ת'רד המלפלפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 יוני 2015, 09:35

roy1000 כתב:בסוף יישארו בלי זה ובלי זה. לא מבין את ההתחכמויות האלה של מכבי. אם מקל היה אומר 'כן', אז בסדר, אבל מקל לא משמ רוצה לשחק במכבי ובסוף הוא יבריז וישאיר את דני בלי שחקן ישראלי בקו האחורי.

זה בסדר שאתה לא מבין, זה ידוע שג'וניור מבין כדורסל יותר טוב מכולם
אחרי הכל, אתה בטח לא היית משאיר שחקן שהראה נכונות להשתפר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 06 יוני 2015, 09:39

לא מבין איך רותבארט האטריה מועמד לקבוצה
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 06 יוני 2015, 09:43

רוצ'סטי והיגינס זה הרבה יותר גרוע ממה שהיה לנו העונה . אני פשוט לא מבין מה הם עושים ???
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 06 יוני 2015, 09:56

לא מבין ? בוא אני אנסה להסביר : לחסוך לחסוך לחסוך לחסוך לחסוך לחסוך לחסוך , ולעשות כסף מלמכור מנויים הכי יקרים באירופה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יוני 2015, 10:08

Holiday_Armadillo כתב:זה בסדר שאתה לא מבין, זה ידוע שג'וניור מבין כדורסל יותר טוב מכולם

זה כבר לא קשור לכדורסל. סתם טמטום. כל הטרוף הזה סביב מקל נראה לי משוגע. אפשר לחשוב שמדובר באיזה משיח שהפער בינו לבין אוחיון הוא כמו בין כריס פול לניב ברקוביץ'. כולה גל מקל.
במצב הזה שבו מקל לא מוכן להתחייב, היה צריך לסגור עם אוחיון.
roy1000

הודעהעל ידי מכביסט24 » 06 יוני 2015, 10:13

אני מבין שהמצב שלנו עם ישראלים בכירים הוא כל כך טוב, מה שהביא את מכבי לברירה המגוכחת הזאת בין אוחיון למקל.. למה צריך לבחור ביניהם ולא לנסות להחתים את שניהם?! אני לא מבין את האבסורד הזה! בסוף נישאר בלי אף אחד!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 יוני 2015, 10:20

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:זה בסדר שאתה לא מבין, זה ידוע שג'וניור מבין כדורסל יותר טוב מכולם

זה כבר לא קשור לכדורסל. סתם טמטום. כל הטרוף הזה סביב מקל נראה לי משוגע. אפשר לחשוב שמדובר באיזה משיח שהפער בינו לבין אוחיון הוא כמו בין כריס פול לניב ברקוביץ'. כולה גל מקל.

ההודעה שלי הייתה צינית, למקרה שזה לא היה מובן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יוני 2015, 10:27

Holiday_Armadillo כתב:
roy1000 כתב:

ההודעה שלי הייתה צינית, למקרה שזה לא היה מובן

מובן, אבל זו החלטה מוזרה אפילו בשביל דני. כבר התרגלנו לזרים במודל אוליפיאקוס, אבל לוותר על הישראלי הבכיר שלך זה כבר שיא חדש.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 יוני 2015, 10:29

Holiday_Armadillo כתב:במכבי ת"א החליטו: או יוגב אוחיון או גל מקל
הצהובים גיבשו החלטה כי שני הישראלים לא מתאימים מקצועית ורק אחד מהם יחתום על חוזה ארוך טווח. רותבארט עשוי להצטרף, סיכוי קלוש שיבזורי יחתום
http://www.one.co.il/Article/14-15/2,62 ... tml?ref=hp

זאת תהיה טעות לשחרר את יוגב
זה ברור שמקל יברח בשנייה שיציעו לו חוזה ל-10 ימים ב-NBA ואז מה? יוגב כבר יהיה נעול עם חוזה בירושלים
יוגב לא השחקן הכי טוב בעולם, הוא גם לא הישראלי הכי טוב, אבל הוא ישראלי שכבר מכיר את המערכת, הוא שומר טוב מאוד ברמת יורוליג ואין לו שאיפות NBA מגוחכות

