אצל איבנוביץ' לא אומר שהוא לא יכול להיות סרטן קבוצתי (ואני לא אומר שהוא כזה).
גם זה שהוא קלע יפה בשנה שעברה בפילזן, לא אומר שהוא לא אחרי השיא. הוא אחרי השיא בבירור - זה לא ממש נתון לויכוח.

בוא נגיד ככה: כנראה שיש סיבה למה אין לו קבוצה, אבל אם זה סתם יצא ככה ודייויד חושב שהוא שחקן שיכול לשדרג את הקבוצה, אז בהחלט אפשר לתמוך במהלך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 אוקטובר 2011, 08:00

קודי כתב:

זו בדיוק הנקודה. האלטרנטיבה היא יוגב או טל כסקנד גארדים, שזה דבר מזעזע ומחריד. כל הדיבורים על סמית בעמדה 2 הם נחמדים לאדריאטית, אבל נראה אותך משחק עם מוביל כדור אחד נגד קבוצות יורוליג טובות. בשנה שעברה, בדקות הבודדות שפניני שיחק בעמדה 2 היה לידו בעמדה 3 את אידסון שהוא מוביל כדור טוב.

מהפציעה של פרקינס, מכבי שיחקה את כל המשחקים עם גיא וצ'אק בעמדות 2-3.

אני אמרתי כבר שזה לא אידיאלי, אבל זה מה יש כרגע.

לפחות הדברים הטובים הם שסמית' מתברר כידית רצינית ביותר, סופו הוא סופו, ליאור נראה בכושר מצויין, גם בלו ופניני לא איבדו את הידית וג'יימס הוא אחלה שחקן.
יש למכבי בסיס מצויין, ואם פארמר נשאר, אז מכבי בהחלט תדבר חזק מאוד עם הסגל שיש לה ובלי תוספות. הבעיה היא.... ידועה לכולנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 אוקטובר 2011, 08:11

אבל יוני, כל שחקן שתביא כרגע הוא שחקן שמשום מה אין לו עדיין קבוצה כרגע.
כך שלהתחיל לתהות למה לשחקן מסוים אין קבוצה כרגע ולפסול שחקן על סמך זה אומר לפסול את כל השחקנים שיכולים לבוא ובעצם לא להביא אף אחד.
אלא אם כן כמובן יהיה מדובר על שחקן נ.ב.א שהשביתה היא הסיבה ללמה אין לו קבוצה כרגע - אבל זה נראה לי קצת יותר קשה בשלב זה.

ואני לא אמרתי שאני בעד או נגד ראקוצ'ביץ...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 07 אוקטובר 2011, 08:16

נכון. שכנעתם אותי.

בסופו של דבר, מה שדייויד (בלאט) יחליט כנראה יהיה מקובל על רוב האנשים.
הבעיה נמצאת מול העיניים שלנו, ככה שאי אפשר להסתיר אותה.

נחכה ונראה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 07 אוקטובר 2011, 08:22

ראקו שחקן שלא ממש הייתי שמח אם היה חותם בתחילת הקיץ, אבל היום, הוא האופציה הטובה ביותר בשוק (לאנגפורד כנראה כבר סגור איפשהו), וקשה להגיד לא לשחקן של 17 נקודות יורוליג, עם המצב בשוק. יביא למכבי את מה שחסר לה בדיוק, שזה גארד עם אורנטצייה התקפית, מבחינה הגנתית, למכבי יש את פארמר, פאפאס, ואוחיון, שהם שחקני הגנה טובים מאוד, ואולי פרקינס יחזור למכבי באיזשהו שלב. מבחינה הגנתית אגב, הוא שחקן הגנה טוב משאראס.
נחכה ונראה..
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 07 אוקטובר 2011, 08:35

jol9 כתב:

זה ששחקן משחק אצל איבנוביץ' לא אומר שהוא לא יכול להיות סרטן קבוצתי (ואני לא אומר שהוא כזה).
גם זה שהוא קלע יפה בשנה שעברה בפילזן, לא אומר שהוא לא אחרי השיא. הוא אחרי השיא בבירור - זה לא ממש נתון לויכוח.

בוא נגיד ככה: כנראה שיש סיבה למה אין לו קבוצה, אבל אם זה סתם יצא ככה ודייויד חושב שהוא שחקן שיכול לשדרג את הקבוצה, אז בהחלט אפשר לתמוך במהלך.

