rc4991 כתב:אני חושב שהוויכוח צריך להיות יותר האם ראקו מתאים למכבי ןפחות האם הוא טוב
מבחינתי הוא לא מתאים למכבי מפני שאין לו את הדבר הראשוני והחשוב ביותר שאנחנו צריכים שיהיה לשחקן שנביא וזה שחקן שחודר וידע לייצר סלים וראקו לא כזה
אז נכון שיש לו קליעה טובה אבל יש לנו מספיק כאלה ואנחנו צריכים בדחיפות שחקן שייצר לאחרים(בגלל זה זה גם פחות משנה אם הוא יהיה רכז או 2 העיקר שיהיה כזה)
וזה עוד בלי להתווכח האם הוא אגואיסט או איך ההגנה שלו
אגב גולש באינטרבאסקט פרסם שבאיטליה מדווחים על כך שלאנגפורד מתקרב למכבי ושהיא מובילה במירוץ אחריו למרות כך שיש עוד מקום לאופטימיות
הוויכוח צריך ליהיות האם יש מישהו שיכול בשוק שיכול לתרום יותר ממנו, והתשובה היא לא, חד משמעית.
לראקו יש בדיוק את מה שאנחנו צריכים. לא יודע לחדור ולייצר סלים?! פאק. באמת שאני לא יודע מאיפה הבאת את זה.
ראקו אחד השחקנים הטובים באירופה מבחינת ייצור סלים. הוא חודר מצוין. לא אתלט, אבל עובר שחקנים ברמה גבוה, ובעל סיומת מצוינת ליד הסל. חודר זה לא שחקן שדופק דאנקים. לא זכור לי שפטרו הגדול היה מתעופף באוויר, אבל זה אומר שהוא לא ידע לחדור ולייצר? (לא שאני חלילה משווה בין פטרו הגדול לראקו..).
שחקן שייצר לאחרים אנחנו ממש ממש לא צריכים. יש לנו את פאפאס, שעושה את זה הכי טוב באירופה, וגם אוחיון יודע לעשות את זה לא רע. זה מבלי להזכיר את פארמר שעושה את זה בצורה אדירה, אבל לא ניקח אותו בחשבון..
אגואיסט והגנה? אז בוא נחזיר את הזמן אחורה ונחתים את לארי בירד.. נו באמת. אתם באמת מצפים שיבוא לפה שחקן מושלם? זה לא אפשרי, לא מבחינת השוק, ובטח ובטח שלא מבחינת תקציב. גם נבארו לא שחקן הגנה גדול בלשון המעטה, וגם לא יש את המשחקים שהוא לוקח על עצמו יותר מכולם. ככה זה סקוררים.
כמה דרישות....
לגבי לאנגפורד, זה מעודד מאוד (אם זה אמין). מעדיף את לאנגפורד על פני ראקו, ונקווה שזה נכון. אם לא, ראקו כרגע האופציה הטובה ביותר בשוק..