החלטה נבונה של מכבי.
אם מבחנה תקציבית אין אפשרות להחזיק את שניהם, אז ברור שזה צריך להיות גל מקל.
יוגב שחקן לא רע ואיש חיובי, אבל לרמות הגבוהות הוא לא שייך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2015, 11:20

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:במכבי ת"א החליטו: או יוגב אוחיון או גל מקל
הצהובים גיבשו החלטה כי שני הישראלים לא מתאימים מקצועית ורק אחד מהם יחתום על חוזה ארוך טווח. רותבארט עשוי להצטרף, סיכוי קלוש שיבזורי יחתום
http://www.one.co.il/Article/14-15/2,62 ... tml?ref=hp

זאת תהיה טעות לשחרר את יוגב
זה ברור שמקל יברח בשנייה שיציעו לו חוזה ל-10 ימים ב-NBA ואז מה? יוגב כבר יהיה נעול עם חוזה בירושלים
יוגב לא השחקן הכי טוב בעולם, הוא גם לא הישראלי הכי טוב, אבל הוא ישראלי שכבר מכיר את המערכת, הוא שומר טוב מאוד ברמת יורוליג ואין לו שאיפות NBA מגוחכות

החלטה נבונה של מכבי.
אם מבחנה תקציבית אין אפשרות להחזיק את שניהם, אז ברור שזה צריך להיות גל מקל.

בניגוד למקל שכבר הוביל כמה קבוצות בפלייאוף של הNBA ונבחר לחמישייה השלישית של העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יוני 2015, 11:33

שמואל1 כתב:אם מבחנה תקציבית אין אפשרות להחזיק את שניהם, אז ברור שזה צריך להיות גל מקל.

אני לא רואה איך המספרים של מקל בקבוצה בינונית כמו ניז'ני (שבכלל לא עלתה להצלבה) הופכים אותו ליותר טוב מאוחיון שהוא הרכז הפותח של קבוצה שכל שנה הגיע להצלבה איתו.

אני גם מאמין שמקל הוא שחקן (קצת) יותר טוב, אבל הפערים בין השניים הם קטנים. אני גם לא מבין איך להביא את הקו האחורי של ניז'ני הופך את מכבי לקבוצה טובה יותר.
roy1000

הודעהעל ידי גל גל » 06 יוני 2015, 11:54

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:אם מבחנה תקציבית אין אפשרות להחזיק את שניהם, אז ברור שזה צריך להיות גל מקל.

אני לא רואה איך המספרים של מקל בקבוצה בינונית כמו ניז'ני (שבכלל לא עלתה להצלבה) הופכים אותו ליותר טוב מאוחיון שהוא הרכז הפותח של קבוצה שכל שנה הגיע להצלבה איתו.

אני גם מאמין שמקל הוא שחקן (קצת) יותר טוב, אבל הפערים בין השניים הם קטנים. אני גם לא מבין איך להביא את הקו האחורי של ניז'ני הופך את מכבי לקבוצה טובה יותר.

ולאוחיון אין מספרים בינונים ?

הוא לא רכז בכלל אני לא מבין מה הוא עושה על המגרש אם הוא לא היה ישראלי
מקל הרבה יותר טוב ממנו התקפית רכז יותר טוב והגנה מעולה
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר/אדווארדס,יוקו,דיבה
פאלמר/מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
הול,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2015, 12:09

גל גל כתב:
roy1000 כתב:

ולאוחיון אין מספרים בינונים ?

הוא לא רכז בכלל אני לא מבין מה הוא עושה על המגרש אם הוא לא היה ישראלי
מקל הרבה יותר טוב ממנו התקפית רכז יותר טוב והגנה מעולה

אם מקל לא היה ישראלי, אף אחד כאן בכלל לא היה מכיר אותו, ואם היו מעלים שם של שחקן בסגנון הזה למכבי, אז היו עושים כאן לינץ'
להנהלה.