אתה יכול גם להגיד שיש סיבה למה אף אחד לא לקח את סופו בשנה שעברה: הוא שמן, היה לא בכושר ואף אחד לא חשב שאפשר לבנות איתו קבוצה. שנה אחר כך דייויד הוכיח את ההפך. לגבי ראקו, העונה הקודמת הייתה אחת מההכי טובות שלו מבחינה סטטיסטית. הוא ממש לא שחקן אחרי השיא. זה שבפילזן היה לו מאמן מסריח לא אומר שתחת דייויד ובשיטה מוגדרת(כמו בקאחה) הוא לא יפרח.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 07 אוקטובר 2011, 08:43

אני חושב שהוויכוח צריך להיות יותר האם ראקו מתאים למכבי ןפחות האם הוא טוב
מבחינתי הוא לא מתאים למכבי מפני שאין לו את הדבר הראשוני והחשוב ביותר שאנחנו צריכים שיהיה לשחקן שנביא וזה שחקן שחודר וידע לייצר סלים וראקו לא כזה
אז נכון שיש לו קליעה טובה אבל יש לנו מספיק כאלה ואנחנו צריכים בדחיפות שחקן שייצר לאחרים(בגלל זה זה גם פחות משנה אם הוא יהיה רכז או 2 העיקר שיהיה כזה)
וזה עוד בלי להתווכח האם הוא אגואיסט או איך ההגנה שלו

אגב גולש באינטרבאסקט פרסם שבאיטליה מדווחים על כך שלאנגפורד מתקרב למכבי ושהיא מובילה במירוץ אחריו למרות כך שיש עוד מקום לאופטימיות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 07 אוקטובר 2011, 09:07

rc4991 כתב:אני חושב שהוויכוח צריך להיות יותר האם ראקו מתאים למכבי ןפחות האם הוא טוב
מבחינתי הוא לא מתאים למכבי מפני שאין לו את הדבר הראשוני והחשוב ביותר שאנחנו צריכים שיהיה לשחקן שנביא וזה שחקן שחודר וידע לייצר סלים וראקו לא כזה
אז נכון שיש לו קליעה טובה אבל יש לנו מספיק כאלה ואנחנו צריכים בדחיפות שחקן שייצר לאחרים(בגלל זה זה גם פחות משנה אם הוא יהיה רכז או 2 העיקר שיהיה כזה)

אגב גולש באינטרבאסקט פרסם שבאיטליה מדווחים על כך שלאנגפורד מתקרב למכבי ושהיא מובילה במירוץ אחריו למרות כך שיש עוד מקום לאופטימיות

הוויכוח צריך ליהיות האם יש מישהו שיכול בשוק שיכול לתרום יותר ממנו, והתשובה היא לא, חד משמעית.
לראקו יש בדיוק את מה שאנחנו צריכים. לא יודע לחדור ולייצר סלים?! פאק. באמת שאני לא יודע מאיפה הבאת את זה.
ראקו אחד השחקנים הטובים באירופה מבחינת ייצור סלים. הוא חודר מצוין. לא אתלט, אבל עובר שחקנים ברמה גבוה, ובעל סיומת מצוינת ליד הסל. חודר זה לא שחקן שדופק דאנקים. לא זכור לי שפטרו הגדול היה מתעופף באוויר, אבל זה אומר שהוא לא ידע לחדור ולייצר? (לא שאני חלילה משווה בין פטרו הגדול לראקו..).
שחקן שייצר לאחרים אנחנו ממש ממש לא צריכים. יש לנו את פאפאס, שעושה את זה הכי טוב באירופה, וגם אוחיון יודע לעשות את זה לא רע. זה מבלי להזכיר את פארמר שעושה את זה בצורה אדירה, אבל לא ניקח אותו בחשבון..
אגואיסט והגנה? אז בוא נחזיר את הזמן אחורה ונחתים את לארי בירד.. נו באמת. אתם באמת מצפים שיבוא לפה שחקן מושלם? זה לא אפשרי, לא מבחינת השוק, ובטח ובטח שלא מבחינת תקציב. גם נבארו לא שחקן הגנה גדול בלשון המעטה, וגם לא יש את המשחקים שהוא לוקח על עצמו יותר מכולם. ככה זה סקוררים.
כמה דרישות....
לגבי לאנגפורד, זה מעודד מאוד (אם זה אמין). מעדיף את לאנגפורד על פני ראקו, ונקווה שזה נכון. אם לא, ראקו כרגע האופציה הטובה ביותר בשוק..
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 אוקטובר 2011, 09:10