כמו שרוי אמר, ההבלים בינהם זניחים למדי. כמובן שיכול להתברר פתאום, שמקל יהפוך לשחקן מעולה בשביל מכבי ביורוליג,
השאלה היא האם זה שווה עכשיו לשלם לו סכומים שקיבלו רק ישראלים שכבר הוכיחו את עצמם במכבי ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 יוני 2015, 14:44

roy1000 כתב:

המספרים שלו היו מרשימים מאוד לשחקן ששיחק בפעם הראשונה ביורוליג והגיע באמצע העונה.
אני ראיתי חלק מהמשחקים, וההבדל בינו לבין אוחיון זה שמיים וארץ. מקל באמת יכול להיות רכז טוב ביורוליג.
זה שאוחיון הוא הרכז הפותח של מכבי לא בהכרח אומר שזה מה שצריך להיות. אוחיון לא שחקן מספיק טוב ליורוליג, זה ברור לכולם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 06 יוני 2015, 15:41

מקל ואוחיון שניהם צריכים להיות במכבי. רוצ'יסטי ועוד שחקן כמו רדינג או אנדרסון מזלגיריס שאותו הזכירו כאן או מישהו כמו סקוטי הופסון, שיכולים לשחק ב2-3 צריכים לאייש את עמדה 2.זה הפתרון מבחינה מקצועית.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יוני 2015, 16:24

שמואל1 כתב:המספרים שלו היו מרשימים מאוד לשחקן ששיחק בפעם הראשונה ביורוליג והגיע באמצע העונה.
אני ראיתי חלק מהמשחקים, וההבדל בינו לבין אוחיון זה שמיים וארץ. מקל באמת יכול להיות רכז טוב ביורוליג.
זה שאוחיון הוא הרכז הפותח של מכבי לא בהכרח אומר שזה מה שצריך להיות. אוחיון לא שחקן מספיק טוב ליורוליג, זה ברור לכולם.

לא ברור לי העניין של השנה הראשונה ביורוליג כאילו שביורוליג משחקים כדורסל אחר. אי אפשר להגיד שההבדל בין אוחיון למקל זה שמיים וארץ. שמיים וארץ אתה יכול להגיד על שחקנים כמו פארמר.

אני ממש לא בטוח שמקל יכול להיות איזה רכז טופ יורוליג. אולי כן, אבל כרגע זה סימן שאלה אחד גדול.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יוני 2015, 16:28

שמואל, אתה אומר דברים שברורים רק לעצמך.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי refael » 06 יוני 2015, 16:43

יש לי תחושה ששנה הבאה מכבי תעשה צעד טיפשי ותחתים סתם ישראלים כמו רוטבארט/בלייזר וכאלה לאור העובדה שהשנה לא ראו ישראליים בכלל
תמונה
refael

הודעהעל ידי roy1000 » 06 יוני 2015, 16:47

refael כתב:יש לי תחושה ששנה הבאה מכבי תעשה צעד טיפשי ותחתים סתם ישראלים כמו רוטבארט/בלייזר וכאלה לאור העובדה שהשנה לא ראו ישראליים בכלל

מכבי חייבת להחתים עוד ישראלים והיא תחתים עוד ישראלים, בזה אין ספק. חלום הבלהות הוא שאוחיון יברח, מקל ישחק עם מכבי ובסוף לא יגיע, טיוס יעזוב לכסף הגדול, ואז יגיעו שחקנים כמו יבזורי, רוטבארט ובלייזר.
roy1000

הודעהעל ידי Chen » 06 יוני 2015, 16:48

אם מדובר במקל או אוחיון אני נוטה להעדיף את יוגב.
אולי מקל שחקן יותר טוב, אבל:
1.אם מקל יגיע יהיו לו סעיפי יציאה לNBA ואם הוא יעזוב אותנו בעתיד אנחנו באמת ניהיה בבעיה.
2.מקל רוצה להיות שחקן דומיננטי ביורוליג עם דקות משמעותיות, לא בטוח שזה יקרה אם יהיו לנו זרים דומיננטים אחרים בקו האחורי.
3.יוגב כבר מכיר את המערכת ומגיע לו להישאר.
4.יוגב עדיף על מקל בכל מה שקשור להגנה ובללחוץ.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], Mitelka, גל גל, מרסר, משה ו־31 אורחים