המלצה שלי: צאו מאינטרבסקט. זה כנראה האתר הכי פחות אמין באירופה. מדבר איתכם "אחד הגולשים האמינים" במספר יוזרים שונים ומונפצים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 07 אוקטובר 2011, 09:12

שחף כתב:
jol9 כתב:

אתה יכול גם להגיד שיש סיבה למה אף אחד לא לקח את סופו בשנה שעברה: הוא שמן, היה לא בכושר ואף אחד לא חשב שאפשר לבנות איתו קבוצה. שנה אחר כך דייויד הוכיח את ההפך. לגבי ראקו, העונה הקודמת הייתה אחת מההכי טובות שלו מבחינה סטטיסטית. הוא ממש לא שחקן אחרי השיא. זה שבפילזן היה לו מאמן מסריח לא אומר שתחת דייויד ובשיטה מוגדרת(כמו בקאחה) הוא לא יפרח.

שחף,
כבר אמרתי שהשתכנעתי. המחיר שלו עדיין לטעמי קצת גבוה מדי, אבל אם דייויד ירצה אותו וההנהלה תביא אותו, אז אני אשמח ואפרגן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 07 אוקטובר 2011, 09:14

דווקא הסחבת בעניין לאנגפורד היא איזשהו מקור לאופטימיות. אם יש קבוצה שסוחבת מו"מ זו מכבי. מה גם שלא ראיתי דיווח אמין על קבוצה אחרת שאשכרה הציעה לו הצעה.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 07 אוקטובר 2011, 09:43

asafb96 כתב:
rc4991 כתב:אני חושב שהוויכוח צריך להיות יותר האם ראקו מתאים למכבי ןפחות האם הוא טוב

הוויכוח צריך ליהיות האם יש מישהו שיכול בשוק שיכול לתרום יותר ממנו, והתשובה היא לא, חד משמעית.
לראקו יש בדיוק את מה שאנחנו צריכים. לא יודע לחדור ולייצר סלים?! פאק. באמת שאני לא יודע מאיפה הבאת את זה.
ראקו אחד השחקנים הטובים באירופה מבחינת ייצור סלים. הוא חודר מצוין. לא אתלט, אבל עובר שחקנים ברמה גבוה, ובעל סיומת מצוינת ליד הסל. חודר זה לא שחקן שדופק דאנקים. לא זכור לי שפטרו הגדול היה מתעופף באוויר, אבל זה אומר שהוא לא ידע לחדור ולייצר? (לא שאני חלילה משווה בין פטרו הגדול לראקו..).
שחקן שייצר לאחרים אנחנו ממש ממש לא צריכים. יש לנו את פאפאס, שעושה את זה הכי טוב באירופה, וגם אוחיון יודע לעשות את זה לא רע. זה מבלי להזכיר את פארמר שעושה את זה בצורה אדירה, אבל לא ניקח אותו בחשבון..
אגואיסט והגנה? אז בוא נחזיר את הזמן אחורה ונחתים את לארי בירד.. נו באמת. אתם באמת מצפים שיבוא לפה שחקן מושלם? זה לא אפשרי, לא מבחינת השוק, ובטח ובטח שלא מבחינת תקציב. גם נבארו לא שחקן הגנה גדול בלשון המעטה, וגם לא יש את המשחקים שהוא לוקח על עצמו יותר מכולם. ככה זה סקוררים.
כמה דרישות....
לגבי לאנגפורד, זה מעודד מאוד (אם זה אמין). מעדיף את לאנגפורד על פני ראקו, ונקווה שזה נכון. אם לא, ראקו כרגע האופציה הטובה ביותר בשוק..

א.לא אמרתי שחקן שמייצר לאחרים אלא לעצמו
ב.אני באמת לא חושב שראקו יוצר ברמה גבוהה אלא כזה שמסתמך יותר על הזריקה(וכאלה כבר יש לנו)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוקטובר 2011, 09:51

החתמה של ראקו תהיה די דומה למהלך עם מרכוס בראון, אחד הקלעים הטובים באירופה, רק קצת ( אולי הרבה ) אחרי השיא. גם אז הוא חתם בסביבות אמצע אוקטובר כשמכבי הייתה בבעייה.
הבעייה כאן אחרת - ארויו היה חתום לעונה שלמה והיה ברור מי הרכז המוביל. כאן זה לא ברור מה יהיה עם פארמר ולכן זה בעייתי יותר.

אם זה יקרה, מכבי תצטרך לעשות עוד מהלך כנראה אחרי עזיבת פארמר. לא יודע אם תהיה לזה היתכנות כלכלית - מקצועית כבר , אני בספק גדול
מאוד.
אם לא, הרכז הראשון יהיה אוחיון, פאפאס או ראקו. מאוד מאוד בעייתי.

בקיצור, סמחוטה אחת גדולה שהיה אפשר אולי להימנע ממנה בקיץ, אבל זה מה יש. פארגו תקע הכול הבן בן. :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 07 אוקטובר 2011, 09:56

א.לא אמרתי שחקן שמייצר לאחרים אלא לעצמו
ב.אני באמת לא חושב שראקו יוצר ברמה גבוהה אלא כזה שמסתמך יותר על הזריקה(וכאלה כבר יש לנו)

ראקו מייצר לעצמו ברמה הגבוה ביותר באירופה
ראקו ממש לא מסתמך רק על הזריקה, ואם אתה אומר ככה, כנראה שלא ראית אותו מספיק. הוא שחקן שחיי על הקליעה פחות מנבארו לדוגמא. קליעה זה אחד הנשקים שלו, אולי הנשק הקטלני ביותר שלו, אבל הוא יודע לחדור ברמה גבוה. גם אם הוא לא עף באוויר כמו פארגו. אותי לא מעניין אם הוא מסיים בדאנק או בלייאפ אירופאי קלאסי. כל עוד הוא מסיים, והוא קולע את שלו, זה בסדר גמור.
הבעיה היא, עניין הרכז אחרי פארמר. נצטרך לעקוב אחרי פרקינס, שאם יחזור לכושר, יכול לסגור עם פאפאס את העמדה 1 בצורה טובה. שניהם לא שחקני התקפה טובים, אבל ליד השחקנים שיש במכבי, לא צריך כזה. 2 רכזים, שאחד מביא הגנה מצוינת, אתלטיות, ולחימה, והשני מביא ניהול משחק אדיר, והגנה טובה, זה בסדר גמור לצד שחקנים כמו ראקו, סופו, אליהו, סמית', כו'... השאלה היא האם פרקינס יחזור לפני או אחרי סיום השביתה, ואיך הוא יחזור. זה מצב בעייתי, אבל זה מה שיש. נקווה שאם פארמר ילך לפני שפרקניס יחזור למגרשים (שוב, במידה ומכבי בכלל רוצה אותו), אולי אוחיון ושאייר יוכלו לתת תפוקה סבירה ביורוליג עד שיחזור..
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 07 אוקטובר 2011, 10:01

ראקו הוא לא ה-cup of tea שלי, ולגבי הגולש הסרבי, לא נכנסתי היום לאינטרבאסקט לראות מי כתב את זה, אבל אם זה זארקו, אז הוא נפל כבר עם פופוביץ׳, אז לא צריך לקבל את דבריו כתורה מסיני.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוקטובר 2011, 10:03

אכן, הגולש הזה.
טוב, תשובה נקבל בטח תוך כמה ימים. להטיל ספק גדול מאוד בוודאי שצריך.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 אוקטובר 2011, 12:01

לא הייתי על המחשב כמה ימים..
מה הקטע עם הדיבורים על ראקוצ'ביץ'?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 07 אוקטובר 2011, 12:25

LIAV10 כתב:לא הייתי על המחשב כמה ימים..
מה הקטע עם הדיבורים על ראקוצ'ביץ'?

שניט משתמשים באינטרבאסקט טוענים שהוא קיבל הצעה ממכבי ושהוא שוקל אותה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 07 אוקטובר 2011, 15:53

החציל האצטקי כתב:ראקוצ'ביץ' כל כך חלש מבחינה הגנתית שזה בכלל לא בא בחשבון. בלאט מחפש שחקנים עם אוריינטציה הגנתית כך שלי ההתעניינות בו נשמעת כמו בולשיט.

זה נכון שבמצב הרגיל בלאט לא היה הולך על שחקן כמוהו (עוד מעט 34, לא שומר ועם לא מעט אגו) אבל כשהשוק כל כך דל, קשה להיות בררן.
האופציה השנייה היא לחכות ולראות מה יהיו האפשרויות אחרי שהשביתה תיגמר, אבל במצב כזה אתה יכול למצוא את עצמך בלי אף גארד רציני באמצע בית סופר קשה ביורוליג.